-
Το καλοκαιρι θα αρχισει η πωληση στη Γερμανια. Οι επισημες φωτογραφιες:
-
-
-
Ήθελα να ξερα τι τους έφταιξαν οι πίσω πόρτες και τις άλλαξαν
Χάλασε αρκετά από το εντυπωσιακό πρωτότυπο. Κάτι σαν ΤΟΥΟΤΑ COROLLA Verso μου φέρνει -
Νόμιζα ότι το περιμέναμε νωρίτερα, λίγο μετά την έκθεση της Γενεύης τον Μάρτιο. Διάβασα Απρίλιο για Ελλάδα, καλοκαίρι για τους εγγλέζους (που πάντα είναι τελευταίοι σε μη γιαπωνέζικα).
Όπως αναμενόταν χρησιμοποιείται κανονικό χερούλι για τις πίσω πόρτες και όχι σαν της Alfa 156. Ναι, διατηρήθηκαν οι όρθιοι υαλοκαθαριστήρες στις κολώνες.
Δεν φαίνονται τα πίσω καθίσματα που πρέπει να είναι κανονικά και όχι 2+2.
Πρόσεξα φωτό του πρωτότυπου και του τελικού για να καταλάβω γιατί μου φαίνεται λιγότερο όμορφο. Πρόσεξα ότι βασικά το έχουν ξεχειλώσει, μεγαλύτεροι πρόβολοι και μάλλον μεγαλύτερο μεταξόνιο χωρίς τις τεράστιες ζαντάρες του πρωτότυπου και ξαφνικά το σχήμα του δείχνει πιο κοινό με αρκετά ιαπωνικό προφίλ. Για την κατηγορία όμως που διαθέτει αδιάφορα ιαπωνικά και αδιάφορα (πάλιωσε το Zafira, συμπαθές αλλά μετριο το Cmax) ή άσχημα ευρωπαϊκά (άσχημο Touran, δύσπεπτο Scenic)παραμένει μάλλον όμορφο. Από τιμή? -
Πρεπει να ειναι φθηνοτερο του VW Turan κατα 10%
-
Όταν το είχα δει ως πρωτότυπο, μου είχε αρέσει αρκετά...τώρα όμως...
Μου θυμίζει Mazda 3. Είμαι πολύ καχύποπτος; -
Δεν ξέρω για σας αλλά εμένα μου άρεσε το νέο Altea....όσο για τις αλλαγές που έχει υποστεί λογικό ήταν, πάντως το πρωτότυπο είχε άλλη χάρη
-
Μπορώ να πω οτι μου αρέσει αρκετά και, στις εικόνες του ams, δεν μου φέρνει σε πολυμορφικό τύπου Zafira ή C-Max. Φέρνει πιο πολύ σε μεγάλο χατσμπακ 5θυρο, στο στύλ του mazda 3 ή του Civic.
-
ομορφο αν και εμενα σε καποια σημεια φερνει το verso
δυστυχως ειναι πιο ατολμο απο το πρωτοτυπο αλλα το αποτελεσμα σιγουρα δεν απογοητευει
Νεο SEAT ALTEA