-
Αν δεν εξαγοραστεί, θα κλείσει.
-
ψαχνουν για στρατηγικο επενδυτη που θα ριξει χρημα. Αν δεν βρουν συντομα το μελλον τους θα ειναι αβεβαιο.
-
Λογικό ακούγεται να κάνει μία τόσο μεγάλη επένδυση προκειμένου να προσελκύσει τον επενδυτή αλλά από την άλλη εάν έχει τόσο μεγάλο πρόβλημα , πώς μπόρεσε και βρήκε τόσα λεφτά και ιδίως εγγυήσεις που θέλει η ΟΥΕΦΑ προκειμένου να διασφαλίσει τα λεφτά της ;
-
Μαλλον το cl το πηραν γιατι οπως και να χει υπαρχει και ενα ξεπλυμα χρηματος..
εδιτ χωρις να χω δει το ποστ σου γιωργο η απαντηση ειναι εδω..
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
http://uk.youtube.com/watch?v=wopQvTaBdOsTι ομαδαρα!! Κριμα που δεν ανταμοιβεται με αναλογο αριθμο τιτλων..
-
Η επικοινωνία μεταξύ των μελλών του 4Τφόρουμ , έχει περάσει σε άλλο επίπεδο.
Απαντάμε πριν την ερώτηση....
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Tι ομαδαρα!! Κριμα που δεν ανταμοιβεται με αναλογο αριθμο τιτλων..
Kαι που να δεις τους πιτσιρικάδες της.
Ψάξε για τα γκολ στο carling cup με Γουίγκαν και μια άλλη που ΄ριξαν εξάρα.
Ειδικά αυτός ο Carlos Vela τρελό παιχτάκι.Η Άρσεναλ είναι πρότυπο για το πως πρέπει να λειτουργεί ένας σύλλογος σε όλες τις εκφάνσεις του ποδοσφαίρου, από το γήπεδο και τις υποδομές, τις ακαδημίες το μανατζμεντ τα πάντα.
Και ένας λόγος ακόμη να μας πιάνει κατάθλιψη με τις ομαδούλες μας... -
Ρεαλ και μονο Ρεαλ λεμε
-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
On telecoms? Δλδ? Σε ποιο κανάλι θα τα δείχνει; Με ποιον σταθμό συνεργάζεται;
http://www.ontelecoms.com/on/television/index.jsp?category=ontelephony&main_category=residential
Με μπερδεύεις (ή μάλλον μόνος μου μπερδεύομαι γιατί αν δεν μπερδευτώ θα φύγουν καντήλια)...
Δεν νομίζω να μιλάμε για μια υπηρεσία που είναι διαθέσιμη μόνο στους κατοίκους της Αθήνας.. -
Έχει και στη Λάρισα on.
-
Ρεαλ και μονο Ρεαλ λεμεΚαλά εσύ δεν παίζεσαι...
Είσαι βάζελος και Ρεάλ, οι δυο πιο σιχαμένες ομάδες που υπάρχουν.-Μπάρτσα ρε!
-
Στο τελος θα μας πει οτι ειναι και λιβερπουλ..
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Καλά εσύ δεν παίζεσαι...
δε σε χαλασε η Τεσσαρα περσυ, ε πελατακο;
Τετοιο προσκυνημα που ριξατε στο μπερναμπεου, ουτε ο γαβρος στο τορινο δεν το εκανεΣτο τελος θα μας πει οτι ειναι και λιβερπουλ..
Οι λιμανισιες ομαδες βρωμουν πολυ. Ξερεις εσυ πασχο
-
Καλά εσύ δεν παίζεσαι...
δε σε χαλασε η Τεσσαρα περσυ, ε πελατακο;
Τετοιο προσκυνημα που ριξατε στο μπερναμπεου, ουτε ο γαβρος στο τορινο δεν το εκανεΚαλα το πελάτης από που κι ως που ρε οπαδέ της σιχαμένης ομάδας του Φράνκο?
Ξεχνάς μου φαίνεται τις τριάρες μέσα στο μαντρί σου που χειροκροτούσατε το Ρόνι έτσι?
Πέρσι η Μπάρτσα ήταν χώμα, μη βγάζεις γλωσίτσα ακόμη γιατί έρχεται το κλάσικο όπου να 'ναι και Μέσσι-Ετό έχουν πολλές καύλες φέτος...
Κοιτα μη φύγετε με καμια 5άρα απ' το ναό.. -
Πολλοί... ναοί και πολλοί... πελάτες ρε παιδιά! Στο... Βατοπέδι πάτε για να δείτε μπάλα;
-
καλα καλα, την ΤΕΣΣΑΡΑ σου και ΑΛΑΤΙ
-
Πάντως, χωρίς πλάκα, καθίστε να δείτε τη φετινή Μπάρτσα με την 1η ευκαιρία που θα σας δοθεί.
Μιλάμε για μπάλα από άλλο πλανήτη! Μιλάμε ίσως για το ωραιότερο ποδόσφαιρο που έχω δει στη ζωή μου, όλα τους βγαίνουν, πετάνε όλοι (εκτός του Τιτή), η ψυχολογία τους είναι στα ύψη και μοιράζουν 5άρες και 6άρες για πλάκα, ενίοτε και στο 1ο μισάωρο (βλ. Ατλέτικο), ή πετάνε και 4 γκολ στο 1ο ημίχρονο (βλ. Ετό την τελευταία αγωνιστική)
Αν αυτή η Μπάρτσα συνεχίσει έτσι, πραγματικά δε βλέπω ποιος μπορεί να τη σταματήσει.. Μακάρι να τα σηκώσει όλα φέτος! -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Στο τελος θα μας πει οτι ειναι και με τη μεγαλύτερη ομαδάρα της Αγγλίας την τρισμέγιστη ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ.....Άντε μην αρχίσω.
-
μπλιαχ...το ΣΙΧΑΜΑ του νεωτερου ποδοσφαιρκου στερεωματος...η λιβερπουλ.Τετοια σφαγεια που εχει στησει δεν τα χει στησει ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ουτε ο παο επι χουντας. Τι να πρωτοθυμηθει κανεις...
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
:lol:Πάντως, χωρίς πλάκα, καθίστε να δείτε τη φετινή Μπάρτσα με την 1η ευκαιρία που θα σας δοθεί.
Μιλάμε για μπάλα από άλλο πλανήτη! Μιλάμε ίσως για το ωραιότερο ποδόσφαιρο που έχω δει στη ζωή μου, όλα τους βγαίνουν, πετάνε όλοι (εκτός του Τιτή), η ψυχολογία τους είναι στα ύψη και μοιράζουν 5άρες και 6άρες για πλάκα, ενίοτε και στο 1ο μισάωρο (βλ. Ατλέτικο), ή πετάνε και 4 γκολ στο 1ο ημίχρονο (βλ. Ετό την τελευταία αγωνιστική)
Αν αυτή η Μπάρτσα συνεχίσει έτσι, πραγματικά δε βλέπω ποιος μπορεί να τη σταματήσει.. Μακάρι να τα σηκώσει όλα φέτος!η αληθεια ειναι οτι εμεις χωρις ρουντ και με προπονητη τον μπαρμπα-σουστερ δεν μας βλεπω παλι να κανουμε περιπατο. Αντι να φερουν τον ζοζε (με το γνωστο τρελο ποζερικο στυλ του) να τα σαρωσει ολα, κρατησανε στον μουστακαλη μπαρμπα. Τι να πει κανεις
Champions League & Uefa 2008-2009