-
Και συ τί γύρευες εκεί? Κατασκοπεία έκανες?
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Eγω,πλήν π/σ/κ μπορω μονο.Επομενως,διαλέγω να κανω δίαιτα.
Καθημερινή ρε Άντριους είναι λίγο δύσκολο... για εμένα τουλάχιστον...
ΑΑΑΑΑ,ΕΝΤΙΤ!!!!!
Εθεαθησαν στην Αρετσου τη Δευτερα το απόγευμα,να πίνουνε καφε 'στη ζούλα' καποιοι φορουμαδες.
Για τιμωρία αύριο με τον κηδεμόνα τους και μπαν 3 μέρες...
Toν παπαράτσι...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Παρασκευή λέτε; -
- μπυρίτσα
-
Αμακανονισετε κατι την Παρασκευη προς Βεροια μερια θα σας προλαβω το απογευμα ερχομενος απο Ιωαννινα.
-
Αν κανονίσουμε για Κυριακή, είμαι μέσα. Παρασκευή-Σάββατο, τσουκ.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Eγω,πλήν π/σ/κ μπορω μονο.Επομενως,διαλέγω να κανω δίαιτα.
ΑΑΑΑΑ,ΕΝΤΙΤ!!!!!
Εθεαθησαν στην Αρετσου τη Δευτερα το απόγευμα,να πίνουνε καφε 'στη ζούλα' καποιοι φορουμαδες.
Πάλι στο Βrown κοπροσκύλιαζαν?
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
ΑΑΑΑΑ,ΕΝΤΙΤ!!!!!
Δεν ξερω πώς το λενε το μαγαζι,ειχε όμως μια πόρτα!!!!
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Eγω,πλήν π/σ/κ μπορω μονο.
Επομενως,διαλέγω να κανω δίαιτα.
ΑΑΑΑΑ,ΕΝΤΙΤ!!!!!
Ναι σε αυτο το γυφτικο που δεν φερνει ουτε μπισκοτακι με τον καφε...
Κλαιν μαγαζι -
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Κλαιν μαγαζι
Μάιν πόρτα!!!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Κλαιν μαγαζι
Μάιν πόρτα!!!
Εχω φαει και καλυτερες
-
Ναι ε;Τι μου λές ρε παιδι;
-
Normal ειναι αυτη
-
Aτςςςςςς
-
Έχει μελετήσει κάποιος τις ταινίες του φεστιβάλ? Θέλω να πάω να δω 2 - 3 προβολές αλλά βαριέμαι και μόνος μου. Θα περάσω αύριο να πάρω το πρόγραμμα και βλέπουμε. Πάντως αν κάποιος θέλει πάμε.
Φαντάζομαι ο Ανδρέας θα είναι μέσα σίγουρα -
Γιώργο στο φεστιβάλ προβάλλονται και εξαιρετικές ταινίες που τουλάχιστον προβληματίζεσαι όταν τις βλέπεις. Δεν έχει καμία σχέση με τις κλασικές γλυκανάλατες ταινίες που κουρκουτιάζουν το μυαλό.
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Γιώργο στο φεστιβάλ προβάλλονται και εξαιρετικές ταινίες που τουλάχιστον προβληματίζεσαι όταν τις βλέπεις. Δεν έχει καμία σχέση με τις κλασικές γλυκανάλατες ταινίες που κουρκουτιάζουν το μυαλό.κων πες οταν παρεις
-
ok!
-
Δεν μπορώ να φανταστώ να έχει δει άνθρωπος το 'Οι ζωές των άλλων' και να πει πως είναι βαρετή.
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Δεν μπορώ να φανταστώ να έχει δει άνθρωπος το 'Οι ζωές των άλλων' και να πει πως είναι βαρετή.Κωνσταντίνε δεν την έχω δει και την κατέβασα εδώ στη Γερμανία να τη δω. Την έχω σταματήσει στο πρώτο 40λεπτο 3 φορές. Δεν την είδα γιατί με πήρε ο ύπνος. Βέβαια φταίει το γεγονός ότι έπρεπε να κοιμηθώ!
Συναντήσεις Θεσσαλονίκης-Εμείς και τα παϊδάκια (από ψάρι)