-
ΕΙΜΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ SUZUKI SWIFT ή FORD FIESTA . ΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΥΛΙ ΝΑ ΜΗ ΧΑΛΑΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΒS ESP . ΜΗΠΩΣ ΤΑ JEEP ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΗ ? ΟΠΩΣ ΤΟ SUZUKI VITARA Ή ΤΟ JIMNY Ή ΤΟ IGNIS . ΠΑΝΤΑ ΣΕ SUZUKI ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΑΝΤΟΧΗΣ
-
ΕΙΜΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ SUZUKI SWIFT ή FORD FIESTA . ΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΥΛΙ ΝΑ ΜΗ ΧΑΛΑΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΒS ESP . ΜΗΠΩΣ ΤΑ JEEP ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΗ ? ΟΠΩΣ ΤΟ SUZUKI VITARA Ή ΤΟ JIMNY Ή ΤΟ IGNIS . ΠΑΝΤΑ ΣΕ SUZUKI ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΑΝΤΟΧΗΣ
-
-
Χωρίς να έχω οδηγήσει κανένα, απο τα δυο θα έπερνα το Swift!!!
-
swift,δεν εχω ακουσει παραπονα απο κανεναν γι αυτο το αυτοκινητο.
-
Ο χρήστης katerina78 έγραψε:
...ΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΥΛΙ...Αμάξι σκυλί είναι μόνο ένα όλα τα άλλα είναι αηδίες...
Επί του θέματος μη κολλάς σε ότι ακούς από τον καθένα. Το σούιφτ έιναι ένα νορμάλ αμάξι όπως όλα τα άλλα, να πάρεις ένα αμάξι που να σου αρέσει, και σωστά όπως λες να έχει ESP και 5 αστέρια στα κρας τέστ (το σούιφτ έχει 4...)
Καλή επιλογή
-
-
ΕΙΜΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ SUZUKI SWIFT ή FORD FIESTA . ΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΥΛΙ ΝΑ ΜΗ ΧΑΛΑΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΒS ESP . ΜΗΠΩΣ ΤΑ JEEP ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΗ ? ΟΠΩΣ ΤΟ SUZUKI VITARA Ή ΤΟ JIMNY Ή ΤΟ IGNIS . ΠΑΝΤΑ ΣΕ SUZUKI ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΑΝΤΟΧΗΣενα ελαφακι, για το κατερινακι..
-
ΕΙΜΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ SUZUKI SWIFT ή FORD FIESTA ... ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΒS ESP ...Το Swift δεν έχει Esp (μόνο το 3θυρο Sport έχει).
Απο τα μικρά/μικρομεσαία Suzuki, esp έχουν μόνο οι κορυφαίες εκδόσεις του Splash και του τετρακίνητου SX4. -
εφοσον εισαι κοπελα παρε ενα lancia Y που θα σου δωσει στυλ. ασε τα αμαξια σκυλια για τους παππουδες.
-
Πιστευω πως αμαξι τυπου SUV θα σε δυσκολεψει περισσοτερο αφου εισαι νεα οδηγος, και στο παρκαρισμα, αλλα και στο δρομο, δεδομενου του μεγαλυτερου βαρους, αρα και της μεγαλυτερης αδρανειας, οποτε σε μια δυσκολη στιγμη η απωλεια ελεγχου ειναι πιο ευκολη, και η επαναφορα πιο δυσκολη.
Οποτε φιεστα απο εμενα! -
Ασφάλεια και SUV δεν πανε μαζί με τιποτα........ το swift ειναι μια χαρά από όλες τις πλευρές.
-
Από μένα Κατερινιώ θα σου έλεγα Mazda 2 , κοίτα το δεν χάνεις τπτ...
-
Πάρε Delta
(άσχετο, αλλά τελευταία πάει με όλα τα θέματα)
-
μα για τι χρηση τι θελεις? Αλλη δουλεια κανει το swift, αλλη το vitara ! Κινηση στην πολη, και σε ποια πολη, ταξιδια, για σκι, για ... κυνηγι? Εχει να κανει.Κατα τα αλλα να πω και εγω τη γνωμη μου (τσαμπα ειναι).
mazda 2 -
εχω αδηγησει swift και το απορριπτω.πολυ φτηνιαρικο σαν κατασκευη και δεν σου δεινει την αισθηση ου στιβαρου αυτοκινητου.εχει αξιπιστο μοτερ βεβαια αλλα ως εκει.βεβαια απο κει και περα εξαρταται και με το ποσα χρηματα διαθετεις για το τι θα παρεις.αν δεν εχεις προβλημα χρηματων και μπορεις να φτασεις στα 17-18 χιλιαρικα τοτε honda civic monodromos
-
ΕΙΜΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ SUZUKI SWIFT ή FORD FIESTA . ΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΥΛΙ ΝΑ ΜΗ ΧΑΛΑΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΒS ESP . ΜΗΠΩΣ ΤΑ JEEP ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΗ ? ΟΠΩΣ ΤΟ SUZUKI VITARA Ή ΤΟ JIMNY Ή ΤΟ IGNIS . ΠΑΝΤΑ ΣΕ SUZUKI ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΑΝΤΟΧΗΣLancia Y, Fiat 500, Opel Corsa 3door.
από τα δύο Fiesta.
δεν υπάρχει αμάξι που να μην χαλά! Ακόμα και τα αξιόπιστα Yaris.
-
Η ερώτηση είναι αρκετά αόριστη. Αν γίνει λίγο πιο συγκεκριμένη ίσως υπάρξει συμπέρασμα.
Σκυλιά αξιοπιστίας (Όπως τέθηκε ο όρος με τα δεδομένα Ιαπωνικών αυτοκινήτων περασμένης δεκαετίας. ) πάντως αυτά που αναφέρεις δεν είναι. Ακόμη και για το swift έχουν ακουστεί αρκετά.
Τώρα αν είναι αλήθειες ή όχι ... δε γνωρίζω. -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Η ερώτηση είναι αρκετά αόριστη. Αν γίνει λίγο πιο συγκεκριμένη ίσως υπάρξει συμπέρασμα.
Σκυλιά αξιοπιστίας (Όπως τέθηκε ο όρος με τα δεδομένα Ιαπωνικών αυτοκινήτων περασμένης δεκαετίας. ) πάντως αυτά που αναφέρεις δεν είναι. Ακόμη και για το swift έχουν ακουστεί αρκετά.
Τώρα αν είναι αλήθειες ή όχι ... δε γνωρίζω.Kαι φιλος μου με Swift sport δεν ειναι και τοσο ευχαριστημενος,προβλημα στην εξατμιση(εγγυηση),προβλημα με το τιμονι και κανει σαν κουδουνιστρα η πορτα του συνοδηγου οταν κλεινει ...παιδια δεν ειναι ουτε τα opel ουτε τα suzuki ειναι η Gm...
-
Ο χρήστης karntasi έγραψε:
εχω αδηγησει swift και το απορριπτω.πολυ φτηνιαρικο σαν κατασκευη και δεν σου δεινει την αισθηση ου στιβαρου αυτοκινητου.εχει αξιπιστο μοτερ βεβαια αλλα ως εκει.βεβαια απο κει και περα εξαρταται και με το ποσα χρηματα διαθετεις για το τι θα παρεις.αν δεν εχεις προβλημα χρηματων και μπορεις να φτασεις στα 17-18 χιλιαρικα τοτε honda civic monodromosΕίναι μεγάλο αυτό σε σχέση με τις 2 επιλογές της οπότε αν ήθελε οπωσδήποτε χόντα καλύτερα να στραφόταν στο jazz. Παρόλο πάντως που μου αρέσουν τα ιαπωνικά έχουν δίκιο για τα πλαστικά του σουιφτ. Αυτό που δεν ξέρω είναι αν τρίζει στο δρόμο κάτι που θα μας το πουν οι ιδιοκτήτες. Όσον αφορά το φιέστα μου αρέσει αισθητικά, το εκθειάζει ο ειδικός τύπος, οπότε ας πάει να τα οδηγήσει και τα 2 η κοπέλα και να δει ποιο της αρέσει.
Εγώ βέβαια ως αμετανόητος χοντάκιας θα προτείνω να δει πρώτα το jazz
(ρίξε μια ματιά και στο κολτ που το έχουν σε πολύ καλή προσφορά τελευταία λόγω αλλαγής του με το περίεργο μπροστά νέο...σε μένα το 'παλιό' έχει αφήσει άριστες εντυπώσεις με φοβερό μοτέρ 1.3 και χώρους επιβατών! Είναι και κουκλί!)
ΤΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ