-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πώς το λέμε αν μοιράζεσαι με κάποιον τα εσώψυχα σου, που τον ξέρεις ελάχιστα; Που τον έχεις δει 3 φορές από κοντά;
Κοίτα, δεν είναι περίεργο. Δεν έχεις τις αναστολές που θα σου δημιουργούσε κάποιος που τον ξέρεις χρονια και ξέρεις πως έχει σχηματισμένη εικόνα για σένα, προσδοκίες κλπ κλπ.
(έχω βάλει το ρολόι να γράφει )
-
Kαι αυτή το έβαλε.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Kαι αυτή το έβαλε.παίρνει κι αυτή 20/ώρα, σαν και μένα;
σε ψυχίατρο πήγες ή σε πουτ ;
-
Έχω WM κινητό και XP στο πισι. Η χρέωση ποιά είναι;
Kανένα από τα δύο
-
Πολύ μυστήριο έχει πέσει
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Πολύ μυστήριο έχει πέσεισιγά μωρέ
θα γνώρισε καμιά νεαρά και θα τις έκανε εξομολογήσεις στο msn, τι περιμένεις απ τον δρ; -
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Πολύ μυστήριο έχει πέσει
σιγά μωρέ
θα γνώρισε καμιά νεαρά και θα τις έκανε εξομολογήσεις στο msn, τι περιμένεις απ τον δρ;φέρε πίσω την μύγα;
-
ΑΛΕΦΑΣ STRIKES BACK
ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. ΤΑ ΕΧΩΣΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΣΕ ΛΕΣΒΙΕΣ,ΠΑΠΑΔΕΣ ,ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ,ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ
http://www.youtube.com/watch?v=cDkievJ7 ... p?p=446405 -
τον είδα τραγικός...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
τον είδα τραγικός...Ει ψιτ. Προσεχε πως μιλας για τον Αλεφα. Τραγικος εισαι εσυ. Σε λιγο ανεβαινει και βιντεακι οπου τα χωνει αγρια στον παππα και παει να τον δειρει
-
Καλά, και εγώ τραγικός είμαι, δεν χωράει αμφιβολία. Εδώ έβαλα τραγούδι του ρουβά πιο πάνω. Αλλά άλλο τόσο είναι και αυτός με τις βλακείες που έλεγε.
-
'μέρα απο Κεφαλονια!
Σας έλειψα καθολου ρε? -
πήγα χθες Μακρόπουλο-Γονίδη. Ωραία ήταν Κρίμα που δούλευα το πρωί κι έφυγα 4.30 πάνω στο γλέντι του 2ου προγράμματος το ουίσκι όμως ήταν μπόμπα!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Σας έλειψα καθολου ρε?Οπως τα λες ρε μπακαλιαρε,οπως τα λες....
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
'μέρα απο Κεφαλονια!
Σας έλειψα καθολου ρε? -
Προεδρουκο...
Λοιπον ρεμάλια, το νου σας.... Σας περιμένω το καλοκαιρι για φορουμοσυνάντηση στο νησί.
Παίζει ΤΕΡΑΣΤΙΑ βεραντα στο σπίτι με θέα, για μασαμπούκα!
Εχει και καταπληκτικές διαδρομές! -
Και κουλούς (πχ ταύρος)
-
Έλα μια βολτα να δεις σου λέω.
Και μη φοβάσαι, μπορείς να οδηγησεις ελευθερα, δεν έχει πλατάνια, μόνο ένα μεγάλο στην κεντρική πλατεία.
Μόνο που αν καταφέρεις να τον... φιλήσεις, σημαίνει οτι έχεις ήδη μπει μέσα στην καφετέρια! -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Έλα μια βολτα να δεις σου λέω.
Και μη φοβάσαι, μπορείς να οδηγησεις ελευθερα, δεν έχει πλατάνια, μόνο ένα μεγάλο στην κεντρική πλατεία.Αυτόν που σου έλεγα στην κάτω μεριά,που είχε σπάσει ένα κλαδί του και είχε πέσει πάνω σε ένα Nissan;
Pub - σουβλατζίδικο [#27]