Ο χρήστης dog80 έγραψε:
εμενα το κιβωτιο μου ειχε σοβαρα προβληματα απο τοτε που το πηρα..αν για παραδειγμα πηγαινες με 60 και ειχες νεκρα και εβαζες τριτη γρατζουναγε οσο μαλακα και αν τη εβαζες..
πρακτικα εχω πλεον πανω απο το μισο κιβωτιο αλλαγμενο και δουλευει καλα, αλλα μας ταλαιπωρησε παρα πολυ..
Κάτι παρόμοιο μου έκανε και μένα με τη 2α. Καμιά φορά, όσο μαλακά και να την έβαζα γρατσούναγε το κιβώτιο. Όμως δέν το έκανε συστηματικά, μόνο όταν του κάπνιζε. Τώρα δέν το έχω οδηγήσει και πάρα πολύ αλλά μέχρι τώρα δέν το έχει ξανακάνει.
Πάντως με το Citroen:
-Γενικά δέν συγκρατώ τηλέφωνα, αλλά το τηλέφωνο του συνεργείου το έχω μάθει απ' έξω. Τό έχω και σαν καταχώρηση στο κινητό.
-Ξέρω τον αρχιμηχανικό με το μικρό του όνομα.
-Όταν τους παίρνω τηλέφωνο δέν χρειάζεται να τους πώ ποιός είμαι, με καταλαβαίνουν απ τη φωνή.
θυμαμαι τον εαυτο μου απειρες ωρες να περιμενει μαζι με αλλες πολλες ταλαιπωρημενες φατσες απο τα ξημερωματα στο συνεργειο,θυμαμαι τους τσακωμους,το πονο,τη φρικη...
και εμας μας ειχαν μαθει απ'εξω ο αρχιμηχανικος,οι γραμματεις,το αφεντικο...
πλεον το χει η μητερα μου και πασχει απο αλλα προβληματα (μικροτρακαρισματα,πεζοδρομια,απροσδιοριστοι τριγμοι),αλλα κανεις δεν ασχολειται σοβαρα μαζι του.
λαδια του αλλαζουμε μονο και οσο τσουλησει τσουλησε...
ευτυχως που για πολλα πραγματα λειτουργησε η εγγυηση,αλλα δυστυχως τα σκασαμε κι απο τη τσεπη μας