-
ε πες και γιατι!
-
θα πάρεις Acer? το σκέφτηκες καθόλου?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
θα πάρεις Acer? το σκέφτηκες καθόλου?αμα ηξερα δε θα ρωταγα...
κατι αλλο...
θα μπορεσω να βαλω XP pro μετα ή 'αγορασμενα' ultimate?
-
Ελα ρε Σπύρο που δεν ξέρεις.......Χιούλετ λέμεεεεεεε
-
Ψάχνοντας laptop αυτό τον καιρό για την κόρη μου, και διαβάζοντας τα σχόλια σας, έψαξα μεταξύ άλλων, να βρω την ανάλυση της HP Pavilion WebCam. Βρήκα ότι είναι μάλλον 1,3 Megapixel, στην περιγραφή ενός παλιότερου μοντέλου της HP από κάποιον που δείχνει fan της HP και η άποψή του για την ελληνική αντιπροσωπεία μου επιβεβαίωσε παρόμοια σχόλια που είχα ακούσει παλιότερα.
Όσον αφορά την Acer, επειδή βλέπω κι εγώ κάποια μοντέλα, πέρα από αυτά που ακούμε κατά καιρούς, ότι σε περίπτωση βλάβης στέλνονται στο εξωτερικό, παραπέμπω στην παράγραφο περί εγγύησης του e-shop, δηλαδή αν πάθει κάτι, μην μας ζαλίσετε, βρείτε την άκρη μόνοι σας...
Αφού αποφάσισα να γράψω, να πω πως γλυκοκοίταζα κι αυτό το INNOVATOR, που έχει καλά πραγματάκια, σκεπτόμενος να του φορτώσω XP, αλλά ψιλοκολώνω:
α. στο θέμα των drivers των επί μέρους συσκευών και
β. στο ότι το e-shop δεν έχει έκθεση για να δεις το μηχάνημα live για οθόνη και ποιότητα κατασκευής.Και κάτι τελευταίο: Δεν είναι υποχρεωτική η διετής εγγύηση; Γιατί γράφουν στα περισσότερα 1 χρόνο; Για να πουλάνε τις αντίστοιχες επεκτάσεις εγγύησης;
Απόψεις ή τυχόν πρόσφατες εμπειρίες σας καλοδεχούμενες... -
Γιατι οχι Acer? Επειδη ειναι Ιταλικα?
Intel θα εχει μεσα, LG θα εχει μεσα, Kingston θα εχει μεσα, Ati-Nvidia θα εχει μεσα, Seagate-Hitachi θα εχει μεσα... Οτι εχουν και τα αλλα δηλαδη...
Θα αγορασει και μια εγγυση extra με περιπου 100€, και θα εχει συνολικα 3 χρονια εγγυηση και καλυψη ακομα και για πτωση! -
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Όσον αφορά την Acer, επειδή βλέπω κι εγώ κάποια μοντέλα, πέρα από αυτά που ακούμε κατά καιρούς, ότι σε περίπτωση βλάβης στέλνονται στο εξωτερικό, παραπέμπω στην παράγραφο περί εγγύησης του e-shop, δηλαδή αν πάθει κάτι, μην μας ζαλίσετε, βρείτε την άκρη μόνοι σας...
Και κάτι τελευταίο: Δεν είναι υποχρεωτική η διετής εγγύηση; Γιατί γράφουν στα περισσότερα 1 χρόνο; Για να πουλάνε τις αντίστοιχες επεκτάσεις εγγύησης;
Απόψεις ή τυχόν πρόσφατες εμπειρίες σας καλοδεχούμενες...Βασει Ευρωπαικης οδηγιας, ο ελαχιστος χρονος εγγυησης ειναι 2 χρονια.
Επισης, εαν η επισκευη διαρκεσει παραπανω απο 15 μερες, δικαιουσαι καινουργιο μηχανημα.Τωρα το τι λεει το eshop και το καθε μαγαζακι ειναι μπουρδες.
Με ενα τηλεφωνο η email στο ΙΝΚΑ ή σε αλλον αρμοδιο φορεα ξεμπερδευεις αμεσα. -
Υπάρχει κάποιος media player που να παίζει εγγυημένα ματρόσκες στα 720p σε ubuntu; Έχω δοκιμάσει vlc και smplayer, αλλά και τα δύο σέρνονται. Θα στηθεί στο 1000άρι asus. Το ίδιο μηχανάκι, τις ματρόσκες τις έπαιζε νεράκι σε xp.
-
mplayer κανονικό?
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Ψάχνοντας laptop αυτό τον καιρό για την κόρη μου, και διαβάζοντας τα σχόλια σας, έψαξα μεταξύ άλλων, να βρω την ανάλυση της HP Pavilion WebCam. Βρήκα ότι είναι μάλλον 1,3 Megapixel, στην περιγραφή ενός παλιότερου μοντέλου της HP από κάποιον που δείχνει fan της HP και η άποψή του για την ελληνική αντιπροσωπεία μου επιβεβαίωσε παρόμοια σχόλια που είχα ακούσει παλιότερα.Όσον αφορά την Acer, επειδή βλέπω κι εγώ κάποια μοντέλα, πέρα από αυτά που ακούμε κατά καιρούς, ότι σε περίπτωση βλάβης στέλνονται στο εξωτερικό, παραπέμπω στην παράγραφο περί εγγύησης του e-shop, δηλαδή αν πάθει κάτι, μην μας ζαλίσετε, βρείτε την άκρη μόνοι σας...
Αφού αποφάσισα να γράψω, να πω πως γλυκοκοίταζα κι αυτό το INNOVATOR, που έχει καλά πραγματάκια, σκεπτόμενος να του φορτώσω XP, αλλά ψιλοκολώνω:
α. στο θέμα των drivers των επί μέρους συσκευών και
β. στο ότι το e-shop δεν έχει έκθεση για να δεις το μηχάνημα live για οθόνη και ποιότητα κατασκευής.Και κάτι τελευταίο: Δεν είναι υποχρεωτική η διετής εγγύηση; Γιατί γράφουν στα περισσότερα 1 χρόνο; Για να πουλάνε τις αντίστοιχες επεκτάσεις εγγύησης;
Απόψεις ή τυχόν πρόσφατες εμπειρίες σας καλοδεχούμενες...Μια φορα που προσωπικα χρειαστηκα να επικοινωνησω με HP για να λυσω ενα θεμα με μια λαθος επεκταση εγγυησης οι ανθρωποι αποδειχτηκαν ευελικτοι και ταχυτατοι. Απο εκει και περα απο φιλο που γνωριζω οταν χρειαστηκε το service ηταν αποτελεσματικοι....
Γενικα και γω θα πω πως η HP εχει κορυφαια consumer laptops... με εξαιρετικη κατασκευη!
Σχετικα με τα Acer αγαπητε Saxon πλανασαι αν νομιζεις πως ετσι εχουν τα πραγματα... Ουτε ιδιες ποιοτητες χρησιμοποιουν, τα δε σασι τους ειναι χαλια, η συχνοτητα βλαβων φαινεται για υψηλη και το δε service... αστο & χεστο... Ειναι εκπληκτικο πως σε αλλο PCαδικο φορουμ τους λεμε μακρυα απο Acer... και ομως πανε και τα επιλεγουν... και μετα απο λιγο καιρο... βδομαδες και μηνες τους βλεπεις να επανερχονται στο φορουμ διαμαρτυρομενοι για τις βλαβες Πολλες πολλες σατανικες συμπτωσεις...
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
mplayer κανονικό?έχει διαφορά από το smplayer;
-
το smplayer μπορεί να έχει κανένα περιεργο patch αλλά δεν νομίζω/ξέρω
απλά δοκίμασε
μπορεί να έχει να κάνει και με το τι χρησιμοποιείς για το acceleration (opengl Xv κλπ)
είναι λίγο μυστήρια τα πράγματα σε αυτόν τον τομέα στο linux
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
είναι λίγο μυστήρια τα πράγματα σε αυτόν τον τομέα στο linuxόχι μόνο σε αυτόν τον τομέα...
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Γιατι οχι Acer? Επειδη ειναι Ιταλικα?
Intel θα εχει μεσα, LG θα εχει μεσα, Kingston θα εχει μεσα, Ati-Nvidia θα εχει μεσα, Seagate-Hitachi θα εχει μεσα... Οτι εχουν και τα αλλα δηλαδη...
Θα αγορασει και μια εγγυση extra με περιπου 100€, και θα εχει συνολικα 3 χρονια εγγυηση και καλυψη ακομα και για πτωση!ας το πάρει... ...εγώ τον προειδοποίησα.
ΥΓ. δεν κοιτώ εθνικότητα σε τίποτα και το έχω αποδείξει νομίζω. Οπως και δεν γράφω τίποτα έτσι.
ΥΓ2 την εξτρά εγγύηση τι να την κάνει όταν το ίδιο το σέρβις είναι Γ.Τ.ΜΠ. ; οεο; -
αφου υποτιθεται οτι πρεπει να σου δωσουν εγγυηση 2 ετων, πληρωνοντας την επεκταση της για αλλα 1-2 χρονια, δεν 'πετας' ουσιαστικα λεφτα?
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Σχετικα με τα Acer αγαπητε Saxon πλανασαι αν νομιζεις πως ετσι εχουν τα πραγματα... Ουτε ιδιες ποιοτητες χρησιμοποιουν, τα δε σασι τους ειναι χαλια, η συχνοτητα βλαβων φαινεται για υψηλη και το δε service... αστο & χεστο... Ειναι εκπληκτικο πως σε αλλο PCαδικο φορουμ τους λεμε μακρυα απο Acer... και ομως πανε και τα επιλεγουν... και μετα απο λιγο καιρο... βδομαδες και μηνες τους βλεπεις να επανερχονται στο φορουμ διαμαρτυρομενοι για τις βλαβες Πολλες πολλες σατανικες συμπτωσεις...
Για το σασι θα συμφωνησω. Ιδιαιτερα στα entry level μοντελα, ειναι αρκετα φτηνιαρικο. Τα 'εντοσθια' ομως ειναι παντου ιδια. (Δισκοι, CPU, μνημες, DVD_RW κτλ)
Για συχνοτητα βλαβων δεν ειμαι σε θεση να γνωριζω ακριβως.
Παρ'ολα αυτα, καποια συγκεκριμενα μοντελα ειχαν συγκεκριμενα προβληματα , τουλαχιστον παλαιοτερα.
Για το σερβις οντως δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα λογια...Αλλα:
οταν εψαχνα λαπτοπ, το οποιο στην ουσια θα ηταν το 3ο pc, μου φανηκε πιο ελκυστικο το Acer που κοστιζε 200€ λιγοτερο απο το αντιστιχο Sony, HP κτλ.ας το πάρει... ...εγώ τον προειδοποίησα.
ΥΓ. δεν κοιτώ εθνικότητα σε τίποτα και το έχω αποδείξει νομίζω. Οπως και δεν γράφω τίποτα έτσι.
ΥΓ2 την εξτρά εγγύηση τι να την κάνει όταν το ίδιο το σέρβις είναι Γ.Τ.ΜΠ. ; οεο;Ναι ρε, χαβαλε κανουμε. Δε σε ειπα και ρατσιστη...
Σχετικα με την επεκταση εγγυησης:
Warranty Extension to 3 years with Pick up and Redelivery + Accidental damage +Case + Mini Mouse
(Κοστος: 70-75€)
Στο σερβις εξυπηρετουνται αμεσα αυτα που εχουν επεκταση...αφου υποτιθεται οτι πρεπει να σου δωσουν εγγυηση 2 ετων, πληρωνοντας την επεκταση της για αλλα 1-2 χρονια, δεν 'πετας' ουσιαστικα λεφτα?
Οχι. Δες παραπανω...
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Ναι ρε, χαβαλε κανουμε. Δε σε ειπα και ρατσιστη...
Χαβαλέ κάνει Σπύρο ...το ακούς;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Χαβαλέ κάνει Σπύρο ...το ακούς;
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
ενδιαφερομαι για laptop 15-17''
τιμη μεχρι 800-850€ μεγιστο
απαραιτητο το HDMI και να μπορει να παιξει ταινιες 1080ρ σε οθονη 40''
προφανως με ενδιαφερει και η ταχυτητα του, η καλη καρτα γραφικων, και η αξιοπιστιαπροτασεις?
δειχνω να εχω καταληξει σε αυτα τα 2:
τα ειδα και απο κοντα, οπτικα δειχνει λιγο καλυτερο το ΗΡ.
υπαρχει καποιος λογος να επιλεξω καποιο απο τα 2?
HP
HP
HPHPHPHPHPHPHPHPHPHPHPHPHPHPHPHPHPHPHPHPHPHPHPHP
HPHPHPHPHPHPHPHPHPHPHPHPHPHPHPHPHPHPHPHPHPHPHP
HPHPHPHPHPHPHPHPHPHPHPHPHPHPHPHPHPHPHPHPHPHPHPHPHope&Pray
Απο κει που τα θαβα -και με το δικιο μου, γιατι εχουν δει τα ματακια μου πολλα με τα παλια ΗΡ- βρεθηκα κ εγω μ ενα 15αρι ΗΡ
-
Φιλος, αρχιτεκτονας που πηγαινοερχεται πολλα ταξιδια θελει να παρει ενα λαπτοπ, που θα αντικαταστησει τα 4 ντεσκτοπ.
Ενα στο σπιτι του στην Αθηνα να το 'υποκαταστησει'
Ενα στο γραφειο του στην Αθηνα
Ενα στο γραφειο του στη Θεσσαλονικη και
Ενα στο γραφειο του στο εξωτερικο
Βαρος και διαστασεις δεν τον πειραζουν, γιατι στις 18 ιντσες.... θα ναι και μεγαλο και βαρυ.
Θελει ναι παιζει ταινιες σε 1080, να συνδεετε με 1080 εξ.οθωνη, υποβαθμηση σε ΧΡ, γιατι πολλα απο τα προγραμματα που δουλευει, δεν δουλευουν στα sVista και σκεφτεται να τσιμπησει κατι απο τα παρακατω...Toshiba Qosmio G50-10Q
SONY VAIO VGN-AW11Z/BΔεκτη καθε αλλη πρωταση ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΟΒΕΝΤΑ ΓΙΑ Mac....
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#15]