-
επίσημη πρώτη από το Μάρτιο, έναρξη πωλήσεων από τον Μαιο
για δελτίο τύπου και φωτογραφίες:
-
-
-
Ο χρήστης theios έγραψε:
επίσημη πρώτη από το Μάρτιο, έναρξη πωλήσεων από τον Μαιογια δελτίο τύπου και φωτογραφίες:
Το turbo θα αποδίδει 150 ίππους από 1,5 λίτρο!
-
Βρε παιδία, πολύ πολυμορφικό δεν είναι;
Κρίμα και χάρηκα όταν διάβασα αυτό που έγραψε ο eizo, για 150 άλογα από τα 1.5 λίτρα.
Κρίμα και πάλι κρίμα!
Το επόμενο βήμα είναι να δούμε και το νέο EVO με στιλ SUV! Ήμαρτον ! -
Πραγματικά, κατά τη γνώμη μου, το Colt πήρε την κάτω βόλτα.
Το ότι μπορεί να βγάλει 150 άλογα, εγώ το θεωρώ αρνητικό στοιχείο για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Φαντάσου να πας να πάρεις καμιά στροφή με πολλά και αυτό να τουμπάρει... -
Ο χρήστης LYBE έγραψε:
Το ότι μπορεί να βγάλει 150 άλογα, εγώ το θεωρώ αρνητικό στοιχείο για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Φαντάσου να πας να πάρεις καμιά στροφή με πολλά και αυτό να τουμπάρει...Θυμάστε το πρωτότυπο? Ήταν μια κούκλα, αλλά αυτό είναι πανούκλα... γκουχου γκουχου
-
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
Το ότι μπορεί να βγάλει 150 άλογα, εγώ το θεωρώ αρνητικό στοιχείο για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Φαντάσου να πας να πάρεις καμιά στροφή με πολλά και αυτό να τουμπάρει...Θυμάστε το πρωτότυπο? Ήταν μια κούκλα, αλλά αυτό είναι πανούκλα... γκουχου γκουχου
το τριθυρο ειναι διαφορετικό μαλλον, ετσι θυμαμαι
-
Μάλλον αντίπαλο του Honda Jazz μου φαίνεται. Αντίστοιχο μήκος και παρεμφερής σχεδίαση...
Όλοι καλά λόγια λένε για το Honda. Αν λοιπόν το Colt προσφέρεται με τέτοιο κινητήρα μπράβο τους.
Πάντως η σχεδιαστική τάση που κάνει τα πάντα να πολυμορφίζουν και να ψηλώνουν με βρίσκει εχθρικό!
Από το Μαιο το νέο Mitsubishi Colt