Ο χρήστης jei έγραψε:
Γιατρέ, δεν συνέδεσα την δημογραφική με τον κ. Δεσποτόπουλο, είπα και το ξαναλέω πως κακώς ανακατεύετε την ρεγκιουλάριτυ με τους αγώνες αυτοκινήτου.
Ναι αλλα δυστυχώς ασχολείται και η FIA με το 'παιχνίδι', εμείς ως συνήθως 'ξερουμε καλιτερα' και δεν θα ασχοληθούμε. Επίσης έχει πολυ κόσμο που ασχολείται(λογω χαμηλού κόστους σε σχεση με τα sporting) αρα έχει και καλές προοπτικές για τον υποψήφιο Χορηγό. Τώρα αν εσυ θεωρείς οτι κάνουμε τρύπα στο νερο...τι να πω...αποψή σου.
Ναι την άποψη μου λέω Ιάσωνα, δεν μ ενδιαφέρει το ρεγκιουλάριτυ, το θεωρώ ενα παιχνίδι το οποίο ακμάζει και δεν νομίζω ότι έχει θέση σ αυτή την προσπάθεια που γίνεται για να βγουν οι αγώνες από το τέλμα. Αν εσυ θεωρείς ότι το ρεγκιουλάριτυ έχει παράλληλη πορεία με το υπόλοιπο μηχανοκίνητο στην Ελλάδα, μάλλον ζείς διαφορετική πραγματικότητα από αυτήν που ζω εγώ .
τα sporting Ιστορικά έως τώρα, με ελάχιστες εξαιρέσεις (Ακροπολις) αγωνίζονται ως 'τσοντα' σε αγώνες συγχρονους, με αποτέλεσμα να είναι πολύ δύσκολη (εως αδύνατη) η προσέλκυση χορηγού.(Εχω σκεφθει πολύ για τα Sporting πιστεψέ με και δεν έχω βρεί ακρη έτσι όπως είναι.)Τι θα του πείς του χορηγού... βαλε χρήμα στη 'τσοντα' του Μαυρου Ροδου ή του Ολυμπιακού? Δε ξέρω πως μπορεί να γίνει αυτό. Αν έχεις ιδέες να τις ακούσουμε...αλλα γενικούς αφορισμούς του τύπου 'κακώς ανακατεύετε την ρεγκιουλάριτυ με τους αγώνες αυτοκινήτου'...δεν νομίζω οτι ταιριάζουν...γιατι τα regularity τι είναι... αγώνες ποδηλάτων? Ξέρεις υπάρχουν πολλοι αγώνες στο μηχανοκίνητο( αυτοκίνητα-μοτο-σκαφη) που δεν είναι αγώνες ταχύτητας..αλλα είναι αγώνες.
Τα ιστορικά πολλάκις έχουν στηρίξει τους αγώνες, και με βάση την λογική σου , θα πρεπει ν ασχοληθείτε μόνο με τα ρεγκιουλάριτυ που είναι κάνουν αγώνες μόνα τους, γιατί πχ και τα Α6 τσόντα είναι όπως και τα Ν4 και τα Ν3 και πάει λέγοντας. Οπότε να τα καταργήσουμε τα ρημάδια, ή μάλλον αστα μωρε να ψοφήσουν μόνα τους.
Και αφου ασχολείσαι με το θέμα, δες ότι στους αγώνες δεν υπάρχει κατηγορία που να είναι αυτόνομη, αλλά τα ιστορικά έχουνε κάνει και αγώνες μόνα τους , βλέπε Τατόι επί Ανδριόπουλου στον ΣΒΟΑ. Εσυ πιστέυεις πως η G στα ρεγκιουκάριτυ στέκεται μόνη της? κάνετε αγώνα για G μόνο? άρα είσαστε τσόντα...
Είναι όπως το είπες ενα παιχνίδι, το οποίο, ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ, τυγχανει προστασίας , βλέπε συμμετοχη Δεσποτόπουλου στο φθινοπωρινό, και δεν αντιμετωπίζει και προβλήματα. ΑΝ είναι να λάβει χορηγία πρώτος ο θεσμός ο οποίος ευημερεί, τότε γιατρέ μου μια τρύπα στο νερό κάνουμε.
Ωραία αμα μας δώσουνε χορηγία θα τους πούμε 'οχι δε θέλουμε γιατι θα κάνουμε μια τρύπα στο νερό'
Τώρα πώς η συμμετοχή του Δεσποτόπουλου στο Φθινοπωρινό σημαίνει 'προστασία' δεν το καταλαβαίνω..για κάντο πιο λιανα...δηλαδή οπου παει σημαίνει κάτι? Απο τότε που τον ξέρω ολο σε regularity παει, φαντάζομαι του αρέσουν οι βολτούλες, ε και...?
ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ Μ'ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΝΟΜΩΤΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΕΛΕΟΣ...
Ασε μας ρε Ιάσωνα που σου θίξαμε τον θεσμό, κάνετε ερευνα να την παρουσιάσετε σε ημερίδα για τους αγώνες και βάλατε μέσα τα ρεγκιουλάριτυ, ποιός από τους μαρκετινγκ μανατζερς κλπ που θα καλέσετε απο αντιπροσωπείες θα ενδιαφερθεί για τα ρεγκιουλάριτυ? αυτολιβανιζόμαστε? έλεος πιά,
και ναι η συμμετοχή σ εναν αγώνα που είχε γίνει τόσος ντόρος για εμένα σημαίνει πολλά, και με και χωρίς παρωπίδες,
Στην τελική ανήκουμε σε διαφορετικά στρατόπεδα στο ίδιο θέμα ασπρολαστιχάς εσύ , κάφρος εγώ, ρεγκιουλάριτυ εναντίον σπόρτινγκ, μόνο που το σπόρτινγκ ειναι αγώνας, και αν παρατηρήσεις, επειδή λες πως ασχολήθηκες, υπάρχουν περι τα 40 αυτοκίνητα ετοιμοπόλεμα που κάθονται στα γκαράζ τους.
Τι λες να φταίει? γιατί βγήκαν κάποια από αυτα και πήγαν στα τράιαλ?
γιατί στα ραλλύ τρέχουν τρείς και ο κούκος?
Εχετε πρόβλημα συμμετοχών στα ρεγκιουλάριτυ?δεν συμπληρωνετε τις κλάσεις?περισσεύουν κύπελλα?
και άσε τις συνομωσίες απ' έξω, εμένα δεν μ ενδιαφέρουν,παρατηρήσεις κάνω και να κάνω αγώνες μ ενδιαφέρει, και δεν πάω ουτε για το τσιγκάκι ουτε για την κορδέλα, για την πλάκα μου πάω, μόνο που γουστάρω να συνεχίζω να την κάνω, όπως θα ήθελα να συνεχίσεις κ εσύ να κάνεις το κέφι σου και ο καθένας, αλλά όχι εις βάρος μου.
Κλείνω και θεωρώ και ασκοπο να το συνεχίσω παραπέρα.