-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Είμαι μέλος στο gamato.info και κατα καιρούς μου στέλνουν PM για να συνεχίσω να seedάρω torrents τα οποία ποτέ δέν έχω κατεβάσειΤί παίζει με αυτό?
Μηπως καποιος εχει οικειοποιηθεί τον λογαρισμο σου;
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Είμαι μέλος στο gamato.info και κατα καιρούς μου στέλνουν PM για να συνεχίσω να seedάρω torrents τα οποία ποτέ δέν έχω κατεβάσειΤί παίζει με αυτό?
Μου ακουγεται πολυ περιεργο.
Εμενα δεν μου εχουν στειλει ποτε κατι τετοιο,ουτε και ενος φιλου απ'οσο ξερω.
Στειλε πμ σε admin. -
Πώς στον κόρακα σταματά να γίνεται αυτή η γελοία αλλαγή χρωμάτων στον Kmplayer;
Θέλω ένα σοβαρό χωρίς μωβ, κιτρινάκια κ λοιπές αηδίες...δεν αναφέρομαι στο περίβλημα αλλά στα κουμπιά και σε άλλα τέτοια... -
μην κοιτάς το γάιδαρο στα δόντια
-
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Πώς στον κόρακα σταματά να γίνεται αυτή η γελοία αλλαγή χρωμάτων στον Kmplayer;
Θέλω ένα σοβαρό χωρίς μωβ, κιτρινάκια κ λοιπές αηδίες...δεν αναφέρομαι στο περίβλημα αλλά στα κουμπιά και σε άλλα τέτοια...Δεξι κλικ στην επιφανεια του - skins -color thems-dont use .
-
Πτοοοουυυυ δεν το χα δει....εγώ έψαχνα στο Options
Merci
-
Για πες μου εσυ τωρα πως θα τον κανω να μην ειναι παντα στο μπροστα παραθυρο ακομα και αν παταω στο απο κατω.Παντα μου καλυπτει ολα τα απο κατω παραθυρα .
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Για πες μου εσυ τωρα πως θα τον κανω να μην ειναι παντα στο μπροστα παραθυρο ακομα και αν παταω στο απο κατω.Παντα μου καλυπτει ολα τα απο κατω παραθυρα .Βγάζεις τα 'on top'
-
Ευχαριστω!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Είμαι μέλος στο gamato.info και κατα καιρούς μου στέλνουν PM για να συνεχίσω να seedάρω torrents τα οποία ποτέ δέν έχω κατεβάσει
Τί παίζει με αυτό?
+1
κατα 99% αυτό συμβαίνει. Άλλαξε κωδικό. -
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Είμαι μέλος στο gamato.info και κατα καιρούς μου στέλνουν PM για να συνεχίσω να seedάρω torrents τα οποία ποτέ δέν έχω κατεβάσει
Τί παίζει με αυτό?
+1
κατα 99% αυτό συμβαίνει. Άλλαξε κωδικό.Επειδή παρακολουθώ στενά το ratio, δέν βλέπω παράξενες αυξομειώσεις. Και στο κάτω κάτω τί θα κέρδιζε κάποιος άν έβρισκε το password μου?
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Τί παίζει με αυτό?
+1
κατα 99% αυτό συμβαίνει. Άλλαξε κωδικό.Επειδή παρακολουθώ στενά το ratio, δέν βλέπω παράξενες αυξομειώσεις. Και στο κάτω κάτω τί θα κέρδιζε κάποιος άν έβρισκε το password μου?
Κοιτα στην λιστα αυτων που εχεις κατεβασει αν ειναι ολα σωστα.
-
κάτι δεν παει καλά με το google
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
κάτι δεν παει καλά με το googleSfaira leme einaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
na valei linux eipameeeeeeeeeeeeeee -
έφτιαξε
το πρόβλημα δεν ηταν στην ταχύτητα
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
έφτιαξετο πρόβλημα δεν ηταν στην ταχύτητα
έπεσα κ γω πάνω στο πρόβλημα. όλα εντάξει όμως τώρα
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
έφτιαξε
το πρόβλημα δεν ηταν στην ταχύτητα
έπεσα κ γω πάνω στο πρόβλημα. όλα εντάξει όμως τώρα
Τί πρόβλημα είχε?
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Τί παίζει με αυτό?
+1
κατα 99% αυτό συμβαίνει. Άλλαξε κωδικό.και εγω ειμαι γραμμενος εκει...
ειναι πολυ καλο...
απλα τωρα τελευταια εχουν κλεισει οι εγγραφες και κανουν καποιες ανακαταταξεις...
-
εβγαζε μηνυμα οτι δε μπορεις να μπεις σε σελιδες γιατι υπηρχε προβλημα..
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#15]