-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
http://www.youtube.com/watch?v=bPjEGo11CyM' target='_blank -
Ο χρήστης skye έγραψε:
Όπως λέει και η Ντόρα η μικρή παλιοηλίθι....ούπς...εξερευνήτρια :
We did it , we did it ,
Ναιαιαια τα καταφέραμε ,
We did it.ΝΤΟΡΑ Η ΜΙΚΡΗ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΡΙΑ λεγεται και τα σπαει. εγω το βλεπω σχεδον παντα (αν δεν κοιμαμαι δλδ)
ΝΤΟΡΑ ΝΤΟΡΑ ΝΤΟΡΑ ΗΡΘΕ ΤΩΡΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑΕγώ την λέω 'η μικρή παλιοηλίθια'...Τσαντίζεται και η κόρη μου.
Έχω τραγουδάκι για τον Νίκο...Το παίζει και στο Alter τα ΣΚ.
'Μωβ , μωβ , μωβ
Μωβ , μωβ , μωβ
Το αμάξι μου είναι μωβ ,
Μωβ , μωβ , μωβ
Μωβ , μωβ , μωβ ,
Κάθε πόντος του είναι μωβ.' -
Άλλαξε την υπογραφή σου είναι εντολή του Κρουζ
Το επόμενο ερώτημα τί μάρκα τσιγάρα καπνίζει ο Κούκος?
-
Τι άλλο;
-
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
'Μωβ , μωβ , μωβ
Μωβ , μωβ , μωβ
Το αμάξι μου είναι μωβ ,
Μωβ , μωβ , μωβ
Μωβ , μωβ , μωβ ,
Κάθε πόντος του είναι μωβ.'εχω χρονια να το ακουσω (ασε που το λες λαθος )
εμενα γενικα μ'αρεσαν αρκετα τα χρωματα αλλα το μωβ δεν ηταν πολυ ωραιο.. ηταν λιγο σπαστικο ελεγε συνεχεια μωβ μωβ μωβ μωβ μωβ μωβ μπλε κ κοκκινο κανουν μωβ
και οταν εισαι μεθυσμενος κ με το ζορι κρατιεσαι να μην ξερασεις δε βοηθα κ πολυ... αντιθετα καπως πιο χαλαρωτικο ηταν το ποκεμον (εκτος απ'το κλασσικο 'ωρα να την κανουμε παιδιααααααααααααα' ) κ κατι αλλες τετοιες παρακμες.
παντως ζουζουνια = σεβας -
Ο χρήστης skye έγραψε:
'Μωβ , μωβ , μωβ
Μωβ , μωβ , μωβ
Το αμάξι μου είναι μωβ ,
Μωβ , μωβ , μωβ
Μωβ , μωβ , μωβ ,
Κάθε πόντος του είναι μωβ.'εχω χρονια να το ακουσω (ασε που το λες λαθος )
εμενα γενικα μ'αρεσαν αρκετα τα χρωματα αλλα το μωβ δεν ηταν πολυ ωραιο.. ηταν λιγο σπαστικο ελεγε συνεχεια μωβ μωβ μωβ μωβ μωβ μωβ μπλε κ κοκκινο κανουν μωβ
και οταν εισαι μεθυσμενος κ με το ζορι κρατιεσαι να μην ξερασεις δε βοηθα κ πολυ... αντιθετα καπως πιο χαλαρωτικο ηταν το ποκεμον (εκτος απ'το κλασσικο 'ωρα να την κανουμε παιδιααααααααααααα' ) κ κατι αλλες τετοιες παρακμες.
παντως ζουζουνια = σεβαςTo ξέρω ότι το λέω λάθος. Είναι διασκευή για το αμάξι του Νίκου...
-
Καλάαααα!!!!
Εγω ξέρω ότι έχω πιστοποιητικό χρώματος από έγκριτο επιστήμονα!!!
Αλλά για να πω τον άλλον, Πυργιώτη, ας πω ότι είναι μωβ...κάφροι!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Καλάαααα!!!!Εγω ξέρω ότι έχω πιστοποιητικό χρώματος από έγκριτο επιστήμονα!!!
Αλλά για να πω τον άλλον, Πυργιώτη, ας πω ότι είναι μωβ...κάφροι!!!
Δεν θα αλλάξεις την υπογραφή σου όπως ζήτησε ο Krusenbihlenzurenzavarakatranamien ;
-
Η εκδίκηση θα είναι σκληρή!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:rant:Η εκδίκηση θα είναι σκληρή!!!
Οπως λεει και ο
http://www.youtube.com/watch?v=bPjEGo11CyM' target='_blank
-
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:rant:Η εκδίκηση θα είναι σκληρή!!!
Πρέπει να μπορούμε ή να μπορέσουμε να ξαναψηφίσουμε. Εγώ πλέον έχω δύο παιδάκια αλλά έχω ψηφίσει για ένα.
Όχι , δεν το λέω για να αλλάξω κουβέντα. Όχι , όχι...
-
-
Μπορεί ο Κούκος να ανθίσταται και να μην αλλάζει την υπογραφή του αλλά είναι στο σωστό δρόμο έχει την κατανάλωση σε ΜΩΒ φόντο
-
Μπλέ, αλλά όχι Montreal...
-
Αναφέρομαι στο παρακάτω παιχνίδι:
http://www.litaf.com/web/inner.asp?cat= ... =5&info=41' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blankΥπάρχει κατασκευαστικό πρόβλημα με τον περιστρεφόμενο σύνδεσμο στο συγκεκριμένο παιχνίδι.
Συγκεκριμένα η περιστρεφόμενη βάση του κρίκου ανάρτησης μπορεί να συρθεί εκτός δακτυλίου- πάνω στον οποίο αναρτάται το κάθισμα->παιδί .
Το μέγιστο επιτρεπόμενο βάρος που δίνεται είναι 11κιλά, και η αστοχία στο εξάρτημα προέκυψε από φορτίο μόλις 9.3 κιλών.
Έχω επικοινωνήσει με την εταιρία και επιπλέον θεώρησα χρέος μου να ενημερώσω πιθανούς αγοραστές και ιδιοκτήτες του συγκεκριμένου αντικειμένου.
Θα ήθελα να ενημερώσω επίσημους φορείς αλλά δεν γνωρίζω ποιός είναι αρμόδιος, αν υπάρχει κάποια υπόδειξη?
-
Ο χρήστης Archi έγραψε:
Θα ήθελα να ενημερώσω επίσημους φορείς αλλά δεν γνωρίζω ποιός είναι αρμόδιος, αν υπάρχει κάποια υπόδειξη?
http://www.inka.gr/ - Ινστιτούτο Καταναλωτή
-
-
Γιώργο, να σου ζήσουν!
FORUM Γονεων και Κηδεμονων...