-
τα εχουμε πει για οθονες πισω πιο παλια
Γνωμη μου μην βαλεις γιατι θα μαζευεις τα ξερατα sic
Rastel με tv καναμε τιποτα ....
Για το μοντελα με τους γαλλικους ντιζελ τι θα εχει πανω:2,2 diesel καινουργιος με τα δυο τουρμπο και τα 173 Hp η ο 2,2 hdi με τα 164 κατι \
Εχεις κανεις περιποιηθει τα δερματινα καθισματα καπως?
-
Φανταζομαι οτι θα ειναι αυτος ο diesel που φοραει το c-crocer με τα 164 νομίζω
ψαχνω να βρω αλυσίδες, πανια κατι τελος παντων για το χιόνι αλλα το πιστευετε οτι στο ιντερνετ ΠΟΥΘΕΝΑ δεν βρήκα στις διαστασεις 225 55 18 που φοράμε;
Ειμαι θεσσαλονίκη.Καμμιά ιδεα; -
Ναι αυτό το μοτέρ είναι. Είναι το ίδιο μοτέρ με τον 2.2 με τα 173 απλά στην προκειμένη αποδιδεί 9 άλογα λιγότερα.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ναι αυτό το μοτέρ είναι. Είναι το ίδιο μοτέρ με τον 2.2 με τα 173 απλά στην προκειμένη αποδιδεί 9 άλογα λιγότερα.115kW (156hp) 2.2HDi
-
biturbo?
-
Καλησπέρα
σκέφτομε να αγοράσω το outlander 2.0 diesel και θα ήθελα να μάθω εάν είναι καλή επιλογή δεδομένου ότι έχω τρία μικρά παιδιά. Αυτό που με προβληματίζει είναι η κίνηση του αυτοκινήτου στην εθνική σε στροφές κ.λ.π. γιατί όπως ξέρετε τα πιτσιρίκια ζαλίζονται εύκολα. Επίσης θα ήθελα να μου πείτε εάν τα δερμάτινα καθίσματα είναι ζεστά τους καλοκαιρινούς μήνες γιατί το diesel βγαίνει μόνο με δερμάτινα (μαύρα ή μπέζ) -
To 2λιτρο ντίζελ δεν λέει... 2,2 δες.
-
Δεν μπορώ να πάρω πάνω από 2000 κυβικά γιατί χάνω την έκπτωση του τρίτεκνου που φτάνει τα 7500 ευρω
-
Ok, αλλά το μοτέρ αυτό δεν...
-
Ο χρήστης alen73 έγραψε:
Δεν μπορώ να πάρω πάνω από 2000 κυβικά γιατί χάνω την έκπτωση του τρίτεκνου που φτάνει τα 7500 ευρωΕίναι παρα πολύ καλή επιλογή!!!! Εχω το ιδιο, παει σαν τραινο στις στροφές, καιει ελαχιστα 7-7,5 λιτρα με 60-70% σε εθνική 120-140 χιλμ/ωρα,γινεται θηρίο μετα τις 2000 στροφες , οι θεσούλες πισω ειναι λιγο πληκτικές σε σχεση με ford smax η ford galaxy, α και κανει λίγο παραπανω θόρυβο (εως πολύ) στο ρελαντί αλλα το ξεπερνας ευκολα γιατι στο ταξίδι δεν ακους τιποτα. Τα καθισματα ειναι μια χαρα το καλοκαιρι και μια χαρα το χειμώνα μιας και ειναι θερμαινόμενα(φοβερή αισθηση στη μεση)
-
Ο χρήστης dkastani έγραψε:
Είναι παρα πολύ καλή επιλογή!!!! Εχω το ιδιο, παει σαν τραινο στις στροφές, καιει ελαχιστα 7-7,5 λιτρα με 60-70% σε εθνική 120-140 χιλμ/ωρα,γινεται θηρίο μετα τις 2000 στροφες , οι θεσούλες πισω ειναι λιγο πληκτικές σε σχεση με ford smax η ford galaxy, α και κανει λίγο παραπανω θόρυβο (εως πολύ) στο ρελαντί αλλα το ξεπερνας ευκολα γιατι στο ταξίδι δεν ακους τιποτα. Τα καθισματα ειναι μια χαρα το καλοκαιρι και μια χαρα το χειμώνα μιας και ειναι θερμαινόμενα(φοβερή αισθηση στη μεση)Αν εννοείς την τρίτη σειρά θέσεων δεν με απασχολεί γιατί ελάχιστα θα τη χρησιμοποιώ. Η δεύτερη σειρά με νοιάζει να είναι άνετη.
-
Ο χρήστης dkastani έγραψε:
Φανταζομαι οτι θα ειναι αυτος ο diesel που φοραει το c-crocer με τα 164 νομίζωψαχνω να βρω αλυσίδες, πανια κατι τελος παντων για το χιόνι αλλα το πιστευετε οτι στο ιντερνετ ΠΟΥΘΕΝΑ δεν βρήκα στις διαστασεις 225 55 18 που φοράμε;
Ειμαι θεσσαλονίκη.Καμμιά ιδεα;Καλύμματα (πανιά) autoshock, διάσταση 695, βλ. πίνακα εταιρείας (το ψαχτήρι τους δεν το δίνει, αλλά ο αναλυτικός πίνακας έχει τη διάσταση μας)
http://www.autosock.gr/index.php?page=sizes -
Ο χρήστης ΑΜΤ έγραψε:
Φανταζομαι οτι θα ειναι αυτος ο diesel που φοραει το c-crocer με τα 164 νομίζω
ψαχνω να βρω αλυσίδες, πανια κατι τελος παντων για το χιόνι αλλα το πιστευετε οτι στο ιντερνετ ΠΟΥΘΕΝΑ δεν βρήκα στις διαστασεις 225 55 18 που φοράμε;
Ειμαι θεσσαλονίκη.Καμμιά ιδεα;Καλύμματα (πανιά) autoshock, διάσταση 695, βλ. πίνακα εταιρείας (το ψαχτήρι τους δεν το δίνει, αλλά ο αναλυτικός πίνακας έχει τη διάσταση μας)
http://www.autosock.gr/index.php?page=sizes' target='_blank' target='_blankΕυχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες
Υ.Γ πηγα προχθές σε εναν για να ρωτήσω για πανιά και επειδή μαλλον ηθελε να πουλήσει αλυσίδες μου ειπε οτι για τα αυτοκινητά μας που ειναι βαριά θα σχισθούν ευκολα -
καλημερα στην παρεα. ειχα την ευκαιρια μεσα απο ενα διαφημιστικο promotion πριν απο περιπου ενα μηνα, να εχω στα χερια μου το outlander 2.4 full με τριτα καθισματα, δερμα, ηλιοροφη, 18αρες, navi, xenon και αλλα πολλα καλα. μου το ειχαν δωσει για 4 μερες και επειδη ειχα κανονισει να παω ταξιδι στην Καστορια (ειμαι απο Αθηνα), αδραξα την ευκαιρια. παρελαβα το αυτοκινητο γεματο απο βενζινη κια αφου εκανα περιπου 50 km εντος της πολης, την επομενη χαραματα ξεκινησα. πρεπει να παραδεχτω πως στον δρομο ειναι απιστευτο. καταπινε τις ευθειες και μεγαλες καμπες(Υλικη) σαν να μην τρεχει τιποτα. απολυτος οδοστρωτηρας! ειχα βαλει το cruise control και εφτασα μετα απο περιπου 550 km ατσαλακωτος. εκανα βεβαια 2 στασεις εκ των οποιων η μια αφορουσε βενζινη λιγο πριν την..Λαρισα! μιλαμε δηλαδη για μια μεση καταναλωση βασει και του trip γυρω απο τα 13-14 lt. ολα καλα δηλαδη αλλα ρουφαγε το καυσιμο με απιστευτους ρυθμους! και ολα αυτα με μια μεση ταχυτητα 130-140 km/h. οταν επρεπε να φορτσαρω για προσπεραση ή ανηφόρα η στιγμιαια καταναλωση εφτανε και ξεπερνουσε τα 20 που ειναι και ως οριο στον σχετικο δεικτη! εχω ενα renault megane II sedan 1.6 και με ενα γεμισμα 60 lt παω και γυριζω στην Καστορια. εχουμε δηλαδη μια διαφορα καταναλωσης απο ενα τυπικο οικογενειακο 60-70%!!!
πρεπει να ομολογησω πως η συγκεκριμενη πλουσια εκδοση που εχει τα παντα, ειναι ενα απο τα πιο ολοκληρωμενα οικογενειακα αυτοκινητα για την ελλαδα και οχι μονο. μπηκα στην πριζα στα σοβαρα για την αγορα του. ομως με τετοια καταναλωση και παγια εξοδα των 17 φορολογησιμων το βλεπω απο πολυ δυσκολο εως απιθανο.
οσον αφορα τον σαρακακη ασ μην γελιομαστε. εδω και δεκαετιες πινει το αιμα των αγοραστων του ειτε με ακριβες τιμες ειτε με ακριβα σερβις. εμπορευεται καλα αυτοκινητα βεβαια αλλα το πληρωνουμε παρα πολυ καλα.
ευχαριστω πολυ για την ευκαιρια. -
Για σας και από μένα, έχω πολύ καιρό να μπω !!!!!
Εχω και εγώ ένα outlander 2.4 βενζίνα και έχω κάνει ως τώρα 31,000 χλμ
Όλα μια χαρά.,,,,,,,,
Ήθελα να ρωτήσω κανένα από εσάς άμα ξέρη τι κοστολόγιο έχει το νίκελ (καπάκι ) στους καθρέφτες
Και άμα μπορώ να τούς παραγγέλλω από κάπου μέσου ΝΕΤ
Και γενικά αν έχει πουθενά κανένα Link για accessories
tksssssss -
Στεφανε επεσα πανω σε αυτα στο ebay και σε θυμηθηκα ....χρωμιωμενα πλαινα γυρω απο τα τζαμια
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Parts-Ac ... 240%3A1318πες μου την γνωμη σου...
-
Ο χρήστης hellogadgetman78 έγραψε:
Στεφανε επεσα πανω σε αυτα στο ebay και σε θυμηθηκα ....χρωμιωμενα πλαινα γυρω απο τα τζαμια
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Parts-Ac ... 240%3A1318' target='_blankπες μου την γνωμη σου...
Φιλε μου ευχαριστω πολυ.
Αυτα λεω, αλλα αυτα που εχει ο τυπος για το αυτοκινητο μας, λεει οτι εχει μονον τα καθετα.
Τα οριζοντια δεν τα εχει. Με ενδιαφερουν τα περιμετρικα, παρα τα καθετα.
Θελω να φτιαξω το πλαισιο γυρω γυρω νικελ και τα καθετα να τα αφησω μαυρο.
Για συνέχισε να ψαχνεις -
ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΝΑΚΛΗΣΗ OUTLANDER
Mitsubishi: Ανακαλεί παγκοσμίως 200.000 οχήματα SUV
09/12/2008
ΤΟΚΙΟ (AFP)--Σε ανάκληση, παγκοσμίως, περισσότερων από 200.000 χιλιάδων πολυτελών τετρακίνητων οχημάτων SUV (Sports Utility Vehicles) πρόκειται να προχωρήσει η Japan Mitsubishi Motors Corp. (7211.TO), λόγω ελαττώματος στο σύστημα φωτισμού πέδησης, όπως γνωστοποίησε σήμερα η εταιρεία.
Η τέταρτη μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία της Ιαπωνίας ανακοίνωσε ότι πρόκειται να αποσύρει 52.047 οχήματα Outlander και Grandis, τα οποία κατασκευάστηκαν από τον Μάιο του 2005 έως τον Απρίλιο του 2008 και πωλήθηκαν στην Ιαπωνία.
Ακόμη 150.000 οχήματα θα ανακληθούν σε ολόκληρο τον κόσμο.
“Όταν το σύστημα φωτισμού δεν λειτουργεί, ο μοχλός ταχυτήτων ενδέχεται να μπλοκάρει στη θέση παρκαρίσματος” ανακοίνωσε η Mitsubishi σε υπόμνημά της προς το υπουργείο Μεταφορών.
Η Mitsubishi Motors ανακοίνωσε ότι θα αντικαταστήσει το ελαττωματικό σύστημα φωτισμού πέδησης με καινούργιο. Δεν έχουν αναφερθεί ατυχήματα λόγω της βλάβης, ανακοίνωσε η εταιριαΟ ΔΕ ΣΑΡΑΚΑΚΗΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕ ΤΙΠΟΤΑ.
-
Καλησπέρα σε όλους,
διάβασα προσεκτικά όλο το Forum και ομολογώ ότι μπορείς να βρεις εδώ μεσα πολύ πιο χρήσιμες και περισσότερες πληροφορίες για το αυτοκινητο από οσες σου δίνει ο Σαρακάκης!
Θα ήθελα τη γνώμη οποιουδήποτε έχει ψαχτεί όσον αφορά χειμερινά λάστιχα που μπορούμε να φορέσουμε στο αυτοκινητο. Εχω την έκδοση instyle+, και χρησιμοποιώ το αυτοκινητο κυρίως οταν πρόκειται για οικογενειακές εκδρομές μεγάλων αποστάσεων, κυρίως σε άσφαλτο, καλοκαίρι ή χειμώνα. Το χειμώνα όμως οι εκδρομές γινονται σε χιονοδρομικά (2 φορές το χρόνο) καθώς και Εβρο->Αθήνα->Εβρο που ειναι μεν ασφαλτος αλλά μπορει να πιάσει πάγο/χιονι κλπΜε τα παραπάνω δεδομένα, συστήνετε :
- να βάλω χειμερινά λάστιχα 80-20 για το χειμώνα και να τα αλλάζω με τα 'μανίσια' το καλοκαίρι? και ποιά?
- να βάλω 50-50? και ποιά?
- καινούργιες ζάντες ή αλλαγή λαστίχων μόνο στις ίδιες ζάντες?
- Συστηνετε σιδερένιες ζαντες ή νέες αλουμινίου?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια
-
Καλησπέρα
Καταρχήν ευχαριστώ τον dkastani για τις πληροφορίες που μου έδωσε.
Θα ήθελα την γνώμη και άλλων κατόχων του 2.0 diesel προκειμένου να τις διασταυρώσω για δώ εάν θα το παραγγείλω.
Σίγουρα οι απόψεις των μελών του forum έχουν μεγαλύτερη αξία από το τι λέει ο κάθε πωλητής και η βοήθεια που παρέχουν είναι μεγάλη.
Με ενδιαφέρει αποκλειστικά το diesel λόγω τρίτεκνου.
Ευχαριστώ.
Mitsubishi Outlander 2007