Ο χρήστης elteo έγραψε:
ΟΧΙ...το Bravo 120hp dualogic είναι ΣΑΦΩΣ καλύτερη επιλογή. Απλά όπως και τα γαλλικά έτσι κ τα ιταλικά έχουν κάποια μικρά θεματάκια. Είναι να μην σου κάτσει το λαχείο...
*γαλλικό έχω...
Σε επίπεδο τεχνικών χαρακτηριστικών κλπ, δεν αντιλέγω, το Bravo δείχνει πιο ελκυστικό.
Απλά από το άλλο ποστ που διάβασα, προκύπτει ότι η ΦΙΑΤ έχει ακόμη τα προβλήματα που με απωθούσαν από την αγορά αυτοκινήτου της μέχρι σήμερα.
Εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τη χρήση που έχει το κάθε αμάξι. Για μένα αυτό θα είναι αυτοκίνητο εργαλείο. Δεν έχω το περιθώριο να τρώω το χρόνο μου στα συνεργεία. Την πάτησα με το 306, την πάτησα με τη Laguna, δεν την ξαναπατάω.
Όχι ότι μόνο η ΦΙΑΤ/Πεζώ/Ρενώ έχουν πρόβλημα, αλλά από ότι καταλαβαίνω δεν μπορούν να εξασφαλίσουν σταθερή ποιότητα στα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.
Ξέρεις τι θα πει να έχει η αντιπροσωπεία το ενός έτους αμάξι σου στο συνεργείο για 15 μέρες και να μην μπορεί να το βάλει μπροστά; Λένε ότι όποιος καεί με το χυλό, φυσάει και το γιαούρτι
Προτιμώ να πάρω κάτι πιο αξιόπιστο κατά μέσο όρο , κι ας είναι λιγότερο συναρπατικό
Για κάποιον που δουλεύει κοντά στο σπίτι του και σε συνεργείο και μπορεί να ¨πετάγεται¨ και να ασχολείται με το αυτοκίνητο, ενδεχομένως να είναι αποδεκτό το ρίσκο.
Για μένα η δουλειά μου είναι 50 χιλιόμετρα από το σπίτι, και το πλησιέστερο συνεργείο ΦΙΑΤ στα 20 χιλιόμετρα