-
σβηστο.
-
Το ίδιο είναι ρε Χάρη... Δε θυμάμαι πάντως τέτοια πλάνα σε ταινίες
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Εσύ είσαι γιατρός δεν χαμπαριάζεις απο τέτοια ΄
ταινίες δεν έχετε δει;
ρε Χάρη, αν φτάσω σε σημείο μια τέτοια εικόνα να μην μου λέει τπτ, θέλω ευθανασία, ειλικρινά
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ταινίες δεν έχετε δει;
με σφαγμένα παιδάκια...;
Απλά μου φαίνεται λίγο υποκριτικό.
Ζητώ συγγνώμη αν θίγω την ανθρωπιά σας. -
Δεν είναι θέμα θιξίματος ανθρωπιάς... Δεν το χρειαζόμαστε για να συγκινηθούμε...
Εν τω μεταξύ, αποχώρηση των Ισραηλινών δυνάμεων απ τη Γάζα μέχρι την επισημη ανάληψη της εξουσίας απ τον Μπάμια.
-
ταινίες δεν έχετε δει;
με σφαγμένα παιδάκια...;
Ζητώ συγγνώμη αν θίγω την ανθρωπιά σας.Ποιος σου είπε ότι μας θίγεις την ανθρωπιά μας; Απλά δεν έχω τα έντερα να δω τέτοιες φωτό. Ούτε και στις ταινίες! Μου επιτρέπεις; Ευχαριστώ!
-
Χάρη, το να με πεις υποκριτή δεν με ενοχλεί, το να δώ τέτοια εικόνα μου γυρνάει τα στομάχια 200 κολοτούμπες. Αν είναι υποκρισία είναι καλά καμουφλαρισμένη μέσα μου..
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ταινίες δεν έχετε δει;
με σφαγμένα παιδάκια...;
Ζητώ συγγνώμη αν θίγω την ανθρωπιά σας.Ποιος σου είπε ότι μας θίγεις την ανθρωπιά μας; Απλά δεν έχω τα έντερα να δω τέτοιες φωτό. Ούτε και στις ταινίες! Μου επιτρέπεις; Ευχαριστώ!
Δεν έχω διάθεση να απαγορεύσω ή να επιτρέψω τίποτα, δεν μου πέφτει λόγος. Μια απορία εξέφρασα.
-
εν το μεταξυ οταν βριζει καποιος το σβηνουν αυτο οχι.
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
εν το μεταξυ οταν βριζει καποιος το σβηνουν αυτο οχι.αυτό ποιό;
-
αυτό ποιό;
την φωτο.
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
αυτό ποιό;
την φωτο.
λινκ είναι, δεν σε υποχρεώνει κανείς να το πατήσεις
-
αυτό ποιό;
την φωτο.
δεν με υποχρεωνει αλλα αμα το παμε ετσι δεν θα παταμε τιποτα με τον φοβο μην δουμε κομενα χερια ,ποδια,κεφαλια.πλακα κανεις τωρα?
-
αυτό ποιό;
την φωτο.
λινκ το έκανε ο κουκ, πριν ήταν φωτό φάτσα κάρτα...
-
Για την ιστορία, τώρα είναι λινκ, πριν ήταν φόρα παρτίδα
-
ενταξει ρε παιδια σας ζητω συγγνωμη,δεν πιστεψα οτι θα σας σοκαρει τοσο πολυ..
απλα πιστεψα οτι οκ μιλαμε τοση ωρα για το πολεμο,ομως δεν εχουμε καταλαβει τι ακριβως σημαινει πολεμος.
καθομαστε και αναλυουμε πολιτικα, ιστορικα, κοινωνικα γεγονοτα ομως ξεχναμε οτι καποιοι ανθρωποι πονουν και υποφερουν σε απανθρωπο βαθμο.και επειδη μεροληπτω ξεκαθαρα εναντιον του ισραηλ και δε το κρυβω,ουτε μπορω να μετρησω τις φορες μας εχουν βομβαρδισει με εικονες σκελετωμενων πτωματων απο τα διαφορα στρατοπεδα συγκεντρωσης.
δε λεω υπεφεραν οι παππουδες τους πριν 60 χρονια που οι περισσοτεροι απο μας ειμασταν αγεννητοι, αλλα πιο πολυ με νοιαζει τι κανουν σημερα το 2009 οι απογονοι τους..
η γαζα ειναι το νεο γκετο της Βαρσοβιας και ο συγκεκριμενος λαος περισσοτερο απο καθε αλλο θα πρεπε να ντεπεται για αυτη τη κατασταση.
στο κατω κατω ο χιτλερ υποτιθεται οτι ηταν μουρλος και του καθισε και παρεσυρε ενα λαο σε μια περιοδο που υπεφερε.
αυτοι τη δικαιολογια εχουν??? -
Για μένα το μόνο πιο σοκαριστικό που μπορώ να φανταστώ είναι μια τέτοια εικόνα να μην σοκάρει.
-
Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία.
Μιλάμε για την μεγαλύτερη σπέκουλα στην ιστορία ίσως. Φτάσαμε να θέλει κότσια να πεις το αυτονόητο. Ότι το Ισραήλ συμπεριφέρεται ως ό,τι καταδίκαζε -
http://www.youtube.com/watch?v=s9NW9SVQ ... re=related
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία.
Μιλάμε για την μεγαλύτερη σπέκουλα στην ιστορία ίσως. Φτάσαμε να θέλει κότσια να πεις το αυτονόητο. Ότι το Ισραήλ συμπεριφέρεται ως ό,τι καταδίκαζεΤο συγκλονιστικότερο είναι η εκκωφαντική σιωπή από μέρους όλων των κρατών!
Τόσο πια τους κρατά από τα φρύδια;
Ισραήλ και Παλαιστίνη