-
Εγώ άμα δε βαριέμαι, βάζω. Αλλιώς το αφήνω έτσι.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ψιλοάθλια εξυπηρέτηση στο πράκτικερ, αλλά τέλος πάντων... Να πω ότι ζητούσα κανένα περίτεχνο σχέδιο να πάει στο διάλο... MDF 105X75 ήθελα, και από την μία γωνία να κόψει ένα τετράγωνο 20χ20.
Υπερβολικά λίγοι εργαζόμενοι για υπερβολικά πολλές δουλειές.
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Υπάρχουν 'τζάκια' που καίνε pellet (το 'βιοκαύσιμο', καύσιμο από συμπιεσμένο χορτάρι με κόστος σαφώς μικρότερο από το πετρέλαιο). Το λέω γιατί ιδιαίτερα σε τέτοιες περιπτώσεις (εξοχικά) είναι όμορφο να βλέπεις τη φλόγα. Και ούτε το νου σου χρειάζεται να έχεις ούτε τπτ, είναι τελείως αυτόματα.
Επίσης γλιτώνεις τη μυρωδιά του πετρελαίου και τον πετρελαιά! Παίρνεις ένα - δυο 15κιλα πέλετ κι έχεις καύσιμο για 2 - 3 μέρες. Κι αν θέλεις να κάψεις και ξύλα, μπορείς.
Και είναι και οικολογικό.ΥΓ. Είναι η τελευταία μου τρέλα: Ετοιμάζομαι να εγκαταστήσω τέτοιο σύστημα σε διαμέρισμα, για τελείως αυτόνομη θέρμανση.
Ηλία καλό φαίνεται. Αν ήταν για μένα θα πειραματιζόμουνα,αν δεν κάνω λάθος είχα δει και μια παρουσίαση του προϊόντος στην ΕΤ3. Είναι και για τους γονείς και αν κάθομαι να τα πω αυτά στον πατέρα μου θα αρχίσει τα γαλλικά. Αυτός θέλει να βάζει μια φορά το χρόνο πετρέλαιο (500 λίτρα είναι η δεξαμενή) να πατάει το κουμπί και να... δουλεύει. Τζάκι υπάρχει ήδη και για να γίνει αυτή η πατέντα θα πρέπει να ξυλωθεί φαντάζομαι η γυψοσανίδα της μαμάς που βρίσκεται πάνω από το τζάκι. Παντρεμένος άνθρωπος είσαι και κατανοείς ότι αν γίνει αυτό μετά ο καημένος ο πατέρας θα έχει πολύ μουρμούρα κρίμα είναι
Κανένα αξιόπιστο λέβητα ξέρουμε παιδιά? -
Υπάρχει η εγκατάσταση θέρμανσης ή θα μπούνε και σωληνώσεις/σώματα;
Σημαντικό: να βάλεις αυτοματισμό να ανάβει/σβήνει με το τηλέφωνο.
-
Υπάρχουν όλα και ο λέβητας υπάρχει, ένα κορεάτικο χρέπι που έβαλε ο ταλάκας ο υδραυλικός και τα έπαιξε.
Και τηλέφωνο υπάρχει αλλά με πρόγραμμα 'κατ'εξοχήν' λειτουργεί μόνο καλοκαίρι, Χριστούγεννα, Πάσχα. Παλιά που ήταν αναλογικά τα τηλέφωνα πριν πολλά χρόνια είχε ένα φίλος τέτοιο σύστημα στο εξοχικό, που τηλεφωνούσες και άναβε ο καυστήρας, τότε μας φαινόταν πολύ space . Μια φορά μπερδεύτηκαν φαίνεται οι γραμμές και άναψε στα καλά του καθουμένου και έκαψε όλο το πετρέλαιο .
Άσχετο: θυμήθηκα τις παλιές αναλογικές γραμμές τηλεφώνου. θυμάστε εκείνες τις τρομερές στιγμές που μπλεκόταν 2 - 3 γραμμές μαζί και έπεφταν τα απίστευτα μπινελίκια?
-
Εγώ ήμουν αγέννητος τότες
-
Δηλαδή δεν ξέρεις ότι είχε 5ψήφια στη Θεσσαλονίκη και μετά έβαλαν ένα 2άρι μπροστά στον αριθμό μας; (στο κέντρο)
-
Όχι
-
Οι Αθηναίοι τότε είχαν 6ψήφια.
Θυμάμαι όταν έβαλαν τηλέφωνα στο εξοχικό (σε όλο το χωριό δεν είχε τηλέφωνα, μόνο σε 2-3 μέρη είχε τηλέφωνο) οι αριθμοί ήταν 3ψήφιοι. Δεν κράτησε όμως πολύ, μας τους έκαναν 5ψήφιους μέσα σε 1-2 μήνες. Πολύ μου άρεσαν τα 3ψήφια.
-
Οι εποχές του 'πάρε το 0, δεν σε ακούω'
-
Εγώ σαν πιτσιρικάς θυμάμαι που οι πιο πολλοί γείτονες πήγαιναν στην έβγα για τηλέφωνο
-
Μπαμπογεροι..
-
Κι αυτό το θυμάμαι!
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Μπαμπογεροι..Και Σάβατο βράδυ κάναμε μπάνιο και μετά βλέπαμε το Ελληνικό(στην ΥΕΝΕΔ)
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Μπαμπογεροι..
Και Σάβατο βράδυ κάναμε μπάνιο και μετά βλέπαμε το Ελληνικό(στην ΥΕΝΕΔ)
Στο κολοχωρι μου μεχρι το 85 τηλεφωνο ειχε μονο ο καφενες, και ειχε και μεγαφωνικη, καλουσαν απο αθηνα, και ο κψμ αρπαζε το μικροφωνο και ακουγοταν σε ολο το χωριο : ' ο θαναις ο καραχαλιος να σουρει στο καφενε σεκανα πενταλεπτο θα παρει η μαριγω απο αθηνα' , ακομα και νταλα μεσημερι!!
Μου λειπουν αυτα -
Aποστολή εξετελέσθη. Δεν περίμενα βέβαια ότι θα έκοβα τόσο ίσια τα ξύλα ώστε να έχω πρόβλημα με τους μ@λάκες που δεν μπορούν να σοβατίσουν ίσια τους τοίχους. 3 ώρες το πάλευα, πόσα να χρεώσω στην οικοδομή;
-
Μπαμπογεροι..
Και Σάβατο βράδυ κάναμε μπάνιο και μετά βλέπαμε το Ελληνικό(στην ΥΕΝΕΔ)
Βρωμεροί ήμασταν.
Υπήρχε μια διαφήμιση στην ασπρόμαυρη τηλεόραση για σαμπουάν όταν ήμουνα μικρός:
Άμαμι, επτά ημέρες καθαρά μαλλιάΕΠΤΑ
-
Τη θυμάμαι
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Aποστολή εξετελέσθη. Δεν περίμενα βέβαια ότι θα έκοβα τόσο ίσια τα ξύλα ώστε να έχω πρόβλημα με τους μ@λάκες που δεν μπορούν να σοβατίσουν ίσια τους τοίχους. 3 ώρες το πάλευα, πόσα να χρεώσω στην οικοδομή;Καλά, ψάχνεις να βρεις άκρη με τους σοβατζήδες; (άσε που και αυτοί τρέχουν να καλύψουν τις ταλακίες που έκαναν οι μπεταζτήδες )
-
Τη θυμάμαιΚι εγώ Και την άλλη... Αλλά...μην την πιείτε, λουστείτε!!!
ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ