-
γιατι να το χαλασεις ρε?
πες το μας γιατί θα μας φάει η περιέργεια?
κοίτα να μην έχει κάμερες
-
Στα ψυγεία είναι κολλημένα, στα κλιματιστικά βλέπεις βαλβίδες.
Τανάς, μπορείς (με γάντι) να κουνήσεις αρκετές φορές το χάλκινο σωληνάκι που γεμίζουν το ψυκτικό υγρό, για να ραγίσει ελάχιστα στη βάση του και σε μερικές ώρες να αδειάσει. Μάλλον είναι κοντά στο μοτέρ - μην αφήσεις ίχνη στη σκόνη.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Στα ψυγεία είναι κολλημένα, στα κλιματιστικά βλέπεις βαλβίδες.Τανάς, μπορείς (με γάντι) να κουνήσεις αρκετές φορές το χάλκινο σωληνάκι που γεμίζουν το ψυκτικό υγρό, για να ραγίσει ελάχιστα στη βάση του και σε μερικές ώρες να αδειάσει. Μάλλον είναι κοντά στο μοτέρ - μην αφήσεις ίχνη στη σκόνη.
Θα φοράω γάντια
Πέτρε δεν μπορώ να σε πώ γιατί μετά θα πρέπει να σε σκοτώσω, και ποίος τρέχει μέχρι την Βόννη για ένα φόνο -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Στα ψυγεία είναι κολλημένα, στα κλιματιστικά βλέπεις βαλβίδες.
Τανάς, μπορείς (με γάντι) να κουνήσεις αρκετές φορές το χάλκινο σωληνάκι που γεμίζουν το ψυκτικό υγρό, για να ραγίσει ελάχιστα στη βάση του και σε μερικές ώρες να αδειάσει. Μάλλον είναι κοντά στο μοτέρ - μην αφήσεις ίχνη στη σκόνη.
Θα φοράω γάντια
Πέτρε δεν μπορώ να** σε**πώ γιατί μετά θα πρέπει να σε σκοτώσω, και ποίος τρέχει μέχρι την Βόννη για ένα φόνοείναι μια καλή δικαιολογία και τη σέβομαι
υπογραφή mirage:
ο Σαλλλλλλλλλλλονιικιός!!!
-
Με πιάνιεις
-
Υπάρχει κάποιο προιόν που να αφαιρεί την πολύ σκουριά; Δεν πρόκειται να μπλέξω με ξυσίματα, χάμεράιτ κλπ. Δεν είναι κάγκελα, τα κλειδιά της κιθάρας μου θέλω να περιποιηθώ λίγο. (σκουριάζουν λίγο μετά το μπάνιο σε HCl που χουν κάνει )
-
WD-40?
Στο εξοχικό το χρησιμοποιώ όπου μπορείς να φανταστείς, με εκπληκτικά αποτελέσματα . -
Aντί για ΚY;
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
WD-40?
Στο εξοχικό το χρησιμοποιώ όπου μπορείς να φανταστείς, με εκπληκτικά αποτελέσματα .πρόσεχε, γιατί η φαντασία μου οργιάζει
είναι πιθανό να μου κάνει -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
πρόσεχε, γιατί η φαντασία μου οργιάζει
-
Mπουγατσούλη σε πρόλαβα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Mπουγατσούλη σε πρόλαβα.στη βλακεία πρώτος είσαι
κογκρατσουλέισονςκαμιά απάντηση έχεις;
-
Και WD40 να βάλεις, θα θέλει λίγο τρίψιμο. Όντως βγάζει σκουριά, αλλά μην φανταστείς ότι θα κάνει θαύματα.
Για σωστή δουλειά, μάλλον θα χρειαστείς κάτι ειδικό. -
Υπάρχει κάποιο προιόν που να αφαιρεί την πολύ σκουριά; Δεν πρόκειται να μπλέξω με ξυσίματα, χάμεράιτ κλπ. Δεν είναι κάγκελα, τα κλειδιά της κιθάρας μου θέλω να περιποιηθώ λίγο. (σκουριάζουν λίγο μετά το μπάνιο σε HCl που χουν κάνει
μπρουτζινα και νικελ. βγαζεις κλειδια, σε μαλακο πανι βαζεις σταχτη και λεμονι τριβεις μετα μανιας (τα κλειδια ) τα σκουπιζεις με χαρτι και τα περνας με γλυκερινη νυχιων
-
Ο χρήστης ammophila έγραψε:
Υπάρχει κάποιο προιόν που να αφαιρεί την πολύ σκουριά; Δεν πρόκειται να μπλέξω με ξυσίματα, χάμεράιτ κλπ. Δεν είναι κάγκελα, τα κλειδιά της κιθάρας μου θέλω να περιποιηθώ λίγο. (σκουριάζουν λίγο μετά το μπάνιο σε HCl που χουν κάνειμπρουτζινα και νικελ. βγαζεις κλειδια, σε μαλακο πανι βαζεις σταχτη και λεμονι τριβεις μετα μανιας (τα κλειδια ) τα σκουπιζεις με χαρτι και τα περνας με γλυκερινη νυχιων
γλυκερίνη νυχιών; no way!
Δεν θέλω να γυαλίζουν, θέλω το μαυρισμένο, παλαιωμένο λουκ.
Το μόνο που θέλω ν' αποφύγω είναι την έντονη σκουριά που θα τα εμποδίζει να γυρνούν όπως πρέπει.
Άρα μάλλον για ελαφρύ τριψιματάκι με scotch brite και wd40 πάω. -
Αν αγαπάς τ' όργανό σου, να πας για τριψιματάκι με λάδι γυαλίσματος όπλων. Καλό και οικονομικό!
Το wd κ τ' αδελφάκια του άφησέ τα για ξεμπλοκαρίσματα. Φεύγουν πολύ σύντομα και περιέχουν και διαβρωτικά.
-
κανονίστε να γυαλίσουν και να γίνουν σα καινούρια, θα σας κυνηγάω
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Αν αγαπάς τ' όργανό σου, να πας για τριψιματάκι με λάδι γυαλίσματος όπλων. Καλό και οικονομικό!Το wd κ τ' αδελφάκια του άφησέ τα για ξεμπλοκαρίσματα. Φεύγουν πολύ σύντομα και περιέχουν και διαβρωτικά.
Πολυ kinky ειναι αυτο το ποστ
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αν αγαπάς τ' όργανό σου, να πας για τριψιματάκι με λάδι γυαλίσματος όπλων. Καλό και οικονομικό!
Το wd κ τ' αδελφάκια του άφησέ τα για ξεμπλοκαρίσματα. Φεύγουν πολύ σύντομα και περιέχουν και διαβρωτικά.
δεν το χα σκεφτεί ετσι
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
δεν το χα σκεφτεί ετσι
Εισαι μικρος και αθωος για αυτο
ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ