-
Εγώ τον έχω σπάσει προ πολλού, μετά από μερικές καλές χυλόπιτες συνοδεία 'φιλικής' ατάκατς, το έκοψα το άθλημα και έρχονται αυτές σε μένα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εγώ τον έχω σπάσει προ πολλού, μετά από μερικές καλές χυλόπιτες συνοδεία 'φιλικής' ατάκατς, το έκοψα το άθλημα και έρχονται αυτές σε μένα.+1 μονο που σε μενα δεν ερχονται
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εγώ τον έχω σπάσει προ πολλού, μετά από μερικές καλές χυλόπιτες συνοδεία 'φιλικής' ατάκατς, το έκοψα το άθλημα και έρχονται αυτές σε μένα.Ωραια χαρηκα τωρα...δεν ειμαι μονος μου που αντιστεκομαι σε αυτη την ανιση μαχη
-
A! και πολλές φορές η ψηλομυτίαση συνοδεύεται από το αμίμητο 'δεν υπάρχουν άντρες σήμερα χρυσή μου'...
τι να πεις...
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Εγώ τον έχω σπάσει προ πολλού, μετά από μερικές καλές χυλόπιτες συνοδεία 'φιλικής' ατάκατς, το έκοψα το άθλημα και έρχονται αυτές σε μένα.
+1 μονο που σε μενα δεν ερχονται
Μια απ'τα ίδια
-
Μ'αρέσει που είναι σαβ/κο και είμαι home alone.
Δεν μου αρέσει που τώρα που έκατσε, δεν έχω παρέα να βολτάρω. Ο ένας ΕΣ, ο άλλος γκομενίζει, ο άλλος δουλεύει κλπ.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Πασχο, πότε ήταν η τελευταία φορά που πήγες με γυναίκα?...
Μου αρέσει που πιστεύεις ότι ο κοτκοτ έχει πάει ποτέ με γυναίκα (ούτε με άντρα αλλά λέμε τώρα).
-
Θειο τραβα κουνα τα φσιφσιφσονια σου λιγο στο μπαλκονι..
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
η πλειοψηφία των ελληνίδων από μπάζο εώς σέξι (όχι μοντέλες αυτές είναι εκτός συναγωνισμού) έχουν σπουδάσει στην σχολή της ψηλομυτίασης...+1000
Γι'αυτό πρόσεχε πως τις μιλάς μην φας καμιά τσαντιά στο κεφάλι -
τη συγκεκριμένη περίοδο με αρέσουν πολύ κάποια πράγματα ... αλλά υπάρχουν κ μερικά που δεν με αρέσουν καθόλου
πολύ έντονα συναισθήματα κ στα δύο μέτωπα!
Δεν την παλεύω άλλο... -
Μην σε παίρνει από κάτω. Αυτό ισχύει για όλους μας. Όλους κάτι μας ανεβάζει και κάτι μας ρίχνει. Αυτή είναι η ζωή. Μια διαρκής πάλη. Βουρ λοιπόν
-
Δεν μου αρέσει που το ταμείο για τα 10 τεμάχια δεν το κρατάει κανείς... Μπάρμπας μπροστά μου, κρατώντας επιδεικτικά πάκο με 200ευρα κλπ με καμιά 25αρια κομμάτια με κοιτάει και με απολογητικό ύφος μου λέει (μόνος του) 'ούτε 10 δεν είναι'. Σαφώς λέω, 25 είναι. Ααααα, τεμάχια είναι όχι είδη;;; Άντε καλά...
Και φυσικά, στην ουρά (με νουμεράκι) μόλις έρχεται η σειρά μου, χώνεται milfίδιον και ζητάει 10 φέτες ζαμπόν. Στην επισήμανση της κοπέλας που εξυπηρετεί ότι υπάρχει σειρά επιμένει, 'μα μόνο δέκα φέτες ζαμπόν θέλωωωω, δεν πειράζει'... Και εγώ 2 κιλά χαβιάρι της λέω, νουμεράκι γιατί μας κοιτάζει απειλητικά ο μπάρμπας δίπλα...
Γιατί δλδ δεν μπορούμε να σεβαστούμε τπτ;;;; Λες και εγώ δεν βιάζομαι, και πήγα για εκδρομή στο SM...
Τέσπα, είμαι σε φάση μιζερίασης τώρα, η προσγείωση από την εκδρομή ήταν λίγο ανώμαλη, αλλά τι να κάνουμε...
-
Ακριβώς το ίδιο σκηνικό με γυναίκα-κάφρο μου περιέγραψαν οι γονείς μου το μεσημέρι. Ψώνια στο supermarket και 'έξυπνη' τύπισσα πάει στο ταμείο των 10 αντικειμένων με καμιά 30αριά. Χρησιμοποίησε την ίδια ηλίθια δικαιολογία ('νόμιζα ότι είναι έως 10 είδη') αν και πάλι ήταν εκτός ορίων και έγραψε στο νιμού της τόσο τους υπόλοιπους πελάτες όσο και την ταμία που της έκαναν παρατήρηση. Βέβαια φταίνε και η ταμίας και οι υπεύθυνοι του καταστήματος που την εξυπηρέτησαν.
-
Μου άρεσε το ταξιδάκι με τη μηχανή μου το Σ/Κ.
Δε μου άρεσε η κατανάλωσή της στις ψηλές μέσες ωριαίες.
Δε μου άρεσε καθόλου η Πατρών-Κορίνθου βράδυ. Ποτέ ξανά με μηχανή, εφιάλτης!
Δε μου άρεσε που τελικά γύρισα άπραγος από την Αθήνα. -
Μου αρέσουν λίγα-ελάχιστα πράγματα αυτή την στιγμή
Δεν μου αρέσουν πολλά σχεδόν τα πάντα
Δεν μου αρέσει που έχω αυτή την διάθεση -
Tι έπαθες μιραζούκο μας;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Tι έπαθες μιραζούκο μας;Θα μου περάσει...
-
Έλα δεν θέλω τέτοια
Να πάρε ένα γλυκό κομματάκι να νιώσεις καλύτερα http://www.youtube.com/watch?v=XGUy8SJE ... re=related' και βγες μια βολτίτσα να δεις καμια ωραία γαλλιδούλα με κασκολάκι και μποτούλες
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Έλα δεν θέλω τέτοιαΝα πάρε ένα γλυκό κομματάκι να νιώσεις καλύτερα http://www.youtube.com/watch?v=XGUy8SJE ... re=related' target='_blank' και βγες μια βολτίτσα να δεις καμια ωραία γαλλιδούλα με κασκολάκι και μποτούλες
Γαλλιδούλα + μποτούλες = καλύτερα να μην τις βγάλει...
-
Πω τον φούστη ξενέρωμα...................................
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#7]