-
-
Επισήμανση: Αυτές τις μέρες ίσως να μην είναι και ότι καλύτερο να έχουμε το αυτοκίνητο μας σε αντιπροσωπείες αυτοκινήτων.
-
το πιο σωστο θα ηταν: αυτες τις μερες ειναι καλυτερο να μην ειχαμε αυτοκινητο!
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Τι λες τώρα ρε Νίκο, είμαστε σοβαροί; Με τόσα χρήματα που έχεις δώσεις, είναι δυνατόν να πρέπει να χαϊδεύεις το κάθισμα, ή να κάνεις την Βραζιλιάνα για να μην σου κολλάει; Στην BMW και αγριεμένος μάλιστα για το απαράδεκτο του πράγματος.Σπας το κάθισμα από δική σου απερισκεψία, η BMW τι φταίει?
Και το θέμα είναι ότι δεν έχει σπάσει κάτι...ο μηχανισμός δουλεύει, τραβάει κάτι από κάτω. Τώρα αυτό που δεν είδα είναι αν έχει μαγκώσει κανένα χαλάκι από κάτω ή τίποτα τέτοιο...
Τέσπα...θα το δω όταν έχω άδεια εκεί τα Χριστούγεννα γιατί δε προλαβαίνω τώρα.
Πάντως να χαλάσει ξαφνικά, ναι...θα τα είχα πάρει...αλλά να το χαλάσω εγώ από δικό μου λάθος...ε εντάξει, δε φταίνε οι άλλοι.
Eddie...ποτέ δε λέω ποτέ, αλλά να πάρω Golf με δικά μου χρήματα...ΠΟΤΕ!! (btw, έγραψες Golf IV)
-
Ουπς ορθόν...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Ουπς ορθόν...Πάντως το 6 (αν όλα πάνε καλά και δε μας απολύσουν όλους ομαδικώς, ποτέ δε ξέρεις τι γίνεται, οπότε κρατάω και μια πισινή) θα μου το δώσουν το καλοκαίρι. Τώρα το 5 που έχω...ποιοτικά δε συγκρίνεται, αλλά είναι ΠΟΛΥ πιο άνετο.
-
Νικο και εγω το ειχα παθει στο δικο μου!
Ακριβως η ιδια περιπτωση!
Απο το αποτομο κλεισιμο ειχε φυγει το ελασμα που απασφαλιζει τη πλατη και ο μοχλος λειτουργουσε αλλα στην ουσια τραβουσε αερα!
Πιθανολογω οτι κατι τετοιο επαθε και το δικο σου! -
γερμανικοί κουβάδες
-
Rendered Speculation: BMW 5 Series PAS
-
-
-
Η καινουργια X3 σε δοκιμες με την τωρινη εκδοση.
-
-
-
Πανέμορφη η άτιμη..
-
-
Απλη φυσικη... Δεν μπορεις να πας εναντια στους νομους του νευτωνα οπως λεει και ο κολλητος μου..
Τετοια αμαξια ειναι βουτυρο στο ψωμι για κατι αλλα Μ..... που θα βγουν σε λιγο καιρο ! ! ! -
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
Τετοια αμαξια ειναι βουτυρο στο ψωμι για κατι αλλα Μ..... που θα βγουν σε λιγο καιρο ! ! !
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
http://www.youtube.com/watch?v=aaOjqL5BiT8' target='_blankΓκαντεμιά ...
Και ολίγη διδασκαλία τώρα που δείχνει και τα πρώτα βήματα ενός αρχάριου !(Γεια σου Mango! Όντως ο Νεύτωνας δεν πρέπει να αμφισβητείται. Όμως μπορεί να μην πρόλαβε να δει αυτοκίνητα αλλά πρέπει να ήξερε πολλά για αυτά! )
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Με το Ε30 τι έγινε ρε συ;
Mε τσάντισε και του είπα να πάει να g@m*&^%..
Όλο και ανέβαζε την τιμή.....είχε βάλει και τον άλλο τον απλυτο λεχρίτη απέναντι μου,ως 'και καλά υποψήφιο αγοραστή'
Ένα είναι σίγουρο....θα αργήσει να πουληθεί...και το τύπος σκάει 500αρες κάθε εβδομάδα για να το συνεφέρει το όχημα....καλα να πάθει το ω-παιδο...Έκανα ήδη τρελές αγορές για την δικιά μου Ε30....εμφανισιακές...αλλά και μηχανολογικές(πάντα γνήσια πράγματα στο θέμα της εμφάνισης)
Yπάρχουν όμως,και αλλού πορτκαλιές που κάνουν περτικάλια Ντίνο!!!
Τι και αν είναι 'μονο' 200 άλογα!!!Τι και αν είναι 22 ετών!!!
Το κομμάτι 'αυτοκίνηση' κλείνει με αυτή εδώ την φωτογραφία....θα περάσει κανα εξάμηνο για να μπούν πινακίδες....αλλά μετά θα έιναι μόνιμο.
Πάω να αράξω στην TV τώρα....δεν το χρειάζομαι άλλο το νέτ!! (πλάκα κάνω )
BMW FORUM