-
To quick reply καταργήθηκε?
-
Θα επανέλθει σύντομα, ελπίζουμε...
-
Μπορεί να μπει κ κανα smilie στο quick reply ....; Να μην είναι τόσο σκέτο...;!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μπορεί να μπει κ κανα smilie στο quick reply ....; Να μην είναι τόσο σκέτο...;!Να γίνει, δηλαδή, κανονικό reply?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μπορεί να μπει κ κανα smilie στο quick reply ....; Να μην είναι τόσο σκέτο...;!
Να γίνει, δηλαδή, κανονικό reply?
Ναι ...όπως ήταν πριν γίνει μπλε το φόρουμ...ξέρεις εκείνο το κοκκινάκι
-
-
sorry, αν έχει ξαναγίνει η ερώτηση. πρόσπαθησα να κάνω table με βάσει κάποιες οδηγίες που βρήκα.
Γιατί δεν μου κάθισε;
MCFMCT HTHS4.523.52
-
Ο χρήστης mesastou έγραψε:
sorry, αν έχει ξαναγίνει η ερώτηση. πρόσπαθησα να κάνω table με βάσει κάποιες οδηγίες που βρήκα.Γιατί δεν μου κάθισε;
MCFMCT
HTHS4.523.52
Αυτός είναι κώδικας HTML, τον οποίο για λόγους ασφαλείας στο forum δεν γίνεται αποδεκτός.
-
Γιατί τα links, που ο FF παλιότερα τα άνοιγε σε καινούριο tab, τώρα τ' ανοίγει στο ίδιο παράθυρο?
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Γιατί τα links, που ο FF παλιότερα τα άνοιγε σε καινούριο tab, τώρα τ' ανοίγει στο ίδιο παράθυρο?Δεν το κανει μονο σε εμενα δηλαδη.ΠΑντως η ρυθμιση που εχω ειναι να ανοιγουν σε νεα καρτελα.
-
Πρόβλημα που ξέμεινε από την τελευταία αναβάθμιση, θα διορθωθεί
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Στο forum του ubuntu-gr ειναι ετσι . Δεν ειναι τοσο κακη ιδεα .
-
Ρε παιδιά,δε νομίζω να είμαι ο μόνος
Η phbb δίνει τη δυνατότητα (εφ' όσον αυτή ενεργοποιηθεί) στους χρήστες να επιλέξουν το προφίλ του θέματος του φόρουμ ΚΑΙ με σκούρα χρώματα,γιατί δεν το κάνετε?
Είναι ξεκούραστο στα μάτια ειδικά για site που οι χρήστες τους επισκέπτονται συχνάplease
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Στο forum του ubuntu-gr ειναι ετσι . Δεν ειναι τοσο κακη ιδεα .
-
'Ooops the link apears broken' Αυτο το μήνυμα μου βγάζει σε όσα θέματα στο ευρετήριο τεχνικών θεμάτων πήγα να μπω!!!
-
Aσχετο: Πριν απο λιγο ειδα τον αριθμο των δημοσιευσεων μου απο 830 περιπου να γινεται 758.
Πωτς γενεν αυτο;;; (Που λεει και ο Ογκουνσοτο)
-
Αυτό δεν μπορεί να γίνει. Εκτός αν ο μετρητής των δημοσιεύσεών σου έκανε, τελικά, reset μετά την αναβάθμιση! Δεν ξέρω. Θα το δούμε.
edit Είναι reset του counter των δημοσιεύσεων.
-
για μας που γραφουμε τις παπαριες του αιωνα..δηλαδη για μενα και τον μπουγατσα θα υπαρξει παπαρομετρο? ας επιληφθει ο κρατικος μηχανισμος επιτελους!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
για μας που γραφουμε τις παπαριες του αιωνα..δηλαδη για μενα και τον μπουγατσα θα υπαρξει παπαρομετρο? ας επιληφθει ο κρατικος μηχανισμος επιτελους!θα συμφωνήσω, θα επαυξάνω και θα προτείνω επιπροσθέτως την θέσπιση τρολόμετρου
δε γίνεται τέτοια προσφορά να μένει στην αφάνεια
-
Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει γιατί έχω ένα πρόβλημα και μου έχει σπάσει τα ΝΕΥΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.
εδώ και καμιά 10ριά μέρες και ο φορητός και ο Tower απο το πουθενά έβγαλαν το παρακάτω σφάλμα όταν πάω να κλείσω την σελίδα
σημ. ie7 έχω και στα 2plz είναι απελπιστικό
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM