-
Γιατί να μην βάλεις τις TRP που είναι δοκιμασμένες από το σύνολο σχεδόν της e-κοινότητας των peugeotίστι;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Γιατί να μην βάλεις τις TRP που είναι δοκιμασμένες από το σύνολο σχεδόν της e-κοινότητας των peugeotίστι;το ξέρω Κωνσταντίνε οτι ειναι δοκιμασμένες, αλλα δεν υπάρχει περιθώριο χρόνου να αγοραστούν
ο Λαμπ... ειναι στο δρόμο μου, γι΄αυτο το λέω.
ποιος πουλάει elf στην Αθήνα? (διεύθυνση )
-
Χαραλαμπάκης Αντώνης
Ορυκτέλαια - Λιπαντικά
Θηβών 407, Αιγάλεω
Τηλ. 210 5985883, 210 5315388, 210 5815000 -
+1 στην TRP για rallye ...
-
Ο χρήστης dimgster έγραψε:
τα valvoline τι λένε σα λάδια?πιο συγκεκριμένα θέλω να αλλαξω βαλβολίνες σε ενα rallaki και βρήκα (απο λαμπ...) κατι valvoline 75 80 GL5
να προχωρήσω?
Αν επιμένεις σε Λαμπ. Redline MTL - αυτές τις έχουν δοκιμάσει μάλλον λίγοι όπως εγώ Ικανοποιημένος ήμουν αλλά η χρήση που πρόλαβα και έκανα (μέχρι να το δώσω ) απλή.
Υποψιάζομαι ότι και οι δύο είναι πολύ καλές λύσεις χωρίς να πω ποια είναι καλύτερη. Το ποιά είναι οικονομικότερη είναι εύκολο να το βρεις -
Ο χρήστης mesastou έγραψε:
Υποψιάζομαι ότι και οι δύο είναι πολύ καλές λύσεις χωρίς να πω ποια είναι καλύτερη. Το ποιά είναι οικονομικότερη είναι εύκολο να το βρειςΜου είπε για μια redline (δε θυμάμαι πια ) τιμη 20 € το λίτρο.
Αυτα τα λεφτά τα θεωρω πολλά και ΔΕ θα τα δώσω.
-
Την ακρίβυνε. Σχεδόν 18€. Εγώ την είχα πάρει 16€ Οκτ.2007.
http://www.redlineoil-europe.com/gearoi ... _Oil_00066' target='_blank
-
δρδινε ηρθαν ολα κανονικα ρε, σημερα!
-
Ωραίος Τριαντάφυλλε.
Αν και οφφτοπικ, θα εξηγήσω τι συνέβη.
Προ ενός μηνός περίπου, και ημέρα Κυριακή, έκανα μια παραγγελία από τον Λαμπριανίδη. Ήθελα επειγόντως λάμπες και υγρό φρένων, ενώ για να συμπληρωθεί η ελάχιστη αγορά, έριξα και στο καλάθι ένα καθαριστικό κυκλώματος τροφοδοσίας. Προτίμησα τον συγκεκριμένο ενώ έτρεχε προσφορά μέχρι το πρωί της δευτέρας σε άλλο e-shop για 1+1 σε λάμπες, κυρίως επειδή έχω συνεργαστεί χωρίς πρόβλημα μαζί τους ως τώρα. Τέλος πάντων, Τρίτη επικοινωνήσαμε τηλεφωνικώς για την παραγγελία, οπότε και μου είπαν ότι φεύγει και Τετάρτη θα την έχω. Μέχρι την Πέμπτη δεν είχα νεότερα, οπότε και πήρα ένα τηλέφωνο. Μου είπαν ότι η παραγγελία φεύγει τότε, οπότε Παρασκευή θα το έχω το πακέτο.
Οντως, Παρασκευή με ειδοποίησαν και το παρέλαβα. Όμως στο κουτί δεν υπήρχαν οι λάμπες. Κατευθείαν πήρα τηλέφωνο, και μια κοπέλα μου εξήγησε πως μάλλον δεν υπήρχαν, αλλά η διαφορά θα μου επιστραφεί. Τέλος πάντων, επειδή προφανώς και η ίδια δεν γνώριζε ακριβώς τι έγινε, το άφησα εκεί καθώς ήταν πολύ ευγενική και δεν υπήρχε λόγος για προστριβές. Έστειλα όμως ένα mail το μεσημέρι, εξηγώντας την κατάσταση, στεκούμενος κυρίως στο γεγονός ότι το site ανέφερε άμεση διαθεσιμότητα (1) και πως ενώ είχαμε μιλήσει 2 φορές στο τηλέφωνο δεν μου είχε αναφερθεί κάτι σχετικό για την έλλειψη.
Μην τα πολυλογώ, η κα. Καράμπελλα έδειξε αρκετή κατανόηση, μου εξήγησε την κατάσταση και μου υποσχέθηκε πως μόλις έχουν στοκ θα μου αποστείλουν ένα σετ λάμπες δωρεάν.Μέχρι χθες δεν είχαμε καμία επικοινωνία (ούτε δωράκι ), αλλά λίγη ώρα μετά που σου είπα αυτά εδώ μου ήρθε μέιλ ότι οι λάμπες μου αποστέλλονται. Kαι όντως, σήμερα μου ήρθαν.
Τεσπα, η ουσία είναι πως όταν υπάρχει κατανόηση, όλα γίνονται. Ένας λόγος για να συνεχίσω να αγοράζω από το trade-wind.
-
Αλλαγή 6,5 λίτρα λαδιών στην BMW E39 520i εξακύλινδρη με 108000χλμ μετά από 5 μήνες και 13500χλμ (μπόλικη εθνική οδός με 3000-3500 στροφές (~140-160χλμ)). Από Amsoil AFL 5W-40 (2η φορά και δεν έκαψε σταγόνα) σε Motul 8100 X-max 5W-30.
Εντυπώσεις από τα πρώτα 2000χλμ ελάχιστες... και πριν έπαιρνε μπρος εύκολα και τώρα ακόμα και σε μπιλοζήρι μια χαρά, και πριν στροφάριζε και τώρα στροφάρει.... και τα δύο ίσως να βελτιώθηκαν λιγάκι αλλά μάλλον δεν θα το πρόσεχα. Ο ήχος ίσως να έγινε πιο επιθετικός στις ψηλές στροφές μπορεί και η ιδέα μου. Το πιο πιθανό είναι ότι ο κινητήρας είναι λίγο πιο πρόθυμος πιο γρήγορα μετά από κρύα εκκίνηση.
Δεν μου φάνηκε να έκαψε τίποτα οπότε γενικά ευτυχής...Διαφορά κατανάλωσης δεν μπορώ να σχολιάσω γιατί μάλλον έχει αυξηθεί αλλά μπορεί να φταίνε τα νέα λάστιχα, η νέα ευθυγράμμιση ή κάτι άλλο κακό (νομίζω ότι τελευταία, πριν το λάδι και τα λάστιχα, σαν να έχω χάσει ισχύ, πρέπει να το βάλω σε κανένα διαγνωστικό μήπως έχει τίποτα, κανένα αισθητήριο, κανένα Vanos κλπ)
-
Λογικό να έχεις μεγαλύτερη κατανάλωση με μικρότερες θερμοκρασίες. μπιλοζήρι ;;; Λογική επίσης η προθυμία πιό γρήγρα...
Άσχετο: Καίνε περισσότερο οι εξακύλινδρες από τις τετρακύλινδρες;
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
E ¨οχι και το καλύτερο λάδι είναι το castrol. Σίγουρα είναι καλύτερο από κάθε BP βεβαίως, και το Edge είναι εξαιρετικό, αλλά η εμπορική προώθηση ας μην είναι τόσο εξόφλαθλμη ρε παιδί....
Η BP έχει αγοράσει την castrol εδώ και χρόνια.
Αν έβαζα στην castrol βαθμό 9,5/10 , στην BP θα έβαζα 9,4 .Το ότι την έχει αγοράσει δεν σημαίνει απολύτως τίποτε για την αγορά που προορίζονται.... Τα castrol είναι σαφώς προορισμένα για πιο niche αγορές με τα ακριβά μοντέλα της.
-
Σημαίνει οτι έχουν κοινές πρώτες ύλες , ίδιους προμηθευτές σε πρόσθετα και πρόσβαση στην ίδια τεχνογνωσία.
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Αυτό που μου απαντάς φίλε μου είναι πολύ γενικό. Ποιο castrol δηλαδή;castrol magnatec 10W-40 A3B3.
API SL /CF,ACEA A3B3 ,VW 505 00,MB 229.1 -
Ο χρήστης italakias έγραψε:
Αυτό που μου απαντάς φίλε μου είναι πολύ γενικό. Ποιο castrol δηλαδή;
castrol magnatec 10W-40 A3B3.
API SL /CF,ACEA A3B3 ,VW 505 00,MB 229.1Ημισυνθετικο?
-
ολα τα 10-40 ημισυνθετικα ειναι.
αμα θες συνθετικο 100% πας σε 0-40 10-60 5-40 . -
Ο χρήστης italakias έγραψε:
ολα τα 10-40 ημισυνθετικα ειναι.
αμα θες συνθετικο 100% πας σε 0-40 10-60 5-40 .Όλα;
-
εχω τον καταλογο της castrol και λεει ποια ειναι ημισυνθετικα και ποια 100%συνθετικα,απο κει και περα στειλε μου εσυ 10-40 100%συνθετικο και μετα τα λεμε.
-
O κατάλογος της castrol λογικά αναφέρεται μόνο σε λάδια castrol, σωστά;
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Ήρθε η ώρα του ceed για τα πρώτα του λαδάκια στα 5000, όπως μου πρότειναν στην αντιπροσωπία. Το πήγα προχθές στο συνεργείο στη ΒΙΠΕ Ηρακλείου. Η αντιπροσωπία χρησιμοποιεί σε συσκευασία με τίτλο kiaengine oil, το ημισυνθετικό 10w-40 Divinol με προδιαγραφές, API SL/CF, ACEA A3/B3/B4, MERCEDES BENZ 229.1, VW 505.00 και ένδειξη ότι κατασκευάζεται στην Γερμανία. Υπάρχει σχετική εμπειρία από αυτό το λάδι; Τι καλύετρο μπορεί να χρησιμοποιηθεί;
...Και η αντιπροσωπία της subaru ίδια ρευστότητα χρησιμοποιεί και μάλλον είναι και οι δύο λάθος
Επειδή μάλλον σε έχουμε λίγο ξεχάσει επαναφέρω από παλαιότερο post το κλασσικό μας ερωτηματολόγιο:
[list:2dw1wpqu]
Πιστεύω πως θα βοηθούσε όλους όσοι ζητούν προτάσεις για λάδια να μας αναφέρουν, κάποια από τα παρακάτω στοιχεία (όχι, δεν χρειάζεται όλα, βασικά όπου ξεφεύγουν από τον μέσο όρο):Αυτοκίνητο, έτος παραγωγής, κινητήρα, χιλιόμετρα, ποσό συχνές είναι οι αλλαγές ως τώρα, με τι τύπου λάδια
Έχει αισθητή κατανάλωση λαδιού, αν ναι πόσο και με κανονική ή σκληρή χρήση. (ml ανά 1000 χιλιόμετρα)
Τι διαδρομές κάνει (διάρκεια, χλμ, τρόπος οδήγησης , μέση ταχύτητα, ορεινές διαδρομές; φορτωμένο ή άδειο;)
Χροιά κινητήρα, αποδεκτή, ενοχλητική, άνευ σημασίας;
Τι γράφει το manual σχετικά με τα λάδια
Πόσος χρόνος ζεστάματος είναι αποδεκτός, θερμοκρασίες εκκίνησης.
Το πατάς σε χαμηλές ή ψιλές στροφές
Προτεραιότητες (τι ζητάς από τα λάδια;)
Πόσα χρήματα είναι διευθετημένοι να διαθέτουν και πόσα χιλιόμετρα κάνουν ανά έτος.
... και ότι άλλο θεωρούν σχετικό.Πιστεύω πως έτσι οι προτάσεις μας θα είναι ποιο σωστές και όλοι ποιο ικανοποιημένοι
[/list:u:2dw1wpqu]
Όμορφο το Ceed. Είναι και καλό στο δρόμο (συνδιασμός άνεσης/κρατήματος) όπως γράφουν τα περιοδικά;
Περι λιπαντικών γενικώς