-
Ουπς, δίκιο έχεις. Θα φτιάξουμε το pop-up αμέσως!
-
Αυτο παει να πει πεστο και έγινε!!! Thank you!!!!
-
επίσης, 1η Ιουνίου πέφτει τρίτη, και όχι τετάρτη, όπως λέει το πρόγραμμα.
-
Ε, ρε γλέντια!!!
Μελέτη ΣΚ και τα ξαναλέμε
-
Στο section 2 της πρώτης μέρας θα ΄κλαψουνε μανούλες' !!! 103.64 ακροπολικά χιλιόμετρα χωρίς σερβις!! Οι μισοι θα μείνουν, τουλάχιστον απο τα μικρα (S1600) απο την πρώτη κιολας μέρα!!!
Περσι το μεγαλύτερο διάστημα χωρίς σερβις ήταν 58.55χλμ! -
Απ΄ ευθείας link για τον χάρτη ώστε να τον τυπώσετε:
http://www.acropolisrally.gr/common/images/map2004-high.jpg -
Ο χρήστης syele έγραψε:
Ε, ρε γλέντια!!!Μελέτη ΣΚ και τα ξαναλέμε
Η Κυριάκή έκλεισεεε!!!!!!!!!!!...Μην ακούσω τίποτα ΄περίεργα'...πάμε και σε εκείνη πάμε και στην άλλη!!...Θα σου πιω το αίμα με το...καλαμάκι!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ε, ρε γλέντια!!!
Η Κυριάκή έκλεισεεε!!!!!!!!!!!...Μην ακούσω τίποτα ΄περίεργα'...πάμε και σε εκείνη πάμε και στην άλλη!!...Θα σου πιω το αίμα με το...καλαμάκι!!!
Εχω ακούσει για πολύ.....φουρκέτα εκεί.....
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ε, ρε γλέντια!!!
Εχω ακούσει για πολύ.....φουρκέτα εκεί.....
Μπαααα....όχι φουρκέτες Κώστα!!.............. Τις πινακίδες με τα νούμερα (10,20,30,40,50 κλπ) θα τις φέρεις...να το κάνουμε τελείως Φιλανδία?!!
-
Πινακίδες και ποδιές θα φέρουμε όπως ...κάποτε αν και το καλαμάκι είναι ανάποδα, από Στίρφακα πρός Καλαμάκι.
Πάντως όλα τα λεφτά είναι στην ειδική Πύργος. Την πέρασα δύο φορές τον Ιούνιο. Έχει ότι θέλεις. -
ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΚΙ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ!!!!!!!
ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΙΡΦΑΚΑ ΤΟ ΜΑΥΡΟΛΙΘΑΡΙ ΚΑΙ Ο ΠΥΡΓΟΣ?????
ΠΑΝΤΩΣ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΜΠΤΗ.ΘΑ ΧΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.
-
Ο χρήστης el matador έγραψε:
ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΚΙ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ!!!!!!!ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΙΡΦΑΚΑ ΤΟ ΜΑΥΡΟΛΙΘΑΡΙ ΚΑΙ Ο ΠΥΡΓΟΣ?????
ΠΑΝΤΩΣ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΜΠΤΗ.ΘΑ ΧΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.
O Πύργος δεν ξέρω αλλά μου αρκεί η κουβέντα του acro. Στίρφακα 'λένε' ότι φέρει Φιλανδικά στοιχεία , ενώ το Μαυρολιθάρι είναι η Παύλιανη ανάποδα
-
ΔΡΟΣΟΧΩΡΙ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ!!!
....ΑΜΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!
ΕΦΥΓΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!
FIA-1 Θ.
-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Στο section 2 της πρώτης μέρας θα ΄κλαψουνε μανούλες' !!! 103.64 ακροπολικά χιλιόμετρα χωρίς σερβις!! Οι μισοι θα μείνουν, τουλάχιστον απο τα μικρα (S1600) απο την πρώτη κιολας μέρα!!!
Περσι το μεγαλύτερο διάστημα χωρίς σερβις ήταν 58.55χλμ!Δεν έχεις άδικο αλλά ο σχεδιασμός του αγώνα δεν 'έβγαινε' με κανονικό Service, διότι, μαζί με τις ανασυγκροτήσεις κτλ. κτλ. θέλει πάνω από μία ώρα αλλά η FIA ζητάει 6 το απόγευμα να έχει μπει το αυτοκίνητο στο τελευταίο SP.
Θα είναι και ενδιαφέρον να δούμε ποιοί θα οδηγήσουν με μυαλό και ποιοί θα ρισκάρουν
Οσο για τα S1600, έτσι και αλλιώς κάθε χρονιά είναι η μεγάλη εκατόμβη
-
Ο χρήστης nilafzr έγραψε:
ΔΡΟΣΟΧΩΡΙ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ!!!....ΑΜΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!
ΕΦΥΓΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!
FIA-1 Θ.
Στα νταμάρια θα πας;
Τί έγινε ρε παιδιά; Κανένα σχόλιο;
-
Ασκήσεις επί χάρτου έγιναν, το πρόγμαμμα σχεδόν βγήκε, 3 την Παρασκευή, 2 το Σάββατο, 2 την Κυριακή συν shakedown και ίσως SSS την Πέμπτη. Είναι βατό και σχεδόν άνετο.
Το πρόβλημα είναι ότι θέλει ακόμη....129 μέρες!!!!! -
εκλεισα δωμάτια Είμαι ο πρώτος αλήθεια????
ΠΑΜΕ...
Την κυριακή να υποθέσω οτι μιλάτε για τον ΑΓΙΟ ΣΤΕΦΑΝΟ ε?
κολασή...ερχεταιιιιιιιιιιιιιιιι!!!
-
Ο χρήστης kkot έγραψε:
Είμαι ο πρώτος αλήθεια????Οχι....
Την κυριακή να υποθέσω οτι μιλάτε για τον ΑΓΙΟ ΣΤΕΦΑΝΟ ε?
Όχι μόνο!!
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
ΔΡΟΣΟΧΩΡΙ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ!!!
....ΑΜΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!
ΕΦΥΓΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!
FIA-1 Θ.
Στα νταμάρια θα πας;
Τί έγινε ρε παιδιά; Κανένα σχόλιο;
Στα όρη στα άγρια βουνά θα πάει!! ...το κακό είναι ότι θα πάρει και άλλους μαζι του....και άντε να του εξηγήσεις ότι 2 ώρες περιθώριο για να πάς απο την Γραβιά στο Δροσοχώρι είναι αρκετός χρόνος!!!!
-
Παρτε ενα προγραμμα να εχετε να πορευεσθε.
Τεταρτη 2 Ιουνιου.
Το πρωινο μας θα το παρουμε παρακολουθωντας τις δοκιμες στην ειδικη 'Δροσοχωρι'απο οπου θα φυγουμε το μεσημερακι για φαγητο στη Λιλαια και μετα 'ματι' στο Ρεγγινι. Το βραδυ ελευθερο.
Πεμπτη 3 Ιουνιου.
Το πρωι επισκεψη στο shakedown που ειναι κοντα στη Λαμια και μετα μεταβαση στη Λιλαια δια την υπερειδικη.
Παρασκευη 4 Ιουνιου.
Αφιξις εις την μαγευτικη Ελατεια γυρω στις 04.45 (ναι σωστα διαβαζετε μιας και κλεινει τρεις ωρες πριν).Αναχωρηση γυρω στις 11.00 δια Μενδενιτσα οπου ειναι και το τελος της ειδικης 'Ελευθεροχωρι'.Μετα φαγητο και μεταβαση στην Λιλαια δια υπερειδικη Νο 2 .
Σαββατο 5 Ιουνιου.
Οι διαμενοντες στην πλευρα του Κορινθιακου μπορουν να επισκεφτουν το 'Δροσοχωρι 1 'και ακολουθως την 'Αμφισσα 2 ' η αναποδα.('Αμφισσα 1' και 'Δροσοχωρι 2 'αν δεν εγινα καταληπτος.)
Οι παροικουντες το Καλλιδρομο και την Γκιωνα εχουν σαν επιλογη το 'Ρεγγινι 2' η 'Ελατεια-Ζελι 2' σε συνδυασμο με μια απο τις δυο απογευματινες του Κορινθιακου.Να προστεθει και η Λιλαια το βλεπω χλωμο.Οποιος ομως ειναι αχορταγος ας προσπαθησει.
Κυριακη 6 Ιουνιου.
ST. ETIENNE et PAIN SEC !!!!!!!
Και επειδη αυτο το προγραμμα θα το κανουν πολλοι εγω θα κανω αλλο.
Διαδρομές 51ου Ακρόπολις ??