-
Ο χρήστης fontasierraRS500 έγραψε:
Λάθος φίλε...ο Πατσουράκης δεν ''βγήκε'' εκεί...Πιο πάνω!Οντως δεν βγήκε εκεί που λεει ο φιλος Τsosmi, αλλα αναμεσα Κ8 και Κ8α... Και απ'οσο θυμαμαι, επειδη ημουν εκει, θεατές δεν ηταν στο 'επιμαχο' σημειο... Εγω ημουν απεναντι και πανω στο 'λοφακι'...
-
[quote='.LUISLAMOYAS, καλό μου παιδί, είναι χαρά μου να σε αισθάνομαι
χαμογελαστό!!. Άλλωστε ο γιατρός σου, έχει πει, να μην σου λέμε ποτέ όχι,
γιατί, οι εγκεφαλικές ανορθόδοξες εκδηλώσεις σου, είναι απόρροια των
πνευματικών σου καθυστερήσεων.
Έλεος κύριοι του forum, δεν αντιλαμβάνεστε την στοχευόμενη
επιθετικότητα ορισμένων, ιδιοτελώς κινουμένων, σε συγχορδία
μπαράζ, ενάντιων μου?. Πρέπει να πω εμπεριστατωμένα τους
ευτελείς τους στόχους?. Το ότι δεν σέβονται τίποτα, το ότι βρομίζουν
την εξέλιξη των συζητήσεων?. Το ότι στερούν φίλους από την γνώση, η
έστω από την γνώμη, ανθρώπων που γνωρίζουν, δεν Σας λέει τίποτα?.
Δεν πτοούμαι εγώ πάντως.
Πιστεύω πάντοτε ότι η εκκίνησης του κάθε νέου ανθρώπου, πρέπει
να είναι στο τέλος του κάθε ειδήμονα γνώστη, η έμπαση περιπτώσει,
του έχοντα ασχοληθεί κατά κόρον, με το αντικείμενο. Αλλιώς ξεκινά
από την άρχει, άρα 0 πρόοδος.
Για μένα οι ιδεολογικοί μηδενιστές, είναι καρκινώματα της υγιούς
παράθεσης, και ως καρκινώματα πρέπει να εκβαλονται!!.
Δεν πιστεύουν στην πρόοδο.
Δεν πιστεύουν στην μόρφωση.
Δεν πιστεύουν στην πήρα.
Δεν πιστεύουν στην ενημερώσει.
Δεν πιστεύουν στην βελτίωση.
Δεν πιστεύουν στην ανιδιοτελή παροχή.
Δεν πιστεύουν στην άνοδο των νέων.
Όλους τους βλέπουν σαν ‘αντιφρονούντες’.
Όλοι είναι λάθος, εμπρός στον υπέρμετρο, όσο και κομπλεξικό
εγωισμό τους.
Η αντιεξουσιαστικη τους νοοτροπία, είναι καιρός να μπει στο περιθώριο,
από εσάς, που εκπροσωπείτε αυτό το δημοκρατικό forum!.
300 σε όλη την Ελλάδα, δεν είναι δυνατών να ‘βατεύουν’ το σύνολο των
υγιών πολιτών αυτής της χώρας.
Η αντιπαράθεση, για την αντιπαράθεση, είναι γέλια.
Η αντιπαράθεση για την αντιπαράθεση, είναι ζημιογόνα.
Η αντιπαράθεση για την αντιπαράθεση, είναι αναχρονιστική.
Η αντιπαράθεση για την αντιπαράθεση, είναι οπισθοδρομική.
Έλεος κύριοι του forum, έλεος πια.
Αυτό είναι φαλκίδευμα, γνώσεων και αξιών.
Μόνον με ΡΜ, πρέπει να κυκλοφορούν οι απόψεις?.
Antonis-team.Antonis-team.
περισσοτερο γελιο δεν εχω ξαναριξει μπα σε καλο σου με πεθανες παλι [/quote]
Λοιπον αγαπητε ειδημονα της πλακας ελεγα να σε αντιμετωπιζω με χιουμορ αλλα τελικα εισαι τοσο νουμερο που τωρα θα τ ακουσεις.
Πρωτον δεν ειμαι το παιδι σου και δεν ξερεις καν ποσο παιδι ειμαι.
Δευτερον να μην μιλας για δημοκρατια οταν εσυ δεν αντεχεις ουτε καν το γελιο που προκαλεις στους αλλους.
Τριτον , ναι εχουμε κανει ολοι κομα εναντιον σου επειδη καταλαβαινουμε ποσο ασχετος εισαι.Τοσο ασχετος που αρχιζεις να καταντας και επικινδυνος.
Τεταρτον καρκινωματα ειναι οι ημιμαθεις που εχουν γεμισει αυτον τον τοπο και το παιζουν συμβουλατορες .
Λεγοντας πραγματα που ουδεμια σχεση εχουν με την πραγματικοτητα και εφευρισκοντας ορους του τυπου 'η αθροιστικη συναθροιση του τριποδισμου' και αλλες τετοιες μ......ιες που ελεγες στο παληκαρι χθες.
Πεμπτον επιστημονας να το παιζεις στα βουνα με τους κολητους σου που μπορει και να τα τρωνε αυτα (που πολυ αμφιβαλω, μαλλον και αυτοι θα γελανε) αλλα εδω περα σε καποιους απο μας αυτα δεν περνανε.
Τελος μην το συνεχισεις γιατι εχω τις ιστοριες καμποσων Ελληνων αγωνιζομενων που ειχαν κανει το λαθος να περασουν απο σενα και ακομη γελανε.Τωρα μπορεις να συνεχισεις να παρακαλας τους μοντερατορες.
ΦΙΛΑΚΙΑ. -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Μα δεν αισθάνομαι μη μάχιμος. Μα δεν αισθάνομαι
μη χρήσιμος. Μα δεν αισθάνομαι μι παραγωγικώς..μηηηηη φευγεις μη, με πονο σου φωναζωωωωωωωωωωωω
καθώς και ‘διδάσκω αεί διδασκόμενος’
'μολων χαβαλε'
'leonidas-team'
-
Λοιπόν, παρακαλώ τέλος τα προσωπικά, ό,τι άλλο θέλετε με ΡΜ.
(Moderator nass) -
Κύριε Πολίτη κοιτάμε λίγο και τα pm μας............
-
Εχεις δίκιο δεν πρόσεξα καθόλου τα μηνύματα μου για πολλές μέρες. Σ ευχαριστώ για τις φωτό και τα καλά σου λόγια. Εαν θέλεις μπορώ να σου στείλω τις φωτό που έχει σηκωθεί στις δύο ρόδες.Και πάλι ευχαριστώ.
ΦΙΛΙΚΑ
ΠΟΛΙΤΗΣ Ν.
-
Διεγράφη. Τέλος... (Moderator nass)
-
βιντεο απο ριτσωνα υπαρχουν ??
-
Ο χρήστης j.Fotinellis έγραψε:
..Που αμα δεν ηταν και ο πατερας μου κανενας δε θα εβλεπε τη φατσα του στην τηλεοραση και θα ηταν ολοι παγκοσμιος αγνωστοι...Η ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΜΑΡΤΙΑ
ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΟΣΑ ΠΕΡΝΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΠΑ (ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΑΓΝΩΣΤΩΝ) ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΥΣ ?
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ (ΕΚΤΟΣ 3) ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ?
-
..Που αμα δεν ηταν και ο πατερας μου κανενας δε θα εβλεπε τη φατσα του στην τηλεοραση και θα ηταν ολοι παγκοσμιος αγνωστοι...
Η ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΜΑΡΤΙΑ
ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΟΣΑ ΠΕΡΝΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΠΑ (ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΑΓΝΩΣΤΩΝ) ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΥΣ ?
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ (ΕΚΤΟΣ 3) ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ?
Εάν όλα αυτά που γράφεις είναι τεκμηριωμένα φίλε, θαθελα να τα μάθω τουλάχιστον εγώ. Ευχαριστώ. Antonis-team.
Γιατι απιστευτε και ανιδιοτελη βελτιωτη? Εισαι μελος της εξεταστικης επιτροπης?
-
- Ζητάω περισσότερες διευκρινήσεις, έστω και με PM.
Nα τις ζητάς με ΠΜ , εκτός και αν θές να μας ζαλίζεις όλη την ώρα με το τί είσαι και με το τι δεν είσαι.
Και πριν προλάβεις να με πείς κ εμένα αδερφή όπως είπες τον στουκερμαν προχτές ή ότι άλλη αρλούμπα σου κατέβει, αν έβαζες το νιονιό σου να δουλέψει λιγάκι, δεν θα το επαιζες ανήξερος για τ αυτονόητα, τουλάχιστον,γιατί έχει προσφέρει τiς υπηρεσίες του ο φωτεινέλης στην ελπα ως εκφωνητής σε αγώνες και μάλιστα έφαγε και το γιούχα της αρκούδας γιατί ούτε τα ονόματα έλεγε σωστά, και έλεγε και ένα κάρο προσβλητικές αρλούμπες (κάτι για μυωπίες πίπες κλπ στο ΟΑΚΑ έχουνε μείνει αξέχαστα).
Μιλώντας με τοτε μέλος της ΕΘΕΑ γι αυτό το αίσχος , μου είπε ο άνθρωπος, 'δεν έχουμε άλλον...δυστυχώς'...
Και αυτά είναι τα προφανή που ακόμα και ενα μικρό παιδί θα τα έβλεπε. Και όποιος πληρώνεται από την ΕΛΠΑ για οτιδήποτε αφορά τους αγώνες, πληρώνεται από τους παγκοσμίως άγνωστους που στ @ρχίδια τους το να γίνουν γνωστοί. Αν θέλανε δημοσιότητα δεν θα τρεχαν σε αγώνες, θα πήγαιναν σε κανα ριάλιτυ ...στο Ελλάντα ζούμε. -
-
δεν αποτανθικα σε εσένα
Πηρα ολο το θαρρος και ρωτησα γιατι με ετρωγε η περιεργεια... -
είμαι αυτός που είμαι, για εμένα, και για αυτούς που με θέλουν.
Σε οποιον αρεσουμε για τους αλλους δεν θα μπορεσουμε...αξεχαστο σουξε...
3) Είμαι μέλος όπου είμαι και είναι αναφαίρετο δικαίωμα μου, και από πλευράς ηθικής τάξης, δεν σου πέφτει λόγος.
Μηπως εισαι και Μασσώνος???? Τελικα τι γινεται με αυτη την οργανωση?
4) Θέλω να ενημερώνομε, και αυτό, είναι αναφαίρετο δικαίωμα μου. Εσύ μην με πληροφορείς, δικό σου αναφαίρετο δικαίωμα, και δεν το ‘προσβάλω’ με τίποτα. Το σέβομαι.
ωρα ειναι να μας πεις οτι διαβαζεις και την Espresso
5) Ο Δήμος έγραψε για την «ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ», και επειδή και εγώ την έχω αντιμετωπίσει, δεν έχω κανέναν λόγο να μην την αποδεχτώ κατ’ αρχή.
Για την ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ εχει μιλησει και ο Βασιλης Καρρας με ενα επισης σπουδαιο σουξε...Σε παραπεμπω...καλη διασκεδαση...http://www.youtube.com/watch?v=iL64c-Zb5ts-
Ζητάω περισσότερες διευκρινήσεις, έστω και με PM. Άλλωστε τον τελευταίο καιρό, της περισσότερες απαντήσεις της περνώ στην προσωπική ηλεκτρονική μου διεύθυνση, διότι στην ενότητα αντιμετωπίζουν οι ΦΙΛΟΙ, αναίτιες επιθέσεις, που άλλοι δεν το αντέχουν.
Φανταζομαι τι καταιγισμο προσωπικων μηνυματων δεχεσαι...Εχεις σκεφτει να κανεις και ενα hotline για καλυτερη εξυπηρετηση??? -
Και τελικά εάν δεν το ξέρεις, μαθέ, ότι οι σχέσεις μου, με την οικογένεια του ΣΤΡΑΤΟΥ, είναι άψογες και βαθιές. Χριστουγεννα θα κανετε μαζι? Γιατι δεν τον ρωτας καθως θα τρωτε τη Γαλοπουλα?
Κατά συνέπεια το ενδιαφέρον μου, είναι βάθη, για να ξεκαθαρίσουν κάποια σκοτεινά τοπία.
X-files...
Θα σε παρακαλούσα, να με αντιμετωπίζεις σοβαρότερα, γιατί και ανιδιοτελής είμαι, όχι πάντα!, και βελτιωτής είμαι πάντα. Δοκίμασε με αν θέλεις, γιατί τότε, σίγουρα θα αλλάξεις γνώμη για εμένα.
Αν μη τι αλλο αυτο το εχουμε καταλαβει πλεον...
Antonis-team.antonis-team
PetrosR- PetrosR
4TF N1 DriverΔημοσιεύσεις: 183
Προσωπικό μήνυμα -
-
Πάλι τα ίδια... Ρε σεις, τι ζόρι τραβάτε με τα προσωπικά ? Τέλος τώρα παρακαλώ
(Moderator nass)
-
Ο χρήστης petrosR έγραψε:
Γιατι απιστευτε και ανιδιοτελη βελτιωτη? Εισαι μελος της εξεταστικης επιτροπης?
Αυτό σου έμεινε εσένα ρε Πέτρο ???? Το άν είναι μέλος της εξεταστικής ο Αντώνης-team ???? Εγω θα ενδιαφερομουνα να μάθω την έκφραση......
(η υπογραφή μου δεν εχει καμια σχέση με τον Αντώνης- team , για άλλο Αντώνη είναι , το συγχωρεμένο το Λιάβα.......)
-
ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ ΑΠΙΘΑΝΕ ΒΕΛΤΙΩΤΗ ΚΑΙ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗ < ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ > ,
ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΕΔΩ ΤΙΣ ΣΚΕΠΤΕΣΑΙ ΜΟΝΟΣ , ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΟΥΡΤΙΝΑΣ , Η ΜΕ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΣΟΥ ?
ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ , ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΠΛΗΞΕΙ !
-
mpoumpis, υπάρχει κάτι επί της ουσίας να μας πεις. Η εξαντλείσαι σε υποτιμητικούς προσωπικούς χαρακτηρισμούς?
Την δημοσίευσή σου δεν την σβήνω, ακόμα.
-
ΓΙΑΝΝΗ, πάντα πίστευα ότι καταλαβαίνεις, μην μου το χαλάς τώρα. Αφού με προκαλούν, να μην ‘τσιμπήσω’?
Έχεις σκεφτεί ότι τσιμπώντας παυεις να εχεις το δικαίωμα να διαμαρτύρεσαι που σε κράζουν?
Σε καμία περίπτωση δεν αποκάλεσα κανέναν «αδελφή» η ότι άλλη «αρλούμπα». Πρόβλημα σας και δεν είναι δικό μου αντικείμενο.
το ποστ σου το έσβησε ο Νάσος οπότε δεν μπορώ να στο παραθέσω. Μεγάλος άνθρωπος είσαι καλο είναι να έχεις την ευθύνη αυτων που λες.
Το «νιονιο» μου, εσύ το ενημέρωσες σήμερα, γιατί όταν γίνονται οι ‘φιέστες’ εγώ είμαι στα βουνά, στην ουσία.
Δεν θέλουν να «γίνουν γνωστοί» διότι έτσι καλύπτουν τους ιδιοτελείς του σκοπούς, μα λυπάμαι απεριόριστα τον φίλο της τότε ΕΘΕΑ που σου είπε «δεν έχουμε άλλον…. δυστυχώς», έψαξε?….. για τον βόλευε η κατάσταση, στο στιλ, στους τυφλούς?…..κλπ. ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ, πιστεύω ότι έχουμε κοινό σκοπό, μα ο καθένας πλησιάζει από άλλη ‘κοπάνα’, δεν είναι κακό. Μονιμας βγάζουμε τα μάτια μας. Δεν πρέπει να κάνουμε το παν, για να βελτιώσουμε το «Ελλαντα»????……………….
Antonis-team.Αν ησουνα στο βουνό τότε, μαλλον για χόρτα ήσουνα όχι για ουσία.
Προσωπικά εμένα δεν μ ενδιαφέρει το να γίνω γνωστός από κανέναν, ειδικά από ανθρώπους με γλωσσοδέτη, άσχημο χιούμορ και ρηχή φαντασία. Ο φίλος της ΕΘΕΑ είπε την αλήθεια και δεν είναι για να τον λυπάσαι...άλλος είναι για λύπηση που το παίζει και παραγοντας και ευεργέτης .
Εμένα ο σκοπός μου είναι να κάνω και να βλέπω σωστούς αγώνες, αλλά παραφράζοντας μια παροιμία που λεει 'κάθε λαός εχει την κυβέρνηση που του αξίζει', έτσι και εμείς που κρυβόμαστε πισω από το δάχτυλο μας έχουμε τους μαλάκες που μας αξίζουν πάνω από τα κεφάλια μας.
Εσύ με τις τόσες ιδιότητες που επικαλείσαι, και 40 χρόνια μέσα στο κόλπο , τι έκανες για να βελτιώσεις την κατάσταση, πέρα από το να υπερασπίζεσαι κολλητους και να το παίζεις εκπληκτος?
υποτίθεται πως πλεον δεν εχεις ανάγκη το πελατάκι να μην το στεναχωρήσεις και ότι ξέρεις τι παίζει, γιατί κάνεις τον κινέζο και όλα σου φαίνονται αδιανόητα?
στην ριτσώνα στην Κ4 δεν ήσουνα?
γιατί σφυράς αδιάφορα όταν ανέβηκε ο Στρατος, όταν στο παλαδιο πριν χρόνια που μπήκε ο μακαρίτης ο Βλάχος με το Σεατ μετα τον αλυταρχη πέσατε όλοι να τον φάτε? -
Να δούμε τι θα κάνουμε το 2009, να είμαστε καλά, και πάντα ενωμένη, και να μην παρεξηγουμεθα μεταξύ μας. Να τα λέμε όμως, έστω και χοντρά!!!……… με τρώει ο κ……..!!!
Antonis-team.Σε τόσα πόστ που έχεις κάνει μέχρι στιγμής, αυτό ήτανε το πρώτο το οποίο είχε ουσία, κατ΄εμέ πάντα.
Γνωρίζεις από μέσα λοιπόν και χωρίς περιστροφές πως μερικές λέσχες φυτώρια αγωνιζομένων έχουν καταντήσει μπου..έλα που ο καθένας κάνει ότι του γουστάρει.
Μιλάς για αιχμή του δόρατος και συσπείρωση και λοιπά, και εγώ μαζί σου, γι αυτό σε ρώτησα τι διάολο έχεις κάνει εσυ τόσα χρόνια μέσα στο κόλπο για ν αλλάξει? Δεν είσαι απ έξω από το κόλπο, γιατί το υπηρετείς μέχρι και τώρα , και πάρτε και λίγη τροφή για σκέψη...πως ν αλλάξει το σκηνικό...ακόμα και αν αλλάξει η ΕΛΠΑ και Η ΕΘΕΑ και γίνει ομοσπονδία, αν δεν αλλάξουν και οι λέσχες νοοτροπία και όλοι οι εμπλεκόμενοι.
Και εσύ και ο γιός του Στράτου , βγάλατε την ΑΛΑ στον τάκο, με τον ίδιο τρόπο, στην ουσία. Κάποιος τον άφησε και ανέβηκε κλπ...είχε ιδιότητα κλπ κλπ
που είναι η ΑΛΑ λοιπόν να βγεί επίσημα να πεί ΟΚ παιδιά Mea culpa , πάλι καλα που δεν έγινε καμια στραβή, εστω και αν ήταν μια στις χίλιες...που είναι ο σεβασμός στον μαλάκα τον πελάτη που ονειρεύεται μια ριτσώνα στο τελείωμα της χρονιάς για να πάρει κουράγιο για την επόμενη? ΘΛΙΒΕΡΗ ΕΙΚΟΝΑ
μήπως με όλα αυτά ξεφτιλίστηκε η λέσχη της κυρίας Κυρίτση, γιατί δυστυχώς ολα σ αυτο τον τόπο είναι προσωποπαγή, η οποία ήταν μια από τις σημαντικότερες λέσχες της χώρας?
θα μου πείς, από ενα παράπτωμα?
ε ναι, από το ενα θα ξεκινήσουμε, θα σου πω και άλλο θα πεις κ εσύ και θα τα κάνουμε όλα σούπα μετά.
Καλά έκανε ο Φωτεινέλης και ζήτησε συγνώμη για το θέμα, αν και δεν το έκανε όπως θα έπρεπε , σεμνά, αλλά αυτολιβανίστηκε, και εμένα η εικόνα που μου έχει μείνει εδω και χρόνια είναι αυτή του μπουρ#ελου γενικότερα...αγαπητέ antonis-team, από ΤΕ που περναγαν αυτοκίνητο στο Αττικό το 2003 ως Ι19 και στον αγώνα το γυρνάγαν σε Ι20 λόγω άνωθεν εντολής τηλεφωνικής, για παράδειγμα, ως πρώτη επαφή και από πολλά άλλα στη συνέχεια...
αλλάχτε νοοτροπία κύριοι λοιπόν με τ ασπρα μαλλιά και με τις πολλές ιδιότητες , πρωτα εσείς...
και μετά ελάτε να πολεμήσουμε όλοι μαζί...με μπλα μπλα και με σκυμμένα κεφάλια δεν γίνεται τίποτα
αστα να πανε στο διάολο λοιπον και να ελπίζουμε σε ενα 2009 καλύτερο... -
Στη Ριτσωνα που ειχε σκοτωθει θεατης, ποια λεσχη οργανωνε τοτε τον αγωνα?
-
ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ... http://www.youtube.com/watch?v=RBsAUlNU6Sw' target='_blank' target='_blank ΕΙΜΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ ΕΚΕΙ...Ενας στρατιωτικος ηταν...Ολοι τραβαγαν τα μαλλια τους...ΠΟΙΟΣ ΕΦΤΕΓΕ ΕΔΩ??? ...ΠΑΙΔΙΑ Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΡΔΑΜΑΚΗΣ ΕΙΧΕ ΑΓΙΟ...
ΑΝΑΒΑΣΗ ΡΙΤΣΩΝΑΣ 2008