-
2 φορές.
Την πρώτη πλακώθηκα στα φρένα και με χτύπησε στα 138 (όριο 80) με έγραψε με 98.
Και την δεύτερη με 100 (όριο 60) με έγραψε με 82. -
Ρε παιδιά ταχύτητες είναι αυτές;;;; Τζάμπα σας γράψανε!!!! Δεν υπάρχει κάποιος να τρέχει κανονικά;;; Δηλαδή να πιαστεί με 200 χ/ω 250 χ/ω ή τελος πάντων πάνω από 160!!!!!
-
sv2 έχω μια απορία: Μήπως έχεις καταλάβει γιατί, ενώ σε έχουν σταματήσει πολλές φορές, σε έχουν γράψει μόνο δύο; Οι αστυνομικοί καταλαβαίνουν ότι π.χ. τα 150-170χαώ δεν είναι μια τραγική ταχύτητα σε αυτοκινητόδρομο για μια 430 ή απλά θαμπώνονται από το αυτοκίνητο και 'ξεχνούν' να σε γράψουν ενώ ταυτόχρονα προσπαθούν να μαζέψουν τα σάλια τους;
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Ρε παιδιά ταχύτητες είναι αυτές;;;; Τζάμπα σας γράψανε!!!! Δεν υπάρχει κάποιος να τρέχει κανονικά;;; Δηλαδή να πιαστεί με 200 χ/ω 250 χ/ω ή τελος πάντων πάνω από 160!!!!!Ήρθε μία φωτογραφία (πάνε 3,5 χρόνια αν θυμάμαι καλά) με το πίσω μέρος του αυτοκινήτου του πατέρα μου έξω από τη Θεσσαλονίκη όπου πηγαίναμε με 247km/h.
Δεν ξέρω τι έγινε αλλά ποτέ δεν έγινε δικαστήριο ούτε έφαγε κυρώσεις ο πατέρας μου ούτε τίποτα...
Νομίζω ήταν η περίοδος που υπήρξε απόφαση που έβγαλε όλες τις κάμερες της τροχαίας παράνομες και γι'αυτό τη γλιτώσαμε.
(μετά άλλαξε και ο ΚΟΚ οπότε ησυχάσαμε μια για πάντα με το θέμα ) -
Ποτέ για ταχύτητα μέχρι τώρα...
Πριν από 2 εβδομάδες όμως έκανα μια βόλτα πολύ αργά το βράδυ στην ΑΟ για να το ξεκαπνήσω λίγο και τώρα περιμένω να δώ πότε θα έρθει η φωτό στο σπίτι...
-
-Τελη του 2007 πηγαινα Βουλγαρια και καπου πριν τα Μαλγαρα με γραφουν για 148χλμ με οριο τα 130. (Με εγραψαν και για καρτα καυσαεριων ενω η Αρκαδια δεν εκδιδει )
Το συγκεκριμμενο ταξιδι ξεκινησε στραβα πριν ακομα βγω απο την Τριπολη αφου στις 01:00 που εφευγα με σταματησαν για αλκοτεστ.Τις πληρωσα στο ταχυδρομειο για ταχυτητα και στην Δου για την ΚΕΚ και με πηραν και τηλεφωνο λιγες μερες αργοτερα για να μην τις ξεχασω.
-Καλοκαιρι του 2006 με εγραψαν με 67 χλμ σε σημειο (Χανια Σκοπης Αρκαδιας,τωρα εχει μπει και καμερα)που ειχε οριο τα 50.
-Πισω στο 1991 , μολις ειχα βγαλει διπλωμα, με εγραψαν στην Στερνα -Αργος για +10 χλμ νομιζω.Τους τελευταιους δυο μηνες με εχουν σταματησει στο ιδιο σημειο (Καρδαρας Λεβιδιου) τρεις με τεσσερις φορες για αλκοτεστ απογευματα και μονο το διπλωμα μου ζητανε .
-
2 φορες.
Μια με 127 και οριο 50 (δικαστηριακι και τα συναφη)
και αλλη μια με 160κατι με οριο 120,αλλα ηταν καλοι και μου εκαναν σκοντο 30 χλμ.
-
-
μια φορα λιγο πριν το Αγρινιο, πηγαινα με 93 με οριο 50. Ο μπατσος εκανε λες και επιασε τη 17Ν.
-
μια φορα 50χλμ μετα τη Πατρα, πηγαινα με 135 με οριο (??). Του ειπα οτι εκανε λαθος και οτι το αμαξι ειναι καινουργιο και το στρωνω... Μου εκανε εκπτωση. Δεν ελεγα ψεμματα, το εστρωνα, αλλωστε δεν εχω ξαναπερασει απο εκει με λιγοτερα απο 135.
-
μια φορα με σταματησαν ενω πηγαινα με πολλααααα, μου ερχετε στο μυαλο να του πω οτι ο πατερας μου ειναι αστυνομικος ( ) και οτι θα το μαθει και θα μου παρει το αμαξι κτλ κτλ, με λυπηθηκε και με αφησε να φυγω...
φοβαμαι βεβαια οτι καμια μερα θα ερθει κανενα ασφαλιτικο στο σπιτι με κανα ντοσιε με φωτογραφιες απο τα ταξιδια που κανω και θα με μαζεψουν για τα καλα...
-
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Καμία μέχρι τώρα, περιμένω απλά να δω αν το κόκκινο φωτάκι που αναβόσβησε μέσα σε ένα τούνελ προχτές που ερχόμουν από Ορεστιάδα ήταν φωτογραφία ή όχι. Πήγαινα με 110 με όριο τα 80 αν θυμάμαι καλά...Δεν υπάρχει περίπτωση να φας κλήση μέσα σε τουνελ, δεν υπάρχουν κάμερες ταχύτητας στην Ελλάδα. Επίσης, οι περισσότερες κάμερες που βλέπετε σε εθνικές οδούς, προς το παρόν δεν λειτουργούν. Κάποιες λειτουργούν όμως, αλλά πρέπει να είσαι σούπερ γκαντέμης να σε πετύχει...
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Δεν υπάρχει περίπτωση να φας κλήση μέσα σε τουνελ, δεν υπάρχουν κάμερες ταχύτητας στην Ελλάδα.Υπάρχουν, στο τούνελ της Κατερίνης. Γνωστός μου έφαγε φλασιά εκεί με 180+ και στη συνέχεια και κράξιμο από εμένα. Οι σήραγγες είναι από τα χειρότερα σημεία για να τρέχεις πολύ, καθώς αν γίνει ατύχημα εκεί και πιάσει φωτιά...
Δυστυχώς, παρ'όλο που πάω στη δεξιά με +15 έως +20 από το όριο, με περνάνε όλοι σαν σταματημένο. -
Για ταχύτητα μία φορά, στη κατηφόρα της παραλιακής στο Λαγονήσι Grand Resort.
117 με όριο 60. Προσωπικά πιστεύω οτι πήγαινα με 90, αλλά τέλος πάντων.
Η κλήση ακυρώθηκε λόγω αλλαγής ΚΟΚ, απο δικαστική έγινε διοικητική. Κανονικά ήταν δικαστήριο, 700ευρώ 3 μήνες άδεια και δίπλωμα αν θυμάμαι καλά.
Πως ακριβώς καταφέρνετε να σας μειώνουν το σκορ στο ραντάρ;
Πλέον προσπαθώ να μη τρέχω γιατί δε βγαίνουμε με τον παρόν ΚΟΚ..
Έχω και 2 στάθμευσης και 1 για αλκοολ (0,26 με όριο 0,25 ο γκαντέμης).
Περιμένω να δω Poll με κλήσεις για αλκοολ.
Καλή ιδέα θα'ναι να επαναλαμβάνεται η δημοσκόπηση κάθε Χ μήνες, για να βλέπουμε στατιστικά. -
Μια στην Λ. Βουλιαγμανης με 106 χλμ (ναι με το 106 ειμουνα ) με οριο 80. μία στην Εθνικη πριν τα διοδια του Λουτρακιου με 157 σε οριο 80(με εγραψε για 140 σε οριο 100)...και ανοιγατε και αλλο κυριε!!!! Η αληθεια ειναι οτι βαρεσα 180 κοντερ, παρα την κοπελα μου που μου ελεγε για μπλοκο και εγω κοιτουσα δεξια ενω αυτοι ηταν αριστερα στο πλατωμα των διοδιων Και μια τελευταια μετα την στροφοδιαδρομη που συναντας μετα το αντιριο, που εκει εκαν και προσπεραση σε διπλη διαχωριστικη αλλα με γραψανε για διπλωμα.
-
στον δρομο απο αγρινιο για γιαννενα πηγαινα με 110 ενω ειχε οριο 50.μετα τα σχετικα ''ειμαι παραβατης το ξερω'' ακολουθησε το ''ειμαι φοιτητης'' και μετα μια κληση των 100 ευρω την οποια εβγαλα με ενα 50αρικο μιας και την πληρωσα αμεσως
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Πως ακριβώς καταφέρνετε να σας μειώνουν το σκορ στο ραντάρ;
Μια φορα μου εχει συμβει αυτο.
Ειχα ρυθμισει το cruise στα 150,το οποιο ομως απενεργοποιειται οταν πατας το γκαζι.Με σταματουν κ με ειχε πιασει το ρανταρ με 160+ κ βγαινω γεματος απορια κ τους λεω οτι δεν γινεται διοτι πηγαινα με το cruise.Τον εβαλα μεσα τον αστυνομικο(θεος ο τυπος) να το δει.
Χριστουγεννα ηταν,δεν ηθελαν να μου παρουν πινακιδες οι ανθρωποι και για αυτο μου εκαναν σκοντο 30 χλμ
Με τους φιλους μου εχουμε καταληξει στο οτι αν εισαι ευγενικος,συνηθως σε γραφουν για λιγοτερα χλμ.
-
Δεν με έχουν γράψει ούτε μια φορα!!!
και να με γράψουν σήμερα ε;
-
Μια κ ελπίζω να μείνω σε αυτή.
Κάπου μετα την Κοζάνη που περνάς μια τεραστία γέφυρα (Σέρβια νομίζω?) ε κάνα 500 μέτρα μετά την γέφυρα είχαν μπλόκο, εγώ ¨έπαιζα¨ με ένα almera (αν θυμάμαι καλά) και μας σταματάνε για υπέρβαση ορίου νομίζω ήταν 60 και πηγαίναμε κάπου 120-130 και διπλή διαχωριστική. Όπου αφού μας κάνανε όλες τις συστάσεις γυρνάει κ μου κάνει ο ένας εκ των δυο ¨καλά κανείς ότι κανείς γιατί δεν ανάβεις το φλας όπως έκανε το παιδί¨
και του λέω ¨αν το άναβα δεν θα με έγραφες?¨
-¨θα σε έγραφα¨
κ εντελώς αυθόρμητα του λέω ¨ε τότε…¨
πάντως εγώ την γλίτωσα με 18 ευρω (του είπα πως ήταν η πρώτη μου κλήση κ κρίμα που δεν έχω κρασί να το γιορτάσουμε, και μου απάντησε πως αν συνεχίσω έτσι θα τις εκατοστίσω) , ενώ ο άλλος ο κακομοίρης με 3 πόντους και 3ψηφιο αριθμό ευρω. -
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Ποτέ για ταχύτητα μέχρι τώρα...Πριν από 2 εβδομάδες όμως έκανα μια βόλτα πολύ αργά το βράδυ στην ΑΟ για να το ξεκαπνήσω λίγο και τώρα περιμένω να δώ πότε θα έρθει η φωτό στο σπίτι...
γιατί που έχει φωτοραντάρ;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Πριν από 2 εβδομάδες όμως έκανα μια βόλτα πολύ αργά το βράδυ στην ΑΟ για να το ξεκαπνήσω λίγο και τώρα περιμένω να δώ πότε θα έρθει η φωτό στο σπίτι...
Λενε οτι εχει στην εισοδο της Αττικης οδου απο Ελευσινα προς αεροδρομιο,περιπου στο υψος του Ασπροπυργου και πριν τα διοδια της Αττικης οδου.
-
εχει ρανταρ εκει, δε ξερω αν δουλευει
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Λενε οτι εχει στην εισοδο της Αττικης οδου απο Ελευσινα προς αεροδρομιο,περιπου στο υψος του Ασπροπυργου και πριν τα διοδια της Αττικης οδου.
To ένα είναι στην είδοδο της ΑΟ πριν τα διόδια με το κλασσικό κουτί στα δεξιά του δρόμου.
Το άλλο (που μάλλον με τσίμπησε) είναι πίσω από κάποια πινακίδα στο ρεύμα προς Ελευσίνα κοντά στα Λιόσια (δεν κατάλαβα ακριβώς πού ακριβώς) και ΔΥΣΤΥΧΩΣ είναι τριπλό αφού πιάνει και όλες τις λωρίδες...
-
Πρώτη φορά το 2001 έξω απ' το Αίγιο με όριο τα 100 με τσάκωσαν στα 142, που έδειχνε το μηχάνημά τους και με πήγαν δικαστικώς. Δεύτερη φορά ήρθε φωτογραφία στο σπίτι από ραντάρ της Κατερίνης, πάλι δικαστήριο.
Και κάμποσες φορές στην Ε.Ο. Πύργου-Πάτρας για λίγο πάνω από το όριο με κλήσεις, όπως και έξω από την Άμφισσα πάλι με κλήση.
πόσες φορές σας έχουν γράψει για Ταχύτητα ?