-
-
Α, όλα και όλα, πλέον προειδοποιώ πριν το 'έγκλημα'!
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ποιος είναι ο ένας (στους 22συνολικά ψηφίσαντες) ο οποίος έχει ψηφίσει Roomster ;3
-
Όντως ήταν 1 πριν από λίγο.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Όντως ήταν 1 πριν από λίγο.O kouk ψήφισε 3 φορές
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Όντως ήταν 1 πριν από λίγο.
O kouk ψήφισε 3 φορές
Το κάνει να μου την σπάσει
Κάτσε να συνεννοηθώ με τον koutsan (aka Λουκρητία Βοργία της παρέας, αφού δεν αφήνει κανέναν άλλο στην κουζίνα... ), να τον δηλητηριάσουμε την επόμενη φορά, να μάθει τι εστί σωστό μοντερέϊτινγκ! -
Ο koutsan και ο Μαρινάκης είναι οι δύο άλλες ψήφοι!
Εκτός αν ο εγκάθετος HiFi ψήφισε Skoda και το παίζει άσχετος τώρα!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ο koutsan και ο Μαρινάκης είναι οι δύο άλλες ψήφοι!Εκτός αν ο εγκάθετος HiFi ψήφισε Skoda και το παίζει άσχετος τώρα!
Ο koutsan είναι πολύ γέρος και αδύναμος πια , για να συμμετέχει σε τέτοιες ανούσιες ψηφοφορίες!
Εξάλλου, ό,τι ξεπερνάει τους κανόνες του σκακιού, αδυνατεί να το καταλάβει... Μόνο χρηματιστήριο παίζει, που νομίζει πως θα βγάλει λεφτά (στην ουσία τον βλέπω σύντομα στην ψάθα , θα φτάσει ν'οδηγεί στην καλύτερη κάνα Skoda Favorit... ).Για τον Μαρινάκη δεν ξέρω... Αλλά ας είμαστε σοβαροί: ο άνθρωπος έχει Alfa, δεν μπορεί, όσο κακόγουστος και να είναι (για να σηκωθεί να φύγει από την υπέροχη Αθήνα και να πάει στην χαζο-Κρήτη ), λίγο γούστο θα του έχει απομείνει!
Μάλλον μπούκαρε πάλι το Skoda-κλουμπ, και να δείτε πως μαζεύονται σιγά σιγά για να κάνει limit up η μετοχή του Broumster!
Εμένα μην μου αμαυρώνεις την υπόληψη! Πάω να πλύνω κάνα πιάτο!
-
Να πας ρε! Αλλά όχι ολόκληρο. Ξεκίνα από το μισό πιάτο, και συνεχίζεις!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Να πας ρε! Αλλά όχι ολόκληρο. Ξεκίνα από το μισό πιάτο, και συνεχίζεις!Θετικόν!
-
Εγώ αυτό που ξέρω για το Jazz πάντως είναι ότι φίλος, ελαφρώς ευκατάστατος , το πήρε (αυτόματο) στην υπερ80χρονη μάνα του για να πηγαίνει στη λαϊκή 4 φορές το μήνα...Ε κάνει ίσαμε 30-40χλμ το μήνα, ευχαριστημένη είναι η γιαγιά ...Έχοντας αυτό το θετικό feedback ψήφισα Jazz
(Μάλλον όμως έπρεπε να πάρει το Roomster στη γριά : με το 1 πόδι στον τάφο ένα Skoda και πολύ της πέφτει )
-
Δηλαδή αν της είχε πάρει το ρούμστερ θα ψήφιζες ρούμστερ?
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Εγώ αυτό που ξέρω για το Jazz πάντως είναι ότι φίλος, ..., το πήρε (αυτόματο) στην **υπερ80χρονη **μάνα του για να πηγαίνει στη λαϊκή 4 φορές το μήνα...Ε το δολοφόνο...
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Εγώ αυτό που ξέρω για το Jazz πάντως είναι ότι φίλος, ελαφρώς ευκατάστατος , το πήρε (αυτόματο) στην υπερ80χρονη μάνα του για να πηγαίνει στη λαϊκή 4 φορές το μήνα...Ε κάνει ίσαμε 30-40χλμ το μήνα, ευχαριστημένη είναι η γιαγιά ...Έχοντας αυτό το θετικό feedback ψήφισα Jazz(Μάλλον όμως έπρεπε να πάρει το Roomster στη γριά : με το 1 πόδι στον τάφο ένα Skoda και πολύ της πέφτει )
Καλά κι αυτος χαζός ήταν?
Θα πέθαινε μόνη της έτσι κι αλλιώς ήταν ανάγκη να σκάσει 30 χιλιάρικα? -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ποιος είναι ο ένας (στους 22συνολικά ψηφίσαντες) ο οποίος έχει ψηφίσει Roomster ;Έπρεπε να βάλουν το Roomster εναντίον κάποιου άλλου πανάσχημου αυτοκινήτου, είναι δυνατόν να μη ψηφίσουν όλοι το Jazz;
-
Roomster απο εμενα. Καντα και τα 2 τεστ (αλλα καλο τεστ... οχι το τετραγωνο) και μετα θα αποφασισεις μονος σου εαν θελεις χωρους χωρους και χωρους μονο στον κινητηρα ειναι + το Honda νομιζω . Ως κάτοχος του 1.4 εδω και ενα μηνα ειμαι υπερ ευχριστημενος με την επιλογη μου.
-
Το Roomster έχει 7 ψήφους!
Δεν περίμενα τόσες πολλές , μπράβο! -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Το Roomster έχει 7 ψήφους!
Δεν περίμενα τόσες πολλές , μπράβο!Εχω την εντυπωση οτι καποιος εχει χακαρει το συστημα και εχει βαλει 7 ψηφους στο skoda....
Δεν εξηγητε αλλιως...
Honda jazz 1,4 Vs Skoda roomster 1,6