-
Είναι σχεδόν ίδιο μέγεθος και αντικαθιστά την προηγούμενη διάσταση.
-
Πέρα από την πλάκα, το 175/80R14 νομίζω εξακολουθεί να παράγεται παιδια...
-
Σωστός.
-
Υπάρχει κανείς που να έχει άποψη για το Michelin Primacy HP ;
-
Ο χρήστης bathan έγραψε:
Υπάρχει κανείς που να έχει άποψη για το Michelin Primacy HP ;Μόνο αυτήν την δοκιμή έχω 'πρόχειρη'. Χάνει πόντους από τη μέτριά του απόδοση στο βρεγμένο σε σχέση με τον ανταγωνισμό (P7, ER 300, PremiumContact 2 κλπ.)...
-
Μετά την αύξηση της τιμής των Exalto2, με τρώει το χέρι μου να δοκιμάσω τα Toyo T1R, ποιος εγω, που δεν ήθελα ούτε ν'ακούσω για τέτοιες μάρκες!
Βέβαια, προς το παρόν, βρίσκω τα Toyo στα 270€ και τα Michelin στα 290€, αλλά μου λέει πως δεν βρίσκει τα δεύτερα επειδή έχουν έλλειψη...
Αυτό μόνον αυτός ο λαστιχάς μου το λέει, οι άλλοι τα έχουν , αλλά θέλουν 320€!
Θα μου πεις, βάλε τα Conti PremiumContact2 που κάνουν 270€... Αλλά έλα που τα είδα από κοντά και δεν έχουν καθόλου σπορ σχεδίαση, ούτε σε πέλμα, ούτε σε πλαϊνά, και φοβάμαι πως θα με ξενερώσουν γρήγορα...
Επομένως, σκέφτομαι το εξής: να δοκιμάσω τα Toyo, αν τα βρω όμως σε χαμηλότερη τιμή από τα Michelin και εννοώ αρκετά χαμηλότερη... Ενας στην δουλειά , τα έβαλε με 250€ στην ίδια διάσταση (195/50/15), αλλά ήταν λέει φιλική τιμή (οπότε δεν μπορώ να τον ...αγγαρέψω και για πάρτη μου...). Ερώτηξις: γνωρίζει κάποιος κάποιον λαστιχά που να έχει καλές τιμές σε Toyo, να κάνω κάνα τηλέφωνο; Εναλλακτικά, γνωρίζει κάποιος πού μπορώ να βρω τα Exalto μου, σε τιμή κάτω από 300€ ;
Έχω ...μουλαρώσει και δεν θέλω με τίποτε να πληρώσω παραπάνω από αυτό το όριο!
-
Tα Τ1 έχουν αρκετά μικρή διάρκεια πάντως, να ξέρεις.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Tα Τ1 έχουν αρκετά μικρή διάρκεια πάντως, να ξέρεις.Δεν με πειράζει, κάνω λίγα χιλιόμετρα, γύρω στα 10Κ το χρόνο, αυτό που θέλω είναι να είναι μαλακό και προοδευτικό. Τώρα έχω τα Potenza, που για να ζεσταθούν πρέπει να τα στίψεις, ε και όπως καταλαβαίνεις, το Υ, δεν ...προσφέρεται για τέτοια πράγματα!
Του φούστη, 20Κ, θα βγάλουν, έτσι δεν είναι;
-
Έχει δοκιμάσει κανείς το Goodyear F1 Asymetric?
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Μετά την αύξηση της τιμής των Exalto2, με τρώει το χέρι μου να δοκιμάσω τα Toyo T1R, ποιος εγω, που δεν ήθελα ούτε ν'ακούσω για τέτοιες μάρκες!Βέβαια, προς το παρόν, βρίσκω τα Toyo στα 270€ και τα Michelin στα 290€, αλλά μου λέει πως δεν βρίσκει τα δεύτερα επειδή έχουν έλλειψη...
Θα μου πεις, βάλε τα Conti PremiumContact2 που κάνουν 270€... Αλλά έλα που τα είδα από κοντά και δεν έχουν καθόλου σπορ σχεδίαση, ούτε σε πέλμα, ούτε σε πλαϊνά, και φοβάμαι πως θα με ξενερώσουν γρήγορα...
Επομένως, σκέφτομαι το εξής: να δοκιμάσω τα Toyo, αν τα βρω όμως σε χαμηλότερη τιμή από τα Michelin και εννοώ αρκετά χαμηλότερη... Ενας στην δουλειά , τα έβαλε με 250€ στην ίδια διάσταση (195/50/15), αλλά ήταν λέει φιλική τιμή (οπότε δεν μπορώ να τον ...αγγαρέψω και για πάρτη μου...). Ερώτηξις: γνωρίζει κάποιος κάποιον λαστιχά που να έχει καλές τιμές σε Toyo, να κάνω κάνα τηλέφωνο; Εναλλακτικά, γνωρίζει κάποιος πού μπορώ να βρω τα Exalto μου, σε τιμή κάτω από 300€ ;
Τα δικά μου Exalto (παραγωγής μέσα Ιουνίου) τα έβαλα με 290 (185/60-14) σε λαστιχά στην Λεωφ. Ηρακλείου. Μπορώ να σου δώσω τηλ αν θέλεις να ρωτήσεις τιμή για τη δική σου διάσταση.
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Έχει δοκιμάσει κανείς το Goodyear F1 Asymetric?Έχουν αναφερθεί στο παρελθόν, κάνε ένα κόπο να ψάξεις!
Διαστάσεις/Αυτοκίνητο? -
Μετά την αύξηση της τιμής των Exalto2, με τρώει το χέρι μου να δοκιμάσω τα Toyo T1R, ποιος εγω, που δεν ήθελα ούτε ν'ακούσω για τέτοιες μάρκες!Βέβαια, προς το παρόν, βρίσκω τα Toyo στα 270€ και τα Michelin στα 290€, αλλά μου λέει πως δεν βρίσκει τα δεύτερα επειδή έχουν έλλειψη...
Στην Πατρα θα σε εφτιαχνα για ΤΟΥΟ Τ1 με 230-240 ευρω(τοσο τα εβαλα Αυγουστο), αλλα αν βαλεις και τις βενζινες πηγαινε ελα θα σου ερθει το ιδιο.
Αν ερθεις παντως και για αλλη δουλεια να το συνδυασεις, πες μου... -
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Στην Πατρα θα σε εφτιαχνα για ΤΟΥΟ Τ1 με 230-240 ευρω(τοσο τα εβαλα Αυγουστο), αλλα αν βαλεις και τις βενζινες πηγαινε ελα θα σου ερθει το ιδιο.
Αν ερθεις παντως και για αλλη δουλεια να το συνδυασεις, πες μου...Α, έπρεπε να ...μου το λεγες πριν κάτι χρόνια που σπούδαζα εκεί! Έχω χρόνια να έρθω, ευχαριστώ πάντως!
Τα δικά μου Exalto (παραγωγής μέσα Ιουνίου) τα έβαλα με 290 (185/60-14) σε λαστιχά στην Λεωφ. Ηρακλείου. Μπορώ να σου δώσω τηλ αν θέλεις να ρωτήσεις τιμή για τη δική σου διάσταση.
Thanx, αλλά επειδή μου πέφτεις λίγο μακρυά (είμαι Ελληνικό), θα προσπαθήσω προς το παρόν να βρω κάτι πιο κοντινό. Ευχαριστώ πάντως!
-
ΚΥΡΙΑΖΗΣ απο τους πιο φθηνους στην αθηνα.
-
λες τον λαστιχά της michelin κοντα στο βασιλοπουλο επι της βουλιαγμενης??και μενα το ιδιο μου λεει καθε φορα, εχει ελλειψη
μου τα φερε τελικα παντωςfit & go πηγες?μου αφηναν πολυ φθηνα τα continental για το audi εκει..
αλλιως πες στον αλλο να τα παραγγειλει,πού θα παει θα τα βρει στο τελος! -
195/50/15?
Ηιφι έλα Θεσσαλονίκη να τα βάλεις με 280 -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
λες τον λαστιχά της michelin κοντα στο βασιλοπουλο επι της βουλιαγμενης??και μενα το ιδιο μου λεει καθε φορα, εχει ελλειψη
μου τα φερε τελικα παντωςΜπα όχι, αυτός είναι πάνω από 300€!
fit & go πηγες?μου αφηναν πολυ φθηνα τα continental για το audi εκει..
αλλιως πες στον αλλο να τα παραγγειλει,πού θα παει θα τα βρει στο τελος!Κι αυτός μια από τα ίδια , 320€. Τα Conti, ΟΛΟΙ, τα έχουν στην ίδια τιμή (δεικτης Η) 270€.
195/50/15?
Ναι.
Ηιφι έλα Θεσσαλονίκη να τα βάλεις με 280
Έχουν τόσο στην Θεσσαλονίκη; Γιατί οι τιμές άλλαξαν από την νέα χρονιά! Αν ναι... θα...έρθω, έτσι για το γαμώτο!
-
τι λαστιχο θες να σου στειλω αυριο τιμη και διευθηνση.195-50-15 γυρω στα 260
-
Από όσο γνωριζω, για κάνε μερικά τηλ να δείς.
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
τι λαστιχο θες να σου στειλω αυριο τιμη και διευθηνση.195-50-15 γυρω στα 260Αν μου το στείλεις με 260, θα πρέπει να πληρώσω κάπου την τοποθέτηση... Άρα πάμε πάλι στα 300, σωστά;
Έγραψα πιο πάνω: Michelin Exalto 2, 195/50/15.Δεν κατάλαβα πάντως, πως ακριβώς θα μου τα στείλεις... Κάνεις αυτή τη δουλειά;
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια....