-
Το έχω δεί. Είναι 3/πορτο. Ευχαριστώ
-
παιδια σκεφτομαι να αγορασω το auris 3d......... τι λετε για το αυτοματο τις toyota ???? ποσο καλο ειναι????
σε σχεση με τα λεφτα που κοστιζει???? το εχει κανενασ απο το foroum???? -
Auris 1,3 101hp...
http://www.in.gr/auto/news/article.asp? ... tyID=58201 -
Γειά σε όλους!
Έφτασε η ώρα για να αλλάξω αυτ/το μιας και το δικό μου δεν τραβάει πια και έχει και πολλές ελλείψεις (nο airbag, no AC....),,,μιλάω για ένα polo toy 1999. Βασικά επειδή η οδηγηση μου είναι σε λογικά πλαίσια, λέω να πάω σε toyota (βασικά κανείς από τους κατόχους δεν το έχει μετανιώσει)...για να πω την αλήθεια το πόλο πέρα από δισκο-πλατώ (56000χλμ), πεταλούδα+αισθητήρα λ (115000χλμ) kai αλλαγή στα εμπρός παράθυρα δεν έχω κάτι 'αλλο (για Ιαπωνικό αυτ/το ίσως και αυτά να είναι πολλά). Βασικά θέλω να το κρατήσω για τουλάγχιστον 7 χρόνια.- Αuris 1.4 ή Auris 1.6 ?? Μήπως το 1.4 είναι 'αργό?' μήπως από κάποιος από τους κατόχους auris 1.4 το έχει μετανιώσει και θα ήθελε να πάρει το 1.6? (βασικά στην εθνική θέλω να πηγαίνω με 150, χωρίς οι στροφές του κινητήρα να μου παίρνει τα αυτιά)
2)μήπως τελικά και το Αυris δεν είναι τελικά τόσο αξιόπιστο. Σε ένα site τύπου blogger της toyota (συγνώμη, αλλά δεν είμαι και πολύ fun του net) όλοι οι κάτοχοι auris είχαν πολλά προβλήματα με τρίξιμο από τα φρένα, από το ταμπλό, κούνημα από το λεβιέ στο χειρόφρενο και κάποιοι ολίγοι και από την κρεμαριέρα
Για πείτε μια γώμη βρε παίδες, γιατί πλέον τα περιοδικά δεν τα εμπιστεύομαι. Θέλω Ιάπωνα, όχι turbo. Μήπως το auris τελικά δεν λέει τόσο και να κοιτάξω αλλού (Lancer? civic πολύ ακριβό)
ευχαριστώ!
- Αuris 1.4 ή Auris 1.6 ?? Μήπως το 1.4 είναι 'αργό?' μήπως από κάποιος από τους κατόχους auris 1.4 το έχει μετανιώσει και θα ήθελε να πάρει το 1.6? (βασικά στην εθνική θέλω να πηγαίνω με 150, χωρίς οι στροφές του κινητήρα να μου παίρνει τα αυτιά)
-
Θα σου πρότεινα είτε περιμένεις το νέο Avensis, που φαίνεται ενδιαφέρον, είτε πας για Corolla. Αν & σεντάν, έχει καλύτερη εμφάνιση & καλύτερη ποιότητα από το Auris. Εννοείται ότι μιλάμε πάντοτε για 1.6, τα (ατμοσφαιρικά) 1.4 σε τέτοια αμαξώματα πλέον δεν ταιριάζουν (δεν πάνε το ίδιο καλά, ούτε & καίνε λιγότερο).
Από τα λοιπά ιαπωνικά, Mazda 6 1.8, τώρα μειώθηκε & η τιμή του. Εάν σε καλύπτει το budget σου & δε σε πειράζει το μεγάλο του μέγεθος & τα 1800cc, είναι ό,τι καλύτερο & ολοκληρωμένο (& μάλλον το πιο ευχάριστο & οδηγοκεντρικό).
Αξιοπιστία θα έχεις σε κάθε περίπτωση, πάντως. -
Ο χρήστης NIAN έγραψε:
Γειά σε όλους!
Έφτασε η ώρα για να αλλάξω αυτ/το μιας και το δικό μου δεν τραβάει πια και έχει και πολλές ελλείψεις (nο airbag, no AC....),,,μιλάω για ένα polo toy 1999. Βασικά επειδή η οδηγηση μου είναι σε λογικά πλαίσια, λέω να πάω σε toyota (βασικά κανείς από τους κατόχους δεν το έχει μετανιώσει)...για να πω την αλήθεια το πόλο πέρα από δισκο-πλατώ (56000χλμ), πεταλούδα+αισθητήρα λ (115000χλμ) kai αλλαγή στα εμπρός παράθυρα δεν έχω κάτι 'αλλο (για Ιαπωνικό αυτ/το ίσως και αυτά να είναι πολλά). Βασικά θέλω να το κρατήσω για τουλάγχιστον 7 χρόνια.- Αuris 1.4 ή Auris 1.6 ?? Μήπως το 1.4 είναι 'αργό?' μήπως από κάποιος από τους κατόχους auris 1.4 το έχει μετανιώσει και θα ήθελε να πάρει το 1.6? (βασικά στην εθνική θέλω να πηγαίνω με 150, χωρίς οι στροφές του κινητήρα να μου παίρνει τα αυτιά)
2)μήπως τελικά και το Αυris δεν είναι τελικά τόσο αξιόπιστο. Σε ένα site τύπου blogger της toyota (συγνώμη, αλλά δεν είμαι και πολύ fun του net) όλοι οι κάτοχοι auris είχαν πολλά προβλήματα με τρίξιμο από τα φρένα, από το ταμπλό, κούνημα από το λεβιέ στο χειρόφρενο και κάποιοι ολίγοι και από την κρεμαριέρα
Για πείτε μια γώμη βρε παίδες, γιατί πλέον τα περιοδικά δεν τα εμπιστεύομαι. Θέλω Ιάπωνα, όχι turbo. Μήπως το auris τελικά δεν λέει τόσο και να κοιτάξω αλλού (Lancer? civic πολύ ακριβό)
ευχαριστώ!
Corrola
Κι αν είναι και made in Japan θα το κληρονομήσουν και τα εγγόνια σου.
Εσύ αν θες κράτα το 7 ή 3 χρόνια.... - Αuris 1.4 ή Auris 1.6 ?? Μήπως το 1.4 είναι 'αργό?' μήπως από κάποιος από τους κατόχους auris 1.4 το έχει μετανιώσει και θα ήθελε να πάρει το 1.6? (βασικά στην εθνική θέλω να πηγαίνω με 150, χωρίς οι στροφές του κινητήρα να μου παίρνει τα αυτιά)
-
Τέτοιο διαμάντι, κρίμα να μη το χαρούν 2-3 γενιές.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Τέτοιο διαμάντι, κρίμα να μη το χαρούν 2-3 γενιές.E βέβαια,είναι ποιό must να αλλάζεις αμάξι κάθε 3 χρόνια και να ψάχνεις σαλάμι φιλέτο το κιλό με μισό ευρώ απ το lidl
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
E βέβαια,είναι ποιό must να αλλάζεις αμάξι κάθε 3 χρόνια και να ψάχνεις σαλάμι φιλέτο το κιλό με μισό ευρώ απ το lidl
Μόνο φιλέτο γαλοπούλας βλέπειςΝίκαςΕίναιΚαλό
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
E βέβαια,είναι ποιό must να αλλάζεις αμάξι κάθε 3 χρόνια και να ψάχνεις σαλάμι φιλέτο το κιλό με μισό ευρώ απ το lidl
Μόνο φιλέτο γαλοπούλας βλέπειςΝίκαςΕίναιΚαλό
Creta Farm.....οι υπόλοιποι απέχουν μακραααααααν
-
Άσχετο... Τα Lancer είναι made in Japan ή όχι???
-
Αγόρασε η Toyota την Mitsubishi?
-
Ο χρήστης NIAN έγραψε:
Θέλω Ιάπωνα, όχι turbo. Μήπως το auris τελικά δεν λέει τόσο και να κοιτάξω αλλού (Lancer?)
-
Μάλλον Ολλανδίας πρέπει να είναι...
-
Καλημέα κι από μένα. Έχετε κάτι νεότερο (εκτός από τις φωτογραφίες και τα σχετικά άρθρα που διέρρευσαν εδώ κι ένα μήνα στο διαδίκτυο) σχετικά με το καινούριο Prius; Πότε θα έρθει στην Ελλάδα; Αν γνωρίζετε οτιδήποτε, παρακαλώ ενημερώστε με ή δώστε μου link.
Ευχαριστώ! -
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Ο κινητήρας 2zz-ge έχει προβληματάκια αξιοπιστίας. Κυρίως (όπως όλα τα Yamaha) καίει πολύ λάδι, δέν ξέρω αν στις τελευταίες εκδόσεις το έχουν διορθώσει. Και το Κ20 του Type-R καίει λάδι αλλά καμια σχέση με το 2zz.εχω celica ts β' 2004 το μαχ λαδι που καιει ειναι 400 ml κα8ε 5.000 κμ
για κινητηρα που στροφαρει 8300 και ειναι τοσο πολυ πουσαρισμενος (107 αλογα στο λιτρο) ειναι απολυτα φυσιολογικη μια τετοιου μεγε8ους καταναλωση
οσοι με ξερουν απο παλια ξερουν ποσο στιβω το αμαξι το οποιο ολα τα κμ που εχει κανει ειναι στιμενα...(δεν το πηρα ουτε για βολτα ουτε για ταξιδια)
σχετικα με ts kai typer απο οτι γνωριζω η τουοτα βαζει πολυ πιο λεπτορευστο λαδι 5-30 full synthetic σε αντιθεση με την honda που βαζουν semi synthetic 10-40
-
Γεια σας.
θα ηθελα να ρωτησω ποσο κοστιζει το σερβις των 180.000 χλμ για ενα Αβενσις του 2002.
καθε ποτε πρεπει να γινει αλλαγη ιμαντα χρονισμου;;;που μπορω να βρω καποιο μανιουαλ για το αυτοκινητο γιατι δεν το εχω;;;
ευχαριστω
-
Αν είναι το vvti (αυτό πρέπει να είναι) έχεις καδένα και δεν θέλει ιμάντα.
Μάνουαλ έχει η HAYNES το οποίο είναι σχετικά καλό.Για το κόστος δεν ξέρω τι πρέπει να αλλάξεις ακριβώς γιατί έχω το προηγουμενο μοντέλο, αλλά αν είναι τα ίδια πας για βαλβολίνες, λάδια φίλτρα μπουζι και ίσως υγρά φρένων. Σε τέτοια σέρβις, σε μη επίσημο συνεργείο, χωρίς τακάκια, ήθελα κανα 130αρι αν θυμάμαι καλά
-
ψάχνεο ο αδελφός μου για αμορτισέρ στο RAV4 II 2,0 D4-D
καμιά γνώμη;; -
Καλημέρα και Καλή Χρονιά σε όλους!!
Σκέφτομαι να αγοράσω το Yaris που θα βγει τώρα με facelift.Έχετε ακούσει πότε ξεκινάνε οι πωλήσεις?Έχει κάνει κανένας test drive?
TOYOTA FORUM