-
-
-
καλά λέει ο κορσαιρ...
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Έχω αυτή. Την είχα πάρει 40κάτι € από το FNAC και με έχει βολέψει αφάνταστα.δεν εννοούσα μια μεγάλη αλλά μία που να την χρησιμοποιώ στο σπίτι...
τελικά βρήκα αυτήν που εφαρμόζει τέλεια και είναι και μαλακή
η τιμή λίγο δεν μου αρέσει....είναι απλά πανέμορφη..μαλακή στην αφή τύπου δέρμα και ποιοτική..
-
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Τι οροφή έχεις (σε €€€, μην μου πεις γυψοσανίδα );
Oροφή έχω βάλει τα 2 κατοστάρικα...
Fostex
Eυχαριστώ παιδιά.
ed. Δεν υπήρχαν τα Fostex και πήρα τα Logitech G51 τελικά; Έκανα μλκία;
Εσενα σε ικανοποιουν? Αν ναι... τα υπολοιπα περιττευουν. Καλες ακροασεις!
-
ed. Δεν υπήρχαν τα Fostex και πήρα τα Logitech G51 τελικά; Έκανα μλκία;Οχι. Απλα δεν ξερεις τι στο καλό θες!
Καμμία σχέση το ένα με το άλλο...
Σαν να λέμε, 'δεν είχαν ετοιμοπαράδοτο Ford Focus και τελικά αγόρασα ένα smart'.
-
Mόλις τα συνέδεσα... εντάξει με τα προηγούμενα που είχα είναι μέρα με τη νύχτα, καμία σχέση...
Για το δικό μου άμαθο αυτί ακούγονται καλά, και για την τσέπη μου τα -134e ακόμα καλύτερα...
Κυρίως τα ήθελα για να ακούω καλύτερα το soundtrack ταινιών... Τώρα και μλκία να μου πείτε ότι έκανα... είναι αργά...
Αλλά μιας και συζήτηση γίνεται, και ίσως υπάρχουν και άλλοι ενδιαφερόμενοι θα μπορούσατε να πείτε τι άλλο καλό, καλύτερο, ή διαφορετικό αναλόγως αναγκών, υπάρχει στην αγορά... -
Η ιστορία με το δίλημμα των ηχείων του Άγγελου και η κατάληξή της, μου κάνει κάτι σε....
Ο χρήστης Ένας κάποιος έγραψε:
Ναι γεια σας, λέω να πάρω ένα Clio RS ή ένα Mini Couper, τι λέτε;
RS
Το Octavia5 1.8 ΤSI δεν το σκέφτεσαι; Εγώ δεν έχω Skoda βέβαια, δεν έχω καν αυτοκίνητο, αλλά σ'αυτά τα λεφτά είναι ό,τι καλύτερο, όπως και κάθε Skoda, εδώ που τα λέμε.
Οχι, καλύτερα να πάρει 2 Fabia , να δώσει ένα και στην σύζυγο (κάποτε...). Πάρε φιλάρα μου, ένα Cooper S να στενάξουν τα στροφιλίκια κι όταν τελειώσεις, το τιγκάρεις γκ μενάκια μέχρι την ηλιοροφή. Αλλιώς, πάρε ένα Ypsilon!
Ναι, δώσε τα λεφτά σου σε ευρωπαϊκά. Πάλι καλά που δεν θα πάρεις Golf...
Ηοnda . & ουγκΑυτό μου θυμίζει ένα δίλημμα που είχε ένας φίλος στο Παρίσι, όταν έμενα στην Rue De la Maneken. Τελικά, κατέληξα με την γκόμενά του, αλλά αυτό είναι μια δυσάρεστη ιστορία (όχι για μένα...).
[edit]
koukΠήγαινε και κοίτα στον αριστερό αεραγωγό του RS, όπως το βλέπεις από μπροστά. Αν μπορείς να δεις από την άλλη, καταλαβαίνεις εύκολα ποιο να πάρεις από τα δύο. Ο αεραγωγός του Cooper S είναι ψεύτικος.
To Cooper. Είναι το μόνο που έρχεται με παραγγελία με 4 πρίζες 12V για να φορτίζω κινητό, φορητό ψυγείο, laptop και μια εφεδρική μήπως χαλάσει κάποια από τις άλλες. Επιπλέον έχει αισθητήρα για τα λάστιχα, μήπως ξεφουσκώσει κάποιο. Εγώ βέβαια έχω μαζί μου πάντα 2 φορητούς σένσορες για καλό και για κακό , αλλά better safe than sorry...
Θα έλεγα να τα ξεχάσεις και να πάρεις Leon, αλλά θα βάλω τον HF σε κόπο. RS λοιπόν.... και R for Raketta.
Μεγάλε, ό,τι και να πάρεις, θα σου ρίχνω κολώνες αμέτρητες. Δεν τα έχουμε 500 άλογα να κάθονται. Πες πότε και που να τα στήσουμε.
Ρε σεις, θα πάρει αυτοκίνητο ο Άγγελος;
Την ΒΜW 120 δεν την σκέφτεσαι; Μπορεί να κάνει 10Κ παραπάνω, αλλά είναι πισωκίνητη και BMW, καμία σχέση δηλαδή...
Ασσος Παπαστράτος... Θα έλεγα τι θα έπρεπε ν'αγοράσεις, αλλά είσαι άσχετος κι εσύ και οι υπόλοιποι.
Έχω βρει ένα μεταπτυχιακό στην μηχανολογία των ειδικών εκδόσεων. Μια ερώτηση.
[edit] Krusenstern
Ο χρήστης giannispolo αποβάλλεται από συνήθεια. Πρέπει επιτέλους να καταλάβει, πως δεν τον αντέχω άλλο.Και η κατάληξη...
Παιδιά, επειδή ήταν ακριβά, πήρα τελικά ένα Tiida, 1.6. Τι λέτε, έκανα μήπως μαλ@κία;
-
Αν τα ηχεία που πήρα είναι το αντίστοιχο του Tiida, θα στεναχωρηθώ πολύ που έκανα μια τόσο μαλακισμένη αγορά...
-
Αν τα ηχεία που πήρα είναι το αντίστοιχο του Tiida, θα στεναχωρηθώ πολύ που έκανα μια τόσο μαλακισμένη αγορά...Ρε παιδια... καποιος να του το πει... με τροπο ομως, ετσι? Δεν θελω κλαμματα και δράματα μες το φορουμ Αααα και μην του πει κανεις ρε κωλοπαιδα πως ο Λαππας για ψειρες μονο εδωσε 400... θα καταλάβει ποσο Tiida ειναι τα Creative
Γεια σου ρε Pai Mei Αφου σε ικανοποιουν ακουστικως the case is closed! Αλλωστε σε αυτα τα λεφτα, νομιζω πως ειναι δεδομενα τα πραγματα... δεν εχεις και πολλες εναλλακτικες.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Αν τα ηχεία που πήρα είναι το αντίστοιχο του Tiida, θα στεναχωρηθώ πολύ που έκανα μια τόσο μαλακισμένη αγορά...
Ρε παιδια... καποιος να του το πει... με τροπο ομως, ετσι? Δεν θελω κλαμματα και δράματα μες το φορουμ Αααα και μην του πει κανεις ρε κωλοπαιδα πως ο Λαππας για ψειρες μονο εδωσε 400... θα καταλάβει ποσο Tiida ειναι τα Creative
Γεια σου ρε Pai Mei Αφου σε ικανοποιουν ακουστικως the case is closed! Αλλωστε σε αυτα τα λεφτα, νομιζω πως ειναι δεδομενα τα πραγματα... δεν εχεις και πολλες εναλλακτικες.
Δεν θα του προτείνεις να πάρει B&0 και έναν ενισχυτή πακέτο;
-
Mόλις τα συνέδεσα... εντάξει με τα προηγούμενα που είχα είναι μέρα με τη νύχτα, καμία σχέση...Για το δικό μου άμαθο αυτί ακούγονται καλά, και για την τσέπη μου τα -134e ακόμα καλύτερα...
Κυρίως τα ήθελα για να ακούω καλύτερα το soundtrack ταινιών... Τώρα και μλκία να μου πείτε ότι έκανα... είναι αργά...
Αλλά μιας και συζήτηση γίνεται, και ίσως υπάρχουν και άλλοι ενδιαφερόμενοι θα μπορούσατε να πείτε τι άλλο καλό, καλύτερο, ή διαφορετικό αναλόγως αναγκών, υπάρχει στην αγορά...αφού δεν θες, δεν σου λέμε τίποτα
Καλά ρε, τη μια μέρα ρωτάμε και την άλλη αγοράζουμε. Ψαξτο λίγο πρώτα.Προσωπικά θα πήγαινα για τύπου μόνιτορ ηχεία σε αυτά τα λεφτά. Τουλάχιστον για μουσική είναι πολύ καλύτερα από τα ηχεία υπολογιστή. Βέβαια για ταινία, κάτι τενεκέδια τύπου λόγιτεκ μάλλον θα σου δώσουν τον εντυπωσιασμό που χρειάζεται.
Φυσικά, αφού είσαι ικανοποιημένος με την τιμή και είναι κλάσεις ανώτερα απ τα προηγούμενα, είσαι οκ!
-
Μου κάνατε την καρδιά περιβόλι...
Χάρη, έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό που λες περί ψαξίματος, αλλά ειδικά σε ό,τι αφορά κινητά, ηλεκτρονικά κ.λπ., με φθείρει η έρευνα αγοράς. Όσο πιο σύντομη η διαδικασία, χωρίς να αγοραστεί ελεεινή πατάτα, τόσο το καλύτερο...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
...μην του πει κανεις ρε κωλοπαιδα πως ο Λαππας για ψειρες μονο εδωσε 400...Λύσσαξε ο άτιμος! Δεν τα πήρα λέμε, περνάω αδεκαρίες.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
...μην του πει κανεις ρε κωλοπαιδα πως ο Λαππας για ψειρες μονο εδωσε 400...
Λύσσαξε ο άτιμος! Δεν τα πήρα λέμε, περνάω αδεκαρίες.
Δεν εχει σημασια... η προθεση μετραει
-
Μου κάνατε την καρδιά περιβόλι...Χάρη, έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό που λες περί ψαξίματος, αλλά ειδικά σε ό,τι αφορά κινητά, ηλεκτρονικά κ.λπ., με φθείρει η έρευνα αγοράς. Όσο πιο σύντομη η διαδικασία, χωρίς να αγοραστεί ελεεινή πατάτα, τόσο το καλύτερο...
Άμα σε χαλάει, καλά κάνεις
-
Q:
Που μπορώ να βρω μπαταρία για παλιο laptot? -
Λοιπόν θέλω να αλλάξω κι εγώ τα τενεκεδέ ηχεία που έχω κάτι Creative 5.1 κυρίως για τα ΑΠΕΙΡΑ καλώδια που έχουν και μετά για τον ήχο. Θέλω να έχω καλής ποιότητας μπασάτο ήχο χαμηλά. Τι εννοώ; Δεν θέλω να τα ανεβάζω στην μέση για να ευχαριστηθώ την μουσική μου...οι γείτονες καταδοκούν και τα σκυλιά απέξω κλαίνε. Τι προτείνετε; Ταβάνι τα 100-150 ευρώ. Δεν έχω τρελές απαιτήσεις, δεν έχω άλλωστε μουσικό αυτί.
Ρε Αγγελε...γιατί 134 ευρώ; Μην μου πεις ότι τα πήρες από το μαγαζί όταν μπορούσες να τα παραγγείλεις με δωρεάν παράδοση σπίτι σου στα 112 ευρώ;
-
Το μπάσο είναι πρόβλημα - ακούγεται πολύ σε διπλανούς χώρους. Αν κόψεις μπάσα δεν ενοχλείς.
Δοκίμασες διαφορετικές ρυθμίσεις στο equalizer?
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#15]