-
Ο χρήστης ace5 έγραψε:
Μηπως γνωριζει καποιος ποσο κοστιζει το σπορ πακετο 'Ατλαντα' που τοποθετειται στα trendline & comfortline?
Δες εδώ: http://spreadsheets.google.com/pub?key=pjv-S-ZDqGTEDV0wjVdLUCA
καλημέρα παιδες, αυτο τον καταλογο το πηρα και γω απο την κοσμοκαρ, φωτα ξενον και ACC λαμπουν δια της απουσιας τους!! το DCC ΜΟΝΟ ΜΕ 18ΑΡΕΣ ΖΑΝΤΕΣ??? συμφερει τελικα??καθε 2-3 χρονια θα θελω 1000€ για λαστιχα!!!εσεις τι λετε??
-
Δεν λεει αυτο. Απλα αν βαλεις DCC και 18αρες ο κωδικος παραγγελίας αλλάζει.
-
Ο χρήστης geozax έγραψε:
Δεν λεει αυτο. Απλα αν βαλεις DCC και 18αρες ο κωδικος παραγγελίας αλλάζει.ετσι αλλαζει, αλλα ο πωλητης μου ειπε οτι πανε μονο παρεα!!
εισαι σιγουρος??τοτε σιγουρα θα αξιζει τα λευτα του!ειναι σαν το MMI της AUDI αν εχω καταλαβει σωστα 3 αυτοκινητα σε 1!! -
Στο φυλλαδιο της κοσμοκαρ αναφερεται το σπορ πακετο ατλαντα που περιλαμβανει σπορ αναρτηση 16ρες ελαφρου κραματος, μπακετ καθισματα υφασματινα και ρυθμιζομενο καθ υψος, δερματινο λεβιε ταχυτητων και χειροφρενου, τριακτινο τιμονι και φιμε.
Στον καταλογο του ACE5 δεν το εχει.
Τελικα προσφερεται αυτο το πακετο ή οχι?
-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Στο φυλλαδιο της κοσμοκαρ αναφερεται το σπορ πακετο ατλαντα που περιλαμβανει σπορ αναρτηση 16ρες ελαφρου κραματος, μπακετ καθισματα υφασματινα και ρυθμιζομενο καθ υψος, δερματινο λεβιε ταχυτητων και χειροφρενου, τριακτινο τιμονι και φιμε.Στον καταλογο του ACE5 δεν το εχει.
Τελικα προσφερεται αυτο το πακετο ή οχι?
συμφωνα με το φυλλαδιο της κοσμοκαρ το αυτοκινητο δεν παιρνει xenon!!!
-
Μετά από πολύ σκέψη, συζητήσεις με φίλους και περιπλανήσεις στο φόρουμ τελικά...είμαι κι εγώ υποψήφιος αγοραστής για το Golf 1.4 TSI 122PS 3d στην έκδοση trendline και θεωρώ ότι είναι το αυτοκίνητο, που προσφέρει την πιο εξελιγμένη τεχνολογία (πίσω ανεξάρτητη ανάρτηση, τούρμπο με άμεσο ψεκασμό, εξατάχυτο κιβώτιο, πολύ υψηλή βαθμολογία στα crush test 36/37), σε σχέση με τους ανταγωνιστές του (μόνο το νέο megane 37/37 το πέρασε...για λίγο)! Από κοντά είναι ακόμη πιο εμφανίσημο σε σχέση με τις φωτογραφίες (ειδικά μπροστά δείχνει πολύ δυναμικό - θυμίζει το scirroco)! Θα ήθελα να ρωτήσω πόση αναμονή είχατε όση το παραγγείλατε βάζοντας και το ESP. Επίσης αν σας έκαναν κάποιο δώρο (π.χ. συναγερμός ή μεταλλικό χρώμα). Λέτε να μου κάνουν έκπτωση αν πληρώσω τοις μετρητοίς; Ευχαριστώ και καλοτάξιδα!
Υ.Γ έχω οδηγήσει το Golf V 122PS και μου άφησε άριστες εντυπώσεις...πρέπει να κάνω τεστ και το καινούριο;
-
γεια σε ολους .Σκεφτομαι να αγορασω αυτοκινητο και εχω αποφασισει μεταξυ 2 μοντελων που ανηκουν σε διαφορετικη κατηγορια.Το 1 ειναι το golf 160hp hightline με ηλιοροφη και το αλλο ειναι το mazda 6 hatc.Ποια η γνωμη σας?
-
Ο χρήστης Geokioy έγραψε:
Υ.Γ έχω οδηγήσει το Golf V 122PS και μου άφησε άριστες εντυπώσεις...πρέπει να κάνω τεστ και το καινούριο;
Μόνο αν θες να δεις πόσο πιο άριστες θα σου αφήσει το VI από το V
γεια σε ολους .Σκεφτομαι να αγορασω αυτοκινητο και εχω αποφασισει μεταξυ 2 μοντελων που ανηκουν σε διαφορετικη κατηγορια.Το 1 ειναι το golf 160hp hightline με ηλιοροφη και το αλλο ειναι το mazda 6 hatc.Ποια η γνωμη σας?
Το Golf θα είναι χαωδώς πιο γρήγορο με σαφώς μικρότερους χώρους. Ζύγισέ τα για να δεις τι σου προσφέρει το ένα και τι το άλλο.
-
Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ GOLF ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙΑ ΣΤΑ ΤΟΥΡΜΠΟ.ΑΠΛΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΟΥΝ.ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΟΙΟ ΚΕ ΜΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΜΠΕΖ ΣΤΟ ΕΣΩΤ/ΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΝΕΙΡΟ.ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ 6 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΟ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΣΑΛΟΝΙ ΜΕ 450 ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΗΛΙΟΡΟΦΗ.ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ .Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ 6 ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΩ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ .......
-
Αν **δεν ** την ακούσεις πάντως, ξέρεις τι θα γίνει.
-
Δεν θα γράφει με κεφαλαία?
-
Αστα να πανε !!!!!αλλα περα τη πλακα λεει παρε οτι θες.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αν **δεν ** την ακούσεις πάντως, ξέρεις τι θα γίνει.+1
-
Ο χρήστης dennis έγραψε:
Αστα να πανε !!!!!αλλα περα τη πλακα λεει παρε οτι θες.Παγίδα είναι αυτό και το ξέρεις
-
Ο χρήστης Geokioy έγραψε:
Μετά από πολύ σκέψη, συζητήσεις με φίλους και περιπλανήσεις στο φόρουμ τελικά...είμαι κι εγώ υποψήφιος αγοραστής για το Golf 1.4 TSI 122PS 3d στην έκδοση trendline και θεωρώ ότι είναι το αυτοκίνητο, που προσφέρει την πιο εξελιγμένη τεχνολογία (πίσω ανεξάρτητη ανάρτηση, τούρμπο με άμεσο ψεκασμό, εξατάχυτο κιβώτιο, πολύ υψηλή βαθμολογία στα crush test 36/37), σε σχέση με τους ανταγωνιστές του (μόνο το νέο megane 37/37 το πέρασε...για λίγο)! Από κοντά είναι ακόμη πιο εμφανίσημο σε σχέση με τις φωτογραφίες (ειδικά μπροστά δείχνει πολύ δυναμικό - θυμίζει το scirroco)! Θα ήθελα να ρωτήσω πόση αναμονή είχατε όση το παραγγείλατε βάζοντας και το ESP. Επίσης αν σας έκαναν κάποιο δώρο (π.χ. συναγερμός ή μεταλλικό χρώμα). Λέτε να μου κάνουν έκπτωση αν πληρώσω τοις μετρητοίς; Ευχαριστώ και καλοτάξιδα!Υ.Γ έχω οδηγήσει το Golf V 122PS και μου άφησε άριστες εντυπώσεις...πρέπει να κάνω τεστ και το καινούριο;
Το 122ps dsg7 highline 5d που παρήγγειλα, μου είπανε για 3 μήνες αναμονή.Το παρήγγειλα με επιπροσθέτως με ηλιοροφή και τα paddles αλλαγής ταχυτήτων στο τιμόνι.Το dsg έχει ESP και δεν ξέρω χρόνο αναμονής που σχετίζεται με αυτό το εξάρτημα.Η έκπτωση σε μένα ήτανε 740€ + συναγερμό δώρο.Το δερμάτινο σαλόνι ξέρει κανένας πόσο το χρεώνουν;
-
Το 122ps dsg7 highline 5d που παρήγγειλα, μου είπανε για 3 μήνες αναμονή.Το παρήγγειλα με επιπροσθέτως με ηλιοροφή και τα paddles αλλαγής ταχυτήτων στο τιμόνι.Το dsg έχει ESP και δεν ξέρω χρόνο αναμονής που σχετίζεται με αυτό το εξάρτημα.Η έκπτωση σε μένα ήτανε 740€ + συναγερμό δώρο.Το δερμάτινο σαλόνι ξέρει κανένας πόσο το χρεώνουν;SHAQATTACK
4TF Newbie DriverΔημοσιεύσεις: 2
Το δερματινο σαλονι με θερμαινομενα σπορ εμπρος και ηλεκτρικη ρυθμιση υποστιριξης μεσης για highline 2.071.00 -comforline 2.387.00 τιμοκαταλογος kosmocar .Για το δερματινο μονο δεν ξερω
-
Περιμενω γνωμες σχετικα με το golf VI 160 και mazda6 hatc.το ενα με ενθουσιαζουν οι χωροι και το σαλονι του και στο αλλο η ηλιοροφη και φυσικα τι αλλο? τα αλογα.τζαπα εχτισα τον σταυλο στη πυλοτη??
-
τα οδηγησες και τα 2?
αν οχι, περιμενεις να σου πει ο καθενας εδω μεσα να σου πει τι να παρεις εσυ?
-
[quote='dennis']Το 122ps dsg7 highline 5d που παρήγγειλα, μου είπανε για 3 μήνες αναμονή.Το παρήγγειλα με επιπροσθέτως με ηλιοροφή και τα paddles αλλαγής ταχυτήτων στο τιμόνι.Το dsg έχει ESP και δεν ξέρω χρόνο αναμονής που σχετίζεται με αυτό το εξάρτημα.Η έκπτωση σε μένα ήτανε 740€ + συναγερμό δώρο.
σε ποια αντιπροσωπεία σου εκαναν αυτη την εκπτωση +συναγερμο? -
Ο χρήστης costas7 έγραψε:
Το 122ps dsg7 highline 5d που παρήγγειλα, μου είπανε για 3 μήνες αναμονή.Το παρήγγειλα με επιπροσθέτως με ηλιοροφή και τα paddles αλλαγής ταχυτήτων στο τιμόνι.Το dsg έχει ESP και δεν ξέρω χρόνο αναμονής που σχετίζεται με αυτό το εξάρτημα.Η έκπτωση σε μένα ήτανε 740€ + συναγερμό δώρο.
σε ποια αντιπροσωπεία σου εκαναν αυτη την εκπτωση +συναγερμο?
Φίλε αν είσαι στην Αθήνα ατύχησες.Η έκπτωση είναι από την αντιπροσωπεία της Λάρισας.Να ξέρεις όμως ότι ο ίδιος έχει και την αντιπροσωπεία της AUDI και το 1ο μου αυτοκίνητο το πήρα από αυτόν.......Και επίσης ότι όλα τα service και αλλαγή λαδιών τα έκανα εκεί.......Συνεπώς ίσως να είχα αυτή την προσφορά λόγω και αυτών των γεγονότων.Μην ξεχνάς επίσης ότι η ταρίφα γι' αυτόν μεγαλώνει αν πάρεις και ακριβότερο αυτοκίνητο (περισσότερα extra) και συνεπώς να έχει και μεγαλύτερα περιθώρια για έκπτωση.Ελπίζω να σε κατατόπισα.
VW Golf VΙ