-
...but MB has NO soul...
-
Ναι Qsis γιατί εγώ σαν χλιμίτζουρας που είμαι και δεν έχω οδηγήσει κάτι πιο ακριβό από την 147 που έχω, ΑΝ είχα τα συγκεκριμένα χρήματα θεωρώ ότι θα προτιμούσα το πακέτο της Mercedes (μια χαρά όμορφη είναι η SLK για μένα + τη μεταλική οροφή).
Αν η Spider είχε το 1,8Τ θα ήταν και πιο φτηνή, οπότε πέρα από το θέμα των επιδόσεων θα άλλαζαν πολλά.
Η διαφορά είναι απλή. Βλέπω μια SLK και λέω ακόμα μια SLK. Βλέπω όμως Spider και ο κερατοειδής παθαίνει έμφραγμα... -
Όταν τα γράφουμε γινόμαστε κακοί και εγκάθετοι...
Η Brera/spider είναι καλή για να την προτείνουν ορισμένοι για αγορά στους ΑΛΛΟΥΣ, αλλά όταν είναι να δώσουν οι ίδιοι τα χρήματα τότε καταλήγουν σε κάποιο άλλο μοντέλο
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Ναι Qsis γιατί εγώ σαν χλιμίτζουρας που είμαι και δεν έχω οδηγήσει κάτι πιο ακριβό από την 147 που έχω, ΑΝ είχα τα συγκεκριμένα χρήματα θεωρώ ότι θα προτιμούσα το πακέτο της Mercedes (μια χαρά όμορφη είναι η SLK για μένα + τη μεταλική οροφή).
Αν η Spider είχε το 1,8Τ θα ήταν και πιο φτηνή, οπότε πέρα από το θέμα των επιδόσεων θα άλλαζαν πολλά.
Η διαφορά είναι απλή. Βλέπω μια SLK και λέω ακόμα μια SLK. Βλέπω όμως Spider και ο κερατοειδής παθαίνει έμφραγμα...πλακα σου κανω ρε συ
απλα ετσι σκεφτονται πολλοι(τα ιδια ακριβως επιχειρηματα μου λεει και ο φιλος μου που ερχεται απο 156 και 33), για αυτο ενω υπαρχουν παρα πολλοι alfisti στην ελλαδα, τα συγκεκριμενα αυτοκινητα δεν πολυκυκλοφορουν,ενω αντιθετως απο slk εχει βρωμισει ο τοπος.μη μου πεις οτι ολοι ο αλφιστι ξαφνικα εμειναν απο χρημα και δεν εχουν να τα δωσουν για μια brera/spider,απλως βρισκουν αλλα ανταγωνιστικα πακετα καλυτερα σαν αγορα, ειδικα οταν προκειται να δωσουν μια μικρη περιουσια.οι πολλοι αποφασισμενοι επιμενουν μεχρι τελους στην αλφα.
Το επιχειρημα παντως της μεταλλικης οροφης,επειδη το ακουω συχνα, δε μπορω να το καταλαβω
ισως επειδη δε θα επαιρνα ποτε καμπριο,αλλα ακομα κι αν επαιρνα θα προτιμουσα 1000 φορες τη κουκουλα.
πιστευω οτι ο κυριος λογος που οι περισσοτεροι πανε σε slk ειναι (ακομα κι αν δεν το παραδεχονται) η μουρη.λες 'θα δωσω τοσα λεφτα,ας παρω και σημα',πραγμα λογικο και κατανοητο μεχρι ενα σημειο..
βεβαια το σημα δε μπορει να ειναι οτι κι οτι πρεπει να εχει κι ενα κυρος,ειδικα αν προερχεσαι απο αλφα!!παντως με τον 1.8Τ πιστευω οτι θα παρουν αρκετα τα πανω τους οι πωλησεις των συγκεκριμενων μοντελων
αν κρινω απο τις ΜΙΤΟ που αρχιζουν και κυκλοφορουν αρκετα, ο κοσμος οπως και να το κανουμε θελει αλογα και γκαζια,γιατι πλεον τα δινουν ολοι με το κιλοασχετο:καπου διαβασα οτι θα βγει 159 3.2 χωρις τετρακινηση η οποια,θα ειναι κανα τετραχιλιαρο φθηνοτερη και φυσικα πιο ελαφρια και γρηγορη(στις ευθειες τουλαχιστον).
υπαρχει αναλογη ειδηση για τις brera/spider??? -
Το επιχειρημα της οροφης δεν ειναι αβασιμο.
Εχεις εξτρα προστασια σε σχεση με αυτο που εχει κουκουλα,
ουσιαστικα ειναι σαν να εχεις κουπε, δεν φοβασαι καθε λιγο και λιγακι
για το που θα το παρκαρεις...
Φιλος μου δεν εχει κλεισει 3 μηνες με A3 Cabrio και του εσκισαν την κουκουλα.
Αν βαλεις και το κατι παραπανω σε ετησιο κοστος που χρειαζεται στα ασφαλιστρα για
να σου καλυψουν ενδεχομενη ζημια στην κουκουλα, καταλαβαινεις οτι
ειναι κατι που προβληματιζει πολλους και οχι αδικαιολογητα. -
Σε Α3 cabrio ε; Λογικό, και λίγα του κάνανε...
-
θα πετουσα και μια μολοτοφ...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Σε Α3 cabrio ε; Λογικό, και λίγα του κάνανε...Aν ηταν δικο σου θα ελεγες τα ιδια?
Ασχετως με το οτι προφανως δεν σου αρεσει, αν εβλεπες την δικη σου περιουσια
να την καταστρεφουν θα ειχες την ιδια αισθηση χιουμορ? -
Ναι, επειδή έχω φάει σουτ σε αμάξι ενώ το είχα παρκαρισμένο, μόνο με χιούμορ μπορώ να αντιμετωπίσω τέτοια βλακεία.
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Σε Α3 cabrio ε; Λογικό, και λίγα του κάνανε...
Aν ηταν δικο σου θα ελεγες τα ιδια?
Ασχετως με το οτι προφανως δεν σου αρεσει, αν εβλεπες την δικη σου περιουσια
να την καταστρεφουν θα ειχες την ιδια αισθηση χιουμορ?Δεν είναι χιούμορ είναι μαύρο χιούμορ και έτσι ακριβως πρέπει να γίνεται.
Πάντως λίγα είπατε, εγώ θεωρώ οτι του πρέπει ατομική βόμβα.
Πιστεύω οτι πρέπει να φτιαχτεί πάρκινγκ συγκεντρώσεως για τα Α3 cabrio -
Ωραιες αντιληψεις εχετε. Ειστε και moderator στο χωρο...
Επειδη δηλαδη drdino σου χει τυχει κατι αντιστοιχο κοροιδευεις
οταν το παθει και καποιος αλλος...?
Ενταξει δεν περιμενει κανεις να στεναχωριεται καποιος για την ζημια του αλλου
αλλα να χαιρεται και να κοροιδευει δειχνει μικροπρεπεια και ισως φθονο και ζηλια...
Εν πασει περιπτωσει εγω το εφερα σαν παραδειγμα για την απορια του qsisvts
σχετικα με το επιχειρημα της μεταλλικης οροφης.
Αλλα να επικροτειται η καταστροφη που υπεστει ξενο αυτοκινητο, ακομα και
για πλακα δειχνει τι μιζερος και αρνητικος λαος ειμαστε. -
Mίλησα ως moderator; Την προσωπική μου άποψη εξέφρασα. Θα είχε μεγαλύτερο νόημα αν έλεγα για κάποιον που δεν ξέρω και δεν είναι καν εδώ 'αχου, τι κρίμα, οι αλήτες τι κάνανε'; Θα έφτιαχνα το άδικο της υπόθεσης; Γνωστό είναι ότι είναι ηλίθιο να κάνεις ζημιά σε ξένη περιουσία, αν δεν αντιλαμβάνεσαι το (ιδιαίτερο) χιούμορ μου δεν πειράζει, μην μου δίνεις σημασία.
-
@ drdino
τι αμαξει εχεις ? -
Νisssan Tiida το καλό (1,8).
-
Φιλε QsisVTS οσον αφορα τις προσθιοκινητες brera/spider κυκλοφορουν απτο σεπτεμβριο περιπου...στο λεω απο πρωτο χερι διοτι τον σεπτεμβριο εμεις (στην οικογενεια μας δηλαδη) παραλαβαμε την δικη μας spider....3.2, λευκη την πηραμε με τις σκουροχρωμες 18αρες ζαντες με τις 5 οπες. Ειναι με το ηλεκτρονικο διαφορικο Q2 μπροστα, περιπου 95 κιλα ελαφρυτερη και με καποιες αλλαγες στο εσωτερικο οπως τα νεα bucket καθησματα και τις νεες δερματινες επενδυσεις Pelle Frau....αρχικη τιμη ειχε 50.000
Μεχρι στιγμης εχουμε κανει 2900 km... στο δρομο ειναι φανταστικη, φοβερο κρατημα παντου ειδικα στις στροφες!! Μονο αν ειναι λιγο γλιστερος η βρεγμενος ο δρομος και πατησεις τερμα γκαζι μεσα στη στροφη μπορει να αναψει το λαμπακι της προσφυσης.... Απιστευτος ηχος επισης και απεριργαπτη οδηγικη αισθηση...θες να την οδηγας για ωρες!!! -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Νisssan Tiida το καλό (1,8).πλακα με κανεις.
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Ωραιες αντιληψεις εχετε. Ειστε και moderator στο χωρο...
Επειδη δηλαδη drdino σου χει τυχει κατι αντιστοιχο κοροιδευεις
οταν το παθει και καποιος αλλος...?
Ενταξει δεν περιμενει κανεις να στεναχωριεται καποιος για την ζημια του αλλου
αλλα να χαιρεται και να κοροιδευει δειχνει μικροπρεπεια και ισως φθονο και ζηλια...
Εν πασει περιπτωσει εγω το εφερα σαν παραδειγμα για την απορια του qsisvts
σχετικα με το επιχειρημα της μεταλλικης οροφης.
Αλλα να επικροτειται η καταστροφη που υπεστει ξενο αυτοκινητο, ακομα και
για πλακα δειχνει τι μιζερος και αρνητικος λαος ειμαστε.Ναι είμαι μίζερος και αρνητικός, μικροπρεπής και φθονερός, ίσως να είμαι και φίδι κολοβό αλλά το Α3 cabrio είναι κακάσχημο και ως χρήστης mirage ( το μοντερέιτορ που κολλάει δεν κατάλαβα) γράφω οτι πρέπει να τα εξαφανίσουμε από τους δρόμους μας γιατί αυτό πιστεύω μέσα στον φθόνο μου για αυτό το πράγμα. Δημοκρατία έχουμε λέω την γνώμη μου δεν σε υποχρεώνω να συμφωνήσεις...
-
Brera ή Spider;;; Αν τη δεύτερη, βάλε και καμιά φωτό να γουστάρουμε ρε αδερφέ!!
-
Αν μπορειται να μου πειτε πως ευχαριστως!!
-
καλοταξιδη αλλα μονο 2900 χλμ??τη πολυπροσεχετε μου φαινεται
για βγαλτε την λιγο περισσοτερο στο δρομο!!ΥΓ το Α3 καμπριο ειναι τερας,αλλα υπαρχουν και χειροτερα..τουλαχιστον χαιρομαι που επιμενουν στη κουκουλα,αλλα καλυτερα να παρει καποιος ΕΟS
Αlfa Romeo Brera/Spider