-
Εδέησα και είδα το VCBarcelona. Να με συμπαθά ο γερο-Γούντι, του οποίου τις ταινίες έχω τιμήσει δεόντως, αλλά αυτή είναι η τελευταία του που βλέπω. Δε θα μπορούσε να γίνει πιο κοινότυπος, προβλέψιμος και, δυστυχώς, ανιαρός. Τι νόμιζε? ότι θα τρέχαμε να πάρουμε μάτι την Σκάρλετ ή την Πηνελόπη?
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Εδέησα και είδα το VCBarcelona. Να με συμπαθά ο γερο-Γούντι, του οποίου τις ταινίες έχω τιμήσει δεόντως, αλλά αυτή είναι η τελευταία του που βλέπω. Δε θα μπορούσε να γίνει πιο κοινότυπος, προβλέψιμος και, δυστυχώς, ανιαρός. Τι νόμιζε? ότι θα τρέχαμε να πάρουμε μάτι την Σκάρλετ ή την Πηνελόπη?¨
Το είδα και εγώ...
έχεις δίκιο, μάλλον βολτούλα στην Ισπανία έκανε, και ευκαιρίας δοθείσης είπε να φτιάξει και μια ταινία...
Δεν θα είναι η τελευταία που βλέπω από αυτόν όμως,γιατί του έχω αδυναμία!
-
Δε μπορώ να πω...μας έχει κάνει να περάσουμε πολύ καλά, στο παρελθόν. Αλλά με τις τελευταίες ταινίες του φαίνεται να επιβεβαιώνεται αυτό που είχε πει σε κάποια συνέντευξη -νομίζω- ότι απλά 'παράγει' ταινίες για το 'μεροκάματο', ότι έχει μπουχτίσει από τον κινηματογράφο και κάτι τέτοια.
-
ότι απλά 'παράγει' ταινίες για γνωρίζει πιπίνια και να τα μαρκαλεύει. -
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
όμως είναι η Winslet που απογειώνει το ερμηνευτικό επίπεδο της ταινίαςΗ Kate δεν έχει ερμηνεύσει σε επίπεδο κάτω του πολύ καλού τα τελευταία χρόνια. Απ τις αγαπημένες μου 'νέες' ηθοποιούς.
-
GAH!
Το lost episode 01 δεν έχει ανέβει ακόμη..
Το 2 ανέβηκε, αλλά το 1 όχι.. -
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
GAH!
Το 2 ανέβηκε, αλλά το 1 όχι..ναι, χαμός γίνεται απο τα μπινελίκια
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
GAH!
Το 2 ανέβηκε, αλλά το 1 όχι..Ελα ντε ,το κατεβασα και εψαχνα για το 1ο και δεν εχει ανεβει ακομα πουθενα.
-
Ανεβηκε τελικα και το 1ο επεισοδιο αλλα μαλλον με προβλημα ,γραφει: Lost.S05E01.HDTV.XviD-READ.DESCRIPTION
Info
The video is technically fked due to ABC playing dumb. Nothing has been pred
due to that, so here's one that you can watch if you don't care. If you can't
tell that the video is fked then you have nothing to worry about:, Enjoy!Site nukers, nuke at your discretion
PreNet nukers, nuke as this contains flawed vid -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
ότι απλά 'παράγει' ταινίες για γνωρίζει πιπίνια και να τα μαρκαλεύει.
Ηπειρώτης;
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
ότι απλά 'παράγει' ταινίες για γνωρίζει πιπίνια και να τα μαρκαλεύει.
Ηπειρώτης;
Mπαα, εδώ την εμαθα τη λέξη
Youtube Video -
Ενεκα της καταστάσεως (....) το έχω ρίξει στο χοουμ σινεμα. Χτες έπαιξε και το QOS. Μη έχοντας δει το CR, δεν με ξένισε το ότι sequel-οφερνε...
Ηταν καλύτερο του αναμενόμενου. Για μένα οι ταινίες του JB συνδέονται με αντροπαρέα, σενάριο με τρύπες μεγαλύτερες από του όζοντος, αξιολόγηση της εκάστοτε JB girl, premium αμάξια που τα σκίζουν, συνήθως με λάθος τρόπο, την μόνιμη απορία το πως δε γλυστράει ο κερατάς με τα loafers που φοράει. Εδώ ήρθε να προστεθεί και το πόσο απίστευτο ξύλο μπορεί να αντέξει. Δε βαριέσαι.... Από την άλλη, η ταινία παρέκλινε αρκετά από τον 'κοσμοπολίτικο' χαρακτήρα της (ούτε ένα chemin-de-fer της προκοπής δε μπορεί να δεί κανείς πλέον), οι γκόμενες έχουν μυαλό, οι ατάκες πλησιάζουν στο να χαρακτηρίζονται ευφυείς και ο Craig να ανεβαίνει στο #2 της τζειμπσμποντικής κλίμακας.Edit. Άλλαξε η αποψινή watchlist.
Στην απογευματινή έπαιξε Μαδαγασκάρη-2. Καλό, αλλά το έργο το'χω ξαναδεί.
Τώρα, είμασστ στο διάλλειμα του Βενιαμίνου Κουμπιού... -
Μολις τέλειωσε το Curious Case of Benjamin Button.
Οσκαρική ταινία. Αν δεν πάει για 'καλύτερη ταινία', τη βλέπω να τσεπώνει τα αγαλματάκια σεναρίου, πρώτων ρόλων, ίσως και δεύτερου γυναικείου, μακιγιάζ (καλά, αυτο είναι σιγουράκι), ίσως και πρωτοτυπης μουσικής.
Ταυτόχρονα, όμως και από τις πιο ψυχοπλακωτικές που έχω δει. Το έργο του F. Scott Fitzerald και το πως μεταφέρθηκε αυτό στην οθόνη συνιστούν μια τραγικά ευρηματική ιστορία. Θα έλεγα πως αυτό που την κάνει τόσο βαριά είναι τόσο το ότι παρακολουθείς την πορεία προς έναν προδιαγεγραμένο θάνατο όσο και η συνειδητοποίηση του πόσο απάνθρωπη μπορεί να γίνει η ζωή όταν αντιστραφούν ή πάψουν να ισχύουν πράγματα και καταστάσεις που θεωρούμε δεδομένα, ταυτόσημα με την ύπαρξή μας.
Ψυχοπλακώθηκα τόσο πολύ, σα να'βλεπα τρεις παραστάσεις της Κονιόρδου στο καπάκι. Τεσπα.Υ.Γ. προς teacher OEFL: μια σχοινοτενής, απίστευτη ακολουθία 3rd conditional στα μισά της ταινίας (τι μου'μεινε εμένα τωρα...)
-
...Θα έλεγα πως αυτό που την κάνει τόσο βαριά είναι τόσο το ότι παρακολουθείς την πορεία προς έναν προδιαγεγραμένο θάνατο...Μα, αυτο ισχυει για ολους, οχι μονο για τον Button...
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
...Θα έλεγα πως αυτό που την κάνει τόσο βαριά είναι τόσο το ότι παρακολουθείς την πορεία προς έναν προδιαγεγραμένο θάνατο...
Μα, αυτο ισχυει για ολους, οχι μονο για τον Button...
Ναι, η η διατύπωσή μου δεν ήταν εύστοχη. Ήθελα να πω ότι παρακολουθήσαμε τη διαδρομή ενός ανθρώπου όχι απλά προς το θάνατό του, αλλά ένα προδιαδεγραμμένο 'τύπο' θανάτου, λ.χ. σα να ξέραμε εξαρχή ότι ο τάδε, στη συγκεκριμένη ηλικία θα πάθει καρκίνο, θα νοσήσει για τόσα χρόνια και θα καταλήξει στη συνέχεια, έχοντας παρουσιάσει τα χ συμπτώματα, κ.ο.κ.
-
Παλι ομως ισχυει το ιδιο και ο δικος μας τυπος θανατου ειναι προδιαγεγραμμενος: ακμη-παρακμη με μαθηματικη ακριβεια. Τωρα, ενα τυχαιο γεγονος (ατυχημα-ασθενεια) μπορει να σταματησει τη ζωη, αλλα αυτο μπορει να συμβει ειτε μετρας προς τα πανω, ειτε μετρας προς τα κατω.
Στην πραγματικοτητα (χωρις να εχω δει την ταινια, επιχειρηματολογω πανω στην ιδεα) το συγκεκριμενο φιλμ, πονταρει στο ακριβως αντιθετο, στην εκπληξη: για πρωτη φορα στα χρονικα, μια ζωη απο την αναποδη, αντιστροφη της εντροπιας.... -
Κάτσε, για να συννενοηθούμε. ΟΚ για την πορεία ακμή-->παρακμή: αυτό δεν μπορεί κανείς να το αμφισβητήσει.
Εδώ που υπάρχει η διαφορά είναι στην τυχαιότητα (τόσο αναφορικά με το είδος όσο και με το χρόνο εμφάνισης) του ατυχήματος ή της ασθένειας ή τέλος πάντων του γεγονότος που θα σηματοδοτησει την αρχή μιας 'καθοδικής' πορείας. Στη συγκεκριμένη ταινία, ο παράγοντας αυτός είναι, κατά κάποιον τρόπο, λιγο-πολύ προκαθορισμένος. Έτσι τουλάχιστον το εισέπραξα εγώ, αφού, ενώ το τι μπορεί να συμβεί σε ένα γέρο άνθρωπο εχει να κάνει και με τη ζωή που έχει περάσει, το να παρακολουθείς αντεστραμμένη την ζωή ενός παιδιού, φτάνοντας στο τέλος (=αρχή) όπου πεθαίνεις μέσα από τη γέννηση σου, είναι μεν ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον mind game με ένα σκασμό φιλοσοφικές προεκτάσεις (για όσους μπορούν και έχουν τη διάθεση να αναδιφήσουν σε αυτό), δεν παύει, ΙΜΟ, να είναι και μια άκρως θλιβερή προοπτική.
Από την άλλη, θα μπορουσε κάποιος να πει ότι μέσα στο έργο αυτό υλοποιήθηκε εν μέρει η ρήση 'it's such a pity that the youth is wasted on the young', όταν βλέπεις στην αρχή έναν γέρο με παιδικές και στη συνέχεια νεανικές ορμές και ανησυχίες, στη συνέχεια έρχεσαι κάπου στη μέση, οπότε η αντιστροφή δεν πολυ-φαίνεται -και καταλήγεις με ένα παιδάκι πλήρες εμπειριών και παραστάσεων. -
Χτες έπαιξε και το QOS. Μη έχοντας δει το CR, δεν με ξένισε το ότι sequel-οφερνε...
Ηταν καλύτερο του αναμενόμενου. Για μένα οι ταινίες του JB συνδέονται με αντροπαρέα, σενάριο με τρύπες μεγαλύτερες από του όζοντος, αξιολόγηση της εκάστοτε JB girl, premium αμάξια που τα σκίζουν, συνήθως με λάθος τρόπο, την μόνιμη απορία το πως δε γλυστράει ο κερατάς με τα loafers που φοράει. Εδώ ήρθε να προστεθεί και το πόσο απίστευτο ξύλο μπορεί να αντέξει. Δε βαριέσαι.... Από την άλλη, η ταινία παρέκλινε αρκετά από τον 'κοσμοπολίτικο' χαρακτήρα της (ούτε ένα chemin-de-fer της προκοπής δε μπορεί να δεί κανείς πλέον), οι γκόμενες έχουν μυαλό, οι ατάκες πλησιάζουν στο να χαρακτηρίζονται ευφυείς και ο Craig να ανεβαίνει στο #2 της τζειμπσμποντικής κλίμακας.Το ξαναείδα τις προάλλες [μέχρι τη μέση...] παρέα με τον αδερφό μου και τους γονείς, που δεν το είχαν δει, μόνο και μόνο για να καταλήξουμε ομόφωνα ότι πρόκειται με διαφορά για το χειρότερο Βond όλων των εποχών, χωρίς να φταίει ο Craig, που προσωπικά πιστεύω ότι του πάει ο ρόλος. Θες το σενάριο (αδιάφορο χωρίς ίχνος πρωτοτυπίας imho), θες ο βιντεοκλιπάς σκηνοθέτης που το είχε ξεσκίσει στο κούνημα και στις άσχετες εναλλαγές σκηνών εν ώρα 'δράσης' (τέχνη, και καλά...), θες η 'χημεία' (?) μεταξύ τις Κυριλένκο και του Κρέγκ, βαρέθηκα να το ξαναδώ όλο - κι όχι επειδή θυμόμουν τι γίνεται (κάθε άλλο). Tο πρώτο Bond που καταφέρνει να το κάνει αυτό μετά το 'on her Majesty's secret service'...
Γέρασα, φάινεται.
-
Μια χαρά ο καινούργιος James Bond. Ποιός τον είδε χθες το βράδυ στο Star?
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
GAH!
Το 2 ανέβηκε, αλλά το 1 όχι..Ελα ντε ,το κατεβασα και εψαχνα για το 1ο και δεν εχει ανεβει ακομα πουθενα.
Ανεβηκε τελικα και το 1ο επεισοδιο αλλα μαλλον με προβλημα ,γραφει: Lost.S05E01.HDTV.XviD-READ.DESCRIPTION
Info
The video is technically fked due to ABC playing dumb. Nothing has been pred
due to that, so here's one that you can watch if you don't care. If you can't
tell that the video is fked then you have nothing to worry about:, Enjoy!Site nukers, nuke at your discretion
PreNet nukers, nuke as this contains flawed vidΕξαρτάται από πού το κατεβάσατε ...
Ποιο δεύτερο επεισόδιο ρε παιδιά, μόλις προχθές δεν παίχτηκε το 1ο στο αμέρικα ;
Κινηματογράφος - Ταινίες [#4]