-
παιδια (kid και λοιποι) βοηθεια..!
Μεχρι στιγμης εχω βρει το Wii μαζι με το sports pack στα 229 απο Multirama!
επειδη θεωρω αδιανοητο τα μουλτι να εχουν την φθηνοτερη τιμη, εχετε υπ οψιν σας κανα μαγαζι που ενδεχομενως να παιζει πιο κατω? -
Ο χρήστης tm έγραψε:
παιδια (kid και λοιποι) βοηθεια..!
Μεχρι στιγμης εχω βρει το Wii μαζι με το sports pack στα 229 απο Multirama!
επειδη θεωρω αδιανοητο τα μουλτι να εχουν την φθηνοτερη τιμη, εχετε υπ οψιν σας κανα μαγαζι που ενδεχομενως να παιζει πιο κατω?κι ομως, απ'οτι βλεπω, electroworld, πλαισιο, e-shop το εχουν ακριβοτερα με το sports pack και στο skroutz.gr δεν βρηκα καλυτερη τιμη. γενικα κ απο εξωτερικο δεν θα βρεις μεγαλες διαφορες, ειναι πολυ καλη τιμη πιστευω. χτυπα το.
-
απο το εξωτερικο δεν νομιζω να το στελνουν ελλαδα και δεν εχω ορεξη να μπλεξω με ανταπτορες στα ρευματα και λοιπες αηδιες..
απλα μου κανει εντυπωση που τα μουλτι εινα φθηνα! -
Αν καποιος μπορει να βοηθησει. Εβγαλα το δισκο απο το laptop για να παρω τα δεδομενα αφου ο φορητος παει για πεταμα. Προσπαθω να κανω access την επιφανεια εργασιας μου και δε με αφηνει (δεν επιτρεπεται η προσβαση). Το account μου ηταν password protected με την εκκινηση των windows σαν amdin. Μπαινω ομως ανετα στα αρχεια του αλλου account που ηταν ορισμενος σαν απλος χρηστης. Υπαρχει περιπτωση να ανοιχτει ο φακελος και πώε (μ αλιστα μου τον δειχνει σαν κενο (0 bytes) ενω δεν ειναι.
-
Ξέρουμε κάποιο πρόγραμμα για batch σμίκρυνση φωτογραφιών;
-
ACDSee, Irfanview (αν δεν κάνω λάθος, έχει και εργαλειάκια διαχείρισης)
-
Ο χρήστης civgr έγραψε:
Αν καποιος μπορει να βοηθησει. Εβγαλα το δισκο απο το laptop για να παρω τα δεδομενα αφου ο φορητος παει για πεταμα. Προσπαθω να κανω access την επιφανεια εργασιας μου και δε με αφηνει (δεν επιτρεπεται η προσβαση). Το account μου ηταν password protected με την εκκινηση των windows σαν amdin. Μπαινω ομως ανετα στα αρχεια του αλλου account που ηταν ορισμενος σαν απλος χρηστης. Υπαρχει περιπτωση να ανοιχτει ο φακελος και πώε (μ αλιστα μου τον δειχνει σαν κενο (0 bytes) ενω δεν ειναι.Αν δεν βρεις άκρη μέσα απ' τα ίδια τα Windows δοκίμασε με το R-Studio (http://www.r-studio.com/). Εξαιρετικό πρόγραμμα, με έχει σώσει από απώλεια δεδομένων όσες φορές οι δίσκοι μου τα τίναξαν
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
ACDSee, Irfanview (αν δεν κάνω λάθος, έχει και εργαλειάκια διαχείρισης)Eυχαριστώ!
-
Το βασικο πρόγραμμα που δίνεται με τις dSLR της Canon (Digital Photo Professional) το κανει.
Ξερω πως είσαι Nikonian, αλλα τσέκαρε μηπως τυχον ιχυει το ιδιο.
Αν οχι, ας πρόσεχες!Προσωπικα, το IrfanView δε μ' ενθουσίασε με τ' αποτελεσματα.
-
Ο χρήστης civgr έγραψε:
Αν καποιος μπορει να βοηθησει. Εβγαλα το δισκο απο το laptop για να παρω τα δεδομενα αφου ο φορητος παει για πεταμα. Προσπαθω να κανω access την επιφανεια εργασιας μου και δε με αφηνει (δεν επιτρεπεται η προσβαση). Το account μου ηταν password protected με την εκκινηση των windows σαν amdin. Μπαινω ομως ανετα στα αρχεια του αλλου account που ηταν ορισμενος σαν απλος χρηστης. Υπαρχει περιπτωση να ανοιχτει ο φακελος και πώε (μ αλιστα μου τον δειχνει σαν κενο (0 bytes) ενω δεν ειναι.Υπάρχει πάντα και λύση με κανένα Live-CD κάποιας διανομής Linux...
-
Ο χρήστης civgr έγραψε:
Αν καποιος μπορει να βοηθησει. Εβγαλα το δισκο απο το laptop για να παρω τα δεδομενα αφου ο φορητος παει για πεταμα. Προσπαθω να κανω access την επιφανεια εργασιας μου και δε με αφηνει (δεν επιτρεπεται η προσβαση). Το account μου ηταν password protected με την εκκινηση των windows σαν amdin. Μπαινω ομως ανετα στα αρχεια του αλλου account που ηταν ορισμενος σαν απλος χρηστης. Υπαρχει περιπτωση να ανοιχτει ο φακελος και πώε (μ αλιστα μου τον δειχνει σαν κενο (0 bytes) ενω δεν ειναι.Απο το My Computer κάνεις δεξί κλίκ στο δίσκο του λάπτοπ, Properties, Security, Advanced, Owner και επιλέγεις το όνομα του χρήστη που έχεις. (Στα Vista πρέπει να πατήσεις στο Edit πρώτα για να επιλέξεις όνομα χρήστη). Πατάς ΟΚ και θα αρχίσει να αλλάζει σε όλα τα αρχεία τον ιδιοκτήτη (παίρνει αρκετά λεπτά μεχρι να τελειώσει). Μετά θα μπορείς να ανοίξεις όλα τα αρχεία.
Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα δές τον αναλυτικό οδηγό της Microsoft: How to take ownership of a file or a folder in Windows XP
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ξέρουμε κάποιο πρόγραμμα για batch σμίκρυνση φωτογραφιών;vso image resizer. επιλέγεις τα αρχεία όπως τα βλέπεις στον φάκελο, δεξί κλικ και σμίκρυνση (αφού επιλέξεις την επιθυμητή ανάλυση ) βολικότατο
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Ξέρουμε κάποιο πρόγραμμα για batch σμίκρυνση φωτογραφιών;
vso image resizer. επιλέγεις τα αρχεία όπως τα βλέπεις στον φάκελο, δεξί κλικ και σμίκρυνση (αφού επιλέξεις την επιθυμητή ανάλυση ) βολικότατο
ενσωματωμένο στα Windows
-
Irfanview - ορίζεις όλες τις παραμέτρους.
-
-
Λαππας, Kid, pik καλούνται σε προανακριτικη επιτροπη για να διερευνηθει κατα πόσο συμμετειχαν σε παραπλανηση του κοινου γυρω απο το θεμα 'Ασφαλεια+Mac'
Απο το πρωι ακόμα στο γραφείο καθομαι και απολαμβανω το 'σκανδαλο' που εχει ξεσπασει στους χωρους της Apple.... ουισκι με κοκα και ξηροκαρπιο... η νυχτερινη προβολη θα εχει και ποπ-κορν Οι Πισακιδες worldwide εχουνε στησει παρτυ δουλεματος των Μακαδων και τα σχόλια ειναι απλα hilarious
Σε αυτο το σημειο δεν θα ηθελα να εκφρασω σοβαρη αποψη... απλα θα ηθελα να ενδωσω στον πειρασμο και να κανω αυτο:
Επειδη ομως σας αγαπαω και σας του mac users και τον Steve... και επειδη ειμαι πολυ large τυπος... θα παρω ρε Mac
-
-
οι PCκηδες ας κανουν κανενα φορματ....
4 years με PPC και Ιντελ ποτε δεν χρησιμοποιησα και ουτε προκειται.
corsair εχεις μια ταση μαζοχισμου η μου φαινεται...;
πρωτα απολαμβανεις και μετα θα τα σκασεις...;
να πω καποιες σκεψεις;
τα Μακ αχιζουν και πουλανε παντου....
τα αγοραζουν ολοι...ετσι δεν χανει μονο η Microsoft αλλα και οι εταιριες που φτιαχνουν Antivirus(symantech klp)
τυχαιο ειναι που οταν βρισκουν οι PCκηδες ενα virus το αντιστοιχο patch βγαινει σε δυο ωρες...;
μαλλον τους φτιαχνουν οι ιδιες εταιριες που κανουν τα antivirus...
τωρα απο καπου πρεπει να αναπληρωσουν αυτες αφου χανουν πελατες...
πρεπει να επιτεθουν...
το ζητημα ειναι να δω ποσο θα αντεξει το Unix αλλα δεν φοβαμαι ενα upgrade να βγαλει η μαμα Apple και οκ...εγω παντως δεν βαζω antivirus...
επισης να αναφερω οτι απεσυρθει το αρθρο απο το σαιτ της apple...
-
Προσπαθω να κανω συνδεση με το router δινοτας password και username με τον browser στην διευθυνση 192.168.1.1 και δεν κανει τιποτα. Τα εισαγω, και μου ξαναβγαζει το παραθυρο αυτο.
Τι λαθος κανω ;
-
δες αν έχεις κεφαλαία ή ελληνικά και το password είναι σε πεζά αγγλικά
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#15]