-
Ωραίος ο θείος σου!!!
-
Μ αρεσει που θα κανω Πρωτοχρονια Γερμανια και Αμστερνταμ...
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Μ αρεσει που θα κανω Πρωτοχρονια Γερμανια και Αμστερνταμ...ακριβώς και εγώ!!!
πότε θα πας αμστερνταμ?
εγώ είμαι ήδη γερμανια και θα πάω στις 30-31 αμστερνταμ μεχρι 3 ιανουαριου!
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Μ αρεσει που θα κανω Πρωτοχρονια Γερμανια και Αμστερνταμ...
ακριβώς και εγώ!!!
πότε θα πας αμστερνταμ?
εγώ είμαι ήδη γερμανια και θα πάω στις 30-31 αμστερνταμ μεχρι 3 ιανουαριου!
26 Γερμανια και απο κει και περα οτι εχουν κανονισει για Νταμ τα ξαδερφια μου:)
-
Αχ αυτό το Νταμ...
-
Mαρεσε η μπυριτσα στο Beer Academy με πολυ καλη παρεα...
-
μ'άρεσε η βόλτα στο Κέντρο το Σάββατο.
Δε μου άρεσε που πήγαμε να δούμε το δέντρο και τη γιορτινή ατμόσφαιρα και την είχαν καταστρέψει οι διαδηλωτές. Τόσες πλατείες έχει η Αθήνα εκεί βρίσκουν να διαδηλώσουν? Τι σας φταίνε τα παιδάκια ρε?
Μου άρεσε η βόλτα στην Ερμού και το φόρεμα που πήρα στο αμόρε Μου άρεσε που το βράδυ στο club το φόρεσε κ ήταν κόλαση
μ'αρέσει που έβαλε λίγο κρύο
μ'αρέσει που πήρα το ΔΧ και δώρα από συγγενείς
δε μ'αρέσει που δε ξέρω τι να πρωτοπάρω
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
μ'άρεσε η βόλτα στο Κέντρο το Σάββατο.Δε μου άρεσε που πήγαμε να δούμε το δέντρο και τη γιορτινή ατμόσφαιρα και την είχαν καταστρέψει οι διαδηλωτές. Τόσες πλατείες έχει η Αθήνα εκεί βρίσκουν να διαδηλώσουν? Τι σας φταίνε τα παιδάκια ρε?
Mια χαρά γιορτινό κλίμα βλέπω εγώ!
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Δε μου άρεσε που πήγαμε να δούμε το δέντρο και τη γιορτινή ατμόσφαιρα και την είχαν καταστρέψει οι διαδηλωτές. Τόσες πλατείες έχει η Αθήνα εκεί βρίσκουν να διαδηλώσουν? Τι σας φταίνε τα παιδάκια ρε?
-
δεν είναι για γέλια
-
Μου αρέσει: Πού τώρα τελευταία, όλο και πιο πολύ , βλέπω ανθρώπους στα ΑΤΜ των τραπεζών , κυριολεκτικά να τα αγκαλιάζουν όταν πάνε να κάνουν τη συναλλαγή τους. Μπαίνουν ολόκληροι μέσα στις εσοχές που έχουν τα μηχανήματα. Ακόμα πιο πολύ μου αρέσει , που πάνε και δυο δυο και έτσι καλύπτουν όλο το ΑΤΜ. Κοιτάζουν δεξιά, αριστερά, πίσω , άνω κάτω και πλαγίως και δε συμμαζεύεται. Ξανά
Μήπως να τους έλεγε κάποιος ότι , το γαρ πολύ της τηλεθεάσεως γεννά αποβλακωμένους?
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Ένα σχόλιο το είδες αποκάτω?
'Πρόταση προς Κακλαμάνη: να εντάξουμε τα ματ μόνιμα στο χριστουγεννιάτικο ντεκόρ, κρεμώντας τους στο δέντρο παρέα με βουλευτές, υπουργούς, ιερείς, μητροπολίτες, μοναχούς, τραπεζίτες κλπ.'
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
δεν είναι για γέλιαΝαι μεν δεν ειναι για γελια η κατασταση που επικρατει, αλλα το βιντεακι προκαλει πολλα γελια!!!
-
Χθες μου άρεσε που ήμασταν στις αίθουσες χειρουργείων και στο πρόγραμμα βρισκόταν σε εξέλιξη μια εγχείρηση στη διπλανή αίθουσα στην οποία ήταν 2 διευθυντές κλινικής Έλληνες
Αυτό μου άρεσε πολύ!
Δυστυχώς είμαι σε άλλη κλινική και δε μπορούσα να είμαι και εγώ μαζί τους να μιλάμε ελληνικά όλοι μας στο χειρουργείο!
Πάντως εδώ στο εξωτερικό οι έλληνες διαφέρουμε στη συμπεριφορά, σεβόμαστε περισσότερο τους συμπατριώτες μας. Είναι πολύ χαρούμενο όταν συναντάς συμπτριώτες να διαπρέπουν έξω. Και δε συμπεριφέρεσαι όπως στην καφρο-Ελλάδα.
Προσωπικά, ο συγκεκριμένος Έλληνας έχει ήθος και χαρακτήρα αξιοζήλευτα. Και το χαίρομαι που είναι μόλις 35-38 ετών και είναι διευθυντής σε χειρουργική κλινική.
-
είναι μόλις 35-38 ετών και είναι διευθυντής σε χειρουργική κλινική.τον λένε κ Λαμπρόπουλο μηπως?
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
είναι μόλις 35-38 ετών και είναι διευθυντής σε χειρουργική κλινική.
τον λένε κ Λαμπρόπουλο μηπως?
όχι...
-
όχι...
επρεπε να το φανταστώ οτι δεν παρακολουθεις τον Λάκη τον γλυκούλη
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
όχι...
επρεπε να το φανταστώ οτι δεν παρακολουθεις τον Λάκη τον γλυκούλη
-
Χθες μου άρεσε που ήμασταν στις αίθουσες χειρουργείων και στο πρόγραμμα βρισκόταν σε εξέλιξη μια εγχείρηση στη διπλανή αίθουσα στην οποία ήταν 2 διευθυντές κλινικής ΈλληνεςΑυτό μου άρεσε πολύ!
Δυστυχώς είμαι σε άλλη κλινική και δε μπορούσα να είμαι και εγώ μαζί τους να μιλάμε ελληνικά όλοι μας στο χειρουργείο!
Γουστάρω να δω τη μέρα που θα μιλάνε αλβανικά στα εγχώρια χειρουργεία!
-
Όλα θα γίνουν όπως πρέπει.
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#7]