-
Θα του φέρω μπουγάτσα από πατρίδα
Θα έχω και roofbox οπότε θα είναι σπέσιαl ψυγείο εκεί πάνω. Σαντουιτσάκια, γλυκάκια, redbull
-
Tσουρέκι ρε , τι μπουγάτσα (με τυρί )
-
Με κιμά
-
Κατα τις 1-2 σε βλέπω Στρασβούργο
Μπορούμε να πάμε για φαγητό και μπύρα και μετά θα σε βάλω σπίτι να κοιμηθείς -
Έλα ρε οκ αν δεν βολέψει τότε έρχομαι στην επιστροφή. Άλλωστε από heidelberg δεν είσαι μακρυά
-
Πότε επιστρέφεις?
-
Μεταξύ 2 και 5 Μαρτίου στο πρπ.
-
ΟΚ θα δούμε κράτα μας ενήμερους
-
Οχι τοσο αργά ρε. Αν είναι και δύο άτομα, σερί , και δεν πετύχουν κίνηση νωρίτερα. Αλλά η διανυκτέρευση μάλλον χρειάζεται, αν δεν γουστάρετε να οδηγάτε στα άγρια μεσάνυχτα
(να ευχαριστηθείτε και μια μπύρα σαν άνθρωποι) -
Mόνος θα ανέβει, θα κατέβει με τον μπρό. Η ώρα που έδωσα είναι η χειρότερη δυνατή. Κανονικά είναι 8 με 9 ώρες αν δεν βρεί κίνηση στην Ιταλία και αν δεν του ζαλίσουν τα @@ στα σύνορα.
-
Παίζει να έρθει και ένας ακόμα. Αύριο μάλλον θα ξέρω. Αυτό με καθυστερεί άλλωστε και δεν έχω κλείσει ακόμα εισιτήριο. Αν χρειαστεί αν μείνω στο ενδιάμεσο πού προτείνεται? Με το δίπλωμα είμαι οκ με το υπάρχον ή πρέπει να βγάλω το καινούργιο-κάρτα? Ελβετία χρειάζεται διεθνές? Από ασφάλεια πράσινη κάρτα και νομίζω είμαι οκ.
-
Με το υπάρχον δίπλωμα εισαι ΟΚ και στην Ελβετία. Διανυκτέρευση λογικά δεν θα χρειαστείτε ειδικά αν είστε 2.
-
Τα 1000 χλμ σε αυτούς τους δρόμους, αν δεν σταματάς γενικά, είναι περίπου 10 ώρες χοντρικά. Δλδ αν βγείς στις 2 με συνεχή οδήγηση περίπου στις 12 θα είσαι Γερμανία.
Αν σταματήσεις στον Μιράζ, με το μπες βγες και τον καφέ, θα φας το λιγότερο ένα 3ωρο έξτρα, γιατί βγαίνεις και λίγο απ το δρόμο.
Το πιο λογικό είναι να κοιμηθείς στρασβούργο, exploiting the mo[edit mod mirage]derator
Ο mwverator ( ) είναι ένας και μοναδικός σε αυτό το forum και μένει στην Κύμη. Mην παίζουμε με τους θεσμούς αγαπητέ -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Δεν είναι ότι είναι απαραίτητη, βοηθάει πολύ όμως. Δεν σε κλέβουνε στην Ελβετία στην μετατροπή πχ. Στη Γερμανία είναι το καλό ότι τα βενζινάδικα είναι 24 και δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις το αυτόματο, μπορείς να πληρώσεις μετρητά.Εν ολίγοις βοηθάει αρκετά, δεν είναι ότι δε ζείς χωρίς αυτή
Εαν την χρησιμοποιησεις στην Ελβετια δεν σε χρεωνουν 2.5% επιπλεον επηδει ειναι σε αλλο νομισμα η συναλλαγή;
-
Όχι
-
I apologize, δεν ξέρω πως μου βγήκε το μωβ
Κων/νε προσπάθησε να μην κολήσεις τη βινιέται
-
Κύριως...
Κι εγώ την θέλω την Βινιέτα, και δεν με νοιάζει αν το είπες πρώτος -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Κύριως...
Κι εγώ την θέλω την Βινιέτα, και δεν με νοιάζει αν το είπες πρώτοςThis means war
και μη δώ τπτ γιατι θα στείλω τον παππού μου που έχει ελικόπτερο να σε βομβαρδίσει -
Ναι αλλά εμένα ο μπαμπάς μου είναι ο
και ο
νονός μου -
Ο Μπάμιας?
Με ρύζι και αλάτι
Οδικώς στην Ευρώπη-Οδηγίες