-
150!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΟΝ ΕΚΛΕΨΕΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΡΕ... ΛΙΓΗ ΝΤΡΟΠΗ!
λολ
-
Δε φταίω.... Το μοντέλο είναι αντιεμπορικό...
-
ωραίο το Omnia
-
Samsung Omnia i900 Features and Software
-
Tι λεει το Νοκια 6300i ?
Με δελεαζει το Wifi...Kατι αλλο σε αυτη την κατηγορια, που να μη ξεφευγει τα 250€ και να εχει wifi?
-
Στα πλαισια της νεκρολαγνειας:
Σωτηριο ετος 2001: Nokia 3210
Πηγαινα για το 3310, αλλα δεν το ειχαν διαθεσιμο στο μαγαζι..
Ευτυχως που δεν το αγορασα, ηταν πρωτοεμφανιζομενο και ολοι οι συμμαθητες μου που το αγορασαν ειχαν προβληματα. Σκυλι απιστευτο, δεν μου αρεσε και ετσι παιζαμε.. ποδοσφαιρο στο σχολειο, μεσα στη ταξη, με τα απαραιτητα σουτ απο τη μια ακρη στην αλλη.
Το κρατησε η αδελφη μου μεχρι το 2003 οποτε και παρεδωσε πνευμα. Ακομη το'χω στη ντουλαπα μου.
2002: Siemens SL45
Μεταχειρισμενο απο συμμαθητη μου. Εξαιρετικο κινητο, επαιζε (τοτε) mp3, βεβαια με τα 32ΜΒ της καρτας μνημης ακουγα.. 4 τραγουδια.
Οι αναφορες εμφανιζονταν στην οθονη 'Παραδοθηκε' Μητσος'.
Αυτα τα καναν τα νοκια κατι χρονια μετα.
2003: Nokia 7250
Το αγορασα (σε αυτο το χρωμα, πριν γινει της μοδος το μωβ, κατι ηξερα.. ) για τη 5ημερη εκδρομη της 3ης λυκειου, γιατι λεφτα για ψηφιακη γιοκ.
Χαριστηκε βλακωδως απο σποντα σε μια ακυρη, ειχα προσφερθει να το δανεισο/χαρισω σε κοπελια που της κλεψαν το δικο της (με το αζημιωτο φυσικα ), αλλα δεν το'θελε και πηγε και ειπε τη προσφορα μου σε μια αλλη. Καμια απο τις 2 δεν μου'κατσε .
Για να μη γινω ρεζιλι (το ζωοοοο ) της το'δωσα και πηρα το:
2004: Nokia 7600
Σκυλι, το τι εχει τραβηξει δε λεγεται, μετραει πανω απο 100 πτωσεις, το χρωμα του το'χει χασει. Λειτουργει ακομη μια χαρα, το χρησιμοποιω ομως για να φορτιζει τη μπαταρια του ενεργοβορου..
2007: Nokia N91
Σε περιπτωση που αναρωτιεστε, ναι με επιασε κατι και αρχισα να παιρνω κινητα γκουμουτσες.. Μ@λ@κισμενο κινητο, βαρυ (168g), ογκωδες (σα τηλεκοντρολ), κολλαει ο σκληρος (4gb) που και που, ξεχναει οτι εχει πληκτρα pause/play/stop/next/previous ορισμενες φορες, κολλαει γενικοτερα.
Νταξ, μετα απο μερια firmware reinstall, εχει στρωσει, αλλα θελω να το στειλω.Το επομενο θα'ναι μαλλον sony-ericsson, αρχισαν να γινονται ανθρωπινα, αλλα με εχουν κουρασει και τα νοκια. Παιζει βεβαια και το 5800, αλλα αυτα που ακουω για ακιδες και stylus δε μ'αρεσουν..
-
Εσκασε μυτη μια επιδοτηση τσοντα και χτυπησα αυτο...
-
Γνωμες για το Ε 71??? και κοστος στην Ελλαδα....
-
FestoNero, ποια SE ειδες και πιστευεις οτι γινονται ... ανθρωπινα ;
Το Ν91 εν τω μεταξυ ειχε ποιοτητα στον ηχο απο ακουστικα , θα το γνωριζεις αλλωστε
224.v, περιπου 400 ευρω απο online-καταστημα ..
Μετα απο λιγες ωρες μαζι του, το ειχα ηδη αγαπησει
Νομιζω το εχει ο silencer , θα σου πει περισοτερα ..Αν δε βιαζεσαι ερχεται το Ε63 με τιμη περιπου 220-250 ευρω χωρις gps,3.2 mp καμερα (δε χανεις και πολλα), hsdpa .
Τα πρωτα σχολια για την ποιοτητα του ειναι αρκετα θετικα. -
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Tι λεει το Νοκια 6300i ?
Με δελεαζει το Wifi...Kατι αλλο σε αυτη την κατηγορια, που να μη ξεφευγει τα 250€ και να εχει wifi?
Εμενα δε θα μου απαντησει κανεις?
-
saxon, ενα Ε51 .-
-
Ευχαριστω egobrain, εδω το βρισκω με 300, και οταν το ειδα και εγω τρελλαθηκα...... αμεσως.. Θα ..... το σκευθω...
-
Γνώμες για το Nokia N78; Γενικότερα, στην κατηγορία των 300 ευρώ τι προτείνετε; (κατά προτίμηση με δυνατότητα WiFi)
-
Νόμιζα πως το Ν70 είχε καλή αυτονομία... Μέχρι που το ξεκ λιασα στην ομιλία την περασμένη εβδομάδα. Το έπαιρνα φορτισμένο το πρωί και το μεσημέρι διψούσε για το φορτιστή του!
Το Plantronics Discovery 650 που χρησιμοποιώ για να συνδέω τα δυο μου κινητά ταυτόχρονα, άντεχε με το ζόρι μια μέρα και κάτι ψιλά από την δεύτερη!
Κοινώς, ευτυχώς που εφευρέθηκαν και τα bluetooth ακουστικά , γιατί θα είχα τηγανίσει και τα τελευταία μου εγκεφαλικά κύτταρα που λειτουργούν ακόμη (έχω χάσει κάμποσα από μεθύσια, ξενύχτια, πτώσεις με μηχανή και mountain bike, τράκους με αυτοκίνητα και φυσικά....εγγενή ηλιθιότητα! )
Έτσι για να γίνεται κουβέντα: ξέρουμε κάνα κινητούλι κάπως πιο μικρό από το Ν70 που ν'αντέχει σε ομιλία 3 ωρών χωρίς να ψοφάει για φόρτιση; Δεν θέλω τίποτις τρελό, για την δουλειά είναι... Α, ΦΤΗΝΟ , εννοείται!
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
FestoNero, ποια SE ειδες και πιστευεις οτι γινονται ... ανθρωπινα ;Το Ν91 εν τω μεταξυ ειχε ποιοτητα στον ηχο απο ακουστικα , θα το γνωριζεις αλλωστε
Πραγματι εχει πολυ καλο ηχο, μονο κακο ειναι στο ραδιοφωνο, η ενταση ειναι πολυ χαμηλοτερη απο το mp3.
Δεν τα'χω κοιταξει προσεκτικα τα SE, απλα πηρε η αδελφη μου ενα (W302 νομιζω)
και ειναι καλουτσικο..
Βεβαια διαβασα review του 5800 και ψηθηκα..
Εκει που ελεγα να τα ξεφορτωθω ολα και να παρω ενα απλο μικρο και ελαφρυ. -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
...
Έτσι για να γίνεται κουβέντα: ξέρουμε κάνα κινητούλι κάπως πιο μικρό από το Ν70 που ν'αντέχει σε ομιλία 3 ωρών χωρίς να ψοφάει για φόρτιση; Δεν θέλω τίποτις τρελό, για την δουλειά είναι... Α, ΦΤΗΝΟ , εννοείται!Κάτι σε Sony Ericsson ψάξε, στην αυτονομία είναι άψογα.
-
-
High fidelity, όπως είπε και ο Ταζιο κοίτα για κάποιο se , λόγω οθόνης και διαχείρισης ενέργειας τα καταφέρνουν πολύ καλά.
Το j210 είναι μια καλή επιλογή, οικονομικήFesto nero, το Ν91 ακόμη και σήμερα θεωρείται από τα ποιοτικότερα μουσικα κινητά παρόλο που έχει πολλά χρόνια στη πλάτη του. Τώρα γιατί η ΝΟΚΙΑ δε κάνει βήμα πέρα από αυτό δε το ξέρω..
Το σχόλιο μου για την se ήταν για τον δικό σου σχολιασμό διότι δεν βλέπω κάτι αξιόλογο από την εταιρία..το w310 είναι το w880 στην μετενσαρκωση του.
Για το 5800, θα το δούμε όταν έρθει, με τις παιδικές του ασθενιες και τις μέρες/εβδομάδες αναμονής για την επόμενη έκδοση firmware. Έχει το φαίνεσθαι προς το παρόν..
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Παιζει βεβαια και το 5800, αλλα αυτα που ακουω για ακιδες και stylus δε μ'αρεσουν..Ετσι ειναι...αλλα τι να κανουμε που οι ασιατικες αγορες τη βρισκουν αφανταστα με τις ακιδες & τα stylus
-
Άλλαξε τις συνήθειές της η Apple στην δημοσίευση ανανεώσεων λογισμικού, καθώς χθες τα μεσάνυχτα (ώρα Αμερικής) ανακοίνωσε την επόμενη έκδοση του λογισμικού του iPhone, 2.2.
Το iPhone 2.2 Software Update έχει μέγεθος περίπου 245 MB και περιλαμβάνει τις παρακάτω αλλαγές:
- Google Street View, οδηγίες για συγκοινωνίες και διαμοίραση τοποθεσίας μέσω e-mail στα Maps
- Επίλυση των προβλημάτων με την προκαθορισμένη παραλαβή των e-mails και με τη μορφή των HTML e-mails
- Αυξημένη σταθερότητα και απόδοση του Safari
- Δυνατότητα μεταφόρτωσης podcasts απευθείας από το iTunes, μέσω WiFi ή άλλου δικτύου
- Μείωση στις αποτυχημένες κλήσεις
- Αυξημένη ποιότητα των ηχογραφημένων μηνυμάτων τηλεφωνητή
- Δυνατότητα ενεργοποίησης / απενεργοποίησης της αυτόματης διόρθωσης από τις ρυθμίσεις του πληκτρολογίου
Εκτός από το iPhone, ανακοινώθηκε και το firmware update του iPod Touch, αν και δεν περιλαμβάνονται οι ίδιες βελτιώσεις στα Maps όπως στο iPhone.
Μπορείτε να κατεβάσετε το νέο update μέσω του iTunes.
guess what? Ελληνικό πληκτρολόγιο γιοκ.
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#4]