Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Γνωρίζουμε το περιστατικό και γνωρίζουμε ότι ο πελάτης μας φταίει 100% για το συμβάν.Το πρόβλημα είναι πως χωρίς τη δική του δήλωση (αποδοχής της ευθύνης ή μη) δεν μπορούμε να σας αποζημειώσουμε.
Τι σκ@τ@ τις έχουμε τις ασφαλιστικές μετά, μη με ρωτήσει κανείς... (βρίσκομαι στα δικαστήρια με τον υπέροχο αυτόν συμπολίτη-οδηγό )
αυτα ειναι μαλακιες και αυτη η δικαιολογια ειναι γτπ. επεσες σε ασφαλιστικη με αλητες που δεν πληρωνουν..και δικαστηριο να τους πας αυτοι εχουν τσαμπα τους δικηγορους να καθονται.
αυτοι πονταρουν στο οτι δε θα το τραβηξεις πολυ για 400-500 ευρω..
εγω ειχα εναν αλλο που εκανε παρανομη αναστροφη με αγροτικο στη μαραθωνος με αποτελεσμα να σκασω πανω στη καροτσα του με πανω απο 100.
ξερεις τι μου ελεγε μετα..?οτι τον χτυπησα απο πισω..ευτυχως που ειχα φωναξει τροχαια και κατεγραψε τη παραβαση του και στο αλκοτεστ βρηκε οτι τα χε πιει.
αυτος ξερεις τι θα παθε μετα...?αφου καλυψε εμας η ασφαλιστικη του μετα θα κυνηγησε αυτον(ευτυχως εχει αλλαξει ο νομος,γιατι παλια αν ηταν πιωμενος θα ελεγε δε σε καλυπτω βρειτε τα μονοι σας ).
αλλα και η ασφαλιστικη του στην αρχη πηγε να μας το παιξει δυσκολη και μας ελεγε για χτυπημα απο πισω και τελικα συμβιβαστηκε οταν ειδε πως τα στοιχεια ηταν ξεκαθαρα εναντιον τους.
και μια λεπτομερεια γαι να καταλαβουμε την αλητεια των ασφαλιστικων.
εγω αφου χτυπησα το αγροτικο,το πεταξα 6-7 μετρα μακρια και επεσε πανω σε ενα jepp cherokee το οποιο επαθε χοντρη ζημια(2 πορτες μεσα και αλλα).
η αστυνομια του αφησε ειδοποιηση(την οποια μαλλον καποιοι εξαφανισαν στη συνεχεια... ) και κατεγραψε την εμπλοκη του στο συγκεκριμενο ατυχημα στην αναφορα του ατυχηματος.
τελειως τυχαια το jeep ηταν ασφαλισμενο στην ιδια εταιρεια με το αγροτικο,ομως η ασφαλιστικη του δεν το θεωρησε σκοπιμο να τον ειδοποιησει (δε θυμαμαι και ποια ηταν ρε γαμωτο..).
ο πατερας μου στην αρχη δεν ασχοληθηκε με το jeep,ομως επειδη η αλλη ασφαλιστικη μας εκανε τα πραγματα πολυ δυσκολα(καποιος μαλακας εκλεψε τις ζαντες απο το κουφαρι και μας εδιναν 1000 αντι για 2000 αποζημιωση,και τελικα μετα απο τσακωμους το πηρε για 2000 η αντιπροσωπεια ),αφου πηραμε την αποζημιωση στο χερι εψαξε και βρηκε σε ποιον ανηκε το jeep σκαει σπιτι του και του τα ξερασε ολα!!!
ο ανθρωπος με το jeep δεν ειχε τη παραμικρη ιδεα,απλα βρηκε το αυτοκινητο του διαλυμενο και μολις εμαθε οτι η ασφαλιστικη που επρεπε να τον ειδοποιησει ηταν αυτη στην οποια ηταν ασφαλισμενος τα πηρε πολυ ασχημα,πηγε και τους εχεσε και εκανε στον πατερα μου το τραπεζι
για την ιστορια η δικαιολογια τους στον ιδιοκτητη του jeep ηταν:συγγνωμη το παραλειψαμε,εχετε δικιο απλα ξεχασαμε να σας ειδοποιησουμε...