-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
PS Σου προτείνω να δεις την παράσταση στο θέατρο τέχνης Κάρολου Κουν
Καλό.....
-
Η octavia έχει το πάτωμα και την ίδια ανάρτηση με το passat?
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Η octavia έχει το πάτωμα και την ίδια ανάρτηση με το passat?Όχι, με το Golf V.
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Η octavia έχει το πάτωμα και την ίδια ανάρτηση με το passat?Δε νομίζω.Σε γενικές γραμμές,Octavia=Golf και Passat=superb.
edit : με πρόλαβε ο κάτοχος
-
Ευχαριστώ παιδιά
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Είναι πολύ καλά αυτοκίνητα, αρκεί να μην ψάχνεις κάποια στιγμή...αγοραστή!
Αυτο που λες ειναι σωστο...
Με την εννοια οτι θα βρεις περισσοτερους απο εναν.
Πριν ενα μηνα συναδελφος με RS 1ης γενιας που το αλλαξε για να παρει το καινουριο μονο δημοπρασια δεν εκανε.
Τελικα το πουλησε 18,5 χιλιαρικα (μοντελο 2004 με περιπου 80000 χλμ)Μάλιστα... Δεν μου λες, μήπως γνωρίζεις κανένα τηλέφωνο από αυτούς που...παρακαλούσαν τον συνάδελφο, για να βοηθήσουμε και κάναν άλλο;
Δες εδω.Eσυ τελικα πηγες σε κανα ψυχιατρο μπας και σου λυσει τα ψυχολογικα σου με την skoda?
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Πριν ενα μηνα συναδελφος με RS 1ης γενιας που το αλλαξε για να παρει το καινουριο μονο δημοπρασια δεν εκανε.
Τελικα το πουλησε 18,5 χιλιαρικα (μοντελο 2004 με περιπου 80000 χλμ)Μάλιστα... Δεν μου λες, μήπως γνωρίζεις κανένα τηλέφωνο από αυτούς που...παρακαλούσαν τον συνάδελφο, για να βοηθήσουμε και κάναν άλλο;
Δες εδω.Eσυ τελικα πηγες σε κανα ψυχιατρο μπας και σου λυσει τα ψυχολογικα σου με την skoda?
Τι έγινε, εξαντλήθηκαν πάλι τα ποδοσφαιρικά θέματα και είπες να...υπερασπιστείς την τιμή και την υπόληψη της άδολης και τίμιας κορασίδος Skoda;
Αυτό που δεν έχεις καταλάβει βασικά, είναι πως αυτό που σε ενοχλεί, δεν είναι οι όποιες απόψεις μου για τα Skoda (που ουσιαστικά αναφέρονται σε μερίδα ιδιοκτητών και όχι στα ίδια τα αυτοκίνητα... ), αλλά πως είναι μπόλικοι αυτοί που έχουν παρόμοιες... Θα πρέπει να το συνηθίσεις, στην τελική, το αυτοκίνητο δεν φταίει σε τίποτε, αν αυτοί που το αγοράζουν δεν είναι οι καλύτεροι του χωριού.
Εννοείται, οι μετέχοντες της συζητήσεως , εξαιρούνται...
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Τι έγινε, εξαντλήθηκαν πάλι τα ποδοσφαιρικά θέματα και είπες να...υπερασπιστείς την τιμή και την υπόληψη της άδολης και τίμιας κορασίδος Skoda;
Αυτό που δεν έχεις καταλάβει βασικά, είναι πως αυτό που σε ενοχλεί, δεν είναι οι όποιες απόψεις μου για τα Skoda (που ουσιαστικά αναφέρονται σε μερίδα ιδιοκτητών και όχι στα ίδια τα αυτοκίνητα... ), αλλά πως είναι μπόλικοι αυτοί που έχουν παρόμοιες... Θα πρέπει να το συνηθίσεις, στην τελική, το αυτοκίνητο δεν φταίει σε τίποτε, αν αυτοί που το αγοράζουν δεν είναι οι καλύτεροι του χωριού.
Εννοείται, οι μετέχοντες της συζητήσεως , εξαιρούνται...
ουτε μετοχες στη skoda εχω,ουτε ειμαι απο αυτους οι οποιοι το αυτοκινητο που εχουν το βγαζουν σουπερ ντουπερ και εαν εχουν προβληματα τα αποσιωπουν για να μην τους κοριδεψουν για την αγορα τους.Αλλα οταν βλεπω καποιον να εχει τετοια αρνητικη αντιληψη για μια συγκεκριμενη μαρκα αυτοκινητου,οποιαδηποτε μαρκα εννοειται(στη συγκεκριμενη περιπτωση skoda) τοτε πραγματικα πιστευω οτι υπαρχει καποιο προβλημα σε αυτο το ατομο.
Προσωπικα τωρα για το δικο μου octy,σε γενικες γραμμες ειμαι υπερευχαριστημενος σε σχεση παντα με προβληματα που ακουω απο αλλους ιδιοκτητες αλλων αυτοκινητων.
Εχω διανυσει 160.000 χλμ και περα απο τα προβλεπομενα σερβις,εχω αλαξει 3 γρυλους παραθυρων και 2 πολλαπλασιαστες.
Κατα την δικια μου λογικη not bad at all για αμαξι 6ετιας
Δεν θα πω οτι εχω διαβασει ολα τα ποστ σου,αλλα απο οσα εχω διαβασει δεν βλεπω αυτο που εσυ λες,οτι δηλαδη τα ποστ σου εχουν να κανουν με τους ιδιοκτητες,αντιθετως βλεπω οτι εχουν να κανουν με τη skoda
Τεσπα αυτα ειχα να πω,αλλα με αυτα που διαβαζω απο σενα δεν μπορω να μην μπω στον πειρασμο να μην στην πω -
Τι σε απασχολεί εάν ο κάθε ΗF έχει πρόβλημα , έστω και εμπάθεια , με το αυτοκίνητο ή με την φίρμα ;
Δικό του πρόβλημα εφ' όσον αυτά δεν ισχύουν ή ακόμη και εάν ισχύουν δεν είναι τραγικά. Ας μην πάρει ποτέ του το κάθε Skoda και όλοι θα είμαστε ευχαριστημένοι. Μέχρι τότε , ακόμη και εάν είναι εμπαθής , δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γίνεται ιστορία.
Και εγώ έχω Opel. Έχω ακούσει τα μύρια όσα , πριν και μετά που το πήρα , που δεν έχω επαληθεύσει τίποτα. Δεν έχω τσακωθεί με κανέναν και δεν με απασχολεί εάν αυτοί θα πάρουν Όπελ ή όχι ή εάν εγώ θα ξαναπάρω Όπελ. Καλλίτερα , θα έλεγα να τα λένε , να πάρουν Όπελ και εγώ να λέω ότι εγώ δεν έχω επαληθεύσει τίποτα θεωρώντας εαυτόν τυχερό που το αμαξάκι μου τουλάχιστον βγήκε καλό μέσα στα κακά Όπελ.
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Τι σε απασχολεί εάν ο κάθε ΗF έχει πρόβλημα , έστω και εμπάθεια , με το αυτοκίνητο ή με την φίρμα ;Δικό του πρόβλημα εφ' όσον αυτά δεν ισχύουν ή ακόμη και εάν ισχύουν δεν είναι τραγικά. Ας μην πάρει ποτέ του το κάθε Skoda και όλοι θα είμαστε ευχαριστημένοι. Μέχρι τότε , ακόμη και εάν είναι εμπαθής , δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γίνεται ιστορία.
Και εγώ έχω Opel. Έχω ακούσει τα μύρια όσα , πριν και μετά που το πήρα , που δεν έχω επαληθεύσει τίποτα. Δεν έχω τσακωθεί με κανέναν και δεν με απασχολεί εάν αυτοί θα πάρουν Όπελ ή όχι ή εάν εγώ θα ξαναπάρω Όπελ. Καλλίτερα , θα έλεγα να τα λένε , να πάρουν Όπελ και εγώ να λέω ότι εγώ δεν έχω επαληθεύσει τίποτα θεωρώντας εαυτόν τυχερό που το αμαξάκι μου τουλάχιστον βγήκε καλό μέσα στα κακά Όπελ.
Mα δεν με απασχολει,ειναι στα πλαισια του κουβεντα να γινεται
Δεν χρειαζομαι επιβεβαιωση για την αγορα που εκανα φιλτατε gino.Αλλα και εαν χρειαζομουνα επιβεβαιωση εχω τον φαδερ μου,ο οποιος την μερα που του ανακοινωσα οτι πουλησα την corolla για να παρω skoda εσκυψε το κεφαλι και μονολογουσε...δεν μπορει να ειναι γιος μου αυτος,καποιο λαθος εχει γινει Μετα απο λιγο καιρο ομως και αφου χρησιμοποιησε αρκετα το αμαξι μου,μου βγαζει το καπελο για την αγορα αυτηΓιαυτο σου λεω...κουβεντα να γινεται...τιποτα παραπανω
-
Έτσι....Μου φάνηκε ότι πήγε να εκτραχυνθεί το θέμα , όπως έχει συμβεί σε μύρια όσα θέματα αυτοκινήτου ή και άλλων και γι' αυτό ρώτησα....
-
Aς σταματήσει εδώ η διαμάχη αυτή...mod mirage
-
Πάλι καλά που δεν έβαλαν τα άθλια πίσω φώτα του Superb...
Στα μείον οι ανακλαστήρες (Toyota style) και τα μεγάλα εμπρός φώτα...
Αυτό, ναί, είναι ένα πολύ όμορφο εσωτερικό...http://new.skoda-auto.com/SiteCollectio ... 585/13.jpg
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Αυτό, ναί, είναι ένα πολύ όμορφο εσωτερικό...
Μη άσχημο θα το λεγα. Πρακτικό ναι, κοιτάξτε τις θήκες στις πόρτες!
Κάποιος να θυμίσει στη skoda ότι τα 4άκτινα τιμόνια πρέπει να πεθάνουν. -
Για όποιον ενδιαφέρεται, Octavia 5 (pro face lift) SW 1,8TSI με 22700 (με πινακίδες και μεταλλικό)... Η έκδοση Elegance που έχει τα πάντα...
Δεν είναι κακό...
-
Esp?
Κουρτίνες?
Cruise control?
Δεν έχει, δυστυχώς... -
Ο χρήστης (Α)θανάσης έγραψε:
Esp?Όχι, ευτυχώς...
Κουρτίνες?
Ε, καλά, δεν θα πεθάνουμε κιόλας...
Cruise control?
Δεν έχει, δυστυχώς...Ε, καλά, δεν θα πεθάνουμε κιόλας... Αν και αυτό είναι πιο χρήσιμο...
-
Ο χρήστης (Α)θανάσης έγραψε:
Κουρτίνες?
Ε, καλά, δεν θα πεθάνουμε κιόλας...
Χρησιμότατες θα έλεγα...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Αυτό, ναί, είναι ένα πολύ όμορφο εσωτερικό...
Μη άσχημο θα το λεγα. Πρακτικό ναι, κοιτάξτε τις θήκες στις πόρτες!
Κάποιος να θυμίσει στη skoda ότι τα 4άκτινα τιμόνια πρέπει να πεθάνουν.το τιμονι απαισιο...τα 4κτινα δεν ειναι απαραιτητα κακα αλλα αυτα της σκοντα ειναι απαραδεκτα...και της μερκ νομιζω...
καλο δειχνει απο μακρια...
-
Θεωρώντας την οκτάβια οικογενειακό αυτοκίνητο, το μόνο στοιχείο παθητικής ασφάλειας που μπορείς να προσφέρεις στους 'πίσω', δηλαδή τα παιδιά σου, είναι οι 'κουρτίνες'... πέρα από το να μήν είναι το αμάξι τσιγαρόχαρτο (κάτω των *** δηλαδή...).
Άρα, αν συζητάμε για οικογενειακό αυτοκίνητο, και όχι για hotwheels, η έλλειψη της κουρτίνας είναι σημαντική (μιλάμε για το έτος 2009).
Επί πλέον, για παρόμοιους λόγους το ESP και το CC αποτελούν αξιοσημείωτες ελλείψεις από την top έκδοση elegance... Να γιατί δεν ξεπούλησαν ακόμη τα οκτάβια... Όπως και να το κάνουμε, ο μέσος οικογενειάρχης θα προτιμήσει 1.4TSI ΜΕ 6ΑΒ+ESP+CC από 1.8TSI χωρίς αυτά...
Octavia5 facelift (2008)