Jan 24, 2009, 3:20 PM
Νέα δημοσίευσηαπό ΑΠΟΛΛΩΝ την 24/01/09 14:32

Να χαιρετήσω και εγώ σαν νέο μέλος το φόρουμ και να ευχαριστήσω και δημόσια τους 4Τ για την φιλοξενία της επιστολής μου στο τεύχος Δεκεμβρίου. Παραθέτω την καταχώρηση του antoniostet καθώς και το λινκ http://www.scooby.gr/forums/showthread.php?t=3209' target='_blank' target='_blank γιά να δείτε τι έγινε με την δική μου περίπτωση στις 10 ημέρες και όχι στο 6μηνο . antoniostet φυσικά και δεν αμφισβητώ αυτό που γράφεις για τον γνωστό σου και πολύ θα ήθελα μία επικοινωνία μαζί του, γιατί στην δικιά μου -και όχι μόνο περίπτωση την λύση θα δώσουν τα δικαστήρια.
Επειδή δεν είναι δυνατόν να μείνω χωρίς αυτοκίνητο μέχρι την δίκη (κατ΄εντολή του δικηγόρου μου πρέπει να μην το κινώ) σκέφτομαι να πάρω το OUTLANDER 2,4 CVT .....και έτσι βρέθηκα εδώ. Θά ήθελα μεταξύ άλλων γνώμες. ΠΧ αν αγοράζατε τώρα αυτοκίνητο θα παίρνατε το ίδιο ή ένα GRAND VITARA ,X-TRAIL , TIGUAN....

Εχω την εντύπωση ότι θα βοηθούσε πολύ αν μας έδινες μερικά στοιχεία παραπάνω, για παράδειγμα αν πρόκειται να κάνεις ταξίδια με οικογένεια (παιδια?), αν πρόκειται να το κινεις ως επί το πλείστον σε άσφαλτο ή όχι, συχνές ή όχι εξορμήσεις σε light off road (χιονη, λάσπη, ...?), αν σε ενδιαφέρουν περισσότερο οι χώροι, οι επιδόσεις σε άσφαλτο ή εκτός, διαθέσιμα χρήματα για αγορα κλπ

Απο την πολύ μικρή μου εμπειρία έχω την πεποίθηση ότι δεν υπάρχει το τέλειο αυτοκίνητο για τα πάντα, το θέμα είναι να βρεις το αυτοκίνητο που ταιριάζει περισσότερο στις απαιτήσεις και προυποθέσεις που εσύ ο ίδιος θέτεις.

Ποιές είναι όμως αυτές? 🙂