-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
ΔΕΝ ΕΦΑΓΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ ΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ 4 ΤΟΥ ΜΗΝΑ Η 19 ΤΟΥ ΜΗΝΑ...ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΘΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ SCIROCCO ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ...ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ AFTERMARKET XENON Η΄ΟΧΙ...ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ...ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΤΕΧΝΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ.!ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ DCC!EXEI KANEIΣ ΑΠΟΨΗ??
ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΒΗΣΩ ΟΛΟ
Συγνώμη που μερικοί το περιμένουμε από το IROC ακόμα
Συγνώμη που μας ενδιαφέρει πότε ακριβώς! θα χρειαστεί να πληρώσουμε (μετρητά) τα σχεδόν 30.000 που κοστίζει
Συγνώμη που δεν βάζουμε aftermarket αηδίες
Συγνώμη που έχουμε μάθει πλέον σχεδόν τα πάντα περι τεχνικών ζητημάτων και το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι οι εντυπώσεις των κατόχωνΚαλή χρονία με υγεία και ευτυχία
!!!
εσυ ο 'Πες τα χρυσοστομε' που συμφωνεις με τον πιο πανω μηπως ξερςι να μας πεις που οφειλεται η διαφορα στα μετατροχια του scirocco απο το γκοφ??οφειλεται στους μεγαλυτερουσ βραχιονες πισω η' σε προσθηκες στουσ τροχους η' φοραει την αναρτηση του passat cc???μιας και τα ξερεις κι εσυ ολα περι τεχνικων θεματων,......
Κατ'αρχην σταματα να πουλας πνευμα.Φοραει την πισω αναρτηση του passat.Και αν θες να σου λυθει η απορια με το dcc αντε κανε test drive οπως εχω κανει και εγω.Μονο ετσι θα καταλαβεις αν αξιζει για σενα και οχι με το να σου πω εγω ''οχι δεν αξιζει''μπορει εσυ να δεις κατι που δεν ειδα εγω.
-
Εγὠ απλἀ θα σημειώσω κάθε νέο ἀτομο που μπαίνει εδώ πέρα να μιλίσει ας κοιτάξει όλο το thred απο την σελίδα 55-60 κάπου που μιλάγαμε για σοβαρά ζητήματα όπως αν αξίζει το dcc και διάφορα άλλα. Δηλαδή πρέπει να τα αναμασάμε και να γεμίζουμε με τις ίδιες ακριβώς εντυπώσεις τσάμπα το thred? Άρα μετά από συζήτηση σοβαρών ζητημάτων πρέπει να μιλάμε και για άλλα όπως τα φιμέ αν πάνε στο σιρόκο πχ. Ηρεμίστε και οι καινούριοι που μπαίνουν εδώ πέρα ας κοιτάνε παρακαλώ πιο παλιά τι έχουμε γράψει, δεν μιλάμε 2-3 άτομα μόνο μεταξύ μας αλλά όλο το φόρουμ. Υπάρχουν σημαντικές πληροφορίες.
-
Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά με υγεία και όλα τα άλλα έρχονται!!!!
Με κάνετε να αισθάνομαι λίγο άσχημα γιατί διαβάζω πως 'μαλώνετε' για ένα θέμα το οποίο ξεκίνησα εγώ σχετικά με την αλλαγή της ημερομηνίας παράδοσης που ανέφερα.Ο σκοπός μου ήταν να σας ενημερώσω οτι μπορεί να μειώθηκε ο χρόνος παράδοσης!
Κ κάτι ακόμη όπως έχω ξαναπεί θα με ενδιέφερε να κοιτάξω για after market xenon!Ξέρετε αν βάλουμε κάτι τέτοιο αν χάνουμε την εγγύηση; -
Ο χρήστης tassos_th έγραψε:
Με κάνετε να αισθάνομαι λίγο άσχημα γιατί διαβάζω πως 'μαλώνετε' για ένα θέμα το οποίο ξεκίνησα εγώ σχετικά με την αλλαγή της ημερομηνίας παράδοσης που ανέφερα.Ο σκοπός μου ήταν να σας ενημερώσω οτι μπορεί να μειώθηκε ο χρόνος παράδοσης!
Κ κάτι ακόμη όπως έχω ξαναπεί θα με ενδιέφερε να κοιτάξω για after market xenon!Ξέρετε αν βάλουμε κάτι τέτοιο αν χάνουμε την εγγύηση;λοιπον φιλε κοιτα...ο πατερας μου αγορασε πριν 6 μηνες το mercendes c-class και μου εκανε παραπονα συνεχεια οτι δεν βλεπει το βραδυ καλα ...κοιταξα κι εγω και βρηκα διαφορα kit...τελικα εβαλε ενα και ειναι πολυ ευχαριστημενος....βεβαια τσεκαραμε μηπως νταλωνουν τους αλλους και ολα οκ..ποτε δεν μας εχουν κανει παραπονο οι απεναντι οδηγοι...τωρα για το scirocco τι να σου πω..παρε το αμαξι πρωτα και δες τα φαναρια τι υποδοχες εχουν γιατι μπορει να μην κανει ενα kit xenon....αυτα
-
[/list]λοιπον φιλε κοιτα...ο πατερας μου αγορασε πριν 6 μηνες το mercendes c-class και μου εκανε παραπονα συνεχεια οτι δεν βλεπει το βραδυ καλα ...κοιταξα κι εγω και βρηκα διαφορα kit...τελικα εβαλε ενα και ειναι πολυ ευχαριστημενος....βεβαια τσεκαραμε μηπως νταλωνουν τους αλλους και ολα οκ..ποτε δεν μας εχουν κανει παραπονο οι απεναντι οδηγοι...τωρα για το scirocco τι να σου πω..παρε το αμαξι πρωτα και δες τα φαναρια τι υποδοχες εχουν γιατι μπορει να μην κανει ενα kit xenon....αυτα [/quote][list]
δίκιο έχεις!κυρίως το ρωτάω για το θέμα της εγγύησης!Γιατί αν τη χάνω να μην ψάχνω άδικα!
-
Ζήνον σε μαμά κατοπτρικό φανάρι=λάθος στην πλειονότητα των περιπτώσεων.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ζήνον σε μαμά κατοπτρικό φανάρι=λάθος στην πλειονότητα των περιπτώσεων.μπορει να μην ειναι σαν το εργοστασιοακο ειναι ομως μια λυση αν καποιος εχει προβλημα!
-
Λύνει αυτός το πρόβλημά του και αποκτούν όλοι οι άλλοι
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Λύνει αυτός το πρόβλημά του και αποκτούν όλοι οι άλλοιγιατι εισαι απολυτος...εγω τα εβαλα και δεν ενοχλω κανενα....τωρα αν καποιοι δεν ρυθμιζουν την δεσμη δεν ξερω...
-
το προβλημα το αποκτα και αυτος που τυφλωνει την πλαση γιατι (i was reading something the other day κλαρκσον sic.) οταν δεν βλεπεις τιποτα αλλο εκτος του απεναντι φωτος, τεινεις ενστικτωδως να ακολουθησεις πορεια προς το φως... δεν ενθυμουμαι την πηγη των δεδομενων αλλα ειμαι διατεθειμενος να το πιστεψω.
-
Ο χρήστης PSO_GEORGE έγραψε:
Λύνει αυτός το πρόβλημά του και αποκτούν όλοι οι άλλοι
γιατι εισαι απολυτος...εγω τα εβαλα και δεν ενοχλω κανενα....τωρα αν καποιοι δεν ρυθμιζουν την δεσμη δεν ξερω...
Ό,τι πεις.
Aν θες να αλλάξεις γνώμη, διάβασε το θέμα αυτό: http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=6&t=14140
Αν γνωρίζεις αγγλικά, αυτό: http://www.danielsternlighting.com/tech/bulbs/Hid/conversions/conversions.html -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ζήνον σε μαμά κατοπτρικό φανάρι=λάθος στην πλειονότητα των περιπτώσεων.Καλα τα λες, αλλα ποιος καταλαβαινει...
Πρεπει να βγει και εδω νομος οπως στην Αγγλια
και να τσιμπας προστιμο αλλιως δεν γινεται τιποτα.
Εχουμε βαρεθει να στραβωνομαστε απο 'καγκουρες'. -
Ο χρήστης PSO_GEORGE έγραψε:
Κ κάτι ακόμη όπως έχω ξαναπεί θα με ενδιέφερε να κοιτάξω για after market xenon!Ξέρετε αν βάλουμε κάτι τέτοιο αν χάνουμε την εγγύηση;λοιπον φιλε κοιτα...ο πατερας μου αγορασε πριν 6 μηνες το mercendes c-class και μου εκανε παραπονα συνεχεια οτι δεν βλεπει το βραδυ καλα ...κοιταξα κι εγω και βρηκα διαφορα kit...τελικα εβαλε ενα και ειναι πολυ ευχαριστημενος....βεβαια τσεκαραμε μηπως νταλωνουν τους αλλους και ολα οκ..ποτε δεν μας εχουν κανει παραπονο οι απεναντι οδηγοι...τωρα για το scirocco τι να σου πω..παρε το αμαξι πρωτα και δες τα φαναρια τι υποδοχες εχουν γιατι μπορει να μην κανει ενα kit xenon....αυτα
Δηλαδη ειναι καπως ετσι?
Γιατι μονο ετσι δεν τυφλωνεις τον κοσμο οχι με ενα μπλε φαναρι που φωτιζει απο δω και απο εκει...και οσο και να ρυθμισεις τη δεσμη στο κατοπτρικο δεν γινεται τιποτα αλλιως και η μερσεντες(και η καθε μερσεντες) το ιδιο θα εκανε αν γινοταν ρυθμιση...δεν θα καθοταν να βγαζει αλλα φαναρια!...και φυσικα ξερω πως τα ξενον ειναι φασον οπως και ολα σχεδον τα εξαρτηματα του αυτοκινητου...ειναι θεμα προδιαγραφων... sorry -
Θυμαται κάποιος σε ποιες σελίδες του θέματος σχολιάζεται η χρησιμότητα του DCC και κατα πόσο αξίζει να το βάλει κάποιος στο 1.4 DSG?
-
Ο χρήστης nickolas2005 έγραψε:
Θυμαται κάποιος σε ποιες σελίδες του θέματος σχολιάζεται η χρησιμότητα του DCC και κατα πόσο αξίζει να το βάλει κάποιος στο 1.4 DSG?Στην 73 και μετά πανω κάτω. Γενικά πάντως δεν είμαστε τόσο υπέρ. Οι απλές κάνουν μια χαρά την δουλειά τους.
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Θυμαται κάποιος σε ποιες σελίδες του θέματος σχολιάζεται η χρησιμότητα του DCC και κατα πόσο αξίζει να το βάλει κάποιος στο 1.4 DSG?
Στην 73 και μετά πανω κάτω. Γενικά πάντως δεν είμαστε τόσο υπέρ. Οι απλές κάνουν μια χαρά την δουλειά τους.
Οντως. Ισως χρειαζονται περισσοτερο ενδεχομενως για καποιον που θελει οπωσδηποτε να
βαλει 18αρες (και του περισσευουν βεβαια συνολικα 1265ευρω) ετσι ωστε με την βοηθεια της μαλακης ρυθμισης του DCC να εχει την επιθυμητη ανεση, και αντιστοιχα επιλεγωντας την σπορ ρυθμιση σε καποια ιδανικη διαδρομη για γρηγορη οδηγηση... -
καλησπερα, καλη χρονια και καλως σας βρηκα....
βρε παιδια εγω ενιδαφερομαι για το μικρο scirocco me ta 122 χωρις εξτρα και λοιπα to πολυ πολυ τις ζαντες να του βαλω αυτες που εχεικαι το 2λιτρο . Αμ το κλεισω θα χρειαστει να περιμενω και εγω αρκετους μηνες οπως διαβασα οτι καννουν καποια ατομα απ το forum?
Ευχαριστω προκαταβολικα. -
Ο χρήστης sAiRous έγραψε:
καλησπερα, καλη χρονια και καλως σας βρηκα....
βρε παιδια εγω ενιδαφερομαι για το μικρο scirocco me ta 122 χωρις εξτρα και λοιπα to πολυ πολυ τις ζαντες να του βαλω αυτες που εχεικαι το 2λιτρο . Αμ το κλεισω θα χρειαστει να περιμενω και εγω αρκετους μηνες οπως διαβασα οτι καννουν καποια ατομα απ το forum?
Ευχαριστω προκαταβολικα.Oχι φιλε μου...θα το παρεις γρηγορα...πηγαινε και σε καμια αντιπροσωπεια ή παρε τηλ...
-
σ ευχαριστω φιλε μου για την αμεση απαντηση. ειχα ακουσει οτι αυτο με τα 122 δεν εχει ανακοινωθει ποτε θα ειναι διαθεσιμο στην ελλαδα. Κατα τον φεβρουαριο μαρτιο υπολογιζω να το κλεισω π θα εχω μαζεψει κανα 7αρι που θελω για προκαταβολη για να μου βγει χαμηλα η δοση. οποιαδηποτε συμβουλη θα μ ηταν χρησιμη.να εισαι καλα.
-
Ο χρήστης sAiRous έγραψε:
σ ευχαριστω φιλε μου για την αμεση απαντηση. ειχα ακουσει οτι αυτο με τα 122 δεν εχει ανακοινωθει ποτε θα ειναι διαθεσιμο στην ελλαδα. Κατα τον φεβρουαριο μαρτιο υπολογιζω να το κλεισω π θα εχω μαζεψει κανα 7αρι που θελω για προκαταβολη για να μου βγει χαμηλα η δοση. οποιαδηποτε συμβουλη θα μ ηταν χρησιμη.να εισαι καλα.Δεν κανει τιποτα...ειναι διαθεσιμο απο το Δεκεμβριο...Αντε καλη χρονια και οταν το κλεισεις εδω ειμαστε!
VW Scirocco