-
Καλώς τον! Η Παύλιανη δεν θυμίζει κάτι μόνο σε αγωνιζόμενους.
Καλή διαμονή στο φόρουμ.(Γράφε με μικρά γράμματα, επειδή τα κεφαλαία δείχνουν ότι φωνάζεις....)
-
οκ.sorry για τον γραφικο χαρακτηρα.θα βελτιωθω!!!!!οσο για την Παυλιανη να κανονισουμε συναντηση για ατελειωτεσ μαχες με....κοψιδια
-
kaλησπερα σας... νεο μελος απο την κρητη κ με λενε βαγγελη...
-
Kαλησπέρα Μάγκες..
Χάρης από Αθήνα...ασχολούμαι και εγώ όσο μπορώ.
Καλή συνέχεια!
Γνώριμο μούτρο εδώ μέσα για εμένα ο Drdino... -
Καλώς ήρθες αχρείε...
-
Καλώς ορίσατε παιδιά. Καλά ποσταρίσματα και χρόνια πολλά.
-
Καλά ποσταρίσματα
-
καλησπερα χρονια πολλα!με λενε Βασιλη ειμαι παλιος αναγνωστης του περιοδικου και σημερα αποφασισα να ποσταρω πρωτη φορα εδω.....εχω ενα Α4 Turbo 350Hp περιπου -ενα Fiat bravo 1.3 και 2 Yaris ....το ενα 1000ρι και το αλλο με μοτερ starlet turbo......οπως εχω δει το φορουμ εχει πολυ πραγμα!
-
Καλώς ήρθες bfast, χρόνια πολλά και καλή διαμονή μαζί μας
-
Γεια σας.
Με λένε Γιώργο και οδηγώ ένα μαύρο Α-150.
Διαβάζω 4Τ εδώ και πολλά χρόνια, αλλά αγνοούσα την ύπαρξη του forum.
Χαίρομαι που σας βρήκα.
Χρόνια πολλά σε όλους. -
bfast και metro (κατά σειρά εμφανίσεως) καλώς ήλθατε καλά ποσταρίσματα και χρόνια πολλά.
-
καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους...
καλώς σας βρήκα... -
Γεια σας και απο μενα χρονια πολλα καλη χρονια
εχω ενα zastava μονο με 70000 χιλ στα 17χρονια του. Ο πρωην ιδιοκτητης δεν το πολυ κυκλοφορουσε
-
Καλώς ήρθατε και οι 2 και καλά ποσταρίσματα.
-
Καλώς ήρθατε και καλή διαμονή
-
γεια σας με λένε τόλη, μηχανολόγος μηχανικός , κάτοχος mitsubishi colt cz3 και μέλος του colt club.gr.
-
Ο χρήστης tolios84 έγραψε:
γεια σας με λένε τόλη, μηχανολόγος μηχανικός , κάτοχος mitsubishi colt cz3 και μέλος του colt club.gr.Καλώς ήλθες Τόλη.
Για το Colt club τι να λέμε, το καλύτερο αυτοκινητιστικό club στη χώρα. -
γεια σας και απο μενα. με λενε γιαννη ειμαι απο αθηνα και εχω ενα bmw e46. ελπιζω να τα λεμε συχνα απο εδω και περα
-
Γεια σας και καλη χρονια....με λενε Κωνσταντινο και οδηγο ενα Volvo (προφανες!) S40 T5 AWD.
-
Καλώς ήρθατε παιδιά
Νέα Μέλη - Καλωσήρθατε!