-
@ TRAVELLER
Κατά πρώτον δεν έγραψα ότι με πείραξε η φράση σου για τη συγνώμη.
Στα συγκεκριμένα ποστ ανταλλάσσουμε απόψεις εμείς. Σε βεβαιώνω λοιπόν ότι θα ήμουν υπό τις προϋποθέσεις που έγραψα. Όπως βεβαιώνω ότι δε θα έψαχνα αφορμές για να είμαι εναντίον.
Μέσα στο' το γιατί είναι άλλη ιστορία' είναι η απάντηση στο γιατί καμία διεκδίκηση δεν έχει υπέρ της του πολλούς. Δεν είναι δυνατό όλα όσα έχουν ζητηθεί τόσα χρόνια να είναι λάθος ή παράλογα. Ο τρόπος, ίσως και οι επικεφαλής, αυτό πιθανόν πολύ περισσότερο, να είναι η αιτία της αντίδρασης του κόσμου.
Για τη Θώδη το έγραψα γιατί το θεώρησα αστείο, αν ήταν τόσο 'κρύο', .
Για να λες ότι το έχεις ψάξει το δέχομαι. Εγώ απλά έχω σχηματίσει μια γνώμη για τις κινητοποιήσεις αυτές μιλώντας, μερικές ημέρες πριν την έναρξή τους, με κάποια παιδιά αγρότες από τη Θήβα. Αυτοί μου ανέφεραν (με ονόματα) ποιοι και τι θέλουν (το μητρώο αγροτών που έγραψα).
Μια επισήμανση μόνο. Γράφοντας 'σαν αντίδραση στην όποια εξουσία δε μας αρέσει - ικανοποιεί.' δεν εννοούσα συγκεκριμένη κυβέρνηση αν αυτό εννόησες.
-
http://www.news247.gr/a/43!74231
Διχασμένοι εμφανίζονται οι αγρότες της Πελοποννήσου, εκπρόσωποι των οποίων συναντήθηκαν τελικά το απόγευμα με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, ο οποίος δεσμεύτηκε για επιπλέον βοήθεια ύψους 40 εκατομμυρίων ευρώ από το συνολικό πακέτο στήριξης. Φεύγοντας απο το γραφείο του Σωτήρη Χατζηγάκη, οι αγρότες κατήγγειλαν ότι δεν είναι συνάδελφοί τους εκείνοι που κρατούν κλειστό τον Ισθμό αλλά απλοί πολίτες και ανακοίνωσαν ότι θα αποχωρήσουν από το μπλόκο του Ισθμού.
Μάλλον πρόκειται για παρακρατικούς.
-
Γενικά πάντως εγώ στο γκαράζ μου δεν έχω John Deere.
Eσείς οι καταυλακιώτες με αυτά μετακινείστε
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
@ TRAVELLERΚατά πρώτον δεν έγραψα ότι με πείραξε η φράση σου για τη συγνώμη. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να ζητήσω συγγνώμη από κάποιον που εκτιμώ το ύφος του γραψίματός του , έστω και αν έχω διαφορετικές απόψεις σε πολλά ζητήματα, δε θα μου πέσει η 'μύτη'
Στα συγκεκριμένα ποστ ανταλλάσσουμε απόψεις εμείς. Σε βεβαιώνω λοιπόν ότι θα ήμουν υπό τις προϋποθέσεις που έγραψα. Όπως βεβαιώνω ότι δε θα έψαχνα αφορμές για να είμαι εναντίον.
Μέσα στο' το γιατί είναι άλλη ιστορία' είναι η απάντηση στο γιατί καμία διεκδίκηση δεν έχει υπέρ της του πολλούς. Δεν είναι δυνατό όλα όσα έχουν ζητηθεί τόσα χρόνια να είναι λάθος ή παράλογα. Ο τρόπος, ίσως και οι επικεφαλής, αυτό πιθανόν πολύ περισσότερο, να είναι η αιτία της αντίδρασης του κόσμου. Τον 'τρόπο' τον αφήνω γιατί είναι μεγάλη κουβέντα και θα είμαστε πολύ off topic. Οι 'επικεφαλής' ΄όμως δεν είναι φυτευτοί, είναι εκλεγμένοι. Τώρα μιλάμε για τους αγροτοπατέρες και τις εξαρτήσεις τους από πολιτικούς σχηματισμούς, χθες μιλούσαμε για τους εργατοπατέρες που θα εξαργυρώσουν τη δράση τους με μια βουλευτική έδρα και κανένα Lexus 6 μέτρων, αύριο θα μιλάμε για κάποιους άλλους. Το θέμα είναι τι κάνουμε εμείς και πως συντηρούμε μια κατάσταση που τη θεωρούμε 'άρρωστη' .
Για τη Θώδη το έγραψα γιατί το θεώρησα αστείο, αν ήταν τόσο 'κρύο', . Εντάξει. Άλλωστε εσύ ξέρεις καλύτερα από μένα το 'πώς' το εννοούσες. Εγώ απλώς έγραψα πώς μου φάνηκε. Δεν είναι θέμα κρυάδας βεβαίως.
Για να λες ότι το έχεις ψάξει το δέχομαι. Εγώ απλά έχω σχηματίσει μια γνώμη για τις κινητοποιήσεις αυτές μιλώντας, μερικές ημέρες πριν την έναρξή τους, με κάποια παιδιά αγρότες από τη Θήβα. Αυτοί μου ανέφεραν (με ονόματα) ποιοι και τι θέλουν (το μητρώο αγροτών που έγραψα). Εγώ δεν ξέρω καν τα αιτήματα τους. Βλέπω όμως την καθημερινότητα τους (επαρχιώτης γαρ και μάλιστα σε καθαρά αγροτική περιοχή) και απορώ πως αντέχουν ακόμα .
Μια επισήμανση μόνο. Γράφοντας 'σαν αντίδραση στην όποια εξουσία δε μας αρέσει - ικανοποιεί.' δεν εννοούσα συγκεκριμένη κυβέρνηση αν αυτό εννόησες. Όχι , καμια σχέση, σε διαβεβαιώ . Δεν είναι θέμα κυβερνώντων, πάει παραπέρα.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
:hmmm: Γενικά πάντως εγώ στο γκαράζ μου δεν έχω John Deere.Eσείς οι καταυλακιώτες με αυτά μετακινείστε
Στον Ισθμό πρέπει να γίνεται της πουτάνας. Οι μεν κατηγορούν τους δε
*'...Ο εκπρόσωπος της Συντονιστικής Επιτροπής του μπλόκου του Ισθμού Παν. Πρεβερέτος δήλωσε ότι ο κ. Χατζηγάκης δέχθηκε να ενταχθούν στο πακέτο στήριξης η κορινθιακή σταφίδα, τα εσπεριδοειδή, η πατάτα και οι ζωοτροφές.
«Μπορεί να μην πήραμε όλα όσα ζητούσαμε, αλλά έγινε ένα σημαντικό βήμα» είπε χαρακτηριστικά.
Σχετικά με την εξέλιξη της κινητοποίησης είπε ότι η αποχώρηση των αγροτών από τον Ισθμό είναι οριστική και πρόσθεσε ότι αν υπάρχουν κάποιοι που δημιουργούν προβλήματα στην διέλευση των αυτοκινήτων αυτοί δεν είναι αγρότες και δεν έχουν καμιά σχέση με τον αγώνα των αγροτών.
Όσοι παραμένουν συγκεντρωμένοι στον Ισθμό κάνουν λόγο «για προδοσία του αγώνα»....'
*http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=244
Λες και το'ξερα όταν τα έγραφα χθες στον funky+κάτι άλλο που μου δένεται η γλώσσα όταν πάω να το προφέρω
-
Λες και το ΄ξερες ή είσαι ο καθοδηγητής;
-
Tελικά τα νήματα κινούνται μέσα απ το φόρουμ των 4Τ
-
Να και τα παράπλευρα οφέλη από τα μπλόκα στους δρόμους.
Σε μια δύσκολη συγκυρία
Αύξηση της επιβατικής κίνησης κατά 14% πέτυχε το 2008 η Aegeanhttp://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=980164&lngDtrID=251
-
Τώρα μόλις είδα και το Lexus που έγραφα στον tazio στις ειδήσεις του ΜΕΓΚΑ κανένας βουλευτής θα είναι
Αύριο πάω να παίξω ΛΟΤΤΟ
-
Ας το λόττο για ξεκάρφωμα, σε ταμάς?
Πες μας ποιος οδήγαγε την Λέξους -
Σοβαρά, πέρασε ένα Λέξους από κάποιο μπλόκο!!
Δεν το πολυπρόσεξα , δεν είμαι ...Γιαπωνεζόφιλος εγώ σαν κάτι άλλους
(αυτή η νέα φατσούλα του P, παραείναι γελοία!!! )
-
Eμ, οι σοβαροί επαναστάτες μόνο με γιαπωνέζικα.
Ελπίζω κι εγώ καποτε να ανέλθω και απ το φτωχό πλην τίμιο avensis να γίνω σωστός επαναστάτης με lexus Έχω ξεκινήσει σωστά πάντως -
Καλημέρα,
Είπα να μην γράψω αλλά 'ξύνομαι'...
Φανταστικό Σενάριο
*Οδηγείς και φτάνεις σε 'μπλόκο' αγροτών. Ο αστυφύλαξ σε ενημερώνει πως δεν μπορείς να περάσεις διότι είναι κλειστός ο δρόμος από τους 'αγρότες'. Ζητάς να καλέσει τον επικεφαλή της ομάδας των Αστυνομικών, αφού εμφανιστεί μπροστά σου του ζητάς να εφαρμόσει το Νόμο και να ανοίξει ο δρόμος αμέσως, κάνοντας χρήση των δυνάμεων που διαθέτει, διότι η πράξη αυτή των 'αγροτών' συνίσταται στην πράξη του αδικήματος 'παρακώλυση συγκοινωνιών' και πιο συγκεκριμένα σε παράβαση των:
α) Άρθρα 290-291-292 του Ποινικού Κώδικα
β) Άρθρο 34 παρ.12 του Κ.Ο.ΚΟ επικεφαλής της ομάδας των Αστυνομικών αρχίζει τις ασυνάρτητες απαντήσεις (δεν έχω εντολές από ανωτέρους, δεν είναι εφικτό, υπάρχει άλλη οδός να πάτε κτλ.) και αφού του επισημάνεις πως η δουλειά του Αστυνομικού Οργάνου δεν είναι καμία άλλη από το να εφαρμόζει το Νόμο & όχι να υπακούει στις 'παράνομες' & πολιτικο-δημοσιοσχετίστικες εντολές των Ανωτέρων του, του λες επί λέξη: 'Λυπάμαι αλλά εφόσον δεν εκτελείτε τα καθήκοντά σας όπως ορίζει ο Νόμος, είμαι αναγκασμένος να προβώ σε υποβολή μηνύσεως εναντίον σας για παράβαση καθήκοντος'.*
Υπενθυμίζω πως το παραπάνω είναι φανταστικό σενάριο έτσι??
ΥΓ: 1) Εάν το ανωτέρω φανταστικό σενάριο εφαρμοστεί από 5-10-100 οδηγούς, να δούμε εάν ' θα βγει κάποιο αποτέλεσμα στο μέλλον'.
2) Μπορεί να απαλειφθεί η λέξη 'αγρότης' από το ανωτέρω φανταστικό σενάριο και να αντικατασταθεί από οποιαδήποτε άλλη επαγγελματική ομάδα. -
Εγώ απόρώ γιατί δεν έχει στείλει τα ματ τόσο καιρό, τους φοιτητές καλά ήξεραν να τους κάνουν τουλούμι στο ξύλο.
Βλέπω την παρέμβαση της Θώδη στα μπλόκα αυτή τη στιγμή στην ελληνοφρένεια
Ρε TRAVELLER, την παρεξήγησες τη γυναίκα, είχε στείλει και επιστολή στον Καραμανλή για να τον βοηθήσει, ένα μήνα τώρα, γιατί διαισθάνοταν τα προβλήματα αλλά
'ούτε κι εμένα δε με δέχτηκε'Κάποιοι την έχουν ψωνίσει
-
Επίσης είναι ποινικό αδίκημα, να παραβιάζεται η νομοθεσία και εσύ να κάνεις την παπια και
να λες και μάλιστα και στα κανάλια οτι δεν έχω σκοπό να κάνω τίποτα για αυτό.Κοίτα... το σενάριο είναι κάπως φανταστικό για ιδιώτη.. (πρέπει να είσαι και δικομανής)
.. αλλά όχι για μια μεγαλύτερη εταιρεία μεταφορων ή κάποιον που έχει προιοντα με ρήτρες που πρέπει να διανεμει.
Δικαιωματικά θα πρέπει μια τέτοια εταρία να κάνει μύνηση και να ζητήσει αποζημίωση
για διαφυγόντα κέρδη ...
... Επίσης δεν θα εκπλαγώ να φάμε ένα ακόμα πρόστιμο και από το (δίκαιο) παράπονο
των Βούλγαρων στην Ε.Ε. Επειδή εμείς εφαρμόζουμε το άτυπο άσυλο εθνικών οδών
δεν σημαίνει οτι μπορούμε να παραβιάζουμε και διεθνείς νομοθεσίες ; -
Δε νομίζω να φτάσω Ρέθυμνο αυτό το Σ/Κ, θα με φάει η παλιά Εθνική
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Εγώ απόρώ γιατί δεν έχει στείλει τα ματ τόσο καιρό, τους φοιτητές καλά ήξεραν να τους κάνουν τουλούμι στο ξύλο.εχει στειλει τους παρακρατικους ντυμενους σαν αγροτες...
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Δε νομίζω να φτάσω Ρέθυμνο αυτό το Σ/Κ, θα με φάει η παλιά ΕθνικήTo έκανε ο συνεργάτης μου χθες. +40 λεπτά όλη η υπόθεση. Μέχρι το ΣΚ όμως θα έχουν ανοίξει...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Απλώς καθένας κάνει ό,τι του κατέβει, βαφτίζοντάς το 'Αγώνα', 'Πάλη', 'Δικαίωμα του Χ, Ψ, Ω'.
Από την άλλη, αν οι επαγγελματοβιοτέχνες αποφασίσουν να αποκλείσουν τον θεσσαλικό κάμπο στήνοντας μπλόκα στην ΕΟ και στους παράδρομους, αναγκάζοντας τους αγρότες να αφήσουν τα προϊόντα τους να σαπίσουν, επειδή πχ θέλουν υψηλότερο αφορολόγητο όριο, κατάργηση των ταμειακών επειδή 'δεν βγαίνουν' κλπ, πώς θα φανεί στην περήφανη αγροτιά του Κιλελέρ; Θα ορμήσουν να τους πατήσουν με τα τρακτέρ ή όχι; Μάλλον όχι υποθέτω.
Εγώ προτείνω να κατέβουν και αυτοί, για να υπάρχει περισσότερος κόσμος στην πίστα.
Δε λεει να χωρεύεις καλαματιανό με 10 νοματαίους**
Ναι, ναι, όλοι στους δρόμους. Μόνο οι μαλάκες θα δουλεύουν για να φορολογούνται και να δίνει δισεκατομμύρια από τα κρατικά κονδύλια κάθε υπουργός στους μελλοντικούς ψηφοφόρους του. Είναι κι αυτό ένα σύστημα.**Όταν εγώ λέω ότι το φόρουμ των 4Τ κινεί τα νήματα, νομίζετε ότι κάνω πλάκα
-
α ρε δε καθεται καμια στραβη να συμμετεχει και το συριζα στην επομενη κυβερνηση?
θα βαλει ολους τους βουλευτες του ο τσιπρας να γεννανε λεφτα ...
θα ζησουμε ανεπαναληπτες στιγμες...
Μπλοκα Αγροτων στην Εθνικη