-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Εγώ πάντως mezzanine για να είμαι σίγουρος ότι από απέναντι δεν θα μου ξεφύγει κανένας έχω βάλει και στα ομίχλης λάμπες ξένον (νομίζω τα ίδια έχουν και στα αεροπλανοφόρα)! Μέχρι και ο θεός τυφλώνεται. Επίσης κάνω και το εξής κόλπο: πηγαίνω μόνο με τα μικρά και μόλις δω κάποιον από απέναντι τα ανάβω όλα μαζί ταυτόχρονα και εκείνη τη στιγμή αρχίζω να χοροπηδάω ξέφρενα στο κάθισμα ούτως ώστε να κάθεται λίγο πίσω το αμάξι και ώσπου να διορθώσει τη δέσμη το αυτόματο σύστημα να τούς έχω τυφλώσει προσωρινά (και ελπίζω για πάντα!)Τι αμάξι έχεις;
-
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
...
Τι αμάξι έχεις;Ένα Golf 5 GTI έχω αλλά δεν έχει να κάνει. Του έχω κάνει μοντιφιά τρελή και του έχω βάλει τα φώτα από Scania γιατί τα μαμά ξένον μου φαινόντουσαν κάπως αδύναμα. Μερικοί μάλιστα προλάβαιναν να μου κάνουν και 'οπτικούς' τσαμπουκάδες αναβοσβήνοντας μου τα δυνατά δικά τους. Το έκανα κάπως έτσι και πλέον τους μαζεύουν από τα χαντάκια !
**ΟΛΑ ΞΕΝΟΝ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΕΤΣΙ ??? **
-
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
....
Και τα φλας εννοείται, ΕΤΣΙ;;;
Ωραία με έπεισες, θέλω να βάλω και σε ένα σκούτερ που έχω τέτοιες Η4 λάμπεςΥΓ: Πλάκα πλάκα που μπορώ να βρω; Practicker; Osram, philips κυρίως
ΥΓ2: Το παράκανα με τα off -
ρε παιδια αλλα τι ριχνουν οι γερμανοι στην ασφαλτο οταν χιονιζει?
-
:
Ο χρήστης italakias έγραψε:
ρε παιδια αλλα τι ριχνουν οι γερμανοι στην ασφαλτο οταν χιονιζει?Φωτογραφίες του Μητσοτάκη!!! Τις βλέπουν και φοβούνται να συνεχίσουν!!
Τρομακτικό ε;;;
-
ενω αυτη την βλεπουν και πατανε γκαζι. -
Έλα δεν το συνεχίζω το οφ. Έτσι και αλλιώς δεν ήθελα να το κάνω κομματικό...
Edit: Ας μου στείλει πάντως κάποιος ένα πμ που μπορώ να βρω Η4 xenon look λάμπες.
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Είμαι σίγουρος πως πολλοί που μιλάνε για xenon και ασφάλεια, το βράδυ ανάβουν και τα φώτα ομίχλης αδιαφορώντας για αυτούς που τυφλώνουν.
Είχα αυτοκίνητο με xenon και αυτό που έχω τώρα έχει συμβατικά φώτα. Η διαφορά δεν είναι μεγάλη σε φωτισμένους δρόμους.
Οσοι το σκέφτονται καλύτερα να βάλουν, γιατί φοβάμαι πως θα πάνε να του φορέσουνε κινέζικες ψυχρές μπλέ λάμπες που τυφλώνουν - στύλ xenon.
Τα aftermarket είναι για τα μπάζα.
Επειδη αφηνεις καποιο ιχνος υπονοουμενων, και επειδη αναφερθηκα και εγω
για ξενον και ασφαλεια, προσωπικα σε διαβεβαιω
οτι τα δικα μου φωτα ομιχλης τα εχω χρησιμοποιησει λιγοτερο απο 5 φορες στα 6 χρονια
που οδηγω με ξενον, λογω αντιξοων καιρικων συνθηκων και μονο!
Το οτι οντως η διαφορα σε φωτισμενους δρομους ειναι μικρη δεν σημαινει
οτι κινουμαστε κατα βαση και μονο σε αυτους...
Τελος εχω τοποθετηθει επανηλειμμενα στο θεμα των aftermarket αρνητικα.Οχι, δεν αναφερόμουν σε εσένα φιλε μου. Ηταν μια γενική παρατήρηση σε όσους οδηγούν με τα φώτα ομίχλης.
-
Μια και ολους μας καιει η βδομαδα παραγωγης και παραδοσης να σας πω και εγω την ιστορια μου....
παραγγελια 14/11 1.4 160αρι
με ηλιοροφη και interlagos + sport packet, RCD 510 , bluetooth, πακετα φωτισμου ....Μου ειπαν πριν κανενα μηνα 15η βδομαδα χωρις να ηταν κλειδωμενη και πριν 15 μερες μευ ειπαν οτι επεσε στη 13η βδομαδα χωρις παλι να κλειδωσει...
οπως και να εχει το νωριτερο ειναι τελος Απριλίου...!
Πολύ!Ειναι Πολυυυυυυυυυυυυυυ!
-
αυτες ειναι οι σπα... ξερει κανεις ποσο κανουν? ειναι διαθεσιμες??? γτ στο καταλογο π εχω δεν τις εχει μεσα... και μ αρεσουν περισσοτερο απο ντονιγκτον π εβαλα.. και δν εχω παρει κ εβδομαδα παραγωγης ακομα
αν εχει κανεις και καμια φωτο του σιροκο με αυτες πανω ας ποσταρει....
και κατι ακομα.. αυτες οι λουγκανο οι 19αρες π ειναι στο τιμοκαταλογο π εχω ποιες ειναι???
-
Με 18' και με DCC θα εχει καλυτερη ποιοτητα κυλισης απ'οτι με 17 και χωρις DCC ?
-
-
Lugano.-
-
interlagos
-
Ο χρήστης PSO_GEORGE έγραψε:
Μα ειναι η VW για να γελας...παραγγελια 3-12-08 δηλαδη κοντα 2 μηνες τωρα και δεν μου εχουν πει βδομαδα παραγωγης.......σε 10 μερες παω να παρω την προκαταβολη πισω...εεε δεν θα παρακαλαμε και την vw να μας δωσει αμαξι!και χωρις εκπτωση κιολας την ωρα που η bmw κανει 7000 ευρω σε καινουργια αυτοκινητα!!!!δηλαδη για να καταλαβω γιατι καθε φορα στην αναμονη με αυτην την εταιρια???/Φίλε υπάρχουν και χειρότερα!! Εγώ έχω κάνει παραγγελία 4/11/08 δηλαδή κοντά 3 μήνες και δεν έχω πάρει εβδομάδα παραγωγής! Νομίζω την προκαταβολή δύσκολα την παίρνεις πίσω πάντως γιατί έχουν κινηθεί διαδικασίες πλεόν! Εν αναμονή λοιπόν... μας βλέπω κάπου 13η-15η βδομάδα! Κουράγιο!
-
Ο χρήστης Panos Boutos έγραψε:
Μια και ολους μας καιει η βδομαδα παραγωγης και παραδοσης να σας πω και εγω την ιστορια μου....παραγγελια 14/11 1.4 160αρι
με ηλιοροφη και interlagos + sport packet, RCD 510 , bluetooth, πακετα φωτισμου ....Μου ειπαν πριν κανενα μηνα 15η βδομαδα χωρις να ηταν κλειδωμενη και πριν 15 μερες μευ ειπαν οτι επεσε στη 13η βδομαδα χωρις παλι να κλειδωσει...
Ακριβώς τα ίδια μου είπανε και μένα. Αρχικά έμαθα μέσα από kosmocar για 15η χωρίς να έχει κλειδώσει και πριν καμιά εβδομάδα 13η χωρίς να κλειδώσει πάλι. Όσοι έχουμε ηλιοροφή μάλλον θα αργήσουμε. Βλέπν να παίρνουμε οριστική εβδομάδα κάπου 10η-11η που σημαίνει καλό τελος Απρίλη όπως είπες!!
Και εγώ έχω παραγγελία 4/11, δηλαδή 10 μέρες πρίν από εσένα (χωρίς αυτό να παίζει ιδιαίτερο ρόλο εν τέλει από ότι βλέπω). Όλα μαζί θα μας τα φέρουνε! -
Ο χρήστης Panos Boutos έγραψε:
Μια και ολους μας καιει η βδομαδα παραγωγης και παραδοσης να σας πω και εγω την ιστορια μου....παραγγελια 14/11 1.4 160αρι
Αν υπολογίσεις μολίς άρχισε η 5η εβδομάδα, έχουνε μείνει άλλες 9 δηλαδή, + 1 μήνας εκτελωνισμός σε 3 μηνάκια το πολυ θα το έχουμε!
-
Ο χρήστης Fanatic έγραψε:
Μια και ολους μας καιει η βδομαδα παραγωγης και παραδοσης να σας πω και εγω την ιστορια μου....
παραγγελια 14/11 1.4 160αρι
Ακριβώς τα ίδια μου είπανε και μένα. Αρχικά έμαθα μέσα από kosmocar για 15η χωρίς να έχει κλειδώσει και πριν καμιά εβδομάδα 13η χωρίς να κλειδώσει πάλι. Όσοι έχουμε ηλιοροφή μάλλον θα αργήσουμε. Βλέπν να παίρνουμε οριστική εβδομάδα κάπου 10η-11η που σημαίνει καλό τελος Απρίλη όπως είπες!!
Και εγώ έχω παραγγελία 4/11, δηλαδή 10 μέρες πρίν από εσένα (χωρίς αυτό να παίζει ιδιαίτερο ρόλο εν τέλει από ότι βλέπω). Όλα μαζί θα μας τα φέρουνε!κι εγω ηλιοροφη και interlagos αλλα ακομα να μου πουν πιθανη ημερομηνια.....
VW Scirocco