-
Samael τι δισκους εβαλες γιατι οι δικοι μου εχουν γινει 8αρια και οταν το ζορισω πηδαει σαν καγκουρω!!!!
Ειναι καλυτερα αυτα τα φρενα η χειροτερα απο τα εργοστασιακα.
Εγω τα ζοριζω πολυ τα φρενα (ε...καταλαβαινετε οποιος παει γρηρορα φρεναρει και με πολλα ) και ενα καλο σετ θα το εκτιμουσα δεοντως
(Μην γραψει κανεις για τιποτα ΑΡ η Brembo γιατι θα τον σκαμπιλισω...
ειπαμε να βαλουμε φρενα οχι αγκυρες.....εξαλλου δεν τα πολυχρειαζομαστε τα φρενα εμεις με τα 307... ) -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Samael τι δισκους εβαλες γιατι οι δικοι μου εχουν γινει 8αρια και οταν το ζορισω πηδαει σαν καγκουρω!!!!
Ειναι καλυτερα αυτα τα φρενα η χειροτερα απο τα εργοστασιακα.
Εγω τα ζοριζω πολυ τα φρενα (ε...καταλαβαινετε οποιος παει γρηρορα φρεναρει και με πολλα ) και ενα καλο σετ θα το εκτιμουσα δεοντως
(Μην γραψει κανεις για τιποτα ΑΡ η Brembo γιατι θα τον σκαμπιλισω...
ειπαμε να βαλουμε φρενα οχι αγκυρες.....εξαλλου δεν τα πολυχρειαζομαστε τα φρενα εμεις με τα 307... )Brembo
υπάρχουν και απλοί και σετ (μόνο 2Κ ευρώ )
-
Στην Λιον με εγγυηση τις ειχα αλλαξει....
Το δικο μου εχει τα περισσοτερα χλμ στην εθνικη και για αυτο μαλλον αντεχουν ακομα...!
Γιατι να κανουν 8αρια οπως λες ομως?!?!Ποσα χλμ εχει το δικο σου?
Και κατι ακομα....!Θεωριτικα οι δισκοπλακες ειναι απο υλικο που ΔΕΝ στραβωνει αλλα ΣΠΑΕΙ αν υποστει μεγαλητερη των οριον φορτηση.Αρα πως διαολο σταβωσαν οι δικιες μου τοτε?!?! -
lkar δεν φτανει που μας χρωστας απαντηση για τον τυπο ταχυτητας εδω και κατι αιωνες μας κοροιδευεις κιολας....Δεν πειραζει θα το πιουμε και αυτο το πικρο ποτηρι και θα εξακολουθουμε να περιμενουμε την απαντηση σου
Samael εχει κανει 8,500 χλμ αλλα οι δισκοι στραβωσαν απο τα 3,000 χλμ και να σκεφτεις οτι τους προσεξα πολυ στα πρωτα χιλιομετρα μπας και γλυτωσω το τρεξιμο στα συνεργεια που το σιχαινομαι πιο πολυ απο τις αμαρτιες μου.... -
ΠΗΡΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΟΝ ΠΩΣ ΤΟΝ ΙΜΑΝΤΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΚΑΘΕ 2 ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΙΣ 120.000ΚΜ!ΟΠΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΕΧΩ ΠΟΥΛΗΣΕΙ
-
MDVQ αλλαξε τους και εσυ τοτε....
Τα ιδια περιπου επαθα και εγω τοτε.Εβαλα τον μηχανικο της Λιον στο αμαξι,καναμε μια βολτα στα περιξ της Λιον και το καταλαβε και αυτος(μετα τις υποδειξεις μου βεβαια...)
Τις αλλαξαν μαζι με τακακια φυσικα και δεν πληρωσα μια.
Τωρα τελευταια σα να χοροπηδαει λιγο παλι αλλα δεν ειμαι σιγουρος,μπορει να ειναι η ιδεα μου -
Καλα ημουν σιγουρος οτι θα σου ξανασυμβει το στραβωμα γιατι ειναι η περιπτωση αλλαξε ο μανωλιος και εβαλε τα ρουχα του αλλιως......
Το ιδιο μου ειχε συμβει και σε αλλα αυτοκινητα που ειχα και η μονη λυση ειναι να το αγνοησεις.....
Στην δε περιπτωση μιτσουμπισι στραβωναν-στραβωναν και στο τελος ...ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ μονοι τους!!!!!!!!
Απλα ρωταω αν κανεις εχει δοκιμασει στο παρελθον after market δισκους και εχει βρει λυση οριστικη στο στραβωμα.
Αυτο συμβαινει γιατι τα τακακια τωρα πλεον ειναι χωρις ασβεστο και το υλικο που εχουν σε αντικατασταση του ξεφτιλιζει τους δισκους.
Τακακια με ασβεστο δεν μπορουμε πλεον να βρουμε στην αγορα αρα μας μενει η λυση καποιο σετ δισκων που να αντεχουν.
Αντε ρε παλλικαρια να δουμε τι ψαρια πιανουμε.Για βοηθηστε λιγο .
Στα τοσα εξοδα θα προσθεσουμε ενα ακομα αλλα τουλαχιστον θα λυσουμε αυτο το σπαστικο προβλημα -
Ζήτω τα παϊδάκια, ζήτω το κοκορέτσι, ζήτω το κοντοσούβλι.
Με το μαλακό το φαϊ σήμερα και καλή Τσικνοπέμπτη να έχουμε.Πάρτε και καμία σόδα για καλό και για κακό, εξάλου τόσες ποτηροθήκες έχει το 307
-
Παλληκάρια οι δίσκοι συνήθως στραβώνουν από απότομη μεταβολή θερμοκρασίας. Αν για παράδειγμα είναι ζεστοί αρκετά και πλύνουμε το αυτοκίνητο, ή αν περάσουμε από νερά κ.λ.π. Για να ζεσταθούν αρκετά, μη νομίζετε ότι χρειάζονται και πολλά-πολλά, 15 λεπτά κίνησης αρκούν και χωρίς να φρενάρουμε βίαια. Τα τακάκια, έστω και απειροελάχιστα, πάντα 'γλείφουν' λίγο τους δίσκους. Αυτό φτάνει για να τους κρατά ζεστούς.
-
Ρε Τακουλη φιλε ασε τις θεωρειες και προτινε καμμια δισκοπλακα της προκοπης να βαλουμε στο αυτοκινητο γιατι μου εχει σπασει τα νευρα που πηδαει σαν καγκουρω.......
Χθες με τα χιονια παλι εκανε σαν να ηταν αζυγοσταθμηστο αλλα τωρα μπορει να ειχε πιασει τιποτα παγους μεσα απο την ζαντα...Περιεργα πραγματα ρε παιδι μου αυτο το αυτοκινητο.....
Και τωρα ερωτηση κρισεως......
Εχετε δει ασφαλως το βραδυ τα πισω φωτα απο το 307.Πρεπει να ειναι μακραν οτι το πιο γελοιο υπαρχει στην παγκοσμια αυτοκινητοβιομηχανια.
Σαν κλαμενο μ..νι ειναι!!!!
Εχει κανεις αλλος καμμια καλυτερη εκφραση για αυτην την αηδια??? -
τα πίσω φώτα είναι όντως χάλια, ειδικά η μικρή οριζόντια πορτοκαλί γραμμή χαμηλά. τι να πω, όσο μου αρέσει το αυτοκίνητο από μπροστά, άλλο τόσο με χαλάει από πίσω . πάντως, μιχάλη, υπάρχει η λύση των after market lexus-style (θα τα βρεις γύρω στα 250 ευρώ το ζευγάρι νομίζω), αλλά αν σου πάθουν τίποτα (βλ. στενή επαφή με άλλο αυτοκίνητο) τι κάνεις;
παρεμπιπτόντως, κυκλοφορεί ένα μαύρο 206 στην περιοχή μου με όλα τα after market καλούδια, ο τύπος το έχει κάνει κουκλί. ζάντες oz, φώτα lexus, διακριτική αεροτομή, μεταλλική σίτα μπροστά κ.λπ. χάθηκε ο κόσμος να τα έβγαζαν έτσι από το εργοστάσιο;
-
Παιδια οταν λεω για τα πισω φωτα εννοω οταν ειναι αναμενα τα πορειας το βραδυ.
Παρατηρηστετο και ανακαλυψτε την τραγωδια που κρυβουν... -
Ελα ρε συ τι εχουν?!?
Στην εθνικη τα εχω δει πολλες φορες και δεν μου καναν καμια ιδιαιτερη εντυπωση....
(και ακομα και ειχα τα $$ θα το σκευτομουνα πολυ να δωσω 250ευρα.....πολλα ειναι.....) -
Υπαεχει ενα ασημι 307 που ο τυπος το εχει βαλει επανω οτι μπορει να φαντασει κανεις. Ανοικει σε ιδιοκτητη γυμναστηριου (εαν λεει τιποτα αυτο σε κανεναν.) Φουλ ντυσιμο εμπρος, πισω, πλαγιως και μαλλον 17αρες. Α και φωτα αλα λεξους παρακαλω.Εαν μπορω θα το βγαλω καμια φωτο.
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
...προτινε καμμια δισκοπλακα της προκοπης να βαλουμε στο αυτοκινητο γιατι μου εχει σπασει τα νευρα που πηδαει σαν καγκουρω...Μιχάλη, ή βάζεις πάλι δίσκους 'μαμά' που τους βρίσκω μια χαρά και τη γλυτώνεις φτηνά, ή τα 'χώνεις' και φοράς κουστουμάκι Brembo, που τσούζει αρκετά αλλά ταιριάζει πολύ με 17άρες απ'ότι έχω δεί... (Κόκκινες δαγκάνες πάνε πολύ με το μπορντώ).
'Οσο για τα πίσω φώτα, ούτε κρύο ούτε ζέστη, αφού δεν είναι 4 στρογγυλά... Tα διάφανα, τύπου Lexus και Mazda 6, τα βρίσκω 'κομμάτι' κιτς...
-
Τα Lexus φανάρια είναι γα...τα!!! Δεν τα έχω βάλει ακόμα γιατί σκέφτομαι αν θα πηγαίνουν στο μαύρο.Βέβαια σκέφτηκα αντί γιαυτά να βάλω φρύδια.
Θα δω ,δεν ξέρω ακόμα.Πάντως στο θέμα τιμής ψαχτειτε λίγο ,εγώ τα βρήκα και με 180€ και χρωμίου μάλιστα,και οχι 250 που αναφέρθηκε πιο πάνω.
Όσο για τα φρένα ,μίλησα αυτοπροσώπος με άτομο που δουλεύει στην Ortion Press (Power Techniques) και μου είπε να μην τα πειράξω τα φρένα γιατί είναι πολύ καλά του 307.Χρειάζεται λίγο ψάξιμο και σ'αυτή την περίπτωση.
cya!!307 rulez....
-
Τα Lexus φανάρια είναι γα...τα!!! Δεν τα έχω βάλει ακόμα γιατί σκέφτομαι αν θα πηγαίνουν στο μαύρο.Βέβαια σκέφτηκα αντί γιαυτά να βάλω φρύδια.
Θα δω ,δεν ξέρω ακόμα.Πάντως στο θέμα τιμής ψαχτειτε λίγο ,εγώ τα βρήκα και με 180€ και χρωμίου μάλιστα,και οχι 250 που αναφέρθηκε πιο πάνω.
Όσο για τα φρένα ,μίλησα αυτοπροσώπος με άτομο που δουλεύει στην Ortion Press (Power Techniques) και μου είπε να μην τα πειράξω τα φρένα γιατί είναι πολύ καλά του 307.Χρειάζεται λίγο ψάξιμο και σ'αυτή την περίπτωση.
cya!!307 rulez....
Εχεις βρει κάπου ΄΄φρύδια΄΄?
Γιατί εγώ όσο και να έψαξα, τίποτα....... -
Έχω βρεί και Μέγαρα και Ελευσίνα.Οχι βέβαια ετοιμοπαράδοτα,αλλά πωλούνται κανονικά και μάλιστα με τιμή γύρω στα 30-35 € άβαφα.
Πρέπει να ψάξεις σε καταστήματα προφανώς που ασχολούντε με bodykits.Εκεί πιστεύω ότι θα βρείς. Σε τέτοιου είδους καταστήματα έψαξα και γώ. -
Καποια απο τα παιδια εδω μεσα τα εχουν δει στο δικο μου...
-
Έχω βρεί και Μέγαρα και Ελευσίνα.Οχι βέβαια ετοιμοπαράδοτα,αλλά πωλούνται κανονικά και μάλιστα με τιμή γύρω στα 30-35 € άβαφα.
Πρέπει να ψάξεις σε καταστήματα προφανώς που ασχολούντε με bodykits.Εκεί πιστεύω ότι θα βρείς. Σε τέτοιου είδους καταστήματα έψαξα και γώ.Επειδή με ενδιαφέρει το θέμα,στείλε μου κάποια διεύθυνση ή και τηλέφωνο, έστω και με pm
PEUGEOT FORUM