-
HighFidelity
είναι συγγενής σου ο koutsan και τον μνημονεύεις τόσο συχνά στα posts σου?
-
Ρε φιλε δεν ειπα να πας να παρεις και μεταχειρο μπραβο.
Το τωρινο πολο το θεωρω εμφανισημο, το Α1 αρεκτα ωραιο....δεδομενου λοιπον οτι και τα 2 για τα δικα μου γουστα δεν ειναι ασχημα (οπως το ιμπιζα) για αυτο σου ειπα αν αξιζει η επιπλεον διαφορα για λιιιιιιγο πιο ωραιο αμαξι.
Γενικα εγω ειμαι υπερ του value for money, πλην ελαχιστων περιπτωσεων.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
HighFidelityείναι συγγενής σου ο koutsan και τον μνημονεύεις τόσο συχνά στα posts σου?
Όχι, απλά είναι ένα αστειάκι μεταξύ μας... Απλώς τον μνημονεύω συχνά για να τον...κουράζω και να μπαίνει και σε άλλα τοπικ πλην του αντιλόγου...
Γενικά είναι καλή παρέα ο παλιόγερος όταν πίνει όμως...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Η φωτογραφία ανήκει στο sportdrive.gr γράφει κ δεν φαίνεται τίποτα.Α, ναι; Σε μένα τη δείχνει κανονικά. Όπως θα φαντάζεσαι πάντως είναι απλά φωτογραφία του Impreza.
@νδρέας
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ρε φιλε δεν ειπα να πας να παρεις και μεταχειρο μπραβο.Το τωρινο πολο το θεωρω εμφανισημο, το Α1 αρεκτα ωραιο....δεδομενου λοιπον οτι και τα 2 για τα δικα μου γουστα δεν ειναι ασχημα (οπως το ιμπιζα) για αυτο σου ειπα αν αξιζει η επιπλεον διαφορα για λιιιιιιγο πιο ωραιο αμαξι.
Γενικα εγω ειμαι υπερ του value for money, πλην ελαχιστων περιπτωσεων.
Eχεις γουστο ρε ατιμε
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
Θα είχε ενδιαφέρον, και ενδεχομένως να έβγαζε και γέλιο, να μας αναλύσει κάποιος τις ομοιότητες με το Impreza, από τη στιγμή ειδικά που φτάσαμε σε σημείο (tasodev) να μιλάμε για 'ξερή αντιγραφή'.και για να βοηθήσω:
Αντίθετα, η συζήτηση για το τι έχει και τι δεν έχει αντιγράψει η Subaru θα μπορούσε, σε ένα αντίστοιχο topic, να μην τελειώσει ποτέ.
@νδρέας
-
Το διαβασατε αυτο για τον ηλεκτροκινητηρα;
'το πρωτότυπο που φιλοξενήθηκε στο Παρίσι διαθέτει έναν 1.400άρη κινητήρα TSI με ισχύ 150 ίππων αλλά και ένα ηλεκτρικό μοτέρ 27 ίππων.
Το αυτοκίνητο μπορεί να κινηθεί είτε με τον ηλεκτροκινητήρα με αυτονομία περισσότερο από 50 χιλιόμετρα είτε με συνδυασμό και των δύο προσφέροντας 30% οικονομία σε σχέση με τη λειτουργία μόνο του βενζινοκινητήρα
οι μπαταρίες βρίσκονται στο πίσω μέρος του οχήματος για καλύτερη κατανομή του βάρους και φορτίζονται κατά τη διαδικασία του φρεναρίσματος ή από μία απλή πρίζα.'
Αραγε θα βγει ετσι και στην παραγωγη ή το κοστος θα ειναι απαγορευτικο; -
Είχε παρουσιαστεί και ένα αντίστοιχο Golf νομίζω.
@νδρέας
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Να βοηθήσω;Όχι, απλά να απαντήσεις: Που μοιάζουν και πώς μιλάς για ξερή αντιγραφή;
-
Ενταξει ρε παιδια μοιαζουν στο πισω μερος.
So what? -
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
Να βοηθήσω;
Όχι, απλά να απαντήσεις: Που μοιάζουν και πώς μιλάς για ξερή αντιγραφή;
Σώπα ρε συνάδελφε που θα πρέπει να γράψω και την σούπερ τεκμηρίωση - ανάλυση για το αν και που μοιάζουν. Έτσι το βλέπω εγώ. Είναι εντελώς υποκειμενική άποψη. Μπορείς άνετα να υποστηρίξεις πως δεν μοιάζουν πουθενά, και δεν έχω κανένα λόγο να σε αντικρούσω
-
Ο χρήστης moysatos έγραψε:
Ενταξει ρε παιδια μοιαζουν στο πισω μερος.
So what?+1
επισης το Α1 ειναι και πιο ομορφο απο το ιμπρεζα -
Πολύ όμορφο! Διαφορετικο σχέδιο από την Αουντι
-
http://www.autoblog.com/2009/01/06/new- ... s1-emerge/ Audi s1...λεπτομερειες
-
Και από το in.gr:
http://www.in.gr/auto/news/article.asp? ... tyID=59460
-
Οι διακόσιοι ίπποι του S1 θα προκύψουν από την αναβαθμισμένη εκδοχή του γνωστού, μέχρι σήμερα, TSI κινητήρα των 1.400 κ.εκ. Το σύστημα τετρακίνησης θα μεταφέρει το 60% της ροπής στους πίσω τροχούς
-
Στα λεφτά θα φανεί αν θα πετύχει... Κάπου διάβασα ότι θα έχει 3000€ λιγότερο από το s3. Αν είναι έτσι...έλεος!
-
Εγώ έτσι όπως το βλέπω μάλλον θα είναι απλησίαστο...
Γερμανικό, AUDI, με sport εμφάνιση μέσα έξω, με κινητήτερες φωτιές τότε μάλλον θα ανταγωνιστεί και την BMW Series 1 coupe ...
Νομίζω δηλαδή...
Αλλά σιγά μην είναι φθηνό το AUDI ...
Πότε η Γερμανία έβγαλε φθηνά όμορφα σπορ αμαξώματα; ... ;
-
Με τετρακίνηση σε ένα αυτοκίνητο πόλης, άρα πάνω-κάτω 4 μέτρα τι χώρος θα μένει για τους πίσω επιβάτες?
Μάλλον το μόνο που θα κάθεται στα πίσω καθίσματα θα ονομάζεται μετάδοση -
Ο χρήστης mamias έγραψε:
Με τετρακίνηση σε ένα αυτοκίνητο πόλης, άρα πάνω-κάτω 4 μέτρα τι χώρος θα μένει για τους πίσω επιβάτες?
Μάλλον το μόνο που θα κάθεται στα πίσω καθίσματα θα ονομάζεται μετάδοσηή απλα μπορουν να μειωσουν το χωρο αποσκευων οπως στο Α3...
Audi A1