-
Ενδιαφέρομαι να πουλήσω το αυτοκίνητο μου και ενδιαφέρομαι να μάθω τι πληροφορίες μπορεί να αντλήσει κάποιος από το συνεργείο μου. Το συνεργείο που το πάω είναι επίσημο αντιπροσωπείας. Όταν τους ζητάω εγώ να μου δώσουν μια λίστα με τις επισκευές μου το αρνούνται. ο αγοραστής τι πληροφορίες μπορεί να αντλήσει ;
Για τους πονηρούς, δεν έχω κάτι να κρύψω αλλά για 2 συγκεκριμένες βλάβες έχω πάει 10 φορές από δικιά τους ανοήσια. Δεν θα ήθελα να σχηματίσει κάποιος λάθος γνώμη για το αυτοκίνητο μου.
Υπάρχει νομικό πλαίσιο για το θέμα ; -
Ενδιαφέρομαι να πουλήσω το αυτοκίνητο μου και ενδιαφέρομαι να μάθω τι πληροφορίες μπορεί να αντλήσει κάποιος από το συνεργείο μου. Το συνεργείο που το πάω είναι επίσημο αντιπροσωπείας. Όταν τους ζητάω εγώ να μου δώσουν μια λίστα με τις επισκευές μου το αρνούνται. ο αγοραστής τι πληροφορίες μπορεί να αντλήσει ;
Για τους πονηρούς, δεν έχω κάτι να κρύψω αλλά για 2 συγκεκριμένες βλάβες έχω πάει 10 φορές από δικιά τους ανοήσια. Δεν θα ήθελα να σχηματίσει κάποιος λάθος γνώμη για το αυτοκίνητο μου.
Αποδείξεις από τις επισκέψεις σου δεν έχεις; Εντολές εργασίας όπου αναφέρεται η φύση του προβλήματος και (ενίοτε) η λύση που δόθηκε;
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Αποδείξεις από τις επισκέψεις σου δεν έχεις; Εντολές εργασίας όπου αναφέρεται η φύση του προβλήματος και (ενίοτε) η λύση που δόθηκε;Ο αγοραστής είναι το θέμα ... όχι εγώ.
-
Το κατάλαβα. Αν δείξεις στον αγοραστή τα παραπάνω χαρτιά, δε θα καλυφθεί;
-
Το κατάλαβα. Αν δείξεις στον αγοραστή τα παραπάνω χαρτιά, δε θα καλυφθεί;Η ερώτηση είναι μόνος του τι μπορεί να βρει από το συνεργείο όχι εγώ τι θα του δώσω.
Διάβασε λίγο καλύτερα το πρώτο post μου. -
και που ξερεις οτι θα παει στο συνεργειο σου να ρωτησει?
πουλησε το εσυ και μετα ας παει οπου θελει. -
Ο χρήστης gto έγραψε:
Η ερώτηση είναι μόνος του τι μπορεί να βρει από το συνεργείο όχι εγώ τι θα του δώσω.
Διάβασε λίγο καλύτερα το πρώτο post μου.Ουπς
Ο αδελφός μου αγόρασε τον Αύγουστο μεταχειρισμένο αυτοκίνητο από μάντρα. Πριν το αγοράσει πήγε στην αντιπροσωπεία απ' όπου ήταν σφραγισμένο το βιβλίο συντήρησης και ζήτησε το ιστορικό του αυτοκινήτου. Του το έδωσαν με μεγάλη προθυμία.
-
ΟυπςΟ αδελφός μου αγόρασε τον Αύγουστο μεταχειρισμένο αυτοκίνητο από μάντρα. Πριν το αγοράσει πήγε στην αντιπροσωπεία απ' όπου ήταν σφραγισμένο το βιβλίο συντήρησης και ζήτησε το ιστορικό του αυτοκινήτου. Του το έδωσαν με μεγάλη προθυμία.
Και ενώ είχα και τους αριθμούς πλαισίου-κινητήρα ούτε καν μου τους ζήτησαν, αρκέστηκαν στην πινακίδα και στα λεγόμενά μου ότι είμαι υποψήφιος αγοραστής
-
τεφαρικi σου βγηκε
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
τεφαρικi σου βγηκε -
Ο χρήστης gto έγραψε:
Η ερώτηση είναι μόνος του τι μπορεί να βρει από το συνεργείο όχι εγώ τι θα του δώσω.
Διάβασε λίγο καλύτερα το πρώτο post μου.Από σφίξιμο μιας βίδας στο κάθισμα μέχρι και το κάθε service που έχει κάνει μόνο με τον αριθμό πλαισίου!
Πληροφορίες για μεταχειρισμένο απο συνεργείο.