-
Έχει δει κανείς 'Το κύμα'? Μοιάζει καθόλου με 'Το πείραμα'?
-
Θα σου πω αύριο μάλλον.
-
Πήρα το πρόγραμμα του φεστιβάλ σε λίγο θα το μελετήσω και μιλάμε.
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Έχει δει κανείς 'Το κύμα'? Μοιάζει καθόλου με 'Το πείραμα'?To θεμα ειναι το ιδιο .
Το αδυνατο σημειο της ταινιας ειναι οτι δεν παρουσιαζει προσωπικοτητες με βαθος ,ειναι καπως επιδερμικοι κ αυτο αδυνατιζει το μηνυμα του σκηνοθετη . -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
beforeΤι μου θυμίζεις τώρα... Στο συγκεκριμένο αυτό ακριβώς έγινε μ'εμένα.... Μ' έπεισαν να πάμε να το δούμε ένα απόγευμα που ήμουν πτώμα από τη δουλειά και με πήρε ο ύπνος προτού καν αρχίσει το έργο, ενώ έπαιζε ακόμα διαφημίσεις.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
τι πατάτα το Burn After Reading! πάλι καλά που το είδαμε σπίτι 'νοικιασμένο'. Εντελώς ό,τι να ναι!το εχω αφησει στη μεση... γενικα περιμενα περισσοτερα κι εγω...
EDIT: το ολοκληρωσα... μπορω ΑΝΕΤΑ να πω πως το καλυτερο σημειο της ταινιας (για μενα) ηταν η αναφορα του τυπου στο 'γραφειο', στον προϊσταμενο του... κατα τα αλλα μου φανηκε.. προχειροδουλεια...
-
DRAGONBALL -THE MOVIE
http://www.youtube.com/watch?v=jx9ZrGpr ... re=related
-
Ωραίο το Flashbacks of a fool με τον Daniel Craig. Ταινία περί νοσταλγίας, με μια ιδιαίτερα δυνατή τελευταία, θαρρώ. Όχι και αριστούργημα, αλλά καλή.
Είδα και ισλανδικό σινεμά (jar city) και ήταν πολύ καλό. Αστυνομικού τύπου ταινία, με σενάριο που θα χε μεγαλύτερες δυνατότητες ως προς το βρες-το-δολοφόνο, αλλά οι ανθρώπινοι χαρακτήρες έρχονται πρώτοι. Είναι φοβερό και ξεχωριστό να βλεπεις τα τοπία της Ισλανδίας και να ακούς για 1,5 ώρα ισλανδικά.
-
Ειδα χθες το X-FILES.Ξερω τι θα πειτε ,'καλα να παθω',αλλα εχοντας δει ολες σχεδον τις σεζον (οταν εβαλαν την 'Ζηνα' το παρατησα)στην τηλεοραση καθοτι φανατικος ειπα να την δω σαν το κλεισιμο μιας εποχης.Μια ιστορια που ανετα θα μπορουσε να ειναι ενα επεισοδιο του Fringe κρατησε 2+ ωρες χωρις να εχει καμια σχεση με την βασικη ιδεα.
Κριμα. -
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Έχει δει κανείς 'Το κύμα'? Μοιάζει καθόλου με 'Το πείραμα'?
To θεμα ειναι το ιδιο .
Το αδυνατο σημειο της ταινιας ειναι οτι δεν παρουσιαζει προσωπικοτητες με βαθος ,ειναι καπως επιδερμικοι κ αυτο αδυνατιζει το μηνυμα του σκηνοθετη .Όντως, αν και γενικά δεν περίμενα και ιδιαίτερο βάθος χαρακτήρων. Κατά τα άλλα, καλή είναι.
-
Ο χρήστης paulgiot έγραψε:
DRAGONBALL -THE MOVIEhttp://www.youtube.com/watch?v=jx9ZrGpr ... re=related' target='_blank
ενα γρηγορο κουιζ (αν εισια φαν βεβαια):
γιατί ονομαστηκε Ζ η σειρά?
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ειδα χθες το X-FILES.Ξερω τι θα πειτε ,'καλα να παθω',αλλα εχοντας δει ολες σχεδον τις σεζον (οταν εβαλαν την 'Ζηνα' το παρατησα)στην τηλεοραση καθοτι φανατικος ειπα να την δω σαν το κλεισιμο μιας εποχης.Μια ιστορια που ανετα θα μπορουσε να ειναι ενα επεισοδιο του Fringe κρατησε 2+ ωρες χωρις να εχει καμια σχεση με την βασικη ιδεα.
Κριμα.το εχω στο .. to see list..
μου εχουν πει ολοι οτι προκειται για πατατα, αλλα .. πρεπει να τη δω! -
Ο χρήστης tm έγραψε:
μου εχουν πει ολοι οτι προκειται για πατατα, αλλα .. πρεπει να τη δω!Έχεις δει καμία ταινία που δεν είναι πατάτα; Μανάβικο έχεις ανοίξει.
-
Ειναι δυσκολος
Κανω κρατηση για το tropic thunder γιατι με εχει φαει η κουλτουρα -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
μου εχουν πει ολοι οτι προκειται για πατατα, αλλα .. πρεπει να τη δω!Έχεις δει καμία ταινία που δεν είναι πατάτα; Μανάβικο έχεις ανοίξει.
εχω κατεβασει κατι κουλτουριαρικες του γαλλικου..
αν δεν εχει κλειδωσει το τοπικο που οργανωνεις συναντησεις με τον εαυτο σου θα σου οργανωσω μια νυχτα πρεμιερας, στο σπιτι σου, για να το δεις!edit: Max Payne .....
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
DRAGONBALL -THE MOVIE
http://www.youtube.com/watch?v=jx9ZrGpr ... re=related' target='_blank' target='_blank
ενα γρηγορο κουιζ (αν εισια φαν βεβαια):
γιατί ονομαστηκε Ζ η σειρά?
Παντα πιστευα πως το Ζ ηταν ενας δεικτης για να ξεχωριζει απο το απλο DB,αλλα βρηκα και μια πιο πειστικη εξηγηση
The Japanese techincally have 5 alphabets but they'll say 3 (Kanji - still using older character than China does) hiragana (the rounding simple looking characters) katakana (the more abrupt straightish looking characters) -- (both hiragana and katakana are Kanji derivatives) and finally 2 sets of romanized alphabets (Heburn and Kunrei -- I say 2 because there are slight descrepencies between the 2). Many Japanese might try to argue that the romanized ABC alphabets shouldn't be counted but they are taught in elementary schools (ummm close to 80% that is) not as in the first stage of learning English but rather as the first stage to write the romanized alphabet. Also, many road signs will show kanji with the phonetic romanization of that kanji.
Learning to read and write Japanese, Chinese or Korean is much like what all of us went through to learn English. So the pronunciation of these characters might as well as be thought of like this: automobile. Did you just say each letter and phonetically connected them to pronounce that word? Or did you more likely digested the whole word at a speed faster than you can blink? Kanji is the same, you see the characters and the meaning and pronounciation are instantaneous.
The 'Z' in DragonBallZ is pronounced (zed-o). No, it's not a translators creation. Meaning = ' '. More likely since it's the ending of the series or might just be that it sounded cool
-
Χθες... War Inc. ...
σιγουρα κατι εχασα απο την ολη υποθεση..
οποιος ξερει περισσοτερα, παρακαλω να βοηθησει! -
Περιμένω το Transporter 3 ...
26 παίζεται στις ΗΠΑ. Ελλάδα πότε έρχεται ξέρει κανείς; -
Εξαρτάται από τον tracker σου.
-
Transporter 3 - December 25th σε R5
Κινηματογράφος - Ταινίες [#4]