-
Δες και δω:
http://www.dpreview.com/reviews/Q408budgetgroup/' target='_blank
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
.Επισης, πολυ σημαντικο οτι εχουν δικη τους μπαταρια Lithium N (και οχι απλες επαναφορτιζομενες ΑΑ), πραμα που σημαινει πως γλιτωνεις τον φορτιστη μπαταριων...
θέλουν και οι λιθίου φορτιστή, οπότε δεν το γλιτώνεις. εγώ προτιμώ με ΑΑ αλλά είναι ένα θέμα που γενικά υπάρχει διχογνωμία και σέβομαι την αντίθετη άποψη γιατί είναι τι σε βολεύει.
απο αυτές που λέτε θα έδινα προτεραιότητα σε όσο το δυνατόν πιο wide φακό.
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
.
Επισης, πολυ σημαντικο οτι εχουν δικη τους μπαταρια Lithium N (και οχι απλες επαναφορτιζομενες ΑΑ), πραμα που σημαινει πως γλιτωνεις τον φορτιστη μπαταριων...
θέλουν και οι λιθίου φορτιστή, οπότε δεν το γλιτώνεις. εγώ προτιμώ με ΑΑ αλλά είναι ένα θέμα που γενικά υπάρχει διχογνωμία και σέβομαι την αντίθετη άποψη γιατί είναι τι σε βολεύει.
απο αυτές που λέτε θα έδινα προτεραιότητα σε όσο το δυνατόν πιο wide φακό.
Ετσι λεω και εγω.Οι ΑΑ σου δινουν το πλεονεκτημα της αγορας απλών αλκαλικων απο το περίπτερο,σε περιπτωση που αποφορτιστούνε και δεν εχεις μαζι φορτιστες ή δεν εχεις προσβαση σε παροχη ρευματος
-
Aπλα με τις ΑΑ, θα πρεπει σε καθε ταξιδακι πχ να κουβαλαω ΚΑΙ τον φορτιστη που ειναι αρκετα μεγαλυτερος και βαρυτερος απο ενα φορτιστη που εχουν συνηθως οι φωτογραφικες με 'δικη' τους μπαταρια.
-
Σε διακοπές ναι, πρέπει να κουβαλήσεις τον φορτιστή (οι οποίοι δεν είναι και ιδιαίτερα ογκώδεις), σε ταξιδάκι όμως αρκεί ένα ζευγάρι καλά φορτισμένες μπαταρίες ή το πολύ πολύ και ένα ζευγάρι εφεδρικές. Και στη χειρότερη αγοράζεις και ένα πακετάκι αλκαλικές, ενώ αν τελειώσει η λιθίου...
-
Κατά 99% κατέληξα σε sony w120 ή w150, εξαρτάται τις τιμές και την διαθεσιμότητα που θα πετύχω αύριο. Θα δω τι θα πει και αυτός που πληρώνει το δώρο και ψάχνω για λογαριασμό του.
Άμα δεν μου το λεγε τελευταια στιγμή θα πετυχαίναμε ενδιαφέρουσες προσφορές στο νετ
-
-
Ωραίος ο Dog80!!!
Πόσο τον πήρες δεν μας ειπες
-
είναι αυτός που μου λεγες Ανδρέα ???
dog ναι πόσο τον πήρες??
-
560€ απο συνοικειακό κατάστημα φωτογραφικών κοντά στο σπίτι μου.
-
αξίζει τα λεφτά του ?????
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Κατά 99% κατέληξα σε sony w120 ή w150, εξαρτάται τις τιμές και την διαθεσιμότητα που θα πετύχω αύριο. Θα δω τι θα πει και αυτός που πληρώνει το δώρο και ψάχνω για λογαριασμό του.Άμα δεν μου το λεγε τελευταια στιγμή θα πετυχαίναμε ενδιαφέρουσες προσφορές στο νετ
Av δεν αγορασες ακόμα, υπάρχει στο Saturn η Canon Powershot 860IS στα **129 **Ευρώ (που πρέπει να ειναι η φτηνοτερη τιμή στην Ευρώπη) Αξιζει να την δεις εαν εισαι Αθηνα, θεωρώ οτι ειναι χαλάρά από τις καλύτερες compact που εχουν βγεί ever...
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
560€ απο συνοικειακό κατάστημα φωτογραφικών κοντά στο σπίτι μου.καλορίζικος και καλά καδραρίσματα!
Εξαιρετικός φακός, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο (και τιμολογιακά) Νίκον 18-200 απλά καμία σχέση...
-
Επιτέλους με επισκεύθηκε και μενα ο Αγιος Βασιλης γιατί η D90 μου ειχε μεινει χωρις φακους, και μου αφησε κάτω από το δεντρο τα εξης
α) Tamron 28-75 2.8 Di
b) Sigma 105mm 2.8 Macroand last but not least
c) Nikon 80-200 2.8 VR (ελαφρά μεταχειρισμένος από γνωστό σε τιμή .. σκότωμα)
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΑ Ο ΣΕΝΣΟΡΑΣ
-
έπρεπε να τους βάλεις και τους 3 στην ίδια δημοσίευση;;;;;
δε μας λυπήθηκες λιγάκι;;
Ο Σ είναι 'ξυράξι' όπως τον χαρακτήρισε κάποια στιγμή ο Αντρέας...Είναι η ποιοτική σειρά ΕΧ της Σ και είναι πραγματικά εντυπωσιακός!
Καλορίζικοι!!!
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
έπρεπε να τους βάλεις και τους 3 στην ίδια δημοσίευση;;;;;δε μας λυπήθηκες λιγάκι;;
Ο Σ είναι 'ξυράξι' όπως τον χαρακτήρισε κάποια στιγμή ο Αντρέας...Είναι η ποιοτική σειρά ΕΧ της Σ και είναι πραγματικά εντυπωσιακός!
Καλορίζικοι!!!
Ευχαριστώ πολύ
Επεσε πολύ ζόρι και αρκετή οικονομια για να τους πάρω (δεν περισσεύουν τα άτιμα τα ευρούλια) -
Ο χρήστης babakos έγραψε:
α) Tamron 28-75 2.8 Di
b) Sigma 105mm 2.8 MacroΟ Tamron είναι φακός θαυμάσιας οξύτητας και πολύ φτηνός. Όμως αμφιβάλλω για τη χρησιμότητα του σε σώματα με μικρό αισθητήρα (28*1,5...). Προσωπικά ενόχλησε πολύ αυτό σε χρήση δρόμου ή εσωτερικούς χώρους (από εμπειρία με τους Canon 28-105 3.5-4.5 USM και 28-70 2.8L). Στη θέση σου θα έπαιρνα τον Tamron 17-50 2.8 που είναι η αντίστοιχη έκδοση του για crop factor sensors.
Τον Sigma τον είχα. Είναι εξαιρετικός οπτικά (ακόμα και τέρμα ανοιχτός). Τελικά τον πούλησα όμως γιατί δεν βόλεψε για την χρήση που κυρίως έκανα (πορτρέτα) γιατί ήταν λίγο πιο 'μακρύς' για τις αποστάσεις που συνήθως δούλευα και γιατί έχει απαγορευτικά αργή εστίαση (τσαφ-τσουφ, το τρένο περνά). Αυτό ήταν όμως για εξειδικευμένο σκοπό και διαφορετικό από αυτό που κυρίως προορίζεται ο φακός. Αν τον πήρες κυρίως για macro τότε θα τον απολαύσεις. (Εγώ έπρεπε να αγοράσω εξαρχής τον Canon 85/1.8 ή τον 100/2.
Καλορίζικοι πάντως και οι 3.
-
Καλοριζικοι οι φακοι σου babako.Και οι τρεις ειναι πολύ καλοί,και ειδικα ο τηλεφακος πρεπει να κανει 'παπάδες'.
Εγω περιμενω τον αγιοβασιλη να ερθει λιγες μερες αργοτερα,και να μου φερει τον 24-105/f4 που περιμενω για να ολοκληρωσω το οπλοστασιο των φακών μου
-
Ο χρήστης babakos έγραψε:
Κατά 99% κατέληξα σε sony w120 ή w150, εξαρτάται τις τιμές και την διαθεσιμότητα που θα πετύχω αύριο. Θα δω τι θα πει και αυτός που πληρώνει το δώρο και ψάχνω για λογαριασμό του.
Άμα δεν μου το λεγε τελευταια στιγμή θα πετυχαίναμε ενδιαφέρουσες προσφορές στο νετ
Av δεν αγορασες ακόμα, υπάρχει στο Saturn η Canon Powershot 860IS στα **129 **Ευρώ (που πρέπει να ειναι η φτηνοτερη τιμή στην Ευρώπη) Αξιζει να την δεις εαν εισαι Αθηνα, θεωρώ οτι ειναι χαλάρά από τις καλύτερες compact που εχουν βγεί ever...
Τελικά πήρα την w150. (έτσι κι αλλιώς μένω πολύ μακρυά)
Απ' αυτά που διάβασα οι w120/130 και οι w150/170 (2 σειρές που βγήκαν μαζί, αρκετά κοντά σε χαρακτηριστικά) είναι εξαιρετικές point 'n' shoot στην κατηγορία χρημάτων τους.Καλά κλικ να χει!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Καλοριζικοι οι φακοι σου babako.Και οι τρεις ειναι πολύ καλοί,και ειδικα ο τηλεφακος πρεπει να κανει 'παπάδες'.Εγω περιμενω τον αγιοβασιλη να ερθει λιγες μερες αργοτερα,και να μου φερει τον 24-105/f4 που περιμενω για να ολοκληρωσω το οπλοστασιο των φακών μου
Eυχαριστώ πολύ (Χρονια Πολλά κιόλας).. Οντως είναι αστέρι και τον βρήκα πολύ φτηνά μεταχειρισμένο από γνωστό μου που προσέχει 'ευλαβικά' τον εξοπλισμό του..
Δυστυχώς δεν με έπαιρνε για καινουργιο ...Ο φακος που περιμένεις ειναι αστέρι και καλύπτει ενα ιδανικό εστιακό εύρος .. απορώ γιατι οι κύριοι στην Nikon δεν έχουν βγάλει κατι ανάλογο
Φωτογραφία. Ασχολείστε;