-
-
Απαγορεύεται ο σχολιασμός των αγγελιών
-
είδε κανείς σήμερα στον περιφερειακό το αυτοκίνητο που προσγειώθηκε πάνω στις μπαριέρες στο ύψος του carrefour ευκαρπίας;;;
-
Το άκουσα στο ραδιόφωνο. Μόλις άρχισε η βροχή, άρχισαν και οι πτήσεις!
Είδες κανείς σήμερα στην Καυτατζόγλου, στη γειτονιά του drdino, το αυτοκίνητο που ήταν σταματημένο στο πλάι με ανοιχτό καπό; Εγώ ήμουν γιατί το ρημάδι πάλι ανέβασε θερμοκρασία και με άφησε. Τελίκιασε ο δείκτης της θερμοκρασίας. Και φυσικά ο νόμος του Μέρφυ, αφού το άφησα να κρυώσει και ενώ έπρεπε να το πάω συνεργείο όσο ταχύτερα και πιο χαλαρά, τότε βρέθηκε μπροστά μου αυτός που πήγαινε με 5 γιατί έψαχνε πάρκινγκ, τότε είχε λαική η γειτονιά, τότε περνούσαν οι θειές με τα καροτσάκια από τη μέση του δρόμου με το πάσο τους, τότε βρέθηκε η 'ευγενική' δεσποινίς που άφησε τους απέναντι να στρίψουν και μείναμε εμείς στη μέση της διασταύρωσης γιατί μας έπιασε το κόκκινο, κλπ, κλπ, κλπ...
Και δυστυχώς ο μάστορας ακόμα δε βρήκε τι έχει Αναθεματισμένη γερμανική ποιότητα κατασκευής! -
τις κάμερες φουντουκια (!!!!) που κρέμονται στο matrix προς carrefour ΠΥΛΑΙΑΣ τα προσέξατε???????
δεν φτάναν τόσες κάμερες ? αυτες γιατί τις έβαλαν?????????? -
Ο χρήστης argic έγραψε:
τις κάμερες φουντουκια (!!!!) που κρέμονται στο matrix προς carrefour ευκαρπίας τα προσέξατε???????
δεν φτάναν τόσες κάμερες ? αυτες γιατί τις έβαλαν?????????? -
Δεν εχει matrix προς καρφουρ πυλαιας
-
Τι είναι το μάτριξ;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τι είναι το μάτριξ;ταινια
Οι νεοι πληροφοριακοι πινακες που δεν εχουν μπει βεβαια σε λειτουργια ακομα.
-
Aaaa, τα dot matrix λέτε, οκ. Τι κάμερες έχει εκεί; Δεν έχω δει τπτ.
-
Φουντούκια είπαμε
-
http://www.bloka.com/phpBB3/viewtopic.p ... 00#p152855
-
Ο χρήστης nrg_polini έγραψε:
Δεν εχει matrix προς καρφουρ πυλαιαςΑπο δυτικά προς ανατολικά μετά την έξοδο για Πανόραμα στην ευθεία μετα τη γέφυρα στα 200 μετρα!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Aaaa, τα dot matrix λέτε, οκ. Τι κάμερες έχει εκεί; Δεν έχω δει τπτ.χμμμμμμμμ
σας πιάνω αδιάβαστους..........
πέρα από την πλάκα και εγώ αν δεν τους είχα πετύχει σκαρφαλωμένους να τις τοποθετούν δεν θα το πρόσεχα
πάντως σε άλλα matrix ανακοινώσεων δεν έχω παρατηρήσει
λίγο αν τις προσέξεις στο συγκεκριμένο φαίνονται και νομίζω είναι 2τέτοιες είναι
http://www.2mcctv.com/index-SecurityCam ... tZoom.html -
Ο χρήστης argic έγραψε:
Aaaa, τα dot matrix λέτε, οκ. Τι κάμερες έχει εκεί; Δεν έχω δει τπτ.
χμμμμμμμμ
σας πιάνω αδιάβαστους..........
πέρα από την πλάκα και εγώ αν δεν τους είχα πετύχει σκαρφαλωμένους να τις τοποθετούν δεν θα το πρόσεχα
πάντως σε άλλα matrix ανακοινώσεων δεν έχω παρατηρήσει
λίγο αν τις προσέξεις στο συγκεκριμένο φαίνονται και νομίζω είναι 2τέτοιες είναι
http://www.2mcctv.com/index-SecurityCam ... tZoom.htmlΠροφανως ειναι για τη παρακολουθηση της κυκλοφοριας ωστε να ξερουν τι γινεται και να εμφανιζουν τα αναλογα μηνυματα στους πινακες.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
τον μπλε ευχούλη τον έψαχνα εδώ και καιρό...H BMW Ο ευχούλης είναι μώβ
Προφανως ειναι για τη παρακολουθηση της κυκλοφοριας ωστε να ξερουν τι γινεται και να εμφανιζουν τα αναλογα μηνυματα στους πινακες.
+1. Είναι CCTV αυτές και όχι Gatso. Ευτυχώς δηλαδή...
-
Δεν φαίνονται οι πινακίδες των αυτοκινήτων μ' αυτές τις κάμερες.
-
Ποινικές διώξεις για την «μαύρη τρύπα» του δήμου Θεσσαλονίκης
12 Φεβρουαρίου 2009, 11:34Ποινική δίωξη κατά παντός υπευθύνου για την «μαύρη τρύπα» των 534.000 ευρώ στον δήμο Θεσσαλονίκης, άσκησε ο αντιεισαγγελέας Πρωτοδικών Λάμπρος Τσόγκας.
Οι κατηγορίες, τέσσερα κακουργήματα και ένα πλημμέλημα, βαρύνουν 18 πρόσωπα, στελέχη των οικονομικών υπηρεσιών του δήμου και τα οποία, σύμφωνα με το πόρισμα της οικονομικής επιθεωρήτριας Αναστασίας Τσεμπερά, διαδραμάτισαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην υπόθεση της υπεξαίρεσης των χρημάτων από τα ταμεία του δήμου.
Ανάμεσα στα πρόσωπα που φέρονται να εμπλέκονται στο σκάνδαλο, είναι και ο γενικός γραμματέας του δήμου Μιχάλης Λεμούσιας, στενός συνεργάτης του δημάρχου Βασίλη Παπαγεωργόπουλου.
Οι κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορίες αφορούν σε: απάτη κατ’ εξακολούθηση σε βάρος ΟΤΑ (από την οποία προκλήθηκε ζημιά ύψους 146.735 ευρώ), απιστία κατ’ εξακολούθηση, ψευδή βεβαίωση κατ’ εξακολούθηση και ηθική αυτουργία σε ψευδή βεβαίωση κατ’ εξακολούθηση. Η κατηγορία πλημμεληματικού χαρακτήρα, αφορά σε παράβαση καθήκοντος.
Σχολιάζοντας την άσκηση ποινικών διώξεων, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος δήλωσε: «Τον Ιούλιο του 2007 η Διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης αποκάλυψε την υπόθεση της 'παγίας' και την παρέπεμψε αμέσως στη δικαιοσύνη. Με χαρά πληροφορήθηκα ότι ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη εναντίων των πιθανών ενόχων». Παράλληλα, εξέφρασε την πεποίθηση ότι «η Ελληνική Δικαιοσύνη θα διαλευκάνει πλήρως την υπόθεση και θα επιβάλει τις δέουσες κυρώσεις».
ΑΧΡΗΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΕ.... ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ , ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΧΩΡΙΣΤΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ... ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΙΖΕΡΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ........
ΑΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΑΠΟ ΕΔΩ
-
Άκουσα ότι είναι πολλά εκατομμύρια και όχι 534 χιλιάρικα το έλλειμμα. Μάλιστα δεν ξέρουν καν πόσο είναι γιατί έχουν χαθεί τα αρχεία. Ποιος ξέρει τι γίνεται εκεί μέσα.
-
Κι εγώ θυμαμαι πως το έλλειμα που είχε βρεθεί ήταν της τάξης των χχ εκατομμυρίων.
Το χειρότερο είναι ότι όταν φύγει ο φτερωτός θα έρθει ο Ν.
Έτσι ακούγεται δηλαδή.
Posts προς Θεσσαλονικείς