-
....μου αρέσει μετά που λες τον mirage προκατελλειμένο.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
....μου αρέσει μετά που λες τον mirage προκατελλειμένο.Θα είδες ότι πρόσεξα ποια αμάξια έβαλα. Δεν είπα ότι είναι καλύτερο από Golf ή Leon. Αν λάβεις υπόψιν σου την τιμή σίγουρα είναι καλύτερο αλλά σαν αυτοκίνητο όχι δεν είναι. Είμαι αντικειμενικός. Αυτό πιστεύω...
-
Καλημερα σε ολους
Δεν καταλαβα ρε παιδια,το 1.4 style που εχω εγω 13 μηνες ,και ηλ.καθρεπτες εχει και τουιτερ και πολυ καλο ειναι τι ηχοσυστημα του.
Πειτε μου ποι αλλο στην κατηγορια προσφερει οσα το i30 και σε αυτη την τιμη?
Αν ο φιλος ειχε παρει τη βασικη εκδοση τοτε η συγκριση πρεπει να ειναι με αντοιστιχης αξιας αυτοκινητα και οχι με κατα πολυ ακριβοτερα.
Οσον αφορα τις ζαντες συμφωνω οτι θελει 16'' αλλα πιστευω οτι το κραταει για το πρωτο face lift του μοντελου. -
Μια χαρά αυτοκίνητα είναι τα Hyundai ...
O καθένας μας αν θέλει να βρει αρνητικά σε οποιοδήποτε αυτοκίνητο μπορεί να βρει εύκολα και να τα τονίσει. Διάθεση να υπάρχει...
Μεγάλο ρόλο παίζουν επίσης οι οδηγικές εμπειρίες του καθενός και τι αυτοκίνητα έχει οδηγήσει γενικότερα.
Αν π.χ. κάποιος έχει μάθει να οδηγεί μόνο Γερμανικά ή μόνο Ιταλικά και ξαφνικά του δώσουν ένα Κορεάτικο ή ένα Ιαπωνικό είμαι σίγουρος ότι τα αρνητικά σχόλια θα είναι αρκετά.Και εγώ όταν οδήγησα κάποια αυτοκίνητα τώρα τελευταία (κατηγορία μεσαία και μικρά) απογοητεύτηκα από την αίσθηση στις αλλαγές ταχυτήτων παρόλο που ορισμένα θεωρείται ότι είναι και σπορ.
Λογικό να απογοητευτώ, αφού η αίσθηση και η αλλαγή ταχυτήτων στη κουπεδιά μου είναι χρόνια μπροστά ... Λεβιές PACMAN...Και φυσικά είμαι σίγουρος ότι θα υπάρχουν και πολύ καλύτερα αυτοκίνητα. Αυτό μας έλειπε το Hyundai και το οποιδήποτε Hyundai να είναι το καλύτερο. Αλλά σε σχέση με αυτά που προσφέρει και την τιμή του είναι μία απόλυτα καλή λύση για όσους δεν στέκονται στις λεπτομέρειες. Και συνήθως αυτή είναι και η πλειοψηφία ενός οδηγικού κοινού και συνήθως και το target group των κατασκευαστών.
-
Ο χρήστης nascar1 έγραψε:
Για πες μου εσύ την έννοια της άνεσης γιατί εγώ δεν την έχω καταλάβει....Από οποιοδήποτε μικρομεσαίο εε? Δηλαδή το c4 είναι καλύτερο. Ή το auris ή το tiida ή το astra? Τότε οκ έχετε δίκιο...
Το να πλέει το αμάξι με 110-120 στις μικροανωμαλίες της ΕΟ δεν είναι άνεση, το μόνο σίγουρο είναι αυτό. Και ναι, έτσι πως είδα το i30 στο δρόμο, καλύτερα μια C4. Φυσικά και auris/astra είναι καλύτερα.
-
Ο χρήστης FRAGISCOS έγραψε:
Καλημερα σε ολους
Δεν καταλαβα ρε παιδια,το 1.4 style που εχω εγω 13 μηνες ,και ηλ.καθρεπτες εχει και τουιτερ και πολυ καλο ειναι τι ηχοσυστημα του.
Πειτε μου ποι αλλο στην κατηγορια προσφερει οσα το i30 και σε αυτη την τιμη?
Αν ο φιλος ειχε παρει τη βασικη εκδοση τοτε η συγκριση πρεπει να ειναι με αντοιστιχης αξιας αυτοκινητα και οχι με κατα πολυ ακριβοτερα.
Οσον αφορα τις ζαντες συμφωνω οτι θελει 16'' αλλα πιστευω οτι το κραταει για το πρωτο face lift του μοντελου.Ας μην κάνουμε θέμα τους ηλεκτρικούς καθρέπτες, γιατί μόλις χθες μου είπαν π.χ. ότι το FABIA (VW GROUP) σε καμιά έκδοση ΔΕΝ έχει ηλεκτρικούς καθρέπτες και είναι εξτρά και αυξάνει την αναμονή 2,5 με 3 μήνες παράδοση.
Και όχι μόνο είναι εξτρά αλλά ΔΕΝ έχουν φροντίσει και καλή θέση για τον διακόπτη και τον ρυθμιστή των καθρεπτών.Αν όμως αρχίσουμε τώρα να λέμε τέτοια ... τότε είμαι σίγουρος ότι ΟΛΟΙ έχουμε κάτι να γράψουμε.
-
Θα είδες ότι πρόσεξα ποια αμάξια έβαλα. Δεν είπα ότι είναι καλύτερο από Golf ή Leon. Αν λάβεις υπόψιν σου την τιμή σίγουρα είναι καλύτερο αλλά σαν αυτοκίνητο όχι δεν είναι. Είμαι αντικειμενικός. Αυτό πιστεύω...
και πως σου περασε απο τομυαλό οτι το λεον ειναι ανετο..??
η πως εβγαλες το συμπερασμα οτι αυτα τα 2 μαζι με το i30 ειναι στην κορυφη οσον αφορα την ανεση -
Ο χρήστης rafi έγραψε:
Θα είδες ότι πρόσεξα ποια αμάξια έβαλα. Δεν είπα ότι είναι καλύτερο από Golf ή Leon. Αν λάβεις υπόψιν σου την τιμή σίγουρα είναι καλύτερο αλλά σαν αυτοκίνητο όχι δεν είναι. Είμαι αντικειμενικός. Αυτό πιστεύω...
και πως σου περασε απο τομυαλό οτι το λεον ειναι ανετο..??
η πως εβγαλες το συμπερασμα οτι αυτα τα 2 μαζι με το i30 ειναι στην κορυφη οσον αφορα την ανεσηΜα καλά σίγουρα διαβάζεις προσεκτικά τι λέω? Είδες πουθενά να αναφέρω ότι το Λεόν είναι από τα κορυφαία όσον αφορά την άνεση? Εγώ λέω ότι είναι απλά από τα κορυφαία στην κατηγορία του overall. Μην διαστρεβλώνουμε τα γραφόμενα του καθενός...
Όσον αφορά την άνεση είναι παραδοχή όλου του ειδικού τύπου πως το ι30 είναι πολύ καλό. Τώρα για αυτά που λέτε ότι στα 110-120 πλέει πιστέψτε με είναι αναληθές 100%...
-
Τώρα για αυτά που λέτε ότι στα 110-120 πλέει πιστέψτε με είναι αναληθές 100%...Σιγά μην πλέει στα 110-120...
Εδώ μέχρι και το Pinin ήταν σταθερό σε αυτές τις ταχύτητες.
Έχω κανει ταξίδι μέχρι Αλεξανδρούπολη με Accent και σε καμιά περίπτωση δεν αισθάνθηκα ότι το αμάξι πλέει.Έχω όμως νοιώσει αυτό το συναίσθημα με Grand Vitara 3πορτο μοντέλο 1999. Η συμπεριφορά του πραγματικά ήταν ιδιαίτερα περίεργη.
-
μαλλον υπαρχει καποια διαφοροποιηση στις εννοιες των λεξεων...
τεσπα, γουστα ειναι αυτα! η αποψη μου ειναι οτι το ι30 ειναι καποια βηματα εμπρος αλλα σιγουρα οχι αυτο που παρουσιαζουν τα περιοδικα...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Τώρα για αυτά που λέτε ότι στα 110-120 πλέει πιστέψτε με είναι αναληθές 100%...
Σιγά μην πλέει στα 110-120...
Εδώ μέχρι και το Pinin ήταν σταθερό σε αυτές τις ταχύτητες.
Έχω κανει ταξίδι μέχρι Αλεξανδρούπολη με Accent και σε καμιά περίπτωση δεν αισθάνθηκα ότι το αμάξι πλέει.Έχω όμως νοιώσει αυτό το συναίσθημα με Grand Vitara 3πορτο μοντέλο 1999. Η συμπεριφορά του πραγματικά ήταν ιδιαίτερα περίεργη.
Ούτε και εγώ το πίστευα όταν το διαπίστωσα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ούτε και εγώ το πίστευα όταν το διαπίστωσα.Το ίδιο διαπιστώνω και εγώ κάθε τρεις και λίγο που μπαίνω σε αυτοκίνητα φίλων...
Αλλά δεν είναι φυσιολογικό να το αισθάνομαι αυτό όταν έχω συνηθίσει το πάτημα του κουπέ και το κόλλημά του στο οδόστρωμα;;Θυμάμαι όταν κατέβηκα κάποια φορά από Μέτσοβο με Citroen VTS. Τραίνο το VTS.
Την επόμενη μέρα κατέβηκα με Nissan King Cub 4x4. Tραίνο και αυτό.
Μετά κατέβηκα με Seat Cordoba 1400/16V.Μπορεις να φανταστείς την αίσθηση που μου έδωσε το 'μαλακό' Cordoba;
Αν ήμουν αρθρογράφος θα το είχα 'θάψει'... μεχρι που κατάλαβα ότι το αυτοκίνητο έχει μία δική του συμπεριφορά. Όχι επικίνδυνη και ούτε κατακριτέα φυσικά.
-
Θα το ξαναπώ πιστεύω (και οχι μόνο εγώ αλλά και οι δημοσιογράφοι του χώρου) οτι το Cee'd είναι καλύτερα στημένο.
Αν τώρα σας έθιξα την Hyundai σας λυπάμαι πολύ δεν θα το ξανακάνω σε δημόσιο φόρουμ που έχω δικαίωμα να λέω την γνώμη μου.
Να πώ οτι η αρχική μου εντύπωση από το αυτοκίνητο ήταν πάρα πολύ καλή, τα υλικά με εντυπωσιάσαν το βρήκα ιδιαίτερα ευκολοδήγητο ( πιο μαλακός συμπλέκτης, πιο ελαφρύ τιμόνι στους επιτόπιους ) αλλά μετά απογοητεύτηκα. Τώρα για τις 16αρες δεν ξέρω εγώ με 15αρες το οδήγησα και γράφω τι εντυπώσεις μου άφησε... -
Ρε Στορμ μυαλό θέλει για να καταλάβεις ότι τα παιδιά το θεωρούν μαλακό σε σχέση ανταγωνιστικά μοντέλα της ίδιας κατηγορίας όπως Golf, C4, 308, Leon, Megane κτλ...;
-
Ρε ελτέο τα παιδιά μπορούν να θεωρούν ότι θέλουν ...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Ρε ελτέο τα παιδιά μπορούν να θεωρούν ότι θέλουν ...Την άποψή τους λένε ....δεν καταλαβαίνω γιατί αρπάζεστε; Εχουμε και Χιουνταϊστί;
-
Γιατί προσβάλαμε τους ίδιους προφανώς.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Ρε ελτέο τα παιδιά μπορούν να θεωρούν ότι θέλουν ...So can you...That's the spirit of democracy...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ρε ελτέο τα παιδιά μπορούν να θεωρούν ότι θέλουν ...
Την άποψή τους λένε ....δεν καταλαβαίνω γιατί αρπάζεστε; Εχουμε και Χιουνταϊστί;
Προσωπικά δεν αρπάχτηκα. Την άποψή μου λέω και φυσικά διαβάζω και αυτά που γράφουν οι υπόλοιποι, φιλτράρω και ανάλογα τα λαμβάνω υπόψη ή όχι.
Από εκεί και πέρα μακάρι και άλλοι κατασκευαστές να είχαν την αξιοπιστία της Hyundai.
Να είσαι σίγουρος ότι θα άλλαζα πολύ εύκολα αυτοκίνητο σε άλλον κατασκευαστή.Προσωπικά αυτός ο λόγος συνέχεια με φρενάρει. Όταν έχεις πάρει από φόβο κάποιους κατασκευαστές ή χώρες κατασκευής αυτό δύσκολα μπορεί κάποιος να το προσπεράσει.
Λέω να αλλάξω αυτοκίνητο τους επόμενους μήνες (γνωστό άλλωστε) και όμως φοβάμαι ... Και φοβάμαι γιατί κανείς δεν με πείθει ότι κάποιοι κατασκευαστές έχουν αλλάξει ποιοτικά.
Χθες στην SKODA είχε έρθει ένα παληκάρι με FIAT STILO 1600 για ανταλλαγή με SKODA OCTAVIA. Το Stilo μοντέλο 2005 απο τα τελευταία. Πανέμορφο. Κίτρινο με μαύρη μεγάλη ηλιοροφή που είχε και ηλεκτρονικό εσωτερικό σκιάδιο (κουρτινάκι). Το είδα και εγώ. Δυστυχώς όμως το Stilo είχε πρόβλημα. Δεν λειτουργούσε η ηλιοροφή και το ηλεκτρονικό σκιάδιο κόλλαγε κατά την κίνηση σε κάποιο συγκεκριμένο σημείο. Είπαν ότι ανταλλαγή δεν κάνουν με Ιταλικά και τον 'έδιωξαν'...
Δίπλα στο stilo είχα παρκάρει εγώ. Εμένα μου έδωσαν εκείνη την στιγμή 11000euro χωρίς να το κοιτάξουν το Coupe και μου είπαν αν θέλω να προχωρήσω άμεσα σε παραγγελία του Fabia.
Η αξιοπιστία μίας μάρκας, τους αρκεί ώστε να ξέρουν ότι το αυτοκίνητο δεν έχει πρόβλημα.Αυτά τα γράφω για να δούμε το θέμα και από μία άλλη οπτική γωνία.
-
ποιο κουπε εχεις εσυ? βαλε και οτι το στιλο χαλαρα θα μενε απουλητο κατα πασα πιθανοτητα...
τεσπα, η χιουνται κανει καλη προσπαθεια αλλα νωρις να τη συγκρινουμε απευθειας με παραδοσιακες μαρκες...
Hyundai i30