-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Θα δώσεις 250 ευρώ για αυτήν;Εδω εδωσε αλλος 13 εκατομυρια για να παρει ξερεις τι
250 σε ενοχλουν. Και στην ενδυση/υποδυση ειναι οπως το δει κανεις. Αλλος βολευεται με prada και αλλος απο zara. Η τιμη της ζακετας παραπανω ειναι καλη για τα επιπεδα της φιρμας και της ποιοτητας. Εξαλλου αντιστοιχης φιρμας παρομοια ρουχα στα ιδια λεφτα εχουν. Οπως το δει κανεις. -
Και τωρα θα μπει ο Vasgti και θα πει οτι ειμαστε συνεννοημενοι..
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
και δεν βαζεις αλλα 100 να αλλαξεις λαστιχα ας πουμε.Δεν ειναι λογικη αυτη.
Καποιος με 250 ευρω μπορει να κανει πολλα και καποιος αλλος τιποτα.ΥΓ: Φιλε μου QsisVTS αφου εισαι στυλατο αγορακι παρε και ενα στυλατο αμαξακι, ξερεις απο αυτα τα σαπια εννοω
-
αμα βγαλουν κατι καλο,γιατι οχι?μεχρι τοτε θα τη βολεψω με το τανκ!
-
Εχει ενα σαπιο, audi,καπως ετσι το λενε.. Σιγα σιγα θα το γυρισει κι αυτος,ειναι μεχρι να μπει και να παρει στα χερια του καμια αλφα.. Προς το παρον αρκειται στα ημιμετρα..
-
τωρα οπου να ναι θα τσιμπησει ενας κολλητος μου μια ΜΙΤΟ,λες να αλλαξοπιστησω μετα απο μερικες βολτες?
-
Αν περιμενεις λιγο καιρο να σε παω βολτα το αποτελεσμα θα ειναι σιγουρο.. Αν μια στο εκατομμυριο δεν πειστεις θα σηκωσω τα χερια ψηλα και θα πω οτι δεν την παλευεις..
Guiseppe,ο 3,2 V6 της autodelta με τον Rotrex τοποθετειται μονο στο Λονδινο;
-
Εμένα βόλτα δεν εχει;
-
Βεβαιως..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Αν περιμενεις λιγο καιρο να σε παω βολτα το αποτελεσμα θα ειναι σιγουρο.. Αν μια στο εκατομμυριο δεν πειστεις θα σηκωσω τα χερια ψηλα και θα πω οτι δεν την παλευεις..Guiseppe,ο 3,2 V6 της autodelta με τον Rotrex τοποθετειται μονο στο Λονδινο;
Οχι αλλα δεν με αφορα τι κανει ο αγαπητος Ιανος για να βρει αλογα....
Και πιστεψε με ο 3.2 Busso ειναι ξεσηκωτικος χωρις κομπρεσες -
εμενα ενας φιλος μου αγορασε μια veloce 2000 κουπε πριν 4χρονια .απο τοτε του αρεσουν τα ιταλικα.οταν το οδηγησα το δεξι ποδι ετρεμε απο σεβασμο ,αγωνια δεν ξερω τι.τετοιο αμαξι σημερα μονο σε κατηγορια φερραρι υπαρχει.
-
douple post
-
Το γνωριζω απλα λαμβανω μετρα.. Περιεργο γιατι 5 ατομα μου χουν πει οτι μονο λονδινο μπορεις να στειλεις το αμαξι για να μπει..
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
εμενα ενας φιλος μου αγορασε μια veloce 2000 κουπε πριν 4χρονια .απο τοτε του αρεσουν τα ιταλικα.οταν το οδηγησα το δεξι ποδι ετρεμε απο σεβασμο ,αγωνια δεν ξερω τι.τετοιο αμαξι σημερα μονο σε κατηγορια φερραρι υπαρχει.Ποπο τι μου θυμισες τωρα....
Μια κοκκινη 2000 GT Veloce ειναι το ονειρο μου.
Ειχα μια βολτα ως συνοδηγος πριν απο 3-4 μηνες.
Τετοια αποκριση στο γκαζι σε αμαξι δεν εχω ξανασυναντησει. Ακουει μονο και με τη σκεψη -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Το γνωριζω απλα λαμβανω μετρα.. Περιεργο γιατι 5 ατομα μου χουν πει οτι μονο λονδινο μπορεις να στειλεις το αμαξι για να μπει..Εχω 2 φιλους που το εχουν κανει εδω στην Ελλαδα. Απλα ερχεται ο ιδιος και τοποθετει το ΚΙΤ.
Ο ενας κομπρεσαρε μονο, ο αλλος εκανε και υπερκυβισμο στα 3.750cc μαζι με το κομπρεσερ -
4καρμπυρατερ ,πισοκουνα με μπλοκε ,βαρυ τιμονι και αργο.
πρεπει να το σκεφτεις σοβαρα πριν πατησεις πανω στην στροφη,ακομα και σε ευθεια.
αυτο ειναι σχολειο οδηγησης και οχι τα σαξοραλα και οι μαλακιες των γερμανων .
οποιος το εχει οδηγησει καταλαβαινει. -
Οκ ειναι υπερβολη ο υπερκυβισμος.Φανταζομαι ομως πως θα ειναι η gta με 400 ατια απο κατω και με μια Ragazzon ή Kida Special.. Shit,μουσκεψα..
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Alba για τον Cravero τι ξερουμε?
.....ότι σε ενάμιση χρόνο θα πάει στη.......skoda
είναι fiattaro (από το 86 στην εταιρεία τονίζουν στο βιογραφικό του), τεχνοκράτης (ingegneria meccanica)...........και piemontese (σαν τον Satta Puliga και το Busso)
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Θα δώσεις 250 ευρώ για αυτήν;
Εδω εδωσε αλλος 13 εκατομυρια για να παρει ξερεις τι
Ενώ κάποιοι άλλοι έδωσαν 10 εκατομμύρια δραχμούλες για Delta 1.4
-
http://www.autodelta.co.uk/news/news_ar ... rticle.htm
ΑLFA ROMEO FORUM