-
σε ταξι βγαινει?
-
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Έκλεισα 65k χιλιόμετρα με τον κουβαδάκο μου...
Πρέπει κάποια στιγμή να κάνω έναν απολογισμό της σχέσης αυτής...Καλή συνέχεια, ντόκτορ!
-
-
Nαι.
-
Σε αναζήτηση που έκανα δεν βρήκα topic για τα τρίδυμα.
Το 106 και το Citroen C1 σε facelift με μικρές αλλαγές.
http://www.autotriti.gr/news/preview_news.asp?CATEGORY_id=72&NEWS_DATA_ID=72648
Συμπαθητικές εξωτερικές αλλαγές ιδίως στο C1 αλλά αρκετά καλό και το 107. -
The Ubangi Savages
τώρα και με ipod
-
-
Kαλησπερα σε ολα τα μελη. Μιας και σκεφτομαι να αγορασω, νεο αυτοκινητο, θα ηθελα γνωμες και εμπειρια για το 207 SW 1.6 Sport. Κοιταζω αυτο, γιατι θελω ενα σχετικα μικρο οικογενειακο με σχετικα καλη τιμη και επιδοσεις. Ευχαριστω.
-
Αρχίζω να πιστεύω ότι υπάρχουν εγκέφαλοι 206 που τρέχουν Windows....
Νωρίτερα το βράδυ είχαμε πάει βόλτα με ένα φίλο που έχει ένα 206GTi του 2004. Ξεκινήσαμε από Κηφισιά με κατεύθυνση προς Πεντέλη και σε κάποια φάση που ο δρόμος ήταν άδειος ο φίλος είπε να το ξεμπουκώσει λίγο. Διαπιστώνει λοιπόν ότι δεν τραβάει όπως θα έπρεπε - 1η του τραβούσε σαν να ήταν 2α, η 2α σαν να ήταν 3η, η 3η σαν να ήταν 4η... Στην αρχή νόμιζα ότι κάνει πλάκα αλλά αλλάζοντας θέσεις διαπίστωσα ότι ήταν όπως τα έλεγε, χωρίς κάποια ένδειξη στο ταμπλώ ή ο,τιδήποτε άλλο να προδίδει κάποιο πρόβλημα. Επειδή μου έχουν τύχει διάφορα με διάφορα αμάξια κατά καιρούς, σκέφτηκα αρχικά μήπως ήταν κάτι τυχαίο. Σταματάω, σβήνω κινητήρα και κλείνω τελείως το διακόπτη της μίζας, περιμένω λίγα δευτερόλεπτα και ξαναβάζω εμπρός. 1η, αλλαγή σε δευτέρα, φουλ γκάζι, και διαπιστώνουμε ότι το αμάξι επιταχύνει κανονικά, όπως έπρεπε. Το πάμε για κάποια απόσταση με αλλαγές κοντά στον κόφτη (ήταν καλά ζεσταμένο από πριν το μοτέρ) και βεβαιωνόμαστε ότι πλέον λειτουργεί άψογα. Σύμφωνα με το φίλο ήταν η πρώτη φορά που το κάνει μέσα στα 4μισι χρόνια που το έχει. Βενζίνη βάζει σταθερά από πρατήριο που εμπιστεύεται (είχε βάλει νωρίτερα ένα 20ρικο) και από συντήρηση δεν ξεχνάει και δεν τσιγκουνεύεται.
Σε τι πάει το μυαλό σας? Η αίσθηση που αποκόμισα εγώ ήταν ότι μετά το ~50% της διαδρομής του γκαζιού ήταν σαν να μη δίνεις και πολύ περισσότερο γκάζι (δηλαδή 100% πάτημα = 55-60% από επιτάχυνση)...
-
Παιδια να ρωτησω και εγω κατι.Παρολο που εψαξα το manual ακρη δεν εβγαλα.Σε 207 1.6 120Hp sport τι βενζινη βαζουμε?Απο αντιπροσωπεια μου ειπαν για 100αρα ( ) αλλα αναρωτιομουν μηπως παιρνει και κανονικη 95αρα.Οποιος γνωριζει ας βοηθησει.
(sorry αν εχει αναφερθει ξανα,εψαξα και δε βρηκα κατι σχετικο)
-
Ό,τι γράφει στο πορτάκι.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Έκλεισα 65k χιλιόμετρα με τον κουβαδάκο μου...
Πρέπει κάποια στιγμή να κάνω έναν απολογισμό της σχέσης αυτής...Dr απόσο θυμάμαι είχες αλλάξει και αμορτισέρ πρόσφατα...είχαν προλάβει κιόλας να τα φτύσουν ή προληπτικά?
-
Καλά θυμάσαι... Τα αμορτισέρ είχαν ψωμί ακόμα, αλλά εντάξει, μετά από 4 trackday είχαν αρχίσει να δείχνουν αδυναμίες σε συνεχόμενες ανωμαλίες+φρενάρισμα. Οπότε επειδή ήθελα κιόλας να πάω σε κάτι καλύτερο, είπα να προχωρήσω...
-
Ο χρήστης kvlachos έγραψε:
Παιδια να ρωτησω και εγω κατι.Παρολο που εψαξα το manual ακρη δεν εβγαλα.Σε 207 1.6 120Hp sport τι βενζινη βαζουμε?Απο αντιπροσωπεια μου ειπαν για 100αρα ( ) αλλα αναρωτιομουν μηπως παιρνει και κανονικη 95αρα.Οποιος γνωριζει ας βοηθησει.(sorry αν εχει αναφερθει ξανα,εψαξα και δε βρηκα κατι σχετικο)
Ε όχι και 100αρα ...έλεος...120 άλογα ατμοσφαιρα είναι. Αλλοι δεν βάζουν 100αρα σε τουρμπάτα και στην προτείνουν στον 1.6 VVT ?
-
Οκ, απλά είναι άμεσου ψεκασμού, ίσως γιαυτό.
-
Α ρε TU και πάλι TU ...110 donkeys
-
TU αθάνατα και αξιόπιστα
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Καλά θυμάσαι... Τα αμορτισέρ είχαν ψωμί ακόμα, αλλά εντάξει, μετά από 4 trackday είχαν αρχίσει να δείχνουν αδυναμίες σε συνεχόμενες ανωμαλίες+φρενάρισμα. Οπότε επειδή ήθελα κιόλας να πάω σε κάτι καλύτερο, είπα να προχωρήσω...Ωραίος
Έγω έχω παρατηρήσει ότι το αυτοκίνητο έχει κάτσει αρκετά χαμηλότερα σε σχέση με τις αρχές, όταν το είχα πάρει, εκτός από την μειωμένη απόδοση μετά από 50000km! Οπότε σύντομα είμαι και εγώ για αλλαγή (πέφτει ψάξιμο τρελό προς το παρόν) -
Έκατσαν τα ελατήριά σου;
PEUGEOT FORUM